Tvåsiffrigt en gång till =)

Tid: 23:15:12
Datum: 2008-10-10
Kategori: Leksand

Ja och den här gången var det dessutom borta mot Sundsvall. Att göra tvåsiffrigt hemma är ju en sak, men inte heller det är vardagsmat i hockey, men att göra det borta, det är inte illa =) och dessutom mot tabellfemman Sundsvall som har överraskat på mig såhär långt på säsongen. Har fortfarande lite svårt att vänja mig vid att de ligger där uppe. Har inte hunnit kolla tabellen efter kvällens matcher än så länge, men en sak är klar och det är att Leksand förbättrade sin målskillnad med ytterligare +9 och 3 nya poäng =)
Efter första perioden stod det 0-2 och i den andra perioden kom både 0-3, 0-4 och 0-5 innan Sundsvall tog timeout och lyckades redusera till 1-5 innan Leksand ökade på till 1-7 innan perioden var slut. Tredje perioden blev mest att bara spela av, men trots det fick de vita och blå in 3 mål till vilket resulterade i slutresultatet 1-10 =) Belemare blev matchens spelare med 4 mål. Han är nu uppe i 14 mål på 8 matcher. Det är nästan mer än vad han gjorde på 45 matcher förra säsongen. En rejäl formtopp med andra ord =)

I onsdags var vi ute i skogen och grillade med klassen. Kycklingkorv blev det, inte så jättegott, men efteråt blev det Donken istället =)

Igår var det stidiedag som spenderades hemma, som vanligt, med musik, film och datorn =)

Idag blev en slapp dag i skolan också =) först samhäll som vanligt, sedan fick de som ville göra utvecklingssammarbetesprovet då istället för på eftermiddagen som vi egentligen skulle ha gjort. Detta p.g.a. att tyskan var inställd idag och vi alltså ändå hade håltimme.
Provet gick bra och efter det knallade Spike och jag hem till honom, genom hela stan och sedan tillbaka igen innan engelskan bara för att få reda på att Klein var sjuk och att vi skulle göra några sidor i boken + läsa lite vilket ingen gjorde. Så vi åkte hem istället och var hemma vid klockan 1 istället för 4 =)

Spike och jag skämtade om, kanske inget att skämta om egentligen, men ändå, att det skulle vara kul att köra kurragömma med en döv, blind och lam som sitter i rullstol. Man säger att man ska räkna, så räknar man samtidigt som man puttar iväg rullstolen lite. När man har räknat klart står rullstolen där ca 6 meter bort =P
Låter nog inget kul såhär när jag skriver det, men då var det kul =)

Förut var jag fast i soffan för Ford låg på min rygg =) och i onsdags låg han i mitt knä när jag såg på hockeyn. Han låg som ett barn på min arm och satt nästan upp =)

Kommentarer
Postat av: jojje

nåh lille Ford;P

2008-10-11 @ 12:59:58
URL: http://jojjez.blogg.se/
Postat av: Matilda

undrar om den där kurragömmaleken skulle funka..? :)

2008-10-11 @ 14:11:49
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sv: Vädret spelade ingen roll för jag fick spendera sommaren med mitt livs största kärlek, min familj och alla andra som jag älskar. Jag fick träna som en tok och jag lyckades... för mig betyder det mer än vädret.

2008-10-11 @ 14:33:50
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Jessi

haha det var faktiskt första gången jag spelade tennis ;)

2008-10-11 @ 14:40:23
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: bella

ja men det är gott att sitta vid datorn :D Riktigt härligt!

nej, jag ska faktiskt umgås med familjen ändå, även om jag inte tycker det är en stor hit, eftersom det alltid bli att dom andra somnar innan filmen ska börja -.-'



Jag bugar och bockar, tack snälla du! :D

2008-10-11 @ 19:53:28
URL: http://misstricky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: