Helgen

Tid: 12:00:10
Datum: 2009-04-21
Kategori: Allmänt

Ja, nu då, 2 dagar för sent, ska jag redogöra för "the weekend in the capital of Sweden" =P

Jag åkte buss upp i fredags. Det var 1:a gången jag åkte den streckan på 1,5 år. Tänk förr när jag gick där uppe, då åkte man dit varje vecka och hem varje vecka.
I alla fall så gick det bra, men bussresan tog ändå bara 3 timmar trots att den stannade både i Norrköping, Nyköping och Södertälje.

När jag kom fram mötte Jocke och de mig och så åkte vi hem till dem där jag inte heller har varit på 1,5 år.
Vi hann inte göra så mycket på kvällen, jag kom ju dit vid 19:30. Så jag fick bara lite hemmagjord jättegod pizza innan vi fikade med kaffe, punch, choklad och negerbollar. Sedan såg vi på En fyra för tre innan vi lade oss.

Jag sov väl halvbra, vaknade vid 5 och somnade inte om förrän 8, men utöver det var det bra.
Vi gick upp och åt frukost varpå vi tog Tvärbanan till Årsta där vi bytte till pendeln mot Södertälje. Vi skulle nämligen hälsa på Manja =)
Henne har jag inte heller sett på 1,5 år, så det var roligt att ses igen =)

Jag fick låna hans mammas SL-kort, men det funkade inte riktigt som det skulle, men jag var så smal, så jag kom igenom spärren ändå =P

Hemma hos Manja åt vi negerbollar och drack saft. Hon hade gjort jättestora negerbollar, så man blev ganska mätt =)

Därefter slappade vi i hennes soffor och snackade lite och hälsade på hennes katt Busan innan vi åkte tillbaka mot Stockholm.
Vi skulle ju gå på restaurang och Manja hängde med.
Från början skulle vi gå på Hardrock café och äta "riktiga hamburgare", men det var en annan restaurang som hade "Ät 2 betala för 1", så vi åt där istället.

Stället hette Hirchen keller och låg ungefär vid Centralen.
Man gick in och ner för några trappor varpå man gick ner för några trappor till innan man var nere.
Jocke och jag tog hamburgertallrik och Manja tog lax. Jag drack Cola och de tog cider. I och med att det var 2 för 1 så frågade de t.o.m. om Manja ville ha ut båda portionerna lax. Det var ju ändå lika billigt, så hon fick 2 portioner lax och åt nästan upp allt. Jag orkade faktiskt inte hela hamburgertallriken, men det var jättegott och det var riktigt bra service där! En riktigt bra restaurang! =)

Efter maten åkte vi hem till Jocke igen där vi fikade med kaffe, bullar, choklad och punch innan Manja drog sig hemåt. Hon skulle ut senare på kvällen och bl.a. gå på tak i Södertälje sa hon.
Jocke och jag såg lite på TV innan vi spelade lite poker och lade oss förvånansvärt tidigt även den här kvällen. Innan 11 tror jag vi hade lagt oss.

På söndagen sov jag betydligt längre än dagen innan. Jag hade även den här natten vaknat runt 5 och varit vaken ett tag, men nu sov jag i alla fall till 12:15. Då åt vi frukost och sedan kollade vi lite på nätet efter kryssningar och på telefoner.
Spelade mer poker gjorde vi efter det och såg på mer film innan vi åt fläskfilé, potatismos och bearnaisesås innan jag skulle åka hem.

Hemresan gick också bra. Nu åkte jag till Mjölby, för det blev ju närmre för mamma och de att hämta mig där. Jag hade hellre åkt till Linköping, för de biljetterna var typ 50kr billigare än om man skulle åka till Mjölby, men eftersom att jag åkte från Linköping och det blev närmre för dem att hämta mig i Mjölby åkte jag dit. Så sparade de lite bensinpengar också.

Det var kul att ses, men nu har vi inte bestämt något mer datum än, men det ska väl förhoppningsvis inte dröja allt för länge till nästa gång =)
Vi ska ju i alla fall försöka hitta någon kryssning eller något att åka på i sommar =)

Kommentarer
Postat av: Sandra Gee

Hihi nej det är inte lätt alls :(



Jasså.. ja tro det eller ej, jag är faktist också blyg. När jag tycker om någon så blir jag jätteblyg. Speciellt innan jag lärt känna personen riktigt. Just därför jag sällan ens kommer till stadiet då man dejtar eller till och med blir tillsammans :S hehe

Det är något jag måste lära mig! Speciellt vid ett sådant här tillfälle.. Då måste man ju ta vara på chansen, annars är det kört. Då jag säkert aldrig träffar på honom igen.. :(



Haha jo det e faktiskt så att jag blev lite kär hahaha.. Det händer inte varje dag precis* :P



KRAM

2009-04-21 @ 13:29:00
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

TACK =)



Jag var allmänt blyg innan.. men jobbat så mycket bland m'änniskor med musiken, så man är inte lika blyg längre.. men det sitter fortfarande kvar när känslor är inblandade hehe. SÅ det förstår jag att du är ännu mer blyg när du tycker om någon*



OJ flera år.. shit.. hela min ungdom va jag också kär i killar i 1 år typ innan de ens fattade eller att det rann ut i sanden för att de hittade en annan tjej. bara för att jag heller inte vågade visa att jag tyckte om dom haha. Men det var nog aldrig i flera år.. Max 2 år va det längsta tror jag haha.

Tråkigt det där med Nicolina.. Men nu har du ju en underbar tjej kan jag tänka mig? :)

2009-04-21 @ 14:29:47
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Anonym

hehe... nej jag är helt totalt sämts på studsmattan kan iinga trix! du då??

ska testa dom böckerna...

japp! plopp är alltid gott!!

2009-04-21 @ 16:37:12
Postat av: zarah

hehe... nej jag är helt totalt sämts på studsmattan kan iinga trix! du då??

ska testa dom böckerna...

japp! plopp är alltid gott!!

2009-04-21 @ 16:37:34
URL: http://zarahwennberg.blogg.se/
Postat av: zarah

hehe... nej jag är helt totalt sämts på studsmattan kan iinga trix! du då??

ska testa dom böckerna...

japp! plopp är alltid gott!!

2009-04-21 @ 16:37:34
URL: http://zarahwennberg.blogg.se/
Postat av: Sandra Gee

Jasså.. åh det va tråkigt att höra.. :(



Själv har man ju haft några "fråga chansen" likande pojkvänner i uppväxten.. men jag har bara haft 1 riktigt förhållande*

Blev tillsammans med han när jag var 17 år. Vi var tillsammans i 6 ½ år. Har vart singel nu i 4 ½ år..

Så jag ligger inte så mycket bättre till jag inte :(

2009-04-21 @ 17:35:10
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Lisa

Kryssning låter faktiskt roligt.. Skulle åka med elevhemmet, men det belv inget av. Jag har en annan resa att se fram emot... Jag ska ju till Kina

2009-04-21 @ 22:11:33
URL: http://lisalyser.blogg.se/
Postat av: Sandra Gee

Mm jag vet inte.. men jo jag tror det.. ju längre man vart tillsammans, ju mer mister man ju när man går isär :( Man har ju liksom haft ett liv tillsamans typ..



Mm vi bildar klubb tycker jag haha..



2009-04-22 @ 00:43:59
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: vispen

Vad är En fyra för tr? Är det ett tv-program eller vad? Oj, den restaurangen lät bra, fick man två potioner för priset av en vad man än köpte eller berodde det på, fick du två hamburgare till exempel? Kryssning är hur roligt som helst tycker jag!

2009-04-22 @ 10:25:27
URL: http://Http://www.vispen91.blogg.se
Postat av: jojje

din helg lät kul som vanlit:) det är ju bra att du verkligen har en riktig kompis. bättre så än flera som bara är skit. bra resturang dom får nog många kunder:)

2009-04-22 @ 15:38:11
URL: http://minrottweiler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: