Sista träningen före Canon cup

Tid: 14:12:36
Datum: 2008-11-09
Kategori: Goalball

Japp, det var igår det =P
Lite försenat hära men hoppas att ni har överseende med det, om inte så får ni ha överseende med det i alla fall för ni kan inte göra något åt det =P

Det gick ganska bra. Vi var faktiskt hela 7st =)
Det var jag, Albin och Jennifer, som vanligt, Andreas, Jakob, Ther och Johanna.
Pelle fick åka hem för han började få migrän tror jag han sa, så Klara fick hålla i det hela och då blev det ju lite drygt från vissa håll. Jag nämner inga namn, men vissa har ju lite svårt att lyssna och ska prata hela tiden så att hon får säga till dem hela tiden och så blir de sura för det. Konstigt? Nej. Klart att om de inte lyssnar så ska hon ju säga till dem.

I alla fall så gick uppvärmningen bra och sedan var det skott-träning, men jag tycker att jag fick till skotten bättre förra veckan även om jag fick till några igår.
Precissionen gick väl sådär, många skott utanför högerstolpen, men 1 mitt på i alla fall.
Mera skott-träning och sedan försvarsövningar. Jag, Albin och Jennifer började att försvara. Det gick bra. släppte bara in ett mål och det gick mellan mina ben när jag drog ut dem åt höger från vänsterbacken. Jag får inte riktigt ner dem tillräckligt snabbt. Sedan var det vi som sköt och de andra läckte som ett såll. Nästan alla bollar gick förbi dem och Klara fick tjata som en dåre på dem finnan de började skärpa till sig lite.

Efter försvaret körde vi match, samma lag. På förhand kanske man skulle tippa att det skulle bli en aning ojämnt med tanke på försvarsövningarna, men förvånande nog var det de som gjorde första målet och tog ledningen med 1-0, men sedan kvitterade vi och gick ifrån till 2-4 i halvtid. Andra halvlek gick ännu bättre och vi vann den med 3-0 och vann med 2-7. Jag fick till ett rejält bra skott från centerpositionen som träffade Andreas rakt på det härliga =P så han kunde uinte vara med mer sen haha *skadeglad* ;P

Det var som sagt sista träningen för mig innan vi ska ner till Göteborg om 3 veckor för nästa helg är det öppet hus som jag inte vill gå på och helgen efter kommer Jocke =)

Det var väl allt.. nej, en grej till.
Igår skulle jag testa Windows live onecare, deras säkerhetsverktyg på nätet. Jag har testat förut, men det har inte funkat då. Jag har inte kommit in på det över huvud taget eftersom att jag har haft Google toolbar installerat och det där i finns en popup-blockerare som jag inte vet hur man avaktiverar. I alla fall så har jag tagit bort Google toolbar nu, så nu går det. För er som inte fattar problemetr så är det ju så att en popup-blockerare blockerar alla nya fönster som man försöker öppna i ett redan öppet fönster.
Nu gick det som sagt i alla fall, ända tills jag skulle sätta igång skanningen. Då öppnades ett nytt fönster där jag tror att man skulle trycka på "Nästa" eller något som fanns i en ram. Den typen av ramar vet jag inte hur man kommer åt med Jaws, min skärmläsare, bara på ett sätt och det är om man går in i formulärläge som man måste göra när man ska skriva något på nätet. Då går det att tabba sig dit, men annars vet jag inte. I det där fönstret fanns det inget skrivfält alls, så jag kom inte åt den där ramen. Så jag kunde inte använda det. Dåligt. Jag får ta hjälp av någon som får trycka på "Nästa" där eller något...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: