Helgen

Tid: 20:07:50
Datum: 2009-09-06
Kategori: Leksand

Ojojoj, vilka dåliga rubriker jag har, men jag kommer inte på någon annan. My fantasy has disappeared =P

Igår skulle det i alla fall ha varit träning, men det blev inget. Kommunen hade nämligen bytt kod, så vi kom inte in i hallen. Ändå hade Pelle pratat med vaktmästaren i veckan och han sa att det skulle funka, men det gjorde det inte.
Det var tur att Clara ringde när hon gjorde i alla fall, för taxin hade precis kommit och vi skulle precis åka iväg. SÅ det var ju tur att jag inte hann åka i alla fall, men dåligt av kommunen. Riktigt dåligt!

Istället blev det att följa med till farmor som blev jätteglad över att jag var med, men kaffet vi gjorde där blev inget vidare. Riktigt änglapiss var det, eller Angels pee, som jag sa =P

Sedan gick mamma och jag ner till stan och köpte blommor, fortsatte vidare till ÖB och gick slutligen hem där jag satt vid datorn större delen av eftermiddagen.

På kvällen skulle mamma och pappa bort och Shep skulle ha lite kompisar här. Så jag lyssnade på musik, åt lite och såg på Forrest Gump, som gick på TV. Filmen var väl helt okej, men boken är ju mycket bättre =)

Tidigt skulle jag lägga mig för att Micha och jag skulle cykla med min cykel till Mjölby idag, men tidigt blev det ju inte. Jag somnade runt 3 och vaknade av att Micha ringde vid 9. Då åkte han hemifrån. Igår sa jag att vi kunde åka runt 11-11:30. Bara det var ganska tidigt tyckte jag, men han vill ju göra sådant där så tidigt som möjligt så man har hela dagen att göra annat på sen, så han sa att han kunde åka runt 9:30. Då skulle han vara framme runt 10:30, men nu åkte han hemifrån vid 9, så vi kom iväg strax efter 10 efter att ha fixat med cykeln ett tag. Bromsen låg nämligen emot bakhjulet, så det rullade knappt, men vi låtsade den lite så gick det bra.
Själva cykelturen gick bra. Det tog ca 35 minuter och sedan kom mamma och hämtade oss. Det är bara att hoppas att cykeln står kvar i skolan imorgon. Gör den inte det blir det ju lite knivigt =P

Hos Engvalls har vi också varit ett tag. Det var trevligt, som vanligt och vi fick massa kakor och grejer =)

Lite sport har det också varit i veckan som gick och i helgen.
Igår slog Sverige Ungern på bortaplan i VM-kvalet med 1-2 efter mål av Zlatan i 94:e minuten. Riktigt bra gjort, men det var också det ända positiva.

Ceska cup har gått av stapeln i helgen och det blev ett riktigt bottennapp, trots att det började riktigt bra med en seger på straffar mot Ryssland. Sverige vann med 3-4, men sedan var det stopp. Igår blev det förlust mot Tjeckien med 5-2 och idag föll man igenom helt när man förlorade stort mot Finland med 3-8. Ingen vidare insats av Tre kronor alltså, som blev sist i den turneringen.

Även Leksand har haft det tufft.
I måndags träningsmatchade man mot Tingsryd. Tingsryd stod upp riktigt bra samtidigt som ett skadefylt Leksand inte spelade något vidare. Man ledde i alla fall med 1-0 tills det var några minuter kvar. Då kviterade Tingsryd och fastställde slutresultatet 1-1.
Igår spelade man igen, den här gången mot ärkerivalen Mora, för 2:a gången den här försäsongen. 1:a gången var ju i Claes Ohlson-kupp när Leksand vann med 6-0, men nu var det Mora som drog det längsta strået och vann med 6-3. 5-1 stod det ett tag, men Leksand ryckte upp sig lite mot slutet. Mora som tidigare i veckan, eller om det var förra veckan, fick stryk hemma med 5-8 mot Bofors, som i sin tur var med i en turnering med 2 division 1-lag och den Allsvenska nykomlingen Örebro för ett tag sedan. Där kom man sist. Så det växlar ghanska rejält resultatmässigt. Ska man tro på resultaten så ska Division 1-lagen vara bäst före Örebro och Bofors. Sedan kommer Mora, som slog Leksand som i sin tur slog AIK. Så AIK är sämst i så fall. De har förövrigt bara vunnit en ända träningsmatch, vad jag har hört, och det var mot Nynäshamn. Nåväl, försäsongen ska väl inte spela allt för stor roll.

Det var hursomhelst inget livereferat från matchen igår, så jag har ingen vidare koll på matchen, men nästan halva Leksands lag bestod av juniorer. Massa spelare saknades, bl.a. Prestberg, Lotvonen, Ekman Larsson, Bergenström och Huokko. Huokko vet jag dock inte hur det var med. På Leksands hemsida stod det att han saknades, men på Stats.swehockey.se stod det i laguppställningen att han hade klivit upp som forward. Jag låter det där vara osagt, men någon vidare match var det inte, men det är bara att ta nya tag imorgon. DÅ är det returmöte mot Salavat Yulaew i Ejendals arena. Fri entre är det också, så passa på att gå dit om ni har möjlighet. Efter den matchen är det bara 2 träningsmatcher kvar, mot Brynäs på onsdag och Färjestad på lördag. Sedan drar serien igång nästa onsdag, den 16:e, borta mot Västerås. Det ska bli spännande. Hoppas bara några av alla skador har läkt tills dess.

En sista kul grej är att Leksand har gjort klart med Tomas Rodin. Efter mycket snack är det äntligen klart. Han lär tillföra en hel del till laget, men frågan är om alla dessa elitspelare kommer att prestera. Någon av dem kommer antagligen att floppa. Tomas Rodin är visserligen i slutet av sin karriär, men han kommer antagligen, som sagt, att tillföra en hel del till laget, men klarar man det här och tar sig upp i Elitserien, orkar han nästa säsong då? Det är frågan. Vi får väl se hur det går.

Kommentarer
Postat av: jennii

Sv. Jotack, d blir bra mkt tidigare sänggång än igår hehe d e ju trots allt arbetsdag imorrn! =)

Nej, d va inte vårt Wii..men vi tog med oss 2st kontroller.

Jag har blivit mer för rödvin nuförtiden..men d e för att jag inte tål äpplen..å i vitt vin e d oftast äppelsyra i.



D gick inte så bra för Sverige mot Finland idag skratt men d kan inte gå bra jämnt..eller hur? =)

2009-09-06 @ 21:00:02
URL: http://mrsjennii.troop.se
Postat av: Du vet inte

Går på Tollare.. de står på en av bilderna vad skolan heter heheh

2009-09-06 @ 21:40:42
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: Du vet inte

Nää precis.. men vad lyssnar du på för musik?

2009-09-06 @ 21:40:47
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: Du vet inte

jag lyssnar på allt faktis.. de beror på vad jag har för humör..

men bloggen e ju mest hip hop o så.. hehehe

2009-09-07 @ 00:21:30
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: Du vet inte

ja de där med vänner håller jag med.. man har ju flera men inte saå många nära... o man ska ha 1-2 st nära vänner.. de e bra så

2009-09-07 @ 00:23:01
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

Godmorgon ! :) Vad ska du hitta på idag ?

2009-09-07 @ 09:09:17
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

Godmorgon ! :) Vad ska du hitta på idag ?

2009-09-07 @ 09:09:38
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: tess

GIVETVIS... visst e jag BRA dum som inget fattar... känner själv att jag är så seeeg i skallen. Jag tänkte trehjuling men hur fasen skulle du ändå se... ja du vet... Hoppas det går bra nu då... men så läser jag att du ändå har testat att cykla ensam... man får va lite orolig för dig för du ger dig allt på massa saker.... men de e bra...



Hoppas du har en fin måndag i skolan. //Tess

2009-09-07 @ 09:57:54
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Viktoriae.blogg.se - En må bra blogg om självkänsla och positivt tänkande

Hej Johan!

Cykla var det längesen jag gjorde, min sambo lånade cykeln till jobbet och nu är den trasig.. inte så jätteroligt precis. Men jag måste fråga, cyklade du? Eller ? Nej? (hoppas jag inte verkar heldum) och sen en fråga till ang. ditt pratprogram i datorn, hur uttalar den frågetecken..



Hoppas jag inte verkar för vimsig! Ha en bra dag, kram

2009-09-07 @ 10:14:50
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: dee

sv: Nej, sluta va så negativ. Sånt får du hålla för dig själv ;D hahah



Nej usch, de suger ... ja hatar mina "vänner" de struntar i mig , frågar inte om ja vill följa med längre de bara går o gör allt. ja hatar sånt....

2009-09-07 @ 11:46:49
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: tess

Jag har ju varit spinkig som en sticka och det var ju inte bra de heller men nu sätter sig de mesta har börjat göra... huga.



Ja man måste nog våga och du verklar vara en riktig kämpe.



Sådär... har ont i kroppen och hafthuvudvärk... men nu jobbar jag och jag kan säga att det är en bra arbetsdag med en arbetskompis som härjar... fyyy... jag är trött på henne //Tess

2009-09-07 @ 18:23:23
URL: http://tess701.blogg
Postat av: tess

Ja ja vet Johan ja e GAMMAl å grå... sonen sa att jag var en tant häromdagen.. han på 14 år alltså... ha ha ha...



Ja visst vågar man vissa saker bättre än andra så e de...



Jag hoppas jag är pigg imorgon.... vi ska till karlstad på info och informera skolpersonalen ang August. Hans pappa ska faktiskt med.... känns bra. //Tess

2009-09-07 @ 19:39:22
URL: http://tess701.blogg
Postat av: Deniesé

sv: Hahah va skönt :)

Ja men idag är jag jävligt negativ .... Men ja undrar ju fasen vilka som är mina nära vänner & inte längre... verkar som om man inte kan lite på dem heller jämt... :/ men men



kram

2009-09-07 @ 20:03:50
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

SV: jag tränar konståkning :) idag blev det skolan, träning och bloggning ;D

2009-09-07 @ 21:42:48
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

SV: ah precis :/ lite löjligt att hon/han anmälde direkt.-

2009-09-07 @ 21:44:09
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

SV: haha nej , matte är det roligaste ämnet !

2009-09-07 @ 21:45:16
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej, jag är med i en tävling där man kan vinna en gitarr. Jag vill jättegärna vinna denna gitarr till min lillasyrra. Men jag kan inte vinna den utan din röst!

Så snälla du, rösta på vår gitarr! <33 Det skulle betyda så otroligt mycket!

Klicka här; www.hannahsgitarr.se/?gitarr=637 och rösta på denna gitarr! Kom ihåg man kan rösta på oss en gång varje dag, så rösta, rösta!! :D

Tack i förhand snälla du! <33

2009-09-07 @ 21:46:57
URL: http://lindadoos.blogg.se/
Postat av: Du vet inte

Går folkhögskola utbildning socialpedagogisk ungdomsarbete

hehe :)



hmm nja asså jag lyssnar ju mest på T&B hip hop.. men de kan variera från house till något annat.. hehe

2009-09-07 @ 21:59:54
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

SV: jepp det har jag :D

2009-09-08 @ 00:09:50
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: Deniesé

sv: Eller egenltigen vet jag bara en vän som verkligen är min närmsta vän och det räcker med henne för hon är världens bästa! :) Ja kan inte ge tillbaka med samma "mynt" som du säger att ja ska göra . för jag är inte en sån som gör så, jag är för snäll & tillåter alla göra som de vill & såra mig. men ja fattar inte varför jag är så men ja kan inte va taskig tillbaka.



haha sorry om det gick ut på dig!! xD

Ha en underbar dag! :)

KRAM

2009-09-08 @ 10:44:01
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: Elina

Hahah Zlatans mål var sjukt!! Typiskt att det fick vara just han också :D

2009-09-08 @ 15:00:20
URL: http://tank

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: