Helgen

Tid: 23:29:15
Datum: 2010-12-05
Kategori: Allmänt

Så var ännu en helg över. Dagarna rullar på, utan att jag egentligen är medveten om det. Dag ut och dag in, egentligen utan att någonting händer. Min kropp är här och nu, men mitt hjärta och min hjärna är i framtiden.

Livet är underbart med fullt av val och möjligheter, men just nu känns det inte så. Just nu är det mesta mörkt och dystert, allt känns jobbigt och jag vet ingenting.

Igår var det 6 månader sedan studenten. Ett halvår. Tänk vad som har hänt på ett halvår.
Då var jag världens lyckligaste, det var bokstavligt talat ljust och varmt ute och innombords dansade mitt hjärta av lycka och kärlek.
Nu, ett halvår senare, är hela mitt liv totalt omtwistat, omskakat och vänt upp och ner. Det är bokstavligt talat mörkt och kallt ute och min kropp lever inte här och nu. Det är kaos och jag vet ingenting, förutom en ända sak.

Vänder man på det och försöker se det positiva så var allt bra då, Nu är allt skit. Om ett halvår kan allt vara precis lika bra igen, om allt går väl.

Efter allt som har hänt, vad det nu egentligen är, jag fattar det inte, så lever jag för framtiden. Kärleken är det ända jag är helt säker på i mitt liv, jag är så säker man kan vara. Allt annat är blankt, jag ser ingenting. Vet inte vad jag vill göra, vet inte vad jag vill utbilda mig till, vet inte vad jag vill jobba med, vet inte var jag vill bo. Kärleken är det ända jag är säker på vad jag vill med. Tyvärr är det inte bara jag som styr över det. Stundtals ligger jag och gråter, kan inte sluta. Jag vill så mycket, mitt hjärta skriker efter det jag av hela mitt hjärta vill med mitt liv, en lycklig och underbar framtid, tillsammans med dig.

Hur blev det såhär? Vad är "såhär"? Jag vet inte. Jag vet inte hur det är. Allt är kaos. Jag vet bara att allt kändes så totalt rätt. Så tryggt och säkert. Jag vill inte förlora allt det vackra och fina som var.
Det som har varit kan vi inte göra något åt, men framtiden kan vi påverka. Jag vet precis vad jag vill med den och jag hoppas allt som händer nu, hur jobbigt och tungt det än är, hur ont det än gör, är bra för vår framtid tillsammans, för det är det ända jag är säker på i mitt liv.

Helgen då.
I fredags var det, läs noga nu, utgång! 1:a gången sedan studenten och det var jag, Albin, Louise och Oskar som skulle på ett Hardstyleevent i Linköping, närmare bestämt på Pitch black.
Innan vi begav oss ut hade jag laddat upp här hemma med lite öl och cider, mat och gamla klassiker i form av bl.a. Alice DJ, Special D och ännu äldre Classic Euro från 90-talet. Paradisio's gamla megahit, Bailando, som nog de flesta minns, spelades mest flitigt.

Väl hos Albin blev det lite mer mat, varma mackor, och cider, innan vi missade bussen och fick vänta 30 minuter på nästa.

Inne i stan visade det sig att ledsagaren också var tvungen att betala inträde. Detta var Louise, som fick vara ledsagare åt oss andra 3. Vi hade inte räknat med det, men sådan tur var hade vi tagit ut lite pengar precis innan, så jag fick pynta för henne också. 500kr totalt. Med tanke på det priset tycker jag inte det var speciellt bra. Det inleddes med dålig club/house/trance, som det brukar vara på sådana där ställen. Då satt jag helt uppe i min egen värld och ville mest bara bort. Tänkte på mitt hjärta. Sedan drog hardstylen igång runt midnatt. Då blev det i alla fall bättre musik, men sådär jättebra tycker jag inte det var och runt 1 var jag tvungen att åka hem, för att färdtjänsten inte går senare än så. Det där med krogen och grejer är inte alls min grej, tycker inte alls det är något vidare kul. Då är jag mycket mer för hemmamys, men ibland kan det vara kul att komma ut sådär. :)

Igår var det tänkt att jag och min ledsagare skulle ner till Malmö för att gå på hockey, men tyvärr var det för lite anmälningar till TMG's, Tokiga masar Götalands, buss härifrån, så det blev inget. Dock gick matchen kanonbra och förbannelsen nere i Malmö är äntligen bruten. 8 år utan 3 poäng där nere, men igår blev det 3 poäng efter seger med 5-2. Matchreferat finns så klart på Dalarnas stolthet, min hockeyblogg.

För egen del blev det istället träning och 70-årsfest. Träningen gick svindåligt, men 70-årsfesten var bättre. Tyvärr hade jag ätit precis innan vi åkte, efter träningen, så jag var inte så hungrig. Lite åt jag i alla fall och drack totalt 3 glas vin, 3 koppar kaffe, 2 Baylies, 2 glas vatten och 1 glas cider. Tårta och grejer blev det också, men framåt 11 var jag jättetrött. Trots det fastnade jag en stund vid datorn när vi kom hem och idag har inte hänt något alls, som vanligt i princip. Jag har inte gjort något åt loggboken i skolan på 3 veckor, så det börjar nog bli dags snart. Det jag har kvar innan tentan är att skriva ner det viktigaste ur 2 literaturböcker och koppla denna literatur till lektionerna vi har haft, + renskriva och fixa lite med layouten, men det är lugnt. Tentan är ju inte förrän den 22 januari, då världens finaste också fyller år.

Jag förstår inte vad som händer, mitt liv är ett ända stort kaos för tillfället, men jag hoppas och tror att allt detta som händer behövs och är nödvändigt för vår framtid tillsammans. Ibland är den korta vägen inte alltid den rätta, ibland måste man göra det som för tillfället känns rent ut sagt åt helvete, men för att det ska bli bra på lång sikt, för att det ska hålla i längden, är det nödvändigt. Jag hoppas det är så.
Jag vet precis vad jag vill, men man måste vara 2 om det. Därför hoppas jag av hela mitt hjärta att våra hjärtan kommer leda oss dit, till den gemensamma och lyckliga framtid jag så obeskrivligt gärna vill ha tillsammans med dig, min eviga dröm, mitt vackra hjärta.
Je vous aime, et sera toujours le faire <3
(Tack Malin för den meningen) :)

Vi avslutar med en klassiker, lite Trance, N-Trance - I'm in heaven. Texten är klockren.

"I have nothing in my life
If I don't have you standing by my side
All I needed was some time
I know that in the end I'll make you mine

When it feels like I'm in heaven
And you hold me in your arms again
We will always be together
Won't you stay another day."


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Tack så mycket :).



Man behöver kriser för att ett förhållande ska kunna gro och bli bättre och starkare.



En g-klav :).



Tack, detsamma :).



Kram

2010-12-05 @ 23:54:43
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: Jessica

Jaha SM i vad? :) Haha jo ja jag kan väl snacka engelska iaf haha :P

2010-12-06 @ 09:00:18
URL: http://fnissefia.blogg.se/
Postat av: Mimmii

nej precis samma här! :)

nej vi har en sådan i den linjen jag går sista året på gymnasium :)

2010-12-06 @ 10:02:27
URL: http://justblush.blogg.se/
Postat av: Emlan

Ledsen för sent svar, ibland hinns inte bloggen med bara!



Usch vad jobbigt :( Förstår att det måste vara pest och pina. Men det gäller väl att ha tålamod antar jag. Även om man bara vill skynda fram allting! Håller tummarna för er!



JA så sant så. Men man värdesätter det mer när man inte bor hemma. Jag längtar så jag håller på att gå i bitar efter att få åka hem till min familj och bara mysa nu under jul :)

2010-12-06 @ 10:13:53
URL: http://emlanherself.blogg.se/
Postat av: danten89

Är julklapparna klara nu? :)



Jadu jag tycker inte om banan överhuvudtaget..

Komiskt va? haha.

2010-12-06 @ 16:11:34
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Man ska gå runt och låta varje deltagare räkna (1,2 -15) och den som får 15 ska byta ut siffran mot ett ord/ljud/fras eller något.. Så måste man komma ihåg att säga ordet istället för siffran när man "räknar" sen.. Hm, aja.. Det är iaf roligt :D



Skoj med utgång ;D

2010-12-06 @ 17:08:00
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: anna

Som jag sagt innan och jag säger det igen, det kommer att bli bra, så som det var för ett halvår sen! :)



Kul med utgång ibland ändå :) Jag är inte så mycket för utgångar heller faktiskt, eller jag tycker det är mer soft att gå till puben och snacka och softa typ :) på krogen är det bara kaos, mestadels!



Svar: Sorry, men jag tror inte det kan bli mycket värre, 4 prov, 4 inlämningar (+ ett som jag inte hunnit med sen tidigare), 3 böcker/noveller att läsa och redovisa muntligt eller skriftligt PLUS massa uppgifter i ekonomiämnena. Förstår du mitt kaos nu? haha!



Jag vet inte om jag såg just det avsnittet, lyxfällan brukar jag kolla på mellan fem-sex på vardagar (kollar nu alltså) samtidigt som jag läser bloggar/mail och sånt, haha! Men mycket möjligt att jag har sett just det avsnittet också :)



Jag hade inte heller bangat på en resa, bara chilla i ett par dagar och göra absolut inget! :)

2010-12-06 @ 17:42:10
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

jag är också omedveten om att dagarna bara rullar förbi!



sv: Hahaha :)

2010-12-06 @ 18:17:39
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Laks

Jag är också sådär, att jag inte är så speciellt förtjust i att gå ut.. jag är ju iofs bara 16, men jag tror inte att jag kommer börja att gå på fester å sånt sen heller.. Det där livet tilltalar mig inte alls. Jag vill bara vara hemma, kolla på en bra film, göra nåt roligt på datan eller nåt sånt.. värsta ensamvargen ja låter som, men så är det. Ska jag ut, då är det på dagen. Och till skogen X)



Om du precis har gått ut gymnasiet så är det inte så konstigt att du inte vet vad du vill jobba med, vill bo och allt sånt. Jag tror att det är alldeles för stor press på folk att man ska veta EXAKT vad man vill. Men hur ofta träffar man på någon som vet exakt? Som drömmer om just en grej, som alltid har varit densamma och alltid kommer vara det? Jag känner då ingen sån.. Man får nog försöka leva i nuet, tänka mer på "vad är roligt just nu?".



SV: min musikstil är mer.. ja vet inte hur man ska förklara. Men musik med kraft, budskap. typ så X) Kent, Björk, Moby. Sånt :)

2010-12-06 @ 19:18:28
URL: http://laks.webblogg.se/
Postat av: elin >>VAPENFEST.se<<

SVAR: Nej, jag tycker ju inte det. Dock va det ju kampanj pris på't också ;)



Jag är rätt dålig på det, måste faktiskt börja tänka ett steg längre, och börja fundera på om jag är värd konsekvenserna som kommer. Men jag tänker inte på det i mitt fall. Jag har ett mål, och jag kommer inte ge mig förrän jag kommit dit!

2010-12-06 @ 19:39:39
URL: http://vapenfest.se/
Postat av: Jennifer

Jag tror det skulle va ganska tråkigt att vara i ett förhållande om det bara va bra hela tiden.

Precis som min, jag vill bara vara med P hela tiden. Dygnets alla timmar, veckans alla dagar, årets alla dagar.. Förevigt.



Kram

2010-12-06 @ 22:59:51
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: Sandra

Vad trist att ni inte kom iväg :(



Svar: Tack, vi hade det riktigt roligt.



Det är sant, man ska satsa på kärleken. Det låter bra just go for it. Kämpa på!



Kramar

2010-12-06 @ 23:08:26
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag tror du tänker rätt i att det kan vara superbra igen om 6 månader. Om inte annat tror jag att det kommer bli det om du är övertygad att det kommer bli det. Fattar du? :) Aaja, hoppas det blir bra tidigare än så!



Svar: Hahaha, jaa. Ibland får man till det!

2010-12-07 @ 07:53:08
URL: http://litesocker.blogg.se/
Postat av: Matilda

Kunde ana att du skulle gilla den lilla serien om mitt idrottande, tycker du att den ska innehålla något mer?

2010-12-07 @ 10:39:51
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Jessica

Ja jo hon är viktig ;) haha Ja pappa äger skiten så han är rätt viktig han me :)

Haha ja det var en rätt nice present :)

Nja svar på tal, Nej jag har inte svårt att förstå det, det skulle vara konstigare i mina ögon om man var kär i alla som man har eller haft en relationen till så nja. Ett intresse kan man ha men det blir inte alltid kärlek, kärlek för mig är så mycket mer! Jag skäms inte över vad jag gjort utan mer för hur jag varit, känslokall och jävligt egoistisk och tyvärr så lyser det igenom då och då.

Vad är goalboll? :)

2010-12-07 @ 11:44:53
URL: http://fnissefia.blogg.se/
Postat av: danten89

Nej banan klarar jag inte av.. :(



Okey där ser man, har du skickat efter alltså? :)

Jag fick hem den sista julklappen igår.

Om jag inte hittar nånting mera som jag vill ge bort.

Gillar att ge bort saker jag :)



Nej ge mig värme nu!

Fast ska ut och skotta lite snö :)

2010-12-07 @ 12:39:38
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Laks

SV: jo, iofs. Om man ska bli läkare tex. så är det ju bra om man kommer på det så tidigt som möjligt när utbildningen är så jävla lång.. X)

2010-12-07 @ 13:08:51
URL: http://laks.webblogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Ja, precis.. Om man misslyckas får man dricka ;p



Oj, det blev lite alkoholförtäring för din del på 70-årsfesten! :p

2010-12-07 @ 13:51:42
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Jennifer

haha, jag försöker, men det är lite svårt när man hoppar på kryckor :P



Egentligen så borde kanske vi två vara tillsammans, bara för att vi har samma åsikter om kärlek och verkar förstå varandra :P



Kram

2010-12-07 @ 13:55:58
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: Sandra

Svar: Tackar.



Han hade en böld på foten som de fick tömma på var och så passade dem på att ta lite tandsten samtidigt.



Vad skönt att det känns bättre. Ja men det är ju bara att köra.



Kramar

2010-12-07 @ 13:57:06
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- haha nej lägg av! en dag med mig och fotboll och du hade ändrat dig direkt!

2010-12-07 @ 15:44:10
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Emlan

Nä men eller hur,det borde vara lag på att man inte får ha tenta över jul:P Men det som är tur är ju att eftersom vi har det får vi fullt CSN vilket är tacksamt i december! :)



Nää, december är min favorit månad tror jag. Julkänsla från tåspetsarna upp till hårtopparna :)



Men ni hörs av iaf väl? För det kan ju hjälpa att man ändå hörs av och kanske pratar om neutrala saker. Förstår att du inte har någon julkänsla just nu, men hoppas den kommer :)

2010-12-07 @ 16:27:21
URL: http://emlanherself.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

hoppas lyckan som fanns för ett halvår sen kommer tillbaka snart!



sv: skridskor är askul!

det är väldigt fint det :)

2010-12-07 @ 16:55:16
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Mimmi

neej inte än :S :)

2010-12-07 @ 17:26:42
URL: http://justblush.blogg.se/
Postat av: NATALIE

"Dagarna rullar på, utan att jag egentligen är medveten om det." Så känns det för mig också. Jag tycker verkligen inte om den känslan.



svar: jag fortsätter att hållar båda tummarna och hoppas att allt ska ordna sig för er!



Hur är det annars? Julen närmar sig! :) Har ni mycket snö?

2010-12-07 @ 18:35:39
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Carro

ja men eller hur! Jag saknar också det där spontana, att bara kunna gå hem till en kompis, ett par stycken, och kolla på TV/film, eller varför inte gå ut och ta en öl!? Här, där jag bor, finns heller ingenting att göra så. haha. Menmen.



Låter som en bra helg!

Min helg var också okej! Bowlade, igen! gick lite bättre än sist. haha. Sen tog jag det bara lugnt o städade o sånt :)



Förresten, du har fått en award av mig! :D

Här kommer en länk dit:

http://carolineannamarie.blogg.se/2010/december/blogg-award.html#comment



Ha en bra kväll!

2010-12-07 @ 20:21:48
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Postat av: elin >>VAPENFEST.se<<

SVAR: (Update: det blev en ganska lång kommentar, du behöver inte läsa om du inte vill ;) Äsch, jag tycker inte det spelar så stor roll.. Tycker jag själv.. Det finns ju ingen annan än mig, som bryr sig om det, och just nu tränar jag med min ljumskskada som ständigt berättar för mig att den finns.. jag vet, det är inte bra Men det finns ingen annan som säger det. Berättar jag för mina tränare, så säger dom: "Äsch, det är bara att spela på.. Den försvinner". Det blir liksom som ett pepp, och jag fortsätter. Jag vet inte riktigt om det är värt att fortsätta såhär.. Jag kommer inte kunna spela så länge till.. och vems fel är det? Mitt!



Tack för att du skriver en kommentar, att du orkar ta dig tid det! Det är fint :)



2010-12-07 @ 21:30:44
URL: http://vapenfest.se/
Postat av: anna

Svar: Vi ska ju skriva i loggboken när vi har arbetat med det och då ska vi även skriva hur länge vi har arbetat med det! Tror inte jag är uppe i mer än typ 15 timmar nu så får arbeta på med det lite mer, haha!



Ja, det blir bra i sinom tid ska du se :)



Ja, jag tycker också mest om att vara hemma, speciellt nu när det är så kallt är man inte taggad på att gå ut..



Okej, men det låter ju ändå som om du har lite mer kontroll över ditt pluggande, haha :)



Nej, de brukar visa det på trean :)



Det låter riktigt fint! Men vad kostar den lyxresan då? :)

2010-12-08 @ 09:38:19
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Haha, tack. Lär behövas. Suger på bloggdesigner.



Jag vill ju utvecklas och det gör man bäst genom respons. Det är la klart, jag startade ju bloggen därför :)



Kram

2011-01-18 @ 17:20:47
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: