Trauma i livet =)

Tid: 16:53:39
Datum: 2009-02-18
Kategori: Allmänt

Ja, jag fick en kul idé förut att dela med mig av =)
Det var när Emma, Shep och jag körde kort som vi kom in på den gången då jag fick min trehjuling =)
Så jag tänkte berätta om "ett trauma" i livet =)

Jag tror bara jag var 2. Det var julafton och min moster och morbror hade sovit över hos oss.
Egentligen kommer jag nog inte ihåg det här sådär jättebra, men vi har det på film, så man har ju sett det X antal gånger =)

Mamma och pappa packade upp cykeln kvällen den 23:e och monterade ihop den. Min moster cyklade runt på den i hallen och in i vardagsrummet. Alla trodde att jag skulle bli jätteglad och säga något i stil med "En cykel!"

På morgonen sprang jag ner för ttrappen. Mamma var berädd med videokameran, som egentligen var moster och morbrors, i vardagsrummet.
Jag tänkte springa in i köket, men pappa sa att mamma var i vardagsrummet, så han och jag gick in där och jag ställde mig och tittade på alla paket som låg under granen. Så stod det något där på golvet. Något som inte var inslaget, något som avvek från allt det övriga. Jag fattade inte vad det var och pekade på den och sa något frågande "Det?" Mamma och pappa sa att det var en cykel och att den var min. Jag fattade inte utan pekade på alla andra paket och sa glatt "Tatet!" Pappa sa då att cykeln var mitt paket och frågade om jag ville sitta på den. Det ville jag inte. Jag ville öppna paket. Pappa satte mig i alla fall på cykeln, men jag pekade bara på alla andra paket och sa ännu en gång, nu något mer osäker, "Tatet." Pappa sa att det här ju var mitt paket. Jag tittade mig omkring efter vad han menade. Han fortsatte "Du sitter på ditt paket nu". Jag tittade ner medan han avslutade meningen "Mamma och pappa hade öppnat det förstår du". Då fattade jag. Jag skulle inte få öppna något paket. Jag blev så besviken, för det var ju det som var det roliga. Pappa försökte få mig glad genom att visa den fina vita sadeln och tramporna och styret, men jag var bara besviken. Jag ville ju ÖPPNA paketet.

Det var så det gick till när jag fick min första cykel. Senare blev jag naturligtvis glad för den, men just då, när jag fick den, då var det bara dåligt =)

Jaha, i övrigt då?
Igår kom vi hem från mormor. Kändes inte som om det hände så mycket i måndags, vi åkte till mormor och spelade kort på kvällen.
Nicolina fick en present av mig =)
Jag tyckte att hon skulle ha något på alla hjärtans dag, för det förtjänar hon! Så jag köpte Aladinhjärtan och Nobless och skickade ner till henne tillsammans med ett litet brev =)
Hon blev glad, hoppas jag =)

Igår kändes det som om vi åt hela dagen. Åt frukost vid 11:30, sedan kom Annmarie med bullar som vi fikade med knappt en timme senare, middag knappt en timme efter det och så efterrätt på det.
Mycket mer hann vi inte innan vi åkte till stan och gick till Gina Trikot, eller hur det stavas, jättekul... inte =) fruktansvärt tråkigt var det, men sedan åkte vi hem och jag satt vid datorn större delen av kvällen förutom då vi körde plump.

Idag har vi också kört plump 2 gånger och jag vann den sista =)
De senaste dagarna har jag haft en tendens att vara ständig tvåa =P

Ikväll är det ett intressant möte mellan AIK och Leksand på ett fullsatt Hovet, så då vet ni var jag befinner mig ikväll =) framför datorn och följer matchen via Allsvenskt hockeyextra på webben och via Everysports livereferat =)
De sänder inte matchen på TV, lite skumt tycker jag...

Har ni gjort något kul idag eller de senaste dagarna?


Kommentarer
Postat av: Sandra Gee

Min bror.. i nästa inlägg så står det mer.. och i slutet av det inlägget så finns det 4 länkar till 4 tidigare inlägg om Jonas och hans bortgång ifall du är intresserad.



KRAM

2009-02-18 @ 22:40:39
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

Aha du såg inlägget..

mm det är en konstig ock ledsam känsla overklig..



Kram Sandra



(Lyssna gärna på låten)

2009-02-18 @ 22:42:09
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Nicolina

Hehe klart man vill öppna sina egna paket =)



Altså jag fattar inte att ni spelr samma sak hela tiden! Jag skulle lätt tröttna efter några gånger hehe.



Puss å Kram

2009-02-20 @ 11:32:37
URL: http://www.pernheim.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: