Ny mobil =)

Tid: 00:08:06
Datum: 2009-07-03
Kategori: Allmänt

Igår var då jag och pappa i Linköping. Jag skulle äntligen köpa ny mobil som jag har funderat på vääldigt länge. Dessutom skulle jag lämna tillbaka videokameran jag fick när jag fyllde och köpa en ny. Den jag fick var en Sanyo Xacti CG9. Väldigt liten och portabel, men dessvärre ingen vidare bildkvalité av vad jag har lyckats läsa mig till. Jag ville helst ha någon med lite bättre kvalité på. En kamera för 1700 spänn får man ingen vidare kvalité med. Dock var den designad med pistolgrepp som jag gärna vill ha. Jag tycker de är urcoola, men tyvärr hittade jag ingen mer vättig sådan. Bara en, en Sony, samma jag kollade på i vintras, men till den är det Pro-duo-minneskort vilka är ganska dyra, så tyvärr.
Jag hade kollat in en Sony DCRSR37E och en JVC GZ-MG630 lite extra innan vi åkte. Sonyn verkade lite bättre när jag läste om dem på nätet tyckte jag, men när jag kom dit kändes den lite plastig. Den har en storebror också, DCR-SR38. Den har 10Gb större hårddisk, men är ca 1000kr dyrare.
Jag vet inte vilken jag ska välja. Jag tyckte att JVC'n kändes mer rejäl, men han vi frågade i affären skulle ha valt Sonyn sa han, men han visste inte om det var en arbetsskada. Sony brukar ju göra bra produkter.
Så någon videokamera blev det inte, men telefon köpte jag. En Nokia E66 blev det med 24 månaders abonnemang och Tele2 snackis. Jag har ju varit lite emot abonnemang förut, tycker det är bättre att köpa produkten direkt så slipper man hålla på med avbetalning och grejer, men det här lät faktiskt bra, så jag tog det.

Nu är jag telefonlös i några dagar, för mamma och jag åkte in till Syncentralen idag och lämnade in den så ska de fixa Talks på den.

Efter det åkte vi till stan där jag letade efter shorts och nya skor. Jag har ju kört med Stadium/Intersport-badtofflor sedan jag var 11, så det kanske är på tiden att uppdatera sig lite =P
Jag hittade dock inga, men ett par Adidasshorts hittade jag, så de blev det.

Nu har även Shep kommit hem från Härnösand där hon har varit i 1,5 veckor.

Idag överskred jag 1000 besökare på bloggen sedan den 4/5 när jag började räkna antalet. Inte så många besökare för 2 månader kanske, men lite kul ändå =)

Imorgon ska vi kanske till stugan, men det ska ju tyvärr bli lite sämre väder nu, så jag vet inte om jag hänger med. I så fall hör ni nog av mig i helgen, annars gör ni det inte. Logiskt va? =P

Dagens låt har jag tänkt ha som dagens låt ett bra tag nu, men jag har alltid glömt bort det, men idag blir det av. Yohanna - Is it true? Riktigt bra låt faktiskt, även om det är Melodifestival...


Kommentarer
Postat av: Jennifer

hahah jora jag såg direkt att du hejjar på Leksand, gick inte att undgå. Kul att du känner till Jimmie och Gabbe!=)

2009-07-03 @ 01:14:22
URL: http://jenniferlovstrom.blogg.se/
Postat av: amh

Skaffa bilder, blir roligare/lättare att läsa..

2009-07-03 @ 09:07:49
URL: http://riitamh.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Svårt det där med kamera! :S Ska snart börja kolla efter en ny jag också...



sv: Haha ja det gör ju det ;)

Okej, jaa det är alltid kul !:D

2009-07-03 @ 09:31:33
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: jojje

1000 besökare är ju hur mycket som helst ju hehe. jag slår vad om att ja ha typ femton besökare eller nåt heh. på tal om kameror och mobiler behöver jag verkligen köpa båda delarna. skulle verkligen vilja ha det.

2009-07-03 @ 12:28:17
URL: http://minrottweiler.blogg.se/
Postat av: amh

Du ser inte men du kan läsa? Hmm..

2009-07-03 @ 13:08:44
URL: http://riitamh.blogg.se/
Postat av: Jennifer

haha okej=) har leksand nå nyförvärv inför nästa säsong då?

2009-07-03 @ 14:45:20
URL: http://jenniferlovstrom.blogg.se/
Postat av: MATILDA

sv. Haha jag har ingen aning om vad den heter, det är iaf en gammal nikon digitalkamera, typ 4 år gammal, men ja e nöjd över kvallan med tanke på åldern ;D Jag vill ha en ny kamera, fast det är att det då nästan måste(!) vara system för att den ska nå upp till mina förväntningar. Men det dåliga med det är att det inte alls är lika lätt att spontant ta bilder för att den är så jobbig att bära med sig överallt ;P

2009-07-03 @ 15:27:17
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: MATILDA

sv: Okej, det lät ju jättebra!=) Jag önskar att det fanns fast systemkameror i digitalkamera-storlek haha ;)

Okej då är jag iaf inte helt ensam när det gäller bussåkande ;D

2009-07-03 @ 16:09:56
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Jennifer

jora vi har rätt många nyförvärv=) Adam Larsson från J18, Ivan Majesky från Linköping, Yared Hagos från Tälje, Fredrik Warg från Modo, Petr Tenkrat, Melker Karlsson och Mattias Lindström från J20, Bellemare från Leksand och Johan Forsberg från löven. dock så fattas det kanske 4 spelare innnan vi har en klar trupp. några spelare har förlängt sitt kontrakt också=)

2009-07-03 @ 17:54:09
URL: http://jenniferlovstrom.blogg.se/
Postat av: Viktoriae personligt | Grafisk design & mitt liv

God kväll! Ja, att finna sin partner på Internet kan funka, förhoppningsvis finner du någon också, oavsett ställe =)



Vad kul med ny mobil! Skaffade också ny fast i vintras (så den är inte så ny längre.. haha) med abonnemang för första gången också. Än så länge har det varit ok =) Men nu måste jag ju fråga hur "talks" funkar i mobilen? (Viktoriae - frågar alltid allting, hehe)



kram!

2009-07-03 @ 22:17:01
URL: http://viktoriae.blogg.se/personligt
Postat av: nicolina

Hejsan!!!!



Ja du, är man b4a så ser man för bra för att ha licens vilket man måste ha för att ställa upp på sådana här tävlingar.

Nej precis, ser man för bra får man inte vara med! Men om man ser så bra så kan man ofta utan några problem tävla mot seende utan speciella anpassningar som att ta grepp innan matchen startat.



Tja, jag ser de inte som mamma och pappa när vi är iväg såhär!

Martin är coach och Kicki hjälper till runt om kring och hjälper till med ledsagning och även sjukvård då vi är här.



Tack för att du höll tummarna föresten =) Det var nog därför det blev EM GULD!

Helt sjukt egentligen! Jag kan inte fatta det!



Kram Nicolina



2009-07-04 @ 10:22:55
URL: http://pernheim.blogspot.com
Postat av: tess

Här händer inte så mycket. Blir ju mest jobb och barnen tycker jag. Men igår va vi på bio... å nu i helgen e jag ensam så ja vet itne va ja ska hitta på... något blir de väl annars tänker jag njuta av en bra bok. //Tess

2009-07-04 @ 11:20:23
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Viktoriae - En må bra blogg med självkänsla och där positivt tänkande ligger i fokus

Sv: Hej och tack för beskrivningen på goalballen, jag tror att jag förstod och det verkar väldigt avancerat.. Så jag tror jag förstår vad du menar med att det "behövs mer än vad man tror".



Tack för dina kommentarer på mina inlägg, förlåt att jag är lite sen på att svara men jag har haft andra saker att ta itu med och då så sätter jag kommentarerna åt sidan. Gällande kontakt mellan människor så håller jag med dig på ditt spår att folk antagligen inte vågar. Jag kan ju se mig själv som tänker så mycket hela tiden, bland annat vad jag tror att andra människor tror och tänker. Det är väldigt frustrerande, men å andra sidan är jag mer medveten om vissa situationer än andra just för att jag tänker så mycket.. hehe finns bra och dåligt med det mesta..



och tack för stavningslektionen ;) Kram!

2009-07-05 @ 13:45:02
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: tess

Nu måste ja va lite trög och konstig... tur de e du.... känner att jag kan va lite konstig när ja frågar... men vidiokamera??? Hur fungerar de när man inte ser... alltså man filmar ju å kameran är väl som vanligt eller??? Men hur "ser" man när man filmar osv...



Talks på em mobil... hur fungerar de då?? Är de som talsyntes?? //Tess

2009-07-05 @ 13:46:45
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Okej=) Nej inte jag heller, han kan inte sjunga enligt mig=S som jag skrev i inlägget så kunde jag lyssna på honom i början av idol, men det var typ bara just efter audition. Usch säger jag nu ;P



Ja det har vi, hoppas du haft en trevlig helg du också! ;)

2009-07-05 @ 21:37:32
URL: http://matildasodergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: