Dålig match...

Tid: 23:15:04
Datum: 2009-02-11
Kategori: Leksand

Ja, det kan man lugnt säga.
Leksands prestation ikväll var inget att skryta med direkt och man fortsätter att ha det svårt i Björkängshallen. Det var ju där man tappade sin första poäng för säsongen i höstas. Det var förövrigt fredagen vecka 42. Det kommer jag ihåg eftersom att vi åkte till Stockholm på träningshelg dagen efter =)
Det är 17 veckor sedan och om 17 veckor är det vecka 24 och då är det sommarlov! =)
I alla fall så blev det straffar den gången då Leksand vann, men nu behövdes inte det. Leksand var inte alls med i början och Huddinge ledde också med 1-0 efter första perioden. Efter andra hade Leksand dock vänt på steken och ledde med 2-3, men Huddinge gav sig inte utan vände matchen i sista perioden och vann med 4-3. Leksand fick massa utvisningar. Totalt tror jag det var 74 utvisningsminuter och Huddinge hade 66. Publiken var 1137 åskådare, så det var ju ingen storpublik direkt. Petrovicky och Johansson gjorde väl okej matcher. De skrev inte så mycket om de på Everysports livereferat, men de var säkert okej.
I alla fall så glömmer vi den här matchen och tittar framåt mot fredagens hemmamöte med Nybro och lördagens hemmamöte med Bofors.
Nybro spelade inte ikväll, men Bofors tog emot Malmö hemma och det såg ut att bli Boforsseger där, men Malmö kvitterade med 54 sekunder kvar och vann sedan i sudden.
Andra högintressanta matcher för kvällen var AIK - Almtuna, Mora - Västerås och Björklöven - Växjö. AIK vann med 3-2 efter en mycket dålig match där inget av lagen spelade bra. Mora vann till slut på straffar mot Västerås efter att man hade haft 4-1 i början av sista perioden, tappat det till 4-5 och sedan kommit tillbaka igen.
Matchen mellan Björklöven och Växjö kan inte ha varit allt för kul att titta på. Växjö vann nämligen med 0-1 efter straffar.
Det var de intressanta matcherna för kvällen. Annars slog Sundsvall Borås med 3-2 och Oskarshamn slog Mariestad med 2-6. Därmed är Mariestad näst intill klara för degradering i och med att de ligger 11 poäng bakom Huddinge med 15 poäng kvar att slåss om.
Leksand leder fortfarande tabellen 5 poäng före AIK. Sedan är det tätt. Mora är just nu trea med 71 poäng, samma som Almtuna, men med 16 måls bättre målskillnad. Västerås och Växjö följer därefter på 70 poäng. Malmö har just nu sista playoff platsen och rent teoretiskt sett så har de fortfarande chansen att ta en direktplats till kvalserien då de ligger 10 poäng bakom Mora med 15 poäng kvar att slåss om. Troja har samma poäng som Malmö med Björklöven en poäng bakom. Sundsvall och Bofors är bara 4 resp. 5 poäng bakom Malmö, så klart är det inte. Sedan har vi Oskarshamn på 52 och Borås på 49 där i ett lite ingenmansland och Nybro på 41 och Huddinge på 40 som ser ut att få kvala.

Vad har annars hänt idag då?
Jag var sjuk. Eller egentligen var jag inte så sjuk, men det kändes lite segt imorse och jag hade lite ont i huvudet, så då stannade jag hemma idag istället, för jag vill absolut inte bli sjuk i helgen!
Lite nytta gjorde jag hemma i alla fall. Jag gjorde svenska och så tänkte jag plugga lite engelska och matte, men så blev det inte...

Utvecklingssamtal var jag på idag också och det såg bra ut. VG i alla ämnen utom samhäll där jag hade MVG- och matte där jag låg på G+. Samhällsbetyget och utvecklingssammarbetesbetyget är lite abstrakt, för jag vet inte riktigt vad Niklas har bedömt där. Vi har ju inte gjort så mycket egentligen och nu håller vi ju på med projektet om maten och det vilket inte går så snabbt framåt. Det är ju Michelle som är ansvarig för det och hon tyckte inte riktigt att man skulle göra en enkät så som vi tyckte, så vi fick göra om den och nu ska matrådet kolla på den. Vi kan inte bli beskylda för att ha gjort fel i alla fall, vi gör bara som Michelle tycker och det är hon som ville ha undersökningen gjord, så vi kan inte belastas för något där.

Annars pratade vi lite om mitt rum. Jag vill ju ha ett rum igen och det skrev jag i ett mail till Peo och jag sa det till honom förra fredagen också. Då ifrågasätter han direkt hur nödvändigt det är. Han tyckte att vi kunde sitta i bibblan eller i en datasal i så fall. Hallå! Jag vill ha ett rum för att kunna vara lite ifred! Då tyckte han att vi kunde sitta i något av "alla rum som finns", men om det nu finns så många rum undrar jag varför de över huvud taget gjorde om just mitt rum till föråd för? Då kunde de väl lika gärna ha tagit ett annat rum till det?
Ett rum ska jag ha i alla fall! Jag anser att det är nödvändigt och skulle vara bra, så då får de fixa det.
Även scanningen pratade vi om. Det händer ju inget på den fronten och lär säkert inte göra heller. Så jag funderar på att be syncentralen om en till scanner till skolan och Omni page pro. Det bästa vore ju ett rum där vi kan ha scannern och en dator så att Spike kan gå dit och scanna in allt, men det lär vi väl inte få...

Det här är nog sista inlägget innan Malmö i helgen =)
Så vad händer mer i helgen då?
På fredag är det fredagen den 13:e. Hoppas inte vi kör ihjäl oss eller något på väg ner till Malmö =P
På lördag är det alla hjärtans dag =)
På söndag fyller Emma 17.
Så det händer en del i helgen och vårat mål blir väl att vinna i alla fall någon match =) Det ska bli grymt kul! =)

Dagens låt får bli Max B. Grant & Philippe - Hardstyle champion! Den är riktigt bra =)

Kommentarer
Postat av: Sandra Gee

Mmm nä svintråkigt.. speciellt att jag är sjuk nu till helgen :(



Jag har bara suttit hemma hela lördag söndag och hela den här veckan :( Ändå blir jag bara sjukare o sjukare :(

Men det borde väl gå över snart.

2009-02-11 @ 23:27:21
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: jojje

den där snubben verkar ju krångla hela tiden ju.

lycka till i Malmö. :) hoppas ni vinner;D

2009-02-12 @ 20:51:48
URL: http://minrottweiler.blogg.se/
Postat av: jojje

sv: ja jag får kanske ha den på gymnasiet;D

ja det är ganska många papper i ett häfte men man fyller i alla samtidigt. vet inte om jag uppnår alla kraven, men annars får jag söka om. ;D

2009-02-13 @ 08:32:34
URL: http://minrottweiler.blogg.se/
Postat av: Matilda

nåra nice planer inför helgen? :D

2009-02-14 @ 13:14:14
URL: http://elitcyklist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: