Inget speciellt, men reellt

Tid: 22:48:38
Datum: 2009-04-16
Kategori: Allmänt

Japp, så är det. Det var länge sedan jag hade en sådan där rimrubrik =) i somras tror jag det var =)

Det stämmer också, för inget speciellt har hänt, men ändå är det något reellt, alltså något som finns i verkligheten =P

I tisdags kändes det som måndag eftersom att vi var lediga i måndags, men det gick det med =)
Jag tror inte det hände något speciellt alls på hela dagen...

Det var skola som vanligt och sedan kommer jag inte ihåg vad jag gjorde mer. Blackout! Totalt borta =P men antagligen var det dator, som vanligt =P

En grej kommer jag i alla fall ihåg och det är att jag var fruktansvärt trött i tisdags! Jag tänkte ju i söndags att man skulle lägga sig lite tidigt för att kanske somna på måndagen, men icke. Jag somnade inte förrän vid 3 någon gång och i måndags sov jag till 12:30 och kunde så klart inte sova på kvällen.
Jag lade mig vid 23:40, men somnade inte förrän 4. Ska man då upp 7, då är man inte glad...

Det är ju en sak om man vet att man kan sova länge dagen efter. Då gör det inget om man inte kan somna, men ska man upp dagen efter, då är det hemskt! =P

Igår var jag inte lika trött.
Det var skola då också , som vanligt. Inget speciellt hände i skolan, men efter skolan var det faktiskt lite träning här hemma =)
Kände sådär i musklerna hela dagen, man vill bara spänna dem hela tiden och träna. Så lite armhävningar på knogarna, simövningar, plankan och annat blev det =)

Sedan kompencerades det på kvällen av glass med chokladsås samtidigt som jag kollade på Efterlyst =P gott värre =)

Lite bollteknik och så hann jag också med och jag vet inte hur jag ska göra. Jag skjuter ju med höger, men jag har fortfarande mycket bättre bollkontroll med vänster. Jag tror dels det kan ha och göra med armbandet som sitter ivägen på högerarmen, men dels för att jag bröt högerarmen för snart 6 år sedan. Så rörligheten är ju en aning begränsad i högerarmen och fingrarna är ju krokiga som bara den =P
Så de har ju inte samma kontakt med bollen som vänsterhandens fingrar. Det är ingen jhätteskillnad, men man märker ju. Bollen ligger säkrare i vänsterhanden och jag får bättre sving på vänsterarmen, men ändå skjuter jag med höger. Ska jag börja skjuta med vänster måste jag ju ändra hela tekniken och allt... Dessutom skulle det vara bra om man hade något ställe och öva skott på här hemma. Det finns ju ingen stans man kan skjuta!

Idag var det en vanlig skoldag, ovanligt va?

I eftermiddag åkte pappa och jag och hämtade ut mitt pass i Motala. Det gick bra. Handla gjorde vi därefter och det var ju mindre kul. Det är inte så kul att handla med mamma och pappa, för de gör allting och man får typ stå vid vagnen och vänta eller bara gå med. Inte göra något själv.
Jag packade i alla fall kassarna och en kasse blev för tung för pappa =P

Internet funkade inte i eftermiddags när jag kom hem heller. Jag vet inte vad det var. Jag testade att byta till någon annans nätverk, men det gick först inte heller, men sedan funkade det.
Nu ikväll funkade det helt plötsligt igen, skumt...

Imorgon ska de lägga asfalt här på gatan också. Efter nästan 2 år. Det var på tiden! Först grävde de ju upp och lade nya vattenrör och grejor. Sedan skulle de höra om någon på gatan ville ha fjärrvärme. Ett hus tror jag det var som ville det, så det blev inget, så nu entligen ska de asfaltera här!

Vi har också beställt och bokat en kryssning till när jag fyller =)
Silja line hade något erbjudande, jag vet inte vad det kostade, men det var hur billigt som helst med A-hytter och allt! Inte så lyxigt som Jocke och jag hade när jag följde med hans familj på kryssning för 2 år sedan, men ändå ganska lyxigt för att vara vi =)
Då hade vi ju en svit högst upp, längst fram på båten, i en avskiljd korridor dit bara hyttägarna fick gå. Dessutom ingick minibaren och en egen lounge där man kunde fika och äta hur mycket man ville. Så lyxigt lär jag nog aldrig få det igen.. =P
Kul ska det bli i alla fall! Något måste man ju göra när man fyller 20 =)
Jag frågade om Jocke ville hänga med då, men han ska till Göteborg och kolla på ACDC då och Nicolina är i Ungern, så det blir med familjen + Alle =)

På tal om Jocke så ska jag dit imorgon =)
Det är 1:a gången jag åker till honom på ca 1,5 år, så det ska bli kul!
1:a gången jag åker Swebus till Stockholm på 1,5 år. Tänk när jag gick där. Då åkte jag dit varje vecka och hem samma strecka...

Innan dess har vi dock matteprov imorgon... jag har på andragradsekvationer, andragradsfunktioner och räta linjer och skit. Hoppas det går bra! Klarar jag det här provet har jag nog hyfsat goda chanser att få G i matte B även om jag kuggar på nationella =)

Nästa vecka har vi i princip ingen skola alls!
För det 1:a åker vi ju till Lettland då. Inte alla, men de flesta i klassen.
Vi samlar ju pengar till en skola i Lettland. Så får man åka dit varje eller vartannat år och hälsa på dem och så. Det hade varit kul att hänga med på, men det kunde jag inte, för vi ska ju till Tyskland nästa torsdag och fira mormor. När jag har sagt det är det massor som har frågat om hon bor där, men det gör hon ju inte =P

Till Tyskland ska även vissa i tyskagruppen. Det är nämligen utbyte nästa vecka.

Så vi som stannar kvar har inte mycket att göra. Klein är i tyskland, Camilla är i tyskland och Niklas är i Lettland. Där går ju samhäll, utvecklingssammarbete, tyska och engelska bort. Psykologin skulle vi jobba själva med nästa vecka, svenska har vi inte direkt någon heller och webbdesignen kan man göra hemma. Så ända lektionen man har nästa vecka är matte, men då jobbar jag nog också hemma. Annars har jag en lektion på 3 dagar och det känns ju mindre bra.
Så nästa vecka är jag helledig, igen! =)

Nu ska jag nog strax sova, även om man har sovmorgon imorgon =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: