2 guld redan!

Tid: 19:03:00
Datum: 2008-09-08
Kategori: Att leva med en synnedsättning

Japp, Sverige har redan tagit 2 guld i Paralympics =)
Jonas Jakobsson vann guld på 10 meter stående och Anders Olsson vann 100 meter på någon distans.
Så redan nu är resultatet sett till medaljerna bättre än vad det blev i vanliga OS där det ju, som bekant, bara blev 4 silver. Bara och bara kanske man inte ska säga, men nu har vi tagit 2 guld och det har inte ens gått 3 dagar. Ändå får de mindre utrymme än de vanliga elitidrottarna.

Var tillbaka i skolan idag efter över en veckas frånvaro p.g.a. inflammationen, men så värst mycket skola blev det inte. Psykologin sket jag i för den höll på när jag kom dit och jag tyckte att då kunde jag lika gärna strunta i den istället för att komma in mitt under lektionen. På tyskan skulle vi ha sett på film, men ingen lärare kom så vi stack därifrån och Spike och jag körde lite kort istället. På programmeringen gick vi igenom Fronter, men inte med Vera, utan med någon annan för Vera var inte där. Eftersom att jag inte ens har kommit igång med programmeringen över huvud taget så var det ganska svårt att hänga med och så, men jag kollade i alla fall igenom den där Fronter-sidan, men den var ju inte direkt världens lättaste sida att navigera med Jaws på.
Så mycket skola blev det inte idag, men Donken blev det igen. Det var blodpudding och potatisbullar, typiskt måndagsmat som ingen gillar. Så Spike bjöd mig på Doken igen, men vi gick i alla fall dit så lite motion fick vi i alla fall =) hon i kassan kände vi igen också, eller Spike kände igen henne från skolan förra året, men han kunde inte placera henne riktigt, men hon verkade känna igen oss i alla fall sa han.
Tillbaka till psykologin då, varför höll den på när jag kom för? Jo, för att jag var på Ögon imorse igen och för en gångs skull fick vi inte vänta. Vi kom nästan in direkt och inflammationen är kvar, men det ser mycket bättre ut och jag behöver inte ta kortisontabletterna längre, men resten ska jag fortsätta med i en månad till. Kortison en gång varje timme, kortisonsalva på nätterna och trycksänkande droppar, både Kosopt och Xalatan.
Nu får vi se om det här håller sig då i en månad. Det brukar det ju aldrig göra. Alltid är det något som händer, men man kan ju hoppas att det håller sig =)

Idag måste jag gå och lägga mig tidigt. Somnade inte förrän vid 5 någon gång inatt. Jag var trött, men sova kunde jag inte för det. Så imorse var jag inte dåligt trött =P

Blev medlem på Bloggportalen nyss också. Det vore ju kul om man fick lite läsare. Man bloggar ju i första hand för att det är kul, men man vill ju gärna ha lite läsare och det har det ju varit lite dåligt om tycker jag. I alla fall vad gäller kommentarer.
Vi får väl se hur det blir nu. Antagligen ingen skillnad, men man kan ju hoppas =)