Övningsköra...

Tid: 22:11:05
Datum: 2009-04-13
Kategori: Allmänt

Ja, då var jag tillbaks igen, för 2:a gången på 2 dagar! Det hör inte till vanligheterna numera...

Idag övningskörde Emma för 1:a gången. Jag hängde inte med, men det gick tydligen ganska bra. Ganska mycket kärringstopp och så i början, men så är det ju =P

Tänk, snart är det 2 år sedan jag själv skulle kunnat tagit körkort. Är det något man saknar som synskadad är det körkort! Tänk att bara kunna åka iväg när man vill utan att höra med andra eller ringa taxi osv. Bara åka iväg sådär impulsivt.

Hade jag sett hade jag både tagit MC-kort och vanligt körkort, om jag hade haft råd.
Man hade väl fått börja med något lite billigare, kanske en 240 eller något liknande. Den hade jag stylat om. Det kostar ju en del, jag vet, men då hade man väl fått spara. Helst skulle jag nog vilja ha en Volvo S40 eller en BMW M3 som stylingobjekt, men de är ju lite väl dyra. En 240 ligger nog mer i rätt prisklass. De går faktiskt att få riktigt fina om man anstränger sig. Nya fälgar, kjolar och sänksatser, vingar, nya backspeglar, nya glas, kanske ögonlock och tonade rutor utvändigt. Invändigt kan man köpa ny ratt, nya stolar, bälten, pedaler och självklart en ny stereo. Så får man fixa lite med motor, växellåda, bromsar och avgassystem också =)
Det skulle ju bli lite pengar det där, men det skulle vara kul. Jag har funderat på att köpa en bil bara för att styla till, men så stort är nog inte intresset. Så vill man ju kunna köra den efteråt också och det går ju inte...

Jag fick en lite kul idé igår. Jag fick för mig att läsa igenom hela min blogg från scratch =)
Jag började igår med Allmänt-kategorin och nu har jag hunnit till i vintras på den. Sedan är det ju 5 kategorier till efter den, så det lär nog ta ett tag.
Det som slog mig lite var i alla fall det att det nästan var roligare att läsa de första inläggen än de senare. I början skrev jag varje dag även om det inte hände så mycket. Inläggen var kortare och det var mer personligt. Nu har jag nog tyvärr snöat in lite för mycket på det där med läsare och kommentarer. Jag har nästan aldrig ett ända inlägg utan en ända kommentar och det vill jag inte ha. Jag vill att folk ska läsa det jag skriver. Det är delvis därför jag skriver. Självklart skriver man ju för att man själv vill det i 1:a hand, men grejen med en blogg är ju att folk ska kunna läsa det man skriver. Därför har det nog blivit lite så att jag skriver lite mer sällan nu och så blir det längre inlägg. Vad tycker ni läsare, om jag har några, ska jag skriva som jag gör nu eller ska jag gå tillbaka mer till det ursprungliga och skriva mer personligt och kort? Gå gärna tillbaks och kolla på inläggen i början =)

Ett jubileum har vi ju här idag också i och med det här inlägget.
Misstar jag mig inte helt så är det här det 200:e inlägget och det tog alltså 341 dagar att uppnå den siffran. Det ger alltså i snitt ett inlägg var 1,7:e dag. Det 100:e inlägget kommer jag inte ihåg när det var, men det borde ha varit ungefär någon gång i slutet av oktober, runt den 24:e. Det 300:e inlägget bör komma någon gång runt den sista september =P

Idag har det inte hänt mycket, men jag har faktiskt varit duktig och gjort lite psykologi, men det är svårt att hitta ren fakta om kognitionen, men jag får väl göra så gott jag kan =)
Glass och kaffe fikade vi också med =) och nu ikväll stekte jag faktiskt ägg =)
Det var länge sedan jag åt stekt ägg och då tyckte jag inte det var gott, men nu testade jag och det gick väl att äta i alla fall =) Det var nog faktiskt lättare att steka ägg än att steka korv.
Apropå steka så säger mormor "steckt". Det låter lite fult tycker jag, men de i Göteborg tycker ju det låter helskumt med att säga "kaviar" med långt A på 1:a A:t. Kex med K och inte sch-ljudet tycker de också är konstigt. Vi är kanske lite konstiga, vi bönner här från landet =P

Imorgon är det tyvärr skola igen. Det är bara 4 dagar, men det känns länge ändå. Jag ligger nog, apropå det, före min tid. Igår när jag läste bloggen läste jag inlägg från i somras vilket gjorde att jag fick sommarkänslor redan nu. Det känns inte som om det är så långt kvar till sommarlovet nu och det är det ju tidsmessigt sätt inte. Bara 8 veckor. För 8 veckor sedan var det sportlov. Om 8 veckor slutar vi om 3 dagar =)
Speciellt många hela veckor är det inte heller kvar. Nästa hela vecka tror jag blir vecka 19 =)

Nu ska man väl sova då, om det går, så att man orkar upp imorgon. Så dags som jag vaknade idag, då börjar tyskan imorgon och vi slutar snart. Jag sov till 12:30...


Kommentarer
Postat av: vispen

Haha okej, jag menar alltså sm i bara showdown, man måste vara med i cupspelen för att få spela där tror jag, det är svårt för killar att komma med där i alla fall för de tar bara de bästa i Sverige.

2009-04-14 @ 09:39:07
URL: http://Http://www.vispen91.blogg.se
Postat av: Sandy

Jaaa! Du ska skriva personligt, hur kort det än blir.

SV: J blir 8 månader den 26.

2009-04-14 @ 19:23:41
URL: http://lilzandy.blogg.se/
Postat av: Sandra Gee

Haha ja, jag har haft tur det senaste halvåret. Om man kommer hem till småland vid högtider, så är de flesta som flyttat därifrån också hemma hos familjen över högtiden :) Så jul och påsk och sådant är jättekul att åka hem på :)

2009-04-14 @ 23:07:46
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: jojje

hej jag tycker du ska skriva lagomt långa inlägg för annars kan det bli jobbigt att läsa.:)

2009-04-15 @ 15:03:30
Postat av: Nicole

Jaa det skulle vara härligt med körkort, vill ha men pengar finns inte, så dyrt!



Jaa ibland så säljer jag på tradera, det är smidigt! Och köpte en usb port för jag beöver några fler, och vill inte böka under skrivbordet varjegång jag vill koppla in, för den nya kommer att ligga på skrivbordet, den ser ut som en mus som ligger på magen och i tassarna lägger man i sladdarna haha, rosa också, passa rmig skit bra hihi.

2009-04-16 @ 17:04:52
URL: http://xoxonicole.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: