Alla prov avklarade! =)

Tid: 16:46:39
Datum: 2009-06-02
Kategori: Allmänt

Yeah, I'm back again, like a hurricane, I get it strong and nothing will go wrong, som man nästan säger i en viss låt =P

Nu var det några dagar sedan jag skrev, men det har varit fullt upp, men nu är allt över!
Idag var de sista proven och jag tror faktiskt det gick hyfsat =)
Det var nationella i matte B. Jag har ju sagt att jag har varit nöjd om jag har fått G i matte B, så jag har ju bara fått uppgifter som krävs för godkänt. Det här var inget undantag. Jag tror jag fick ganska mycket lättare prov än vad de andra fick i och med att de fick för VG och MVG också, men jag tror det här gick ganska bra. Så ett G i matte B är nog fixat =)
Dessutom fixade jag det sista på tyskaprovet som jag inte hann klart förra veckan. Det gick väl lite sådär. Jag hade inte tänkt att jag skulle göra det idag, hade faktiskt glömt bort det, så jag hade inte kollat på orden och det på över en vecka, men hyfsat gick det nog i alla fall.

Prata med Anders hann jag också med och jag fick VG på psykologiprovet och ett totalt VG i psykologi B också! =)
Det är ingen psykologi imorgon, för kursen är typ slut. Det är ingen matte heller, för den kursen är också slut nu och webbdesignen är ju slut sedan tidigare. Alltså har vi bara samhäll imorgon, men det skiter vi i. Spike pratade med Torbjörn och han sa att ingen skulle komma för att vi bara hade den lektionen och Niklas har nog inte mycket att invända mot det heller. Så imorgon är vi lediga =) och det är vi på fredag också, så det är bara torsdag kvar! =)

I helgen var ju Jocke här =)
Han kom vid 12-tiden i lördags. Då hade han åkt buss i värmen i nästan 3 timmar. Jag är inte avundssjuk på honom =P
Vi började med att köra Fia när vi kom hem hit. Det gick inte alls bra. Jag kommer inte ihåg exakt hur det gick, men 4-0 i spel blev det till slut i alla fall. En gång stod han i mitten med sin sista och behövde bara en tvåa. Jag fick en etta och puttade ut honom. Då behövde jag bara en tvåa, men det fick jag inte och han lyckades gå ett helt varv och putta ut mig från mitten igen varpå han vann.

På kvällen åkte resten till Engvalls, men Jocke och jag var hemma.
Trots värmen i helgen kunde vi inte ha öppna dörrar eftersom att Ford inte fick gå ut. Dock lyckades han trots allt smita ut när jag hade hämtat dricka ute i förrådet åt oss. Jocke stod och stekte hamburgare, så han såg honom inte heller.
Efter några timmar kom han i alla fall in igen och hamburgarna blev goda =), men jag lyckades ta extremt mycket ketchup, så de smakade mest ketchup, men gott var det i alla fall =)

I söndags sov vi till 11 och gick upp vid 12. Vi käkade frukost och körde lite poker. Där gick det bättre än i fiat. Nu vann jag med hela 21-8. Tack vare det fina vädret kunde vi sitta ute på altanen och det gjorde vi. Det var jätteskönt! Riktig sommar!
En gång till hann vi köra innan han skulle åka hem. Dock hann vi inte klart, men nästan.
På väg till bussen tog jag ut pengar som jag gav honom för Tallin. Vi kom överens om att jag skulle ge honom 1050 spänn så är allt betalt sedan. Vi betalade ju Tyskland åt honom så länge och han betalar Tallin. Tallin blir 1050kr dyrare än Tyskland, så då fick han dem så stämmer det sedan =)

Mamma fick örhängen och en trisslott som hon vann 75kr på, för det var ju mors dag i söndags, för er som missade det. Mormor kom också förbi ett tag och vi fikade ute på altanen i det härliga vädret =)

Igår var det lika varmt, men idag är det sämre. Det var hyfsat bra imorse, men nu är det kallt efter att det regnade förut. Vilken skillnad mot igår. Igår satt jag ute med datorn och pluggade matte vid 8-tiden. Jag satt i bar överkropp och det var hur skönt som helst. Idag är det kallt med T-shirt.

Ford springer omkring som galen här inne titt som tätt och bara vill ut. I söndags försökte han t.o.m. hoppa ut genom Sheps fönster på 2:a våningen, lilla Ford. Snart får han i alla fall gå ut =)

Känns inte som om jag har någon struktur på det här inlägget, men det får ni ta =)

Hoppas ni har haft en bra helg och tack för alla kommentarer! Fortsätt i samma stil =)

Kommentarer
Postat av: Linda - Livet är rosa!

sv; Du har inte så mycket i huvudet då ;D?

2009-06-02 @ 20:14:34
URL: http://peassyster.blogg.se/
Postat av: Linda - Livet är rosa!

sv; Att banta är bara överskattat och idiotiskt :D.

2009-06-02 @ 20:15:38
URL: http://peassyster.blogg.se/
Postat av: Jennii

Sv. Jo, d e mkt jobb me illrar =)Idag blev d paj..igen =) mkt gott, men inte bra i stora mängder.Härligt me avklarade prov!

2009-06-02 @ 21:36:51
URL: http://mrsjennii.blogg.se/
Postat av: Linda - Livet är rosa!

sv; HAHAHA, dt är ju as kul?!Nej, jag behöver inte banta :D:D:D:.

2009-06-02 @ 21:40:40
URL: http://peassyster.blogg.se/
Postat av: Linda - Livet är rosa!

sv; Ja, faktiskt så gör du det ;D.

2009-06-02 @ 22:18:39
URL: http://peassyster.blogg.se/
Postat av: Christoffer

Jo, lite lätt värmeskillnad från igår till idag. Men här var det bättre på eftermiddagen.

2009-06-02 @ 22:21:17
URL: http://bomletoken.blogg.se/
Postat av: Sarah

Duktig du är ju. Haha, jag har typ inte godkänt i nått... :P

2009-06-02 @ 23:20:01
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Sarah

Blir alltid så glad av dina kommentarer.Haha, nä säg O...? :-)

2009-06-03 @ 00:41:03
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Sarah

Sant! Har ju aldrig ens fått en chans i skolan...

2009-06-03 @ 00:41:45
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Jennii

Sv. När d e fint väder ute, då har jag mer energi till att träna. Just imorse va d blä att gå upp =)

2009-06-03 @ 08:58:39
URL: http://mrsjennii.blogg.se/
Postat av: Hanna

vad bra det är avklarat=)sj så hatar jag allt med prov och sådant.Speciellt nationella i matte men det kan bero på att jag inte fattar det,och får man inte den hjälp man vill och behöver så är det ju svårt=/Sv;i vädret bättre idag?här är det sådär men det är skönt då det är lite svalare så jag kan lufta i lägenheten för har blir lätt 30-35grdare då solen står på=)

kram

2009-06-03 @ 10:01:52
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: Sarah

Det är klart! :)

Haha, ja en oäv kan man ju se i östergötlands skogar ibland. höhö!

2009-06-03 @ 13:06:46
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Sarah

Den var seg asså! Hahaha. Oäv... xD

Pff, klassiker! :P

2009-06-03 @ 13:07:19
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Hanna

jag fick den diagnoserad 2007 tror jag det va så det är inte så länge jag har haft den,och det tar tid att lära sig att leva med den och veta vad gränsen går.Magen därimot har jag alltid haft fel på men det va då jag gick ut gymnasiet jag fick veta vad det va för fel.Det är rena rama blåsten här hos mig just nu..haha...inte så kul men hellre de än det regnar=)

kram

2009-06-03 @ 15:17:35
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: Sarah

Hihi :D

Nä jag ska på filmkväll till polarn o så kanske jag måste jobba... Durå? Kram!

2009-06-03 @ 17:07:36
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Hanna

hehe...ja men jag är inte så bra på att stava...man glömmer det ganska snabbt men när man gick iskolan va jag mycket bättre=)

ja vi människor är ganska duktiga på att anpassa sig,men ibland är det frustrerande när man inte kan de sakerna som innan,men det är just de tankarna som inte är hälsosamma.Du har väl säkert tänkt så ibland oxå?

jag har precis gått en promenix med grannen min och det va skönt att snacka av sig lite av tjej snack ibland;)

2009-06-03 @ 19:01:06
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: tess

Nej man gör ju aldrig de... man vänjer sig inte... aldrig...Hoppas du har de gott och grattis till att alla prov e klara för terminen...//Tess

2009-06-03 @ 19:10:26
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag delar post. :) O nu iväg på filmkväll!

Snart ska du ju till Finland , wooh! ;) hehe.

2009-06-03 @ 19:16:03
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Jennii

Sv. Ja, d kliar i fingrarna varje gång jag går i närheten av vår nespressomaskin skrattShysst att din mor vann 75:-...vad fick hon för örhängen?

2009-06-03 @ 21:45:30
URL: http://mrsjennii.blogg.se/
Postat av: Jennii

Sv. Japp, jag hoppar å skuttar ända ner till gymmet..d tar ca.2-3 min =)

2009-06-03 @ 21:47:35
URL: http://mrsjennii.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag gillar också svenska filmer bäst :) men American Pie är oslagbara också! Hihi.

Ha en fin dag! Det ska jag ha, mwha! ;-D

2009-06-04 @ 09:29:33
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Hanna

vad bra du har lätta för att stava =)jag har alltid varit kass på de men fick ändån vg i svenska =)helt otroligtfnissJO men det är väl så när man får ett negativt besked så tänker man negativt för det blir ju som en sorg ju.Men sen börjar man tänka annorlunda och ibland kan man få tillbaka de hemska tankarna.Jag får det ofta då jag träffar min barndomskompis och jag ser hur vilken enrgi hon har och jag va ju likadan.

nå ja nu ska jag äta lite frulle=frukost=)

2009-06-04 @ 10:44:19
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: tess

Tack för ditt svar... idag e ja djup på bloggen å skit va trött jag är då. Det går verkligen upp å ner. Hoppas du mår gott. //tess

2009-06-04 @ 11:23:51
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Jag har bara psykologen egentligen att prata med och henne pratar jag itne om allt med... å jag tycker inte terapin ger nått men jag å Daniel kan ju prata som tur är. Nej jag saknar istället någon som jag verkligen säger allt till. Min bästa vän bor oxå sådär långt bort som din å hon och jag pratar ju om allt förstås. //Tess

2009-06-04 @ 15:14:42
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag är halvdansk =)Pappa är dansk.Som jag skrev innan såt är skånska typ lika illa som danska om inte värre=)du fick mig att skratta,läste om och om igen och fatta inte förts va du mena,vadå ser du där uppe?där har jag släkt...men sen ramla poletten ner och då skratta jag,mest för att jag va sååå trögfniss...jag har aldrig hört den för faktiskt=)Men det bästa är ju att du kan ju höra en underbar

motor ju och det är väl underbart om något=)Killen min har oxå det som intresse och varje helg är han på sådan tråkig bilträff med stylade bilar och sånt...vad är katig och dän?för det vet jag icke va det är=)

2009-06-04 @ 15:55:48
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: tess

Nej att någon lyssnar betyder mycket mera. För de finns inte svar på allt. Jag tycker hon rör till det så oh i slutänden är det bara jag som ska ändra stil. Jag e trött på de jag är jag... med problem ja visst men jag vill itne vara någon annan. //tess

2009-06-04 @ 17:00:53
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: jojje

åh shit vad många kommentarer du får det är ju inte möjlit haha:) vad kul att ni ska fara till Tallin:) och det verkar ju gå bra i dina ämnen. men jag fick faktiskt vg i tyska, är stolt:) och vg+ på att prata på kursprovet:) men du verkar ju ha skitbra i psykologi. du kanske borde bli psykolog?:)

2009-06-04 @ 18:47:47
URL: http://minrottweiler.blogg.se/
Postat av: Hanna

haha...fan vad du får mig att skratta..=)jag har inte hört den heller jue=)absolut inte är det samma sak som att köra bil,men inte för att vara sån men jag kan inte heller köra bil,inte för att ja inte kan se utan jag är livsfarlig helt enkelt.Lär nog aldrig ta körkortet och det är väl säkrast så=)

killen har en gul renault cupé med en sportmotor.Den är lite stylad men inte så enormt mycket.Inte kul att styla en bil som pajjar hela tiden.Typiskt renault att gå sönder hela tiden.=)

Vilken bil hade du sj velat ha då?något jag hörde av killen för ett tag sen va "hirk" och detta betyder en gammal skrot bilfniss

2009-06-04 @ 18:51:07
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: tess

JOda Johan jag har fått ändra på mycket genom åren. För som sagt det är ju ett måste. Jag är ingen lätt person och jag har många fel som jag försökt rätta till men jag inser ju att jag inte passar in så jag får stå lite utanför.... vara glad att Daniel står ut med mig så länge han gör. //Tess

2009-06-05 @ 07:55:58
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Hanna

fredag är det idag och här är det molningt,hur är vädret hos dig då?Jag trodde först du skulle säga subaru,för de flesta vill ha de bilarna men sj tycker jag att de är tråkiga.Mest beror det väl på att alla unga killar(de flesta här nere) vill ha en sådan bil.Det blir roligare att styla en udda bil och göra den personlig=)bmv m3 gillar jag starkt faktiskt men favoriten är väl nu en audi A4 en vit=)

jag hoppas du får en fin helg.kram

2009-06-05 @ 10:28:26
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: MATILDA

sv. Får hoppas att det håller sig! Många poliser, och nazisterna verkar inte göra så mkt, det är typ bara anti-nazister där på plats verkar det som , vilket är bra! ;)

2009-06-06 @ 13:59:06
URL: http://matildasodergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: