Hockeyallsvenskan 2009/10 är över

Tid: 18:02:28
Datum: 2010-03-10
Kategori: Leksand

Matchen mot Växjö i fredags började bra. Leksand hade mycket puck i början och skapade bra med chanser, men Viktor Fasth i Växjömålet höll tätt. Växjö fick ett bra läge efter drygt 2 minuter som var riktigt nära på att resultera i mål, men Jocke lyckades freda kassen. Man fortsatte att pressa på bra, men 2 bra målvakter stod mellan stolparna och nu var det Jocke som fick visa vad han gick för.

En dubbelutvisning blev det därefter, men inget mål där. Växjö fortsatte att pressa på ganska bra, men Jocke var i vägen.

Fler utvisningar väntade. En dubbelutvisning och 2 Leksandsutvisningar. Leksands BP fungerade dock bra och Växjö kom inte till några större farligheter, inte förrän man fick ett friläge, men det bröt JLGP snyggt. Tyvärr lyckades Robert Rosén i Växjö ge dem ledningen i alla fall strax därefter.

Ännu en dubbelutvisning väntade därefter, varpå Rodin delade ut en rejäl tackling. Då blev det gruff och Virta åkte ut för en crosschecking.
Den här gången fungerade BP-spelet riktigt bra och Växjö fick inte till något nämnvärt.

Mer boxplay skulle det dock bli. Den här gången var det ingen mindre än självaste Jocke Eriksson som lyckades dra på sig en holding. Riktigt onödigt. Det var alldeles för mycket utvisningar och nu lyckades Växjö också göra 2-0 genom Åsberg, assisterad av Rosén.

Jocke skulle dock inte bli ensam målvakt att åka på en utvisning, för strax därefter lyckades Fasth åka ut för "Puck out" och Leksand fick spela powerplay sista minuterna av 1:a perioden. Kollar och Virta var då nära på att trycka in reduseringen, men Fasth höll emot. Växjö åkte på ännu en utvisning och det var spel 3 mot 5 i inledningen av 2:a perioden.

Leksand öppnade bra, men Fasth var alltjämt i vägen. Man spelade för svårt och fick inte riktigt till det. Inte förrän man fick till en offensiv tekning nere hos Fasth och OEL kunde slå in reduseringen!

Leksand fortsatte att trycka på efter målet. Bergenström, som återigen fick chansen i A-laget efter mycket spel i J20 på senaste, var nära på att få in kviteringen, men det gick inte den gången. Jocke var sedan nära på att ställa till det för sig, men han lyckades klara det. Inte bra. Han har inte varit så stabil på senaste som vi har varit vana att se honom.

Kort därefter sattes han på prov igen när Växjö fick ett friläge, men det gjorde han bra och räddade!
När Leksand vände åkte Rahm i Växjö ut för en hooking och Leksand fick spela powerplay igen, men det gav inget. Inget mer än ett baklängesmål. Saviano kom fri, igen, 3:e friläget i matchen för Växjö, och gjorde inget misstag och det var 3-1.

Växjö fortsatte att trumma på bra efter att man blivit fullt manskap och Leksand slog bara ifrån sig. Man skapade ingenting. Växjö åkte på en utvisning, men inte ens i PP lyckades man få till några vidare chanser. Ollas och Hägga åkte sedan ut och Växjö radade upp chans på chans. Sådan tur var så var Jocke i vägen och 3-1 stod sig perioden ut. Någon bra period av Leksand var det inte och det krävdes rejäl uppryckning i sista.

Sista perioden började precis som den 2:a slutade. Leksand kom ingen stans och Växjö stängde igen bra.
Leksand ryckte i alla fall upp sig lite efter några minuter. Prestberg och Kollar jobbade bra, så även Bergenström.
Växjö åkte på en utvisning och i powerplayet som följde missade OEL öppet mål. Mycket mer blev det inte, även om man snurrade på bra. Istället drog man på sig en utvisning, igen, men den här gången var BP:t bra och Växjö kom inte till några större farligheter.
Leksand kom dock aldrig riktigt till några farligheter och Växjö kunde vinna med 3-1 ganska komfortabelt.

I övriga matcher lyckades AIK slå Örebro med 3-1 på Hovet. Därmed säkrade man en direktplats. Det gjorde även Växjö i och med segern över Leksand. De hade 101 resp. 102 poäng nu. Leksand hade 104, så vem som stod som seriesegrare skulle avgöras i sista omgången. Förlorade Leksand mot Västerås och Växjö vann mot Borås skulle de vinna serien. AIK hade också chansen. De hade Malmö borta i sista omgången.

Almtuna fick i alla fall rikta in sig på playoff, men 4:e platsen var inte helt klar. Malmö kunde passera, trots fredagens förlust borta mot Mora med 5-3.
Västerås säkrade 8:e platsen genom segern mot Almtuna, men den viktigaste segern tog Sundsvall när man slog Björklöven med 3-1. Man var nu bara 2 poäng bakom inför sista omgången. Där mötte Löven Mora och Sundsvall Oskarshamn.

Sista seriematchen för den här säsongen spelades hemma mot Västerås. Innan matchen tackades Janne Huokko för allt han har presterat i Leksandströjan. Hela sittplats ställde sig upp och Superstars skanderade "Janne Huokko!"

Matchen i sig började inte alls bra. Västerås var nära direkt, men pucken nådde inte fram till den fria Västeråsaren. Strax därefter gick det dock bättre, eller sämre, när Forsberg i Västerås gav Gurkorna ledningen efter 36 sekunder.

Ollas öppnade, till skillnad från övriga laget, med mycket energi och stormade mot mål och fick med sig en utvisning. Powerplayet fungerade dock inget vidare och Västerås redde ut det.
Hempa var nära på att få in kviteringen direkt efter att Västerås hade blivit fulltagliga, men pucken gick strax utanför. Istället åkte Leksand på en utvisning och i BP hade man lite tur när ena stolpen var i vägen för Västerås, som annars hade utökat sin ledning.

Leksand redde ut det och den här gången var det kviterat! JLGP slog ett stenhårt skott rakt upp i krysset efter pass av Kollar.

Lawson tappade sedan en puck som var nära på att gå in, men den gick utanför. Leksand gick till motattack, men Pesonen drogs ner utan åtgärd. Västerås var sedan nära på att göra 2-1, men Lawson lyckades freda kassen.
Markus Persson styrde sedan ett skott från Virta över ribban, men sedan kunde samme Persson styra in 2-1 till Leksand efter en minst sagt rörig situation där pucken styrdes som ett flipperspel.

Bergenström åkte sedan ut för en hooking, men BP-spelet var bra och man rensade gång på gång. Västerås fick inte till det och Leksand klarade av det.

2:a perioden började lite avslaget, men så ryckte Leksand upp sig lite. Ollas var nära på att trycka sig fram, men Västeråsaren redde ut det. Hempa hittade sedan Kollar framför mål, men skottet gick tätt utanför. Bergenström hittade sedan samme Hempa igen, men Spärrle i Västeråskassen gjorde en bra räddning. Västerås åkte sedan på en utvisning, men powerplayet ville inte fungera för Leksand. Lotvonen åkte istället ut efter att en Västeråsare hade lobbpassat pucken till en medspelare som höll på att få ett bra läge.

Direkt när Västerås blev fulltagliga slog Sandström in kviteringen för Gurkorna.

Lawson såg ruskigt darrig ut och tappade returer och hade sig. Inte bra. Leksand åkte på ännu en utvisning, men nu var boxplayspelet riktigt bra och Västerås fick inte till något alls.

Stärkta av det avklarade boxplayet fick Hägga ett bra läge när han kom åkandes längs kanten, lurade tunnel  på en back, fick öppet mål och satte 3-2!

Sista perioden för säsongen för Västerås började inte bra. Bergenström, som fortsatte att jobba på riktigt bra, kom nästan fri, men Västeråsarna redde ut det. Istället var det Daniel Hermansson som kunde slå in 4-2 i öppen kasse efter pass av just Bergenström och Lassen!

Oturen fortsatte för Västeråsarna när man åkte på en utvisning. Leksands powerplay var dock inget att hänga i julgranen. Västerås klarade av det hela utan några större ansträgningar.
Efter powerplayet var Hägga återigen nära på att styra in ett skott från Ollas och Rodin sköt ett skott som nästan styrdes in. Nära där alltså, men inget mål.

Det blev mer och mer avslaget ju längre perioden led och inget av lagen kom till några större farligheter. Leksand spelade mest av det hela och Västerås försökte knappt. Man försökte dock ta ut målvakten i slutet och kom då till ett bra läge, men inget mål där och matchen slutade 4-2 till Leksand, som därmed säkrade seriesegern även i år! :)

I övriga matcher blev det lite överraskande resultat. Mäst anmärkningsvärt är nog att Björklöven säkrade sin plats i Allsvenskan nästa år genom att slå Mora hemma med hela 5-1! En riktigt fin avslutning på säsongen för dem.
Även att Troja lyckades slå Almtuna på bortaplan efter strraffar är anmärkningsvärt, liksom att Borås slog Växjö hemma med 3-1. Växjö som hade seriesegern att kämpa för. Hade de vunnit och Leksand förlorat hade de stått som seriesegrare av årets upplaga av Hockeyallsvenskan.

Bofors ångade på rejält och ledde med 4-0 borta mot Örebro efter 1:a perioden, men man lyckades inte hålla det och Örebro gick upp till 5-5. Bofors vann ändå efter straffar, men det var ett ruskigt likt senarium som utspelade sig mellan Leksand och AIK tidigare under säsongen.

Malmö åkte på en riktigt sur förlust när AIK vann hemma i Malmö arena med 1-2 efter att ha gjort mål med 8 sekunder kvar. Det var tränarna i Malmö som hade missat att matchen i Uppsala mellan Almtuna och Troja hade gått till förlängning för ett bra tag sedan. Man ville då vinna matchen, så man tog ut Markus Svensson, men då avgjorde AIK istället.

Tabellmässigt sätt så innebar dessa resultat att Leksand som sagt säkrade seriesegern med 107 poäng. AIK paserade Växjö igen och slutar 2:a med 104 poäng. Växjö blir 3:a med 102.
Almtuna gör en riktigt stark säsong och slutar 4:a med 94 poäng. Malmö blir trots förlusten 5:a med 92 pinnar. Bofors paserar Mora och slutar 6:a med 85 poäng. Mora slutade på 84.
Lagen som har spelat klart för säsongen är Västerås och Borås, som båda slutar på 74 poäng, Örebro och Troja, som båda slutar på 63 och Björklöven som slutar på 58 poäng.
Under strecket, de som får kvala för att hänga kvar i Allsvenskan är Sundsvall på 53 poäng och Oskarshamn på 36.

Tabellen slutade ganska olikt den tabell jag tippade innan serien drog igång, men det tar vi i ett senare inlägg. Jag tänkte skriva en liten utvärdering av säsongen nu i mellandagarna innan Kvalserien drar igång.

Playoff spelar sin 1:a omgång nu ikväll och det är, lite överraskande, Almtuna som möter Mora och Malmö får ta sig an Bofors. Almtuna valde ju först, men valde, av någon outgrundlig anledning, Mora istället för Bofors. Det kan nog straffa sig skulle jag tro. Malmös chanser ökade radikalt i och med det skulle jag tro. Mora hade vunnit alla 44 matcher i grundserien mot dem, men Bofors har de i alla fall haft lite mer att säga till om mot.

I övrigt så blev det en lugn helg, precis som jag skrev i förra inlägget. Det blev träning i lördags, men mycket mer gjorde jag inte. Tog det lugnt, satt vid datorn, lyssnade på musik och kollade faktiskt, mot alla odds, på Melodifestivalen. Crusified barbara och Jessica Andersson var i särklass. Resten var bara skit. De låtar som hade gått direkt till Globen var också bara skit, så nu hoppas jag på Jessica Andersson i finalen, eftersom att Crusified barbara inte gick vidare.

I måndags redovisade vi om sekter på religionen. Det var riktigt intressant och jag ska nog skriva några specifika inlägg om sekter här framöver. I måndags var det Hare Krishna och Westboro Baptist Church, WBC, de som hatar i princip alla världens länder.

Igår var det lite intressant. Spike hade försovit sig, vilket han även gjorde i måndags. Då hittade han inte sina nycklar. Han letade och letade, i alla byxor, i tvättkorgen, på golvet osv. Till slut hittade han dem, i frysen :)
Igår försov han sig. Jag skulle gå till tyskan själv, men i den korridoren var det jättemycket folk. Jag hittade dock en bänk som jag slog ner mig på. Efter en stund försvann nästan allt folk, men jag hade varken hört Camilla eller någon annan i tyskagruppen. Så jag satt kvar. En kvart senare ringde jag Spike och sa att det var ganska dött där. Han ringde till Didrik och frågade om det var någon lektion. Det var det. De hade redan gått in, men Camilla var inte där, så de såg på film. Så jag hade suttit där i typ en kvart och väntat på en lektion som redan hade börjat. Där har vi ett ganska bra exempel på dålig sammanhållning i den gruppen. De borde ju ha sett att jag satt där på bänken. Det var visserligen utanför 220, men det är ju salen jämte 219, som vi är i.

Dessutom gjorde taxi en miss när jag bokade om min taxi. Jag tog ju ledigt från naturen igår för att vi skulle upp till Stockholm och spela lite matcher. Vår 1:a match var 18:15, så vi var tvugna att komma iväg 15:00 från Linköping. Jag fick åka 14:00 hemifrån, vilket innebar att jag inte hann vara med på naturen. Så jag bokade om taxin till 12 istället, men det hade hon i växeln missat, så det var tur att jag ringde, för en gångs skull. Annars brukar de ju vara på väg, men Spike tycker alltid att jag ska ringa ändå.

Idag blev det ingen träning eftersom att vi var i Stockholm igår, men det tar vi i ett annat inlägg. Det är många inlägg här framöver jag planerar. Synd bara att kommentarerna har minskat drastiskt efter att jag kom hem från Wien. För ca 2 månader sedan hade jag ca 20-30 kommentarer/dag. Nu, på mitt senaste inlägg, har jag fått 23 på 4 dygn. En orsak kan vara att jag inte kommenterar lika mycket nu eftersom det har blivit svårare. Nu måste man verifiera efter varje kommentar, hur nyligen publicerade inläggen än är. T.o.m. när man är inloggad får man göra det ibland. Skitirriterande!

Vi avslutar i alla fall med en sketch och det blir Eddie Meduza - Tvättmaskinen! Riktigt kul :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag tänker tvärtom jag ;)

Haha ja det är jag, lyckligt lottad. Hmm favorit godis? Choklad får jag säga utan att tveka. Det sitter riktigt fint i magen det :)Ditt?

Ett lugnt pass är när man inte tar i så mycket ;)

2010-03-10 @ 21:53:00
URL: http://jennza.blogg.se/
Postat av: Elina

Nej min hostmedicin är jätteäcklig! Huua, smakar bara sötningmedel.. :P

Är du ett lakritsfan? Det är jag!



OM det var dyrt, eller jag vet inte för det finns inga prisuppgifter men det måste ju betyda att det är dyrt. Extremt dyrt!



Ååh, du skulle sagt nåt innan! Hur kunde jag veta :P

Jag var iofs på Hammarby - Villa Lidköping igår sååå... Hur gick matchen?



Fattar att det är jobbigt när du måste verifiera kommentarer, jag hatar det systemet!

2010-03-11 @ 09:07:13
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: Hanna

jag arbetstränar på en klädesbutik som heter gina tricot men igår va jag ledig;)

gör du då?

håret nu är i kola färgad typ och de är ej snyggt.Jag ska färga håret i helgen och då har jag ljusa blonda slinger och sen blir håret mörkare och mörkare och vid nacken blir håret choklad brun.Perfekt när man både vill vara brunett och blond;)



men 8,5år är inte gammalt ju...varför har han sådanna problem i denna ålder?jo du har berätta om hur han ser ut men minnet sviker lite där just nu;)

tur han hitta just din familj ,för ni verkar djurvänner=)

ha en fin torsdag,..planer idag?

kram

2010-03-11 @ 09:51:23
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inte länge kvar till kvalserien/slutspel nu alltså :O Jag kan fortfarande inte riktigt smälta det.



sv. Haha mycket snyggt, ja! Jag försökte plumsa springandes där i djupsnön efter madrassen, men det gick inte så bra, och det var ju inte precis så att bara NÅGON person sådär vände blicken mot mig ;) Haha



Jadå, det är mycket bättre i nacken nu! Det svällde i förrgår-natt upp rejält, så det kändes nästan som att jag inte skulle kunna andas, så jag fick ligga med utsträckt hals stirrandes upp i taket.. inte det trevligaste, men det har som sagt blivit bättre nu! =)

2010-03-11 @ 11:05:04
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Erica

Sent svar: Jag säger aldrig negerbollar eftersom det känns rasistiskt. Neger har ju blivit som ett skällsord. Jag vet nästan INGEN som säger neger bara ändå liksom, alltså som säger det istället för mörkhyad och verkligen inte menar något dumt med det.

Jag tror att vi alla kan vara säkra på att vi existerar iallafall. För om vi inte gjorde det skulle vi inte kunna tänka, och det gör vi ju eftersom vi uppenbarligen kan fundera på om vi existerar eller inte. :)

Jag brukar gilla båda delarna, men mest pärlsocker tror jag.



Hur hade nycklarna hamnat i hans FRYS??!??

Jag får nästan aldrig verifiera...



Kram! :)

2010-03-11 @ 13:01:03
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh, finast du! Det är du som är bäst, inte jag <3



kramar <3

2010-03-11 @ 19:02:23
URL: http://alexandrawittgren.blogspot.com
Postat av: Jenny

HAha ja men lösgodis är en given favorit. Hur kan man klara sig utan det? Alla favoriter i en och samma påse. ahhh gott haha ;)

Ja ett lugnt pass är rätt relativt, ett pass där man inte svettas så mycekt helt enkelt :)Ska du hitta på något speciellt i helgen?

2010-03-12 @ 09:41:45
URL: http://jennza.blogg.se/
Postat av: Hanna

åh jag blev så glad över din kommentar!!Någon som håller med mig=)Jag valde att man ej skulle kunna kommentera det inlägget.Det är många som har åsikter om att jag försöker gå ner ivikt och det är super kämpigt för mig.Jag har alla odds imot mig för jag har ju muskelsjukdomen och magsjukdommen som bråkar dagligen med mig.Medicinerna gör att jag lägger på mig ivkt pga av hormoner och lika så har jag jätte kåg ämnesomsättning.JAg har inget ohälsosamt mål utan som du skriver att det är för min skull.Jag svälter inte mig sj utan skriver ner varje dag vad jag äter och tränar i den mån jag kan.Synd bara att folk ska motarbeta en=/



Jag kommer ihåg det nu när du skriver om det.Usch och sen när han blir äldre lär det bli värre för då blir det flesta katter mycket hårdare i magen=/men ger ni honom parafinolja då ?



du får ha en jätte fin helg JOhan och tack för du höll med mig=)

massa kram

2010-03-12 @ 09:45:03
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: NATALIE

svar: hoppas att du får det jättebra i Idre! trots att du far själv så blir det säkert roligt :)

2010-03-12 @ 09:49:03
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okej, tack för tipset ;)



Ja det är egentligen inte så mycket att säga om 4-2-förlusten mot Frölunda. Vi var usla, och det är väll bättre nu än under slutspel om man ska försöka se det positivt.. Förhoppningsvis ringer det några klockor!



Alltså jag känner mig jättespänd för timrå och lule på lördag ;) Nästan lika spänd som för vår match mot brynäs som avgör 5:e / 3:e plats xD

2010-03-12 @ 11:10:54
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: tess

De va mycket sport... ler... jag skummar alltid de.. FÖRLÅT...



Men du... Spike måste va rejält förvirrad om han lagt sina nyklar i FRYSEN... den va bra liksom... hämtar något i frysen å lägger nyklarna där... hi hi hi..



Jag har varit å tränat nu på morgonen å ska strax äta och sedan rakt i duschen.. skönt... å jag såg att ni varit iväg å spelat lite. KUL.



Dåligt av klasskompisarna att inte ta med dig in på lektion... ja va säger man??? Trist å dåligt...



Jag har oxå sett en rejäl negång på kommentarer fast att jag har många besök på bloggen enligt statestiken. Men att du får verifiera hela tiden de begriper inte jag. Jag får göra den någon gång ibland... är det många som har de somdu förstår jag att de itne orkar kommentera. Vet du vad... ta och skriv till blogg.se och fråga varför det är så... de är ju hemskt trist och jobbigt. Vi vill ju orka kommentera.



Hoppas du har en fin fredag Johan....



KRAAAAAM

2010-03-12 @ 12:19:30
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Nu har jag mailat blogg.se ang kommentarerna får vi se vad de säger... men gör gärna de du med så det blir lite tryck...



//tess

2010-03-12 @ 12:37:06
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Anonym

Aa, men om man ska hitta något positivt med att modo åkte ut - så slipper man höra mer kring medias älskling. (Hockeykung han är, men nog kan man bli less...)



Jaa precis, och det kan ju vara ett tecken till att deras toppform är under kvalserien då det gäller!

Jaha, men vad härligt ;) Varför extra bra schema i år? Rätt dagar på veckan?



Ojoj jag har faktiskt ingen blekaste... Har just nu en magkänsla som säger att timrå tar det... Är ju en fördel att komma där underifrån och inte ha pressen på sig! Men... Nädu, jag tror jag säger vad jag "tippat innan" först efter lördag ;) Haha

2010-03-12 @ 19:44:44
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: tess

Ja sjukgymnasten blev sjuk så jag skulle alltså inte varit iväg och träna idag men eftersom jag ville så fick jag gå fast jag inte fått programmet i min hand. Men jag minns ju det hon gick igenom sist så jag körde detta samt cyklade...



//Tess

2010-03-12 @ 19:45:13
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Ja närhet behöver ju alla... å har man inte en flick eller pojkvän så blir det ju inte så mycket med den saken... tyvärr... Men du kommer väl hitta någon du med. Du får nätdejta... de gjorde jag å hittade min man å massa andra trevliga killar.



//Tess

2010-03-12 @ 19:46:55
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: NATALIE

svar: ja absolut haha :)



tröjan är stickad och väldigt mjuk. Jag vet inte hur jag ska förklara riktigt. Den är i alla fall lite vårig sådär så det är ingen varm tröja trots att den är stickad och långärmad :) Brun är den :)



Du kanske lär känna någon där i Idre! :) hoppas i alla fall att det blir jättekul!

2010-03-12 @ 20:06:03
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Hanna

Godmorron

jag va riktigt kass i min muskelsjukdom igår men idag är det bättre.idag ska man handla mat och sådant tråkigt,men måste ju göra det för ingen gör det ju åt mig lixom;)

Det är ju faktiskt bevisat att män har högre ämnesomsättning än vad kvinnor har.Min kille va extremt smal innan och nu ju äldre han bli(närmar sig 30) så har han lättare att lägga på sig;)Ju äldre man är så blir det så faktiskt.

du får ha en jätte fin lördag och sköt om dig=)

kram

2010-03-13 @ 07:54:47
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: Jessie James

Jaaaa äntligen är all hockey å os över?! :P

fast snart börjar väl fotboll å sånt shit haha :P



jo beroende framkallande grejer är ju självklart upp till var å en. Men håller man inte på med tex kaffe så bör inte folk påpeka det hundra gånger, jag proppar inte på någon annan mina "saker" liksom :)



3månader är från januari, vettu :)

2010-03-13 @ 08:58:23
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja roligt är det verkligen!

Aa det är en lång backe, den största här i stan;)(väldigt populär då alltså, far alltid dit med skolor och så)



Aha okej, ja det lät ju som bra schema !

2010-03-13 @ 10:42:49
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: madde

Hej på dig igen! nu skäms jag för att jag inte har hunnit svara förrän nu. Har haft så mycket fullt upp det senaste både hemma och med skolan. Hoppas du gillar svaren.



Jag och Jesper har inte känt varandra så jättelänge. Ungefär 3 veckor men det känns bra och vi tar det försiktigt och lär känna varandra mer och mer.



Gillar att du säger att det inte säkert att samma sak uppstår. Det är bra sagt. Klart att det inte alltid blir så när alla är så olika och vi är så unika. Men kärlek går alltid från bra till ett slut. tyvärr är det så. Hörde förresten av jesper att hans bror nyss gjorde slut med sin tjej för några dagar sen. Inte alls kul. Anledningen där var att hans känslor svalnade och han hade inga kvar. Gillar inte sånt. De var ihop nästan ett år.... Rädd att det blir så för mig med. Vilket kommer ske.. Men när vet jag inte. För känslor varar aldrig för evigt. Att tänka framåt är nyttigt men det är bra att leva livet som det kommer. Förflutet kan man inte göra nåt åt, bara att glömma är det bästa och det har jag nästan gjort med spong:). Men Förstår inte att han är så omogen och vill gå emot mig och jesper...sen klagar över att jag inte älskade honom för att jag gick till jesper nu när det var spong som gjorde slut med mig för en tjej:S...SKUMT!



Jag är som jag är. Kanske sexfantast inte vet jag :O... Någon måste vara den konstiga som vågar saker.



Jag ska lyssna på den NOFX låten vad det nu är för nåt haha.



Hoppas att jag har svarat på alla nu:$. Alltid kul att skriva till dig och läsa det du skriver.



Kram på dig ha de fint:)

2010-03-13 @ 14:33:15
URL: http://ohlssonmadde.blogg.se/
Postat av: Hanna

diet och diet...det är nog bara det att jag äter mer protein än vad jag brukar.Min sjukgymnast har arbetat som personligtränare(har jag för mig) och kost är a & o och just i min kost har jag aldrig ätit protein,inte så mycket alls faktiskt.Kroppen behöver ju protein för att fungera och jag har alltid ätit långt under det jag behöver.Han gav mig ett tips att prova räkna kalorier som vanligt i samma mängd som jag brukar men istället äte mer protein.Resultatet blev då att jag förlora 2kg på någon vecka;)



Han har ju en renult megane cupe och gul och på siderna är det stora kinesiska drakar som är i matt färg.På moterhuven finns en dekal på kina som står för to fast for you och han har fixat en ny framspoiler oxå;)



nu ska jag färga håret mitt;)

kram

2010-03-13 @ 17:38:06
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: