Skön dag

Tid: 16:02:07
Datum: 2008-05-08
Kategori: Allmänt

Ännu en varm och hyfsat slapp dag. Började kl 8 imorse, men matteläraren var på kurs så vi hade ingen lärare. Alla gick iväg istället. Sedan spelade vi lite brännboll och så började vi på ett nytt projekt som vi ska ha om länder i världen. Till sist var det engelska, men läraren var inte där heller så alla gick då också + att vi hade kompledigt på draman för teatern vi var på för några veckor sedan. Så vi slutade vid 13:15-tiden. Då skjutsade min assistent Spike, eller Dennis, vad man vill hem mig i sitt vrålåk till Saab. En gammal Saab 900 från 86 är det med lite bucklor och som låter som om den hade en V8 hehe :P. Han har i alla fall fixat stereon i den nu. Det är väl inget höjdarljud direkt, men bättre än inget.

Det blev 4-2 igår som jag tippade, men åt fel håll. Förslust mot Schweiz! Vi får blicka frammåt och vinna kvällens match mot Danmark istället.

För tillfället sitter jag ute och solar i det härliga vädret =)

Jag upptäckte att jag skrev fel igår. En näthinnefunktion skrev jag, självklart ska det vara näthinnesjukdom.

Funderar på om jag skulle öppna en ny kategori.. musik.. men jag vet inte, vi får se =P

Funderar även på att öppna en "värdelöst vetande" kategori. Det är ju ganska kul med sådant =P.
Visste ni t.ex. att man andas in 20kg damm under sitt liv? eller att bara 2% av alla män stryker? eller att en kvinna, i snitt, säger 7000 ord om dagen medan en man bara säger 2000?
Det är lite intressant =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: