Serieledningen kvarstår

Tid: 00:10:05
Datum: 2008-11-22
Kategori: Leksand

Japp och då förstår ni alla att Leksand vann mot Växjö vilket innebär att deras svit på 6 raka matcher utan förlust är bruten, men Leksand har nu vunnit 7 raka matcher mot just Växjö de senaste åren.

Det var dock Växjö som tog ledningen i andra perioden. Därefter skulle Leksand ha kviterat för pucken var i mål, men domaren hade blåst för blockering som inte var någon blockering. De gav sig dock inte för det utan kvitterade lite senare i alla fall och gjorde sedan 1-2 som stod sig tills det var ca 10 minuter kvar. Då gjorde Granat en riktig tabbe och lade in pucken mitt framför Läcken som inte heller var beredd på det. Där stod en Växjöspelare som bara hade att slå in pucken och kvitteringen var ett faktum.
Leksand gab sig dock inte för det trots att Växjö tände till rejält och skapade flera bra chanser. I en kontring kom Ollas helt fri och satte 2-3. Några minuter senare var det Prestbergs tur att näta 2 gånger och fastställa slutresultatet 2-5, som egentligen skylle ha varit 2-6, men ändå en seger och nu har den negativa trenden vänt. Nu har man 8/9 poäng och +6 på de 3 senaste matcherna. Så formkurvan pekar uppåt och nu är dessutom Karlberg tillbaka och Huokkos armbågsskada är inte lika allvarlig som man först trodde, så han är nog också tillbaka innom någon eller några veckor =)

Nog om det.
Spike var i Linköping och kollade hjärtat idag. Han får hjärtrusning ibland och i helgen hade han fått svårt att andas. Det var bara tur att hans mamma var hemma hos honom då.
Jag har ingen aning om hur det gick. Han skulle höra av sig, men det har han inte gjort än. Hoppas det gick bra i alla fall.
Micha fick ta hand om mig idag istället, men jag klarade mig själv in från taxin till deras skåphall. Visserligen sa jag åt taxin att köra ända in idag, så jag behövde knappt gå något, men ändå, jag klarade mig själv. Det gjorde jag igår med för då hade Spike försovit sig lite, så jag klarade mig själv in från taxin och bort till korridoren där vi var.
Idag hade i alla fall Micha stått ute och väntat på mig i 10 minuter hehe, kanske inte så lyckat =P
Först var det ju samhäll då vi skulle redovisa i aulan med mikrofon och allt. Vi fick prata om vad vi ville i 1-2 minuter och jag pratade om goalball. 2 minuter är inte alls svårt att prata i så jag hade inte ens tränat på det, men det gick bra ändå.
Efter samhällen skulle Micha ha spanska så då fick jag vara med Julia, Henny, Linn och Josef som var i aulan och donade ett tag. Sedan satte vi oss i deras skåphall och pluggade lite tills Micha kom tillbaka igen. Då stack vi och åt för Henny hade sagt att vi inte hade någon tyska för att vi skulle läsa våra böcker. Jag hade för mig att vi skulle komma dit i alla fall, men det gjorde vi inte. Så vi åt, hamburgare, god mat för en gångs skull.
Sedan var det engelska då jag gjorde klart det gamla nationella provet som vi började med igår. Det tog ganska lång tid och det var ganska svårt. Det tog sådan tid att jag och Micha kom lite sent till utvecklingssamarbetet som var sista lektionen där vi egentligen inte gjorde så mycket. Lyssnade på ett gamalt Sommar i P1 med någon jag inte kommer ihåg vad han hette, som pratade om världen och U och I-länder och så. Ganska intressant. Kanske ska skriva om det någon dag, menm inte nu för då blir det för mycket.

En glad eller dålig nyhet, beroende på vad man tycker, kan jag i alla fall meddela. Det snöade här idag =) inte så jättemycket, men i alla fall snö. Får se hur länge den ligger kvar nu då.

Imorgon kommer Jocke =)
Det är första gången sedan i somras jag träffar honom, men ändå känns det inte så länge sedan tycker jag, men det ska bli riktigt kul =)


Kommentarer
Postat av: Jessi

hihi det har snöat hos mig också, mys :)





Kram

2008-11-22 @ 14:11:33
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: jojje

hej ja snön ja. jo de ha snöat här med. de e ganska mycket snö här nu.

kul att jocke kommer du får hälsa;D

2008-11-22 @ 14:36:57
Postat av: Matilda

Kemi är kärlek :)

2008-11-23 @ 13:37:59
URL: http://elitcyklist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: