Ursäkter =)

Tid: 22:33:08
Datum: 2008-11-19
Kategori: Leksand

Det var vad Spike och jag kom på idag =P

Vi hade varit och käkat på Donken för att han inte ville äta strömming...

När jag bytte om efter idrotten var det 50 minuter tills nästa lektion började.
När vi var på Donken och inte hade fått våran mat än var det 20 minuter kvar.
När vi gick därifrån var det 5 minuter kvar.
Skulle vi göra det omöjliga och hinna tillbaka på 5 minuter? Svaret var nej. Vi försökte inte ens. Istället kom vi på en massa ursäkter till varför vi skulle vara sena.

Först var det klassikern, att vi var på möte hos Peo. Det tycker Spike alltid att vi ska skylla på om vi blir sena =P
Sedan kom vi på att 311 där vi skulle vara ligger ut mot fotbollsplanen som man genar över när man ska till Donken. Alla andra kunde alltså se oss, så det vore kanske inte så lyckat om de såg oss där och sedan sa vi att vi hade varit på möte hos Peo. Så då sa vi att vi hade varit på möte hemma hos Peo istället =P

När vi hade gått en bit kom vi istället på att en gammal tant hade ramlat och brutit båda nyckelbenen. Vi hade stannat och ringt ambulansen som tog 2 timmar på sig att komma. När de väl kom ville de inte ta tanten, så Spike fick springa med henne på ryggen till Linköping, ca 3 mil, med mig på släptåg. På väg tillbaka fick han bära mig på ryggen för att jag inte orkade gå mer.

Det i sin tur övergick till att vi hade varit ute och gått. När vi kom tillbaka kom vi inte fram till mitt skåp eftersom att Greenpeace hade ställt upp en blockad utanför det för att det luktade så konstigt. Helt plötsligt hade dock Greenpeace bytts ut mot polisen som av någon anledning hade blockerat mitt skåp för att gripa mig. Spike sa då att jag skulle ta ett sitat ur en film "You don't get me alive!" eller något i den stilen. Så höjer jag käppen och kastar mig ut genom ett fönster. Tyvärr så var det inget fönster där utan en vägg. Då uppenbarar sig tanten som vi bar till Linköpings ande, för hon hade dött, och tar bort väggen för mig och sätter dit ett fönster så att jag kan hoppa ut. Grejen var ju bara att det fanns en yttervägg också som hon inte hade tagit bort, så jag hoppade in i den istället.

Den sista ursäkten vi kom på var att vi inte hittade mitt skåp för att någon hade flyttat på det och ställt det någon annan stans.

Det var riktigt kul, men till slut sa vi ingenting. Det var ingen som sa något ens trots att vi var en kvart sena. Inte ens Niklas, men han brukar väl inte direkt säga något om man råkar vara lite sen, men jag tror inte han var så glad.

Leksand - Västerås var det ikväll som följdes via webbradion. Leksand öppnade uselt och Västerås ägde matchen och tog också ledningen med både 0-1 och 0-2 efter 2 självmål av Leksand. 0-1-målet studsade på Jackmans skridsko och in i mål och 0-2 studsade på Läcken själv. Sedan kom Leksand tillbaka en aning och reducerade till 1-2 innan perioden var slut. I andra gjorde de 2-2 och i tredje 3-2. Västerås tog ut målvakten i slutminuterna och efter att Weinstock missade att lägga pucken i öppet mål kvitterade Västerås istället och fick till en förlängning där Leksand dock drog längsta strået och vann med 4-3. Det var Jackman som gjorde det avgörande så han fick upprättelse för missen i första perioden.

I övrigt så fortsatte Växjö att överraska och slog Malmö, i Malmö arena, med hela 1-5. Därmed leder Leksand bara tabellen med bättre målskillnad än Växjö nu. De på webbradion sa fel för de sa att Växjö ledde, men det gör de alltså inte, men efter fredagens match kan de göra detr. Då är det nämligen Växjö - Leksand, en ren seriefinal. Det ska bli spännande. Det lag som vinner den matchen kommer att leda serien efter fredagens omgång. Vi hoppas på bortaseger där =)

Nybro slog Mora på straffar och reportern där levde sig verkligen in i det hela. Jag gillade inte hans dialekt, men själva referatet var det inget fel på =)

Till sist så kan jag meddela att jag inte har pluggat någonting alls idag.. Det var inte bra. Jag får försöka mig på den biten imorgon istället =P

Kommentarer
Postat av: Zara

haha tack tack :)

2008-11-20 @ 09:30:51
URL: http://sunshinesweetie.blogg.se/
Postat av: Zara

svar: ja precis så är det.



Vem är du då?:P

2008-11-20 @ 09:34:30
URL: http://sunshinesweetie.blogg.se/
Postat av: annica

sv: haha, busschauffören var väldigt snäll som jag åkte med. Men det var väldigt tidigt på morgonen också :)

2008-11-20 @ 18:14:37
URL: http://dwanci.blogg.se/
Postat av: jojje

hahaha ni hade inte lite konstiga ursäkter;P

2008-11-20 @ 18:16:24
Postat av: Zara

svar: Heheh okej :p. Ja du jag vet inte vad vill du berätta om dig själv?

2008-11-20 @ 21:23:08
URL: http://sunshinesweetie.blogg.se/
Postat av: Zara

svar: Okej okej



Jag går andra året på gymnasiet, media-media. Fyller 18 i december.

2008-11-20 @ 22:19:08
URL: http://sunshinesweetie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: