Bra träning =)

Tid: 19:01:48
Datum: 2008-10-04
Kategori: Goalball

Ja, det gick bra på träningen idag.
Albin och Oskar kom inte, de orkade väl inte, de var på Club session i Linköping igår. Jag funderade på att följa med, men det blev inte så.
I alla fall så kom Kevin istället, han har inte varit med sedan campen i juni och Jakob som inte har varit med sedan i våras. Så trots att Albin och Oskar inte kom så var vi ändå 5st =)

Det blev uppvärmning och sedan lite passningsspel och sedan match. Vi körde 2 matcher på 2x10 minuter för att träna lite inför Stockholm om 2 veckor.
Först var det jag och Kevin mot Jennifer, Andreas och Jakob. Vi körde Albin och Jennifers taktik som de brukar ha när de spelar 2, att en är center och den andre spelar helteckande back. Jag fick vara back, men i första halvlek var jag inte så säker på det och vi förlorade den med 3-2 tror jag det var, men i andra kom vi igen och det funkade mycket bättre och vi vände och vann med 5-4 eller något sådant. En bra match =)
Sedan gick Jennifer över till vårat lag och det var vi 3 mot Jakob och Andreas. Det gick bra, vi vann den matchen med 6-5 eller något.
Efteråt åkte vi och åt på Donken, bra och nyttigt =P tredje gången den här veckan blev det... man kanske borde minska ner lite på det...

Inatt, eller imorse, drömde jag att jag slog sönder mormors fönster.
Jag kom dit, låste upp och gick in, hon var inte hemma, jag gick in i vardagsrummet och slog sönder 2 rutor vid balkongen innan jag gick ut i köket och slog sönder en ruta där med. Det konstiga var att rutorna inte gick sönder helt. Det blev bara ett hål där jag hade slagit. Istället drog jag handen uppåt och neråt i hålet så att det regnade glassplitter ut genom fönstren =P
Sedan kände jag på mig att mormor var på väg hem, så jag skyndade mig och tog på mig skorna samtidigt som jag lyssnade på musik på Milestonen.
När jag gick ut och var på väg att låsa kom mormor upp i hissen och hon tyckte att det var kul att jag var där. "Jaa" svarade jag och sa att jag bara hade tittat förbi och att jag var tvungen att skynda mig på. Så jag skyndade nert för trapporna, men då kom mormor igen och nu hade hon märkt att någon hade slagit sönder hennes rutor, men hon misstänkte inte mig. Vi gick tillsammans ner till entren där det stod polisbilar och massor. Sedan var det slut =P

Jag kollade Elitserietabellen och inget lag har gjort mer än 23 eller 24 mål på de 7 matcher som har spelats. Leksand har bara spelat 5, men ändå så har de gjort minst 13 mål mer än de som har gjort flest mål i Elitserien. Det är ju inte samma motstånd, jag vet, så egentligen går det inte att jämföra, men bara för skojs skull =)

Det blev ett par vita Adidas-skor i torsdags, likadana som jag har, fast vita =) bara 190 spänn istället för 750! 390 kostade de nu på något kampanjepris, men så hade jag ju ett presentkort också =) det var veckans fynd =)

Nu är mamma och några kompisar i Paris. Det är mycket nu, för nu är mamma i Frankrike, nästa helg ska pappa till Ungern med jobbet och helgen efter det ska jag till Stockholm och veckan efter det ska vi i klassen ner till Kalmar på FN-rollspel som verkar väldigt rörigt.. man ska vara ett land, Saudiarabien i vårt fall, ta reda på vad de tycker i olika frågor om t.ex. människohandel, dödsstraff, miljön osv. Sedan ska vi företräda landet i Kalmar. Först är det invigningstal som någon i gruppen, det blir nog jag från våran grupp, ska hålla inför alla andra, typ 150 oers. Sedan är det ute i lobbyn där man ska hitta andra länder som tycker likadant som ens eget land i en viss fråga. Det blir lite svårt för mig känns det som. Jag funderar på om man skulle ta ett plakat och skriva åsikterna på istället så får folk komma till mig istället =P
I alla fall, efter lobbyn så är det utskottsmöten där man är i samma grupp som de andra länderna som man har hittat i lobbyn och diskuterar.
Det där håller på i 2 dagar. Ordnar sig allt så blir det nog kul, men då måste det ju göra det först =P

Kommentarer
Postat av: Jennie

(jag ska läsa igenom din blogg ordentligt när jag kommer hem - e lite stressad nu så jag svarar bara på kommentarer!)







svar; haha jaa eller hur.. det är skit jobbigt att packa :) tur att hubbe fyller år så jag får lite skoj

2008-10-04 @ 20:44:57
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: Matilda

du har ingen bra musik att rekommendera?! :D kommentera i sånna fall på min blogg!

2008-10-04 @ 20:50:48
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: oskar

ja det verkar så.



det är i göteborg.

kolla www.only-vip.net.

2008-10-04 @ 21:00:15
URL: http://seigon.blogg.se/
Postat av: Alina

Godkväll på dig! Kikar in:)

2008-10-04 @ 21:01:49
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Jessi

Härligt att träningen gick bra :) Åh förresten skulle jag också vart i Linköping i helgen men tyvärr åkte jag aldrig upp.. Det är ju Sveriges bästa stad!

2008-10-04 @ 22:31:33
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: Jessi

Vart är det du bor? :)

2008-10-05 @ 09:59:21
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sv: Jag gillar nog allt o lite till, allt som är bra till träning! :D

2008-10-05 @ 11:41:59
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sv: Tackar! Hur ofta tränar du? Va tränar du? :P

2008-10-05 @ 11:58:06
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sv: Nja... var det i med i Paralympics så har jag full koll! Haha. Men om det inte är det... då har jag ingen aning!



Det var najs när man var liten :D I like it!

2008-10-05 @ 13:36:02
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Alina

jasså ja där ser man! :) Gymnasiet eller? vilken linje?

2008-10-05 @ 16:22:38
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sv: Paralympics är coolt, men själv får jag hålla mig till OS. Skulle bli svårt för mig att komma med till Paralympics, hehe.

Men goalboll.. fasiken - jag är impad! :D

2008-10-05 @ 16:38:53
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: jessy

hahah nae jag är inge utseendefreak=)

2008-10-05 @ 19:41:04
URL: http://jessyg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: