Typiskt..

Tid: 19:49:28
Datum: 2008-09-03
Kategori: Leksand

Japp, lite typiskt är det allt.
Pratade lite med en jag känner lite halvt för några dagar sedan som sa att han skulle upp till Leksand den åttonde oktober och se på Daladerby mellan Leksand och Mora i Ejendals arena! Tror ni jag blev avundssjuk eller? Som fan! Så sa han, som ett erbjudande, att jag kunde få hänga med om det fanns platser över i bilen. Yes! tänkte jag, fan vad kul! Dessutom hade de plannerat att stå i Leksandsklacken och bara det är ju en upplevelse, men så sa han tyvärr igår att bilen är full. Så det blev inget av, tyvärr..
Det är så typiskt! Hade jag sett här så hade jag haft eget körkort och då hade jag tagit bilen och åkt upp själv någon eller några matcher varje säsong.
Nu måste jag samåka bara för det, men pappa jobbar ju jämnt, så han måste alltid ta ledigt om det inte är lördagsmatcher, men jag kollade deras spelschema igår och de har bara 2 lördagsmatcher på hela säsongen och det är mot Borås och Bofors tror jag det var och det är väl kanske inte de lag man helst vill se.
Jag har i princip inga kompisar häromkring och den ända som har bil är ju Spike, men han är ju totalt osportintresserad så han får man väl muta rejält för att han skulle gå med på att skjutsa upp mig till Dalarna.
Sedan finns det ett alternativ kvar och det är Tokiga masar Götaland, en av Leksands supporterklubbar, som ordnar bussresor till vissa matcher. De bussresorna brukar gå förbi Mjölby, så det är ju inte så långt.
Jag var inne och kollade deras hemsida igår och än så länge har de 3 bussresor inplannerade. En ner till Oskarshamn nu redan den 20:e september, en Masinvation ner till Borås den 15:e november tror jag det var då de kommer med 5-6 bussar och en hockeyhelg uppe i Leksand den 24-26 oktober med 2 matcher.
Det kanske vore något, men mitt och pappas medlemsskap verkar ha upphört på något sätt, men det återgärdade jag igår genom att göra min första internetbetalning på egen hand. Det var lite rörigt och svårt, men man lär väl sig så småningom =) så nu ska jag vara medlem i TMG igen =)

Idag har de släppt samtliga biljetter till Leksands hemmamatcher också, så Daladerbyna är nog bara att glömma tyvärr.. men kanske Masinvationen ner till Borås? Vi får se =)

Leksand får dessutom inte heta "stars" nu längre heller läste jag igår för att det kan missledas till NHL eller vad det var. Lite dåligt tycker jag, menmen.

Idag är det lite sämre med ögonen igen så jag blir nog hemma imorgon med skulle jag tro, men idag har jag gjort läxor och skoluppgifter i nästan 7 timmar. Det är inte dåligt det =) men tråkigt är det =P men det måste ju också göras..

Jag sov dessutom till klockan 1 idag då lillasyrran ringde och sa att hon var hos en kompis. Hade hon inte gjort det hade jag nog sovit till 2 eller något. Jag kunde inte somna igår, jag hade inte ont, men jag var inte trött. Gick och lade mig vid 1, lite sent, men somnade inte förrän vid 5 någon gång =P så vi får väl se hur det går att sova ikväll..

Kommentarer
Postat av: Jennie

typiskt de där med bilen och matchen :/

Åh stackre! Krya på dig! Du måste må bra snart!

2008-09-04 @ 14:06:58
URL: http://hallon8.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: