Lördagsträningarna är igång

Tid: 17:40:38
Datum: 2009-09-28
Kategori: Goalball

Nu äntligen har också lördagsträningarna dragit igång, för min del. Första veckan vi skulle ha haft blev det ju inget för att koden till dörrarna inte funkade. Andra veckan skulle vi ha varit i Karlstad, men det blev ju inget heller. Då var Albin, Oskar och jag på Club sesion istället och förra veckan var vi ju i Stockholm.

Träningen i onsdags gick annars bra. Det var bara jag, Albin och Jennifer där och ingen av oss var väl sådär jättepepp på att träna. Dessutom var Clara lite halvseg, så det blev lite halvseriöst. Vi körde lite uppvärmning med armhävningar, situps osv. som vanligt, varpå vi körde lite explosivitet och tränade skott. Tyvärr är ju den hallen ganska liten, så bollarna studsar nästan tillbaka hela vägen när man skjuter =P

Jag behövde inte betala någonting när jag åkte hem eller dit heller. Jag skulle ha dygnsbiljett, men han jag åkte dit med visste inte om och i så fall hur man fixade det utanför linjerna. Han sa först att det inte gick, men det gick ju förra veckan, så han ringde någon shomme, men den visste inte heller. Så han sa att jag skulle betala till han jag åkte hem med, men han visste inte heller om det gick och i så fall hur man gjorde. Dessutom stod det på hans taxameter att jag skulle betala 0kr, så jag fick åka gratis =)

I lördags var det i alla fall dags för första lördagsträningen för säsongen för min del. Det var bara jag, Albin, Oskar och Ther där. Pelle var inte heller där, så Clara höll i det hela själv.
Eftersom att vi bara var 4st kunde vi inte köra några matcher, så vi tejpade bara upp ena planhalvan för att ha till försvarsövningar och så. Dessutom hade vi inga mål.

Vi började i alla fall med att värma upp lite varpå vi tränade skott. Det var lite svårt eftersom att vi inte hade någon plan eller något mål att gå efter, men det gick ganska bra ändå. Några skott fick jag till ganska bra.
Sedan körde vi lite försvarsträning. 3 av oss försvarade och den 4:e sköt. 3 skott på varje position sköt man och så roterade man ett steg medsols. När alla 3 hade varit på alla 3 positioner bytte man skytt.
Lite höger/vänster-träning hann vi också med innan vi avslutade med straffar. Det gick inte så jättebra nu heller. Jag tycker jag har blivit sämre på straffar. På Canon förra hösten var jag ju grym på det, men efter det har det inte varit något vidare.
Totalt sett var det ändå en bra träning, men nu i helgen blir det ingen träning, för då är Pelle och Clara på kurs. Dessutom kommer Jocke då och vi har nollningsfest på fredag, så det passade ju bra =)

Efter träningen åkte vi in till stan och åt lite. Jag blev grymt sugen på kulglas, men jag köpte ingen. Mat åt vi däremot. På Linds. Riktigt gott var det, men Sheps mat var godare än min. Hon åt schnitzel och jag åt spagetti och köttfärssås.
Ett par jeans köpte jag också innan vi åkte hem, för det behövdes.

Annars i helgen hände det inte mycket, men idag var jag svintrött. Jag somnade strax före 11 igår och sov till 2. Då vaknade jag och så kunde jag inte somna förrän 6:30, 30 minuter innan jag skulle gå upp...
Dessutom var det en lång skoldag idag där jag egentligen kunde ha haft sovmorgon, för på första lektionen hade vi ändå eget arbete. Det var Människan socialt och kulturellt. Vi ska ju välja någonting och fördjupa oss i. Jag valde först Kuba, men det fanns ju ingen info alls om hur de lever, så jag bytte till Tanzania. Jag är riktigt pepp på att åka dit! Jag kom in på en sida, Kenzan-Tours där det fanns massa paketresor och grejer =) Är det någon som är på? =)
I samma klassrum satt jag hela förmiddagen, för lektionen efter skulle vi också vara där och fortsätta med FN-rollspelet. Inte heller idag hittade jag någon vidare fakta om Kubas flyktingpolitik, så snart får man väl skriva en resolution i alla fall.
Matkön var aslång, så jag, Spike och Micha gick till macken och köpte korv istället.
På svenskan tog mitt bateri till datorn slut. Det brukar ju alltid räcka hela dagen, men inte idag. Så jag och Spike tänkte leta upp Janne och höra om jag kunde få gymma lite då istället och sluta tidigare, men vi hittade honom inte, så vi fick vänta i drygt en timme innan idrotten började och sedan vara med på den i alla fall. Det var jobbigt värre.
På onsdag är det dock inget, för då ska vi ju ut och vandra istället. Jag kan väl inte säga att jag ser fram emot det sådär enormt mycket, men det får väl gå ändå.

Ford kan ha fått förstoppning igen. Det var igår som vi märkte att han jamade när han bara låg ner. Det brukar han aldrig göra. Först trodde jag att det var benet han hade ont i, för han jamade till när han sträckte på det, men det är nog magen ändå. Nu har han pooat lite i alla fall efter att vi har gett honom parafinolja och vatten. Dock är han inte som vanligt än, så vi kanske får åka in till veterinären med honom, lilla Ford!

Kommentarer
Postat av: jojje

nåå stackars Ford som ska ha en sådan otur. hoppas han kryar på sig!

2009-09-28 @ 20:02:12
URL: http://minrottweiler.blogg.se/
Postat av: amandaa

Vem är ford? :)

2009-09-28 @ 20:20:01
URL: http://amandusss.blogg.se/
Postat av: marie

jo, tack det är lite bättre nu.

2009-09-28 @ 21:13:43
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: marie

ja, jag var först på stadium sen på inter sport och fick ingen hjälp så då fick det vara :)

2009-09-28 @ 22:07:13
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: jessie james

Jo fast jag tycker det e skönare att veta "om 3minuter har jag sprungit si å så långt" dessutom behöver man inte bry sig om vare sig regn, vind eller att det är snorkallt ute :S



Nej sånt gillas verkligen inte. Förstår inte vad folk får sådant ifrån :( Men man får väl hoppas på att dom tids nog ger upp. Eller får vett i skallen ^^



Nej jag tycker dom ska ha precis samma rättigheter. Dom är ju också människor :)



Kul att du kommenterar på många när du gör det ^^

GILLAS!

2009-09-28 @ 23:31:01
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Postat av: anna

Svar: Jomen den är ju sjukt bra, tycker jag iaf! men vad gillar du för musik då? :)



Ja det har du rätt i, men jag kan inte planera, men ibland brukar jag göra det direkt när jag fått uppgiften också :)



Ja det beror väl lite på hur man definierar smörsångare/radioartist? men de som är bra har inte riktigt slagit igenom, typ daniel, anna och lars om du har följt tidigare säsonger :)



Bara umgås lite och så, inget speciellt :)

2009-09-29 @ 00:00:05
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: marie

Huvudmålet är att bli stark och pigg igen, må bra helt enkelt. sedan tar jag kilona på vägen :)

2009-09-29 @ 14:42:24
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Nej åh vad jobbigt det med ford! =S



sv. Hahah jag med, inte dålig låt ;D

2009-09-29 @ 14:53:01
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: MATILDA

sv: Okej haha xD



Okej, ja får hoppas att han ba int drar till sig någon skada... Det är inte kul när en så viktig spelare åker dit! Kommer ihåg när vi drog till oss skador och vid ett tillfälle hade 7 backar borta samtidigt(!) i slutet på sösongen så det var en massa juniorer inlånade. Oj vad tungt det var under den perioden, då det var som viktigast att skrapa ihop poäng för att ta sig till slutspel.. Men vi lyckades som tur var iaf!

2009-09-29 @ 14:56:07
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: marie

jag vill bli starkare rent generellt men sen vill jag åtminstonde komma tillbaka till samma vikter som tidigare. Nu tar jag ungefär hälften av det jag tog då. Men det kommer :)

2009-09-29 @ 19:18:49
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: marie

jag styrketränar mest överkropp då jag går på spinning och aerobics och det får räcka för benen :)

och det enda jag kan komma på är vanliga bicseps curls och då orkar jag bara 6 kg per arm nu och körde med 12,5 kg innan jag blev sjuk. men jag sattsar såklart inte på att bli jättestark som du kanske förstår.

2009-09-29 @ 20:05:42
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Deniesé

sv: Hahahha okej, lycka till med tältningen iaf ;) Paddla kanot o grejer är ju superhärligt ! :D



jadu, ja hade inte tränat på en vecka innan så ja kände att nu när ja ändå hade tid att göra det på morgonen så får man passa på. plus att ja inte kunde sova så.. :P hahah men ja tror inte ja kommer göra det till en vanesak! :P



Hoppas du får en fantastisk Lill-lördag! :)

KRAM

2009-09-30 @ 09:15:17
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: jessie james

Visst kan jag kommentera det du skrivit.

Men först måste jag nog fråga är det hockey du tränar eller? :P

trög



Darling jobbar som glasmästare :)

Och ibland är man högt uppe då.

2009-09-30 @ 09:51:14
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Postat av: Viktoriae - En må bra blogg där självkänsla och positivt tänkande står i fokus

Hellu.. du har en del roliga uttryck haha, som "shomme" och "pooat" men jag förstår vad du menar så det är lugnt..



Tris att Ford inte mår så bra :( Jag hoppas att han blir bättre snart!



Kram

2009-09-30 @ 10:28:53
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: am

Var bara ute och sprang i 1 timme!

2009-09-30 @ 11:44:16
URL: http://amandusss.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Åh, haha sova ute lät ju inte så passande nu när det är den här temperaturen ;)



Aha okej, fått bra intryck av Niklas Andersson hittills den här veckan då? =)

2009-09-30 @ 15:31:11
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: marie

jag jobbar som handläggare på bolagsverket, tar bland annat emot alla aktebolags årsredovisningar alltså inte jag själv då ;) men våran avdelning.



2009-09-30 @ 21:39:07
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: jessie james

Ingen aning om vad goalboll är. Och nej jag är verkligen inte sportintresserad. Vilket är tur för jag är världens sämsta förlorare :)



Ja det e inte direkt så att oron försvinner. Fast ibland kan det vara bra. Då är man mer uppmärksam.

2009-10-01 @ 13:48:51
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Åh, förstår det :S

Vad jobbigt att inte kunna se sitt lag spela live !

2009-10-01 @ 16:17:44
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Tack så mkt! Gick sådär med matteprovet, brukar gå bättre... Menmen, får väll se senare då man får veta resultatet ;P



Okej, får hoppas att han bidrar med mer kommande match då =)



Oj, haha ja det var ju tur. Åh så jobbigt! Lider med dom som behövde gå den biten ;S

2009-10-01 @ 16:21:28
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Åh så kul med Tallin! Vad händer där?=) Och vad är Stockholm games?

Okej, tråkigt att ingen annan vill följa :/ Jaha, varför blev resan inställd?



Haha lite frågor blev det här ^ ;)

2009-10-01 @ 21:08:13
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: marie

nej, det är inte avancerat. vi är en registrerings myndighet så det är främst det vi gör. jag har jobbat i ungefär fyra år.

vad pluggar du?

2009-10-01 @ 21:47:00
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: jessie james

Har man en hund utan underhull ska den ha kläder på sig. Och det är inte direkt så att man gärna vill att dom ska ha kläder på sig. Det tar tid och ork att ta på dom de :)

Därför man köper lätta kläder som är tåliga å bra.

Min dobbis kräver motion så att bara gå ut å snabb pinka å bajsa på 20minuter gäller inte. tyvärr :P



haha jo det ska jag komma ihåg ;)

2009-10-01 @ 22:20:30
URL: http://jessiemodell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: