Grattis Spike!

Tid: 21:29:55
Datum: 2008-09-13
Kategori: Allmänt

Han fyller 20 idag =)
Nu är det bara 9 månader och 8 dagar tills det är min tur =)

Vilket F1-kval det bjöds på på Monza idag. Det var nog ett av de bästa kvalen jag har sett, även om det brukar vara många bra kval numera.
Det regnade redan från början och man fick verkligen planera sina varv för att gå vidare. Sutil i Force India-bilen t.ex. han var trea med 10 minuter kvar av Q1, men slutade ändå sist till slut. Glock var snabb i Q1 liksom Kovalainen, men Reikkönen och Massa m.fl. hade stora bekymmer, men gick ändå vidare till Q2 efter mycket om och men, men där var det stopp för Kimmi och Hanilton. Kimmi fick det inte att stämma någon gång egentligen, men Hamilton, som tidigare hade sagt att han bemästrade de förhållanden som rådde bättre än Kimmi, får nog äta upp det. Varken han eller Kimmi fick alls till det och båda 2 blev utslagna redan i Q2. Det gick inte att köra snabbare just då än vad de gjorde. Massa lyckades dock med en kraftansträngning ta sig vidare, men i Q3 hade han inte en chans. Det hade däremot Sebastian Vettel och Sebastien Bordeu i Tororoso som blev den stora överraskningen. Vettel var t.o.m. snabbast av alla och tog kariärens första pole, bara 21 år gammal. Där med så är han också den yngsta förare i historien att ta en pole. Bordeu var inte dålig han heller och startar femma. Innan det här kvalet hade Tororoso som bäst startat sexa och nu har de båda bilarna på topp 5. Det är inte dåligt det. Kovalainen startar tvåa och Webber trea. Bordeu är fyra och inte femma. Femma är Rosberg och sexa Massa. Trulli är sjua, Alonso åtta, Glock nia och Heidfeld tia.
Det här kommer att bli ett ruskigt race! Det blir tufft för Hamilton och Reikkönen där från mitten av fältet, men vi får väl se hur det går.

Nu ikväll blev det en lugn kväll, som vanligt. Resten är i stugan så jag är själv hemma, men nu ska jag gå och äta lite kvällsmat, Billys tror jag det blir och ostkaka till efterrätt =) nyttigt värre =P

Kommentarer
Postat av: vispen

Ostkaka är gott, det var längesen som jag åt det. Men Billys åt jag nog lite för mycket förut så att jag tröttnade på det. Jag åt däremot hemmagjort pizza idag och jag kan nästan lova att du också tycker att det är godare än billys haha.

Min assistent gick bredvid mig när jag gick den där vägen. Nej, jag tycker inte heller att jag borde jobba i samma takt som de andra kanske men jag försöker ändå att göra det och sen om jag märker att det känns för jobbigt så får jag säga till.

Men nu så har jag cirak femton sidor att göra tills på måndag och idag så pluggade jag inte fastän jag egentligen borde ha gjort det haha.

2008-09-14 @ 00:54:56
URL: http://Http://vispen91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: