Nu händer det mycket...

Tid: 00:09:08
Datum: 2009-01-18
Kategori: Goalball

Ja, nu händer det en del =)

Det var ju första träningen efter jul idag och det gick faktiskt bra.
Det var jag, Albin och Jennifer, som vanligt, Andreas och Kevin. Jakob var också där, men han var sjuk så han var bara där och tittade på. Starkt av honom att gå upp så tidigt en lördag och åka till Linköping när han inte ens skulle vara med och träna. Det hade inte jag gjort =P

I alla fall så började vi med att värma upp varpå det var skottövningar. Jag tyckte ju, innan jul precis, att jag började få till mina enhandsskott lite och det satt i idag. Det gick faktiskt ganska bra, men vissa skott blev ju totalt värdelösa =P
Sedan var det lite snack och sedan var det match. Jag, Kevin och Andreas mot Albin och Jennifer. Det gick bra och vi vann matchen med 6-2. Jag släppte inte in ett ända mål =)

Vi snackade bl.a. om Malmö. Det är ju helgen vecka 7, men vi åker redan ganska tidigt på fredagen, för det tar ju ett tag att åka ner dit. Så det blir till att ta ledigt den fredagen =) och det innebär att det bara är max 18 skoldagar kvar till sportlovet =)
Vi åker runt 10 på fredagen, åker bil i nästan 5 timmar, kommer fram någon gång framåt kvällen och spelar våran första match klockan 8 på lördagen vilket innebär att vi får gå upp typ vid 6... Så det blir tidigt, men det får man väl ta. Sedan kommer vi hem någon gång på söndagskvällen. Det ska bli riktigt kul! =)

Vecka 13 kommer landslaget hit till Linköping för att träna. Pelle har pratat med dem och vi får vara med och träna med dem under de 2 dagarna om vi vill. Inte hela tiden, men lite i alla fall. Problemet är ju bara att SRF åker till Idre vecka 13. Jennifer ska dit och Albin tror jag också ska dit, så jag funderar på att hänga på jag med, men jag får åka själv i så fall för vi har inte råd att åka dit i och med att vi ska till Rom senare i vår när mormor fyller. Albin åker också själv, så jag ska höra med honom och se hur det där med ledsagare och det fungerar. SRF hade även frågat Pelle om han kunde följa med upp till Idre som ledsagare, men det fick han se om han orkade och kunde. Gör han det åker vi bil upp dit i så fall och åker hem på fredagen istället så att vi kan träna med landslaget på helgen i alla fall =) Det vore ju bra =)
Tyvärr så innebär ju det att ytterligare några helger försvinner för mig och Nicolina, då är vi framme vid helgen vecka 14 efter det och då är det påsklov veckan efter och då är vi ändå framme så långt fram i tiden som vi sa att det absolut inte fick ta innan vi träffades igen... men det ser i alla fall ganska ljust ut för vecka 5 =)

Våra matchtröjor har även de kommit nu. Ett blått och ett silvrigt ställ blev det för det fanns tydligen inte vitt.

Jag tror inte att jag skrev det igår, men mitt hopprep gick sönder igår. Jävla skitgrejor! Ca 2800 hopp höll det innan det pajade, men det kanske går att laga. Ena handtaget lossnade. Jag ökade i alla fall till 815 hopp i torsdags, så resultatet från den här veckan blev alltså 500 i måndags, 750 i tisdags och onsdags, 815 i torsdags och 250 igår hann jag hoppa innan det gick sönder..

En kinsstång köpte jag idag också =)
Problemet är bara det att den kanske inte går att sätta upp i våra dörrhål, för den där biten man sätter fast den på är för smal på våra dörrar, så det går inte att ha den där hela tiden för då går det inte att stänga dörren, men pappa sa att man kan ju skruva dit festena och sedan sätta dit själva stången när man ska träna. Får väl se hur lätt/svårt det är att sätta dit den...

Jag lyssnade på min gamla Millencolin-skiva som jag fick av Chris innan jag slutade nian förut. Det var ju lite kul när jag fick den, för han frågade hur många låtar jag trodde att det var på den, 28 sa jag och det var det =)

Fick en kommentar av ingen mindre än Sandra Gee igår =)
Det är väl kanske inte så många som läser det här som vet vem det är, men lite coolt är det ändå med en artistkommentar =) och hon är bra kan jag säga! =) *lät ju kanske lite smörigt*

Dagens låt blir ändå Jan Wayne & Scarlet's gamla låt från 2007 tror jag den är, I touch myself (Hands up club mix) =)

Kommentarer
Postat av: jojje

malmö, där har jag aldrig varit det blir väl kul att fara dit;D

hehe hur kan du hålla räkningen på hur många hopp du hoppar.. jag skulle tappa bort mig efter typ tjugo.

2009-01-18 @ 12:18:55
URL: http://minrottweiler.blogg.se/
Postat av: Christoffer

Jadu, du får laga repet, så ska jag antingen skaffa varmgrader eller snö, så det går att hoppa, så ska jag också skaffa ett rep, så får vi ha någon sorts tävling, så vi motiverar oss till att träna. Jaha, Idre, då åker du kanske förbi här ju.

Får se om det går att få fart på Goalball här i Dalarna med, då får jag ta tips av dig och andra som spelar, för har aldrig haft träningsmöjlighet till det.

2009-01-18 @ 22:14:25
URL: http://bomletoken.blogg.se/
Postat av: Sandra Gee

Hej va lördagskvällen trevlig?Jag hade svinkuL! =) det kommer ett inlägg med bilder snart från min lörsdags kvälL! :Pååh kul att du nämner mig i din blogg! Kul att du uppskattar mig :)

Alltid kuL!Kram

Sandra

2009-01-19 @ 00:24:05
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

Hihi vadå ser typ inget? Är du halvblind?Ja skridskor är uk.l... va dock typ 8 år sen jag åkte sist.. och hittade inte mina så hyrde där.. men vänsterskenan va inte så bra slipad.. haha.. så det va lite svårt att åka haha!

Jag sträckte mig i ryggen också! :( Har svinont!

Kram kram Sandra!

2009-01-19 @ 13:55:37
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

Ja fy det låter ju inte alls roligt ju.. Varför så få vänner? (Du behöver inte svara)Men va tråkigt att höra?! Hur kommer det sig att du nästan är blind?? =(

Hur läser du då? Kan du se så pass? Eller läser någon annan åt dig?*Jättetråkigt att höra iaf :(Kram

Sandra

2009-01-19 @ 18:57:33
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

Haha tro nu inte att det är något bra ;) Det är bara en ploygrej vi gjorde lite snabbt.. och några ville att jag la upp den här haha.Jo det är sant faktist.. Jag håller med dig till fullo.. jag har några få och nära vänner.. Och det e så mycket bättre än massor av ytligare vänner.

Jaha va coolt ändå.. men läser inte datorn upp lite konstigt ibland.. ifall man skrivr mycket i slang eller stavfel?!tycker det är sjukt spännande att du är annorlunda än oss med syn! Samtidigt som det är tråkigt förstås.Vad va det som hände då? om jag får fråga?..Kram

2009-01-19 @ 22:39:28
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

Ja vi har skivkontrakt :) Fast det har vi haft i 1 och ett halvt år hehe.. Först 1 år på Warner Music.. sen bytte vi till Catchy Tunes :)Hinner inte svara mer nu.. måste iväg till gymet och träna!Kram

2009-01-20 @ 17:43:42
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

Så du är målvakt!? va kUL!!

2009-01-26 @ 16:08:44
URL: http://sandragee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: