Hos Albin =)

Tid: 12:17:49
Datum: 2008-11-02
Kategori: Goalball

Japp, igår var vi hemma hos Albin, men först tar vi lite om träningen igår.
Det gick mycket bättre än förra veckan och dessutom invigde jag mina nya skor och suspensoaren jag köpte i fredags. Det var inget lätt köp av skor. Vi var säkert inne på Stadium i en timme eller något =P
Jag hade ju hört att Adidas Special skulle vara bra eftersom att de har tunn sula och man därmed känner linjerna bra. Stefan, som jag pratade med om det i Stockholm, hade ju några andra Adidas-skor, men de kommer jag inte ihåg vad de hette. Adidas Special hittade vi i alla fall. Jag provade dem och de var hur sköna som helst! Satt asbra! Grejen var bara den att det var storlek 42. Jag brukar ha 42 i skor, men de här var stora. Vi frågade om det fanns några andra på lager, men det fanns det inte. Inte av den Adidas Specialen i alla fall. Det var de vita i skinn jag testade då. De blåa, som är föregångare eller eftergångare, jag vet inte riktigt vilket, rill de vita, fanns i 41. Så de testade jag, men de satt inte riktigt lika skönt, men en avgörande detalj blev att de hade platt sula. På de vita var det lite upphöjt i hålfoten vilket innebär att om man trampar på linjen där känner man den inte medan om sulan är platt kan man inte missa dem. Så trots att de blåa, i mocka, inte var riktigt lika sköna som de vita köpte jag dem i alla fall och det var inget dåligt köp. Jag testade dem på träningen igår och det var ganska stor skillnad mot att spela utan skor, men det lär ju ta ett tag att vänja sig vid att spela med skor om man har spelat utan i nästan 2 år, men det går nog ganska fort ändå, för redan igår tyckte jag att det gick nästan lika bra med som utan skor. Så det går nog snabbare än vad jag tror att vänja sig.
Träningen gick som sagt mycket bättre än förra veckan. Corren, Östergötlands morgontidning, var där och gjorde reportage också, så är det någon östgöte som läser det här på måndag så är jag med i tidningen då =)
De frågade oss lite frågor och tog lite kort när vi spelade match och så tog de ett gruppkort =)
Den matchen på 5 minuter som vi spelade där för att de skulle få se var den ända matchen vi spelade igår. Sedan var det fokus på skottteknik och försvar. Jag fick till mina skott bra mycket bättre igår än förra veckan, men fortfarande så är tvåhandsskotten bra mycket bättre och det är dem jag kör med på matcherna även om jag testade enhandsskott där med igår. Det gick faktiskt ganska bra.
Försvaret behöver jag ändå fortfarande träna på. Jag slänger mig för mycket bakåtlutad och inte helt rakt, så bollarna kan studsa och så. Det är inte bra, men det är bara att träna =)
Taxi åkte jag dit också och det gick bra. De brukar ju ha svårt att hitta dit, men han hade kört mig förut, så han hittade.
Efter träningrn åkte jag, Albin och Jakob hem till Albin där vi åt lite och lyssnade på musik hela eftermiddagen tills Jennifer, Oskar och Ther kom. Ther var lite sen. Han kom när vi andra hade ätit klart, så han fick äta själv inne på Albins rum =P
Vi lyssnade ännu mer på musik, åt en massa godis, chips, popcorn och Cola så klart ;) Albin DJade lite för oss också. Det kanske inte låter så kul, men det var det =) och det var förstar gången jag var med någon sedan i juli.. så där ser ni hur sällan jag är med någon, tyvärr...

F1-kvalet till säsongens sista VM-deltävling var det igår också och det var Massa som tog pole igen, tredje året i rad som han har pole där, före Trulli, Reikkönen och Hamilton. Trulli är en liten överraskning. Han har inte stått i första led sedan Japans GP 2005, 55 race sedan, så det är ett tag sedan. Just nu är Hamilton ändå världsmästare med 2 poäng före Massa. Racet är senare idag, men det får jag se i efterhand för då är vi hos Mikael och firar honom. Det ska bli spännande i alla fall. Man har ju förra årets race i minnet då Hamilton också ledde med 7 poäng före Reikkönen, men lyckades inte knyta ihop säcken och Reikkönen vann VM. Man kan ju hoppas att samma sak händer i år igen fast med Massa, men Hamilton har ju helt klart ett övertag och han kanske har lärt sig av sina misstag från förra året.
Vem vinner tror ni? Hamilton eller Massa?

Det var en här och lämnade ljus till mamma nyss och hon sa att någon gång nu i veckan hade det varit en tjuv här hos några av våra grannar. Inte på samma gata, men på gatan på andra sidan cykelvägen. En lång ljus karl hade det varit. Han stod i deras trädgård. Deras hundar hade börjat skälla, de har flera jakthundar, och då hade de tittat ut och sett honom i trädgården. Så gick de ut på altanen och då blev han bortskrämd, men lite senare hörde de ett billarm och då hade de/han försökt bryta sig in i en bil takt över gatan hos några vi känner. Det är ju lite obehagligt.. Tänk om de kommer hit. Det värsta är ju om de kommer in i huset när man är hemma, fy fan, jag ryser nästan bara jag tänker på det.. vi får hoppas att man slipper det.. tjuvjävlar!

Kommentarer
Postat av: Jessi

synd att jag inte är linköping nu då, då hade jag läst om dig i corren på måndag ;)



Kram :)

2008-11-02 @ 12:50:00
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: Matilda

hey boy!

hur är det med dig? :) jag har blivit dålig på att komma in hit.. gör mig en aningen arg på mig själv.

hade varit skoj om man hade haft den där tidningen.. men det kanske kommer ut på webben? :)

kram!

2008-11-02 @ 13:09:10
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: jojje

hehe du får låsa dörren då du är ensam hemma

2008-11-02 @ 13:33:45
Postat av: Emma "Miss Perfect"

joda :)

ha en super bra söndag ;)

2008-11-02 @ 15:09:47
URL: http://emmsanatpea.blogg.se/
Postat av: Emma "Miss Perfect"

fan,

varf ska mammor vara så jobbiga :S

2008-11-02 @ 15:12:58
URL: http://emmsanatpea.blogg.se/
Postat av: Matilda

sv: haha! du får väl komma till träningshallen nån kväll så får du se ;)

2008-11-02 @ 21:31:17
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sv: Där ska jag kolla imorrn! :)

Illa ;) du får ta och börja läsa min blogg oftare ;)

2008-11-02 @ 22:09:29
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Jessi

hihi jag ska kika på corren sen och ska be min vän kolla efter dig :D



Kramar

2008-11-03 @ 09:44:02
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hoppas det gick bra med nya skorna och akta dig för hundarna

2008-11-03 @ 11:30:22
URL: http://accessoaren.blogg.se/
Postat av: Jessi

Tack vännen :)



Förresten var jag inne på corren förut men det kanske är jag som är blind, för jag hittar det inte :/



Kram

2008-11-03 @ 18:59:33
URL: http://jessi91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: