HIFI-klubben =)

Tid: 22:35:57
Datum: 2008-09-30
Kategori: Allmänt

Där kan man snacka om service!
Först bokade jag ju en demo där, men det behövdes inte eftersom att de hade ASW610:an uppställd hela tiden. Trots det ringde de 2 gånger bara för att vara säkra på att de hade kontaktat mig =)
Idag åkte jag in dit och de kom t.o.m. ihåg mig från när jag köpte mina högtalare för lite över 1 år sedan. Det var han Andreas tror jag han heter. Han kom t.o.m. ihåg att det var demoexet av dm309:orna och att vi pratade om att jag inte var säker på att basen i dem räckte eller inte. Han sa att han kom ihåg det bara för att han var ganska ny där då och hade nästan precis börjat jobba, men ändå. Det är ganska bra att komma ihåg en kund man har haft för lite över 1 år sedan. Dessutom kom han t.o.m. ihåg vad jag lyssnade på för musik, så jag fick lyssna på Basshunter idag. Inte direkt jättebra, men i alla fall åt rätt håll.
Jag mätte lite innan jag åkte dit hur stor plats den skulle ta och när man mäter känns det inte alls stort. Den är 31x31x37cm. Mina högtalare är exakt 30cm djupa om man räknar med buffern eller vad det heter, fronten alltså. Kollar man på dem så känns 30cm ganska stort, men håller man en linjal framföre sig, då känns det aslitet.
I vilket fall som helst var den större än jag trodde och trots att vi stod ca 4-5 meter ifrån så kände man ändå bastrycket mot benen. Det svåra med subwoofers är ju att det blir så olika ljud beroende på rummets akustik osv. Det gäller väl kanske alla högtalare, men där inne på HIFI-klubben är det ju ganska stort, så det hörs ju inte direkt någon värstingbas där, men sen när jag har den här hemma blir det antagligen helt annat ljud.
Det blev inget köp idag för kablarna fanns inte hemma. De skulle få hem dem nästa torsdag, så nästa lördag efter träningen åker vi nog dit =)

Efter HIFI-klubben gick vi till Intersport för att köpa Adidas-skor som de har kampanj på nu. Det är sådan jag vill ha och som jag redan har haft i 4 år eller vad det är, men nu vill jag ha vita, men jag funderar på att köpa ett par av varje så har man några år framåt.
Skorna var så klart slut. De skulle få in nya imorgon, så vi får väl se hur det blir med det. Man vill ju inte missa den här chansen. Det är ju nästan halva priset.

När vi kom hem hade mamma bränt riset så in i helvete. Det rök på hela undervåningen och luktade jävlar =P
Hon hade gått och förhört Shep på ett prov som hon ska ha och glömde bort riset.
Kastrullen blev förstörd, det gick inte att få bort allt ris efteråt och så blev det märken i diskbänken av kastrullen som inte heller går bort...
Hade brandvarnaren varit igång hade den gått igång, men batterierna tog slut imorse faktiskt, så det var inga batterier i den. Hade det varit olja i riset hade det börjat brinna.. farliga grejor det där.

F1-racet i söndags kanske man ska säga något om.
Det var ju Massa som hade det bästa läget, men när han gick i depå för sitt första depåstopp körde han iväg med tankriggen i. Det var grönt ljus, men tankriggen satt ändå kvar. Så han stannade ju i pitlane och mekanikerna fick springa fram till honom och få bort slangen innan han kunde köra iväg. Då var han redan sist.
Det var ett ganska rörigt race och det blev safetycar när Piquet kraschade. Det var precis i slutet av första stinten, så många tvingades gå in i depå i alla fall trots att den var stängd och åkte därmed på ett drive through eller stop&go-straff. Bl.a. så åkte Rosberg på något sådant straff, men trots det så lyckades han ändå på något sätt ta andraplatsen i mål vilket var nytt personbästa för honom. Det var ett hur rörigt race som helst, men Alonso gick segrande ur det hela och vann sin första seger sedan han körde Mclaren förra året och det var Renaults första seger sedan han lämnade stallet 2006. Hamilton lyckades ta tredjeplatsen och drygade ut ledningen i VM med 6 poäng. Så nu leder han med 7 poäng före Massa som inte kom någon vart efter sitt första depåstopp. Reikkönens otur fortsatte. Han satte bilen i muren bara några varv från mål och nollade igen. Hans chanser till VM-titeln är inte stora nu alltså, men helt kört är det inte.

Leksand vann fjärde raka matchen i söndags när de slog Västerås med 2-4, men de var illa ute för de låg under med 2-0, men lyckades vända det =)
Imorgon är det Växjö som står för motståndet.


Kommentarer
Postat av: Cecilia

sv: ja vissa gör ju det. Men lite hänger de ju på ens betyg också.



Då får jag väl lyssna på mixen också ;)

2008-10-01 @ 10:56:35
URL: http://ceciliaberglund.blogg.se/
Postat av: Jennie

svar; yes, det känns mycket skönare nu :)



haha det har du rätt i.. båda e ifs sjukt tråkiga

2008-10-01 @ 19:09:11
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: Jessi

haha oj, HIFI-klubben verkade allt ha koll ;)

2008-10-01 @ 19:25:01
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: oskar

låter bra med en sub till högtalarna. jag funderar själv på att köpa hifi-högtalare, men får se. de jag har nu till datorn duger ju ganska bra.

2008-10-01 @ 22:43:53
URL: http://seigon.blogg.se/
Postat av: oskar

jag har logitech 5.1 system.



jag känner att det är roligare att gå på det än spela goalball faktiskt.

2008-10-02 @ 15:09:39
URL: http://seigon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: