Är F1-tittandet över nu?

Tid: 20:04:09
Datum: 2008-10-07
Kategori: Allmänt

Hade inte tänkt att skriva något idag, men när jag läste det här blev jag så upprörd så jag bara måste skriva av mig lite.
Jag läste på F1-bloggen, som jag har länkat till längst ner på sidan, att Viasat gör en storsatsning på F1 och all annan motorsport.
Man ska, från och med Kinas GP den här säsongen, börja sända alla F1-race, GP2, som är serien under F1, Moto GP, STCC och andra stora motorsporter i en alldeles egen kanal, Viasat Motor.
Det verkar ju bra kan man tycka, storsatsning på F1 och annan motorsport, jippie, 12 timmar direktsänt material från varje tävlingshelg + våran gamla F1-stjärna Stefan Lill-lövis Johansson som expertkommentator och en massa annan motorsport.

Kruxet är ju bara det att det är en Viasat-kanal vilket innebär att man kommer få betala för den om man över huvud taget kommer kunna ha den!
Här vill man få en större publik och vad gör man? Flyttar över alla sändningar från TV6 som är gratis och som nästan alla kan få in, till Viasat Motor som bara vissa kan få in beroende på vad för sorts TV man har och som man dessutom måste betala för!
Att man får betala för den är väl i och för sig ganska självklart eftersom att de kommer att sända så mycket och det ska inte heller vara någon reklam tror jag, men ändå. Att flytta allt bort från TV6, det är ju asdåligt! Därav rubriken. Kommer man inte kunna få in Viasat i Boxers utbud så är det nog tyvärr så att jag får klara mig utan min favoritsport i fortsättningen och bara se de direktsända kvalen som ska vara kvar i TV6 säsongen ut + sammandrag från loppen.. roligt? Nej! Fördjävligt!

Jag vill ju kunna se på min favoritsport, men så som det här verkar så ser det mörkt ut.
Det är ju bra att de storsatsar på F1 och andra motorsporter, skitkul, men då vill man ju kunna se dem också!
Det kunde inte ha varit någon kanal som de flesta kan få in? Nej, för det är Viasat som äger det och för att få Viasat så måste man nästan ha parabol. Det finns nog några andra sätt, men jag är inte så bra på det där, men en sak vet jag och det är det att Viasat inte finns i Boxers utbud av kanaler i alla fall vilket innebär att jag inte kommer kunna se det om det inte blir ändring på det.

Så sammanfattningsvis så tycker jag att det är skitbra att de satsar på motorsporten, men de gör det på fel sätt. En egen kanal är ju asbra, men i så fall så ska det ju vara en kanal som alla kan få in och inte någon skum kanal man måste betala massvis för varje månad och som ingår i ett paket med massa andra kanaler som man inte vill ha.

Jag tycker det är dåligt, men bra att de satsar på det i alla fall... =)

Kommentarer
Postat av: Jonna

Ha en mysig kväll:)

2008-10-07 @ 21:37:50
URL: http://jonnaa.se
Postat av: Ida Björck

svar: ja vaniljbullar är mumsy :D

2008-10-07 @ 21:38:00
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Jessi

Kent är ju bäst grabben :D

2008-10-08 @ 12:47:15
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: sanna

massa ställen, kina, thailand, australien, malaysia, combodja, nya zeeland, fujii

2008-10-08 @ 14:17:24
URL: http://sannaknows.blogg.se/
Postat av: sara

he he joo det kan ja lova dej att det var :)

2008-10-08 @ 18:06:10
URL: http://thegirl89.blogg.se/
Postat av: sara

Det är en aning drygt om man har sådanna grannar

2008-10-08 @ 18:07:47
URL: http://thegirl89.blogg.se/
Postat av: Linnea

haha det finns mkt man kan irritera sig på, inte sant? ;)

2008-10-08 @ 22:06:37
URL: http://linneamarksell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: