2 dagar utan Spike

Tid: 16:47:00
Datum: 2008-10-20
Kategori: Att leva med en synnedsättning

Ojojoj, det här inlägget skulle jag egentligen ha skrivit innan helgen, i fredags kväll, men när jag försökte få in någons nätverk hos mormor gick det inte =O. Det var lite konstigt eftersom att hon bor i hyreshus. Någon som inte hade skyddat nätverk tycker man ju att det borde ha funnits, men icke. X antal skyddade nätverk fanns det, så det gick ju inte att gå ut på nätet alls i fredags.
Varför var jag hos mormor då? Jo, jag sov ju där innan jag åkte i helgen, men gällande helgen tar vi i ett annat ilägg som jag skriver senare, annars blir det för mycket nu =P

I alla fall så var Spike sjuk både i torsdags och i fredags, så jag fick klara mig bäst jag kunde ;P
Nej då, så illa var det inte. En av de från receptionen hjälpte mig in till svenskan. Efter den tog Micha över, men han skulle ju ha tyska då, så då fick jag gå lite med Torbjörn och det var ju inte så jättekul direkt. Håltimme hade vi och det fanns inget att göra. Vi satt lite nere i kaffis, satt i deras skåphall och kollade lite i bibblan. Inget vidare.
Sedan hade vi engelska och matte som vanligt, så inga fler konstigheter med den dagen. Micha och Gustav väntade på min taxi med mig innan de stack.

I fredags tyckte jag faktiskt att det gick bättre än i torsdags.
Hon från receptionen hjälpte mig in till samhällen och därifrån gick jag med Stina, som jag är i samma grupp som i FN-rollspelet, till datasalen där vi fortsatte med resolutionerna och inledningsanförandena.
Efter den lektionen satt jag kvar i datasalen i en timme innan tyskan började. Då hämtade samhällsläraren mig och följde mig till tyskan. Det hade han inte behövt egentligen för det är bara några meter mellan den datasalen och 219 där tyskan är.
Efter tyskan åt jag med Micke och Josef, riktigt trevligt faktiskt, och efter maten, som föresten inte var god, ekologiskt stekt fisk, smakade exakt som vanlig stekt fisk, gick vi och satte oss ett tag i deras skåphall och tittade på när Albin och någon mer sköt jojo genom hela korridoren. Det har blivit inne igen, att joja. Alla håller på med det. Jag vet inte varför.
I alla fall var det en jojo som hade gått sönder som de sparkade genom hela korridoren.
Så jojo kanske är det nya som alla kommer att ha nu. Förr var det pogs, kommer ni ihåg dem? hockey och fotbollsbilder, jag hade en hel hög, pokemonkort, tamagouchies, såna där digitala djur i en nyckelring ni vet =P

Efter lunchen var det engelska och efter den gjorde vi klart vårat inledningstal till FN-rollspelet och sedan åkte vi hem klockan 2 istället för 4. Skönt sådär på en fredag =)
Stina väntade med mig på taxin, men hennes buss kom så då fick jag stå och vänta själv, men hon ringde tydligen till Sofia som kom ut och väntade med mig. Snällt =)

Sedan var det inte så mycket mer. Idag var Spike tillbaka igen och allt är som vanligt igen.

Kan ju tillägga att Leksand tappade sin första poäng för säsongen i fredags mot Huddinge borta av alla lag. Visserligen så är Huddinge i en bra form nu, slog ju Malmö borta i omgången innan, men Leksand borde ändå ha klarat av det tycker jag och de ledde faktiskt med 4-5 i sista perioden, men så kom Hiddinge tillbaka, igen, efter att ha tappat en 4-2-ledning till 4-5. Sudden blev det, men inget avgörande. Så straffar väntade och där satte Prestberg, Doell och Jackman alla 3 straffarna medan Läcken tog en i Leksandskassen och gjorde så att Leksands i alla fall fick 2 poäng med sig hem.
Nu är det nya tag som gäller, match borta mot AIK imorgon, kan kanske bli lite tufft det med, men vi får se..

Det var allt och, som sagt, ni får veta hur helgen var i nästa inlägg som jag nog skriver lite senare =)