Inte bra...

Tid: 22:31:22
Datum: 2008-11-12
Kategori: Leksand

Det här duger inte.
Förlust igen och återigen för dålig öppning. 1-0 till Malmö efter 3:07 och 18 sekunder senare 2-0, precis som i måndags då det var 19 sekunder mellan 1-0 och 2-0.
Några minuter senare lyckades Weinstock peta in 2-1 på en studsande puck. Det blev också slutresultatet. Inga fler mål trots att Weinstock hade en stolpträff och Malmö hade en stolpträff och en ribbträff i samma sekvens. Ganska bra ttryck fick de till mot slutet och var riktigt nära vid något tillfälle, men icke. Så nu är det 0 poäng och -6 i +/- de 3 senaste matcherna. Det duger inte. Visserligen är Huokko och Karlberg borta och de gör ju en del, men de kan inte betyda allt. De kanske kan vara tillbaka i spel nästa vecka och det är i så fall välbehövligt.
För tabellen innebar det här att Leksand fortfarande leder med 38 poäng, men bara med bättre målskillnad än Växjö som hänger med ruskigt bra. Malmö är en poäng bakom, men med en match mer spelad. Det är de 3 som har ryckt lite. Sedan är Sundsvall fyra, 6 poäng bakom Malmö men med en match mindre spelad än Leksand och Växjö. Även Mora och AIK på femte och sjätte plats med 30 poäng vardera har en match mindre spelad. Västerås har just nu den sista playoff-platsen på samma poäng som Troja som ligger åtta. Huddinge är fortfarande sist på 9 poäng, men sämst målskillnad har Mariestad som ligger på kvalplats tillsammans med Nybro med -35 i +/-. Nybro som var nära på att skrälla lite mot Växjö ikväll, men Växjö vände och vann. Bofors som låg på kvalplats innan kvällens matcher gick upp till 13:e plats, en poäng före Nybro efter att man slog Mora med 4-2.
Nästa match är mot Borås på lördag. En riktig höjdarmatch från publiksynvinkeln i och med att det kommer 6-7 bussar + lite annat folk bara från Tokiga Masar Götaland =)
Borås började ju inget vidare, men man har ryckt upp sig nu och ligger faktiskt på 12:e plats i tabellen med 48 gjorda mål och 65 insläppta mot Leksands 86 gjorda och 36 insläppta. Så rent statistiskt sett så bör det inte vara några större problem, men med den här formkurvan så vet man ju aldrig, men vi får hoppas på det bästa =)

Det har blivit väldigt mycket hockey nu på senaste här =P så nu blir det lite annat =)

Vi skulle ha åkt till veterinären med Ford idag, men han var ute, trodde vi, så vi kunde inte åka dit och vaccinera honom. I själva verket hade han legat i mammas garderob hela tiden =P

Jag, Spike och Micha åt på Donken idag. Det var faktiskt nästan en månad sedan nu =) så det var gott. Vi kom dock försent till samhällen, men Niklas sa inget. Det var många som kom försent då. Spike betalade maten åt mig, men jag måste ha med mig 60 spänn imorgon för annars ska han ha 70. Hög renta eller? Nästan 20% =P

Bytte kod till telefonbanlen gjorde jag idag med. Det ska man ju göra innan på lördag eftersom att de håller på att förbättra säkerhetssystemet och grejar, men det hade jag totalt glömt bort. Sådan tur var kom jag på det imorse =)

I boken jag läser, Levande begravd, är det några typer som har dött lite mystiskt efter att ha varit på ett ställe. De typ kvävs utan någon speciell anledning, typ som av någon innre kolaps eller något, ganska creepy faktiskt =P

Dagens låt blir *trumvirvel* Highstreet allstars med låten Rock that beat =)

Kommentarer
Postat av: jojje

haha smart katt

2008-11-14 @ 16:30:10
Postat av: Jessi

hehe kissen gillar nog inte veterinären :P





Ta hand om dig,

kram

2008-11-14 @ 20:00:20
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej! Kolla in min fotoblogg, värt ett besök :) Tack!

2008-11-14 @ 20:11:33
URL: http://picturesofme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: