Kvalserieklart!

Tid: 15:12:06
Datum: 2010-03-05
Kategori: Leksand

Nu är det inte många matcher kvar innan serien ska sumeras. 2 matcher för att vara exakt. Just 2 ytterligare matcher har spelats sedan senast och den 1:a var borta mot Borås i lördags. Matchen började inte bra. Det blev tekning nere hos Lawson direkt och efter en slarvig retur kunde Borås göra 1-0 redan efter 55 sekunder.

Borås fortsatte att störa Leksand så att man inte fick till några bra lägen. JLGP åkte dessutom ut, men Borås PP var inget vidare. Man hade svårt att ta sig in i zon.

Direkt efter avklarad utvisning störtade Hermansson mot mål, men Pontus Hansson i Boråsmålet räddade. Även Rodins skott tog han.

Borås åkte på en utvisning några minuter senare och i PP lyckades Ollas slå in kviteringen bakom Pontus Hansson efter att Norda varit framme och stört.

Resten av perioden var ganska avvaktande. Båda lagen skapade några halvchanser, men inga jättelägen. Bäst läge hade nog ändå Borås med ett skott tätt utanför.

2:a perren började bäst för Borås som fick ett jätteläge, men Lawson räddade på mållinjen! Leksand fick sedan straff, men Hansson räddade. 2:a straffen på 2 matcher och 2:a missade straffen. Inte bra. Man fick sedan powerplay igen efter en interference, men den här gången blev det inget mål. Man lyckades i alla fall behålla farten från överläget efter det samma och Virta var nära på att ge Leksand ledningen efter en snygg pass bakom mål, men han fick inte till skottet och Borås vände istället. Lawson räddade.

Tyvärr åkte Johansson, som inte har haft en lika bra säsong som förra året, ut strax efter och Borås fick spela powerplay. 5 mot 3 dessutom, efter att Hulkkonen även han åkt ut. Lawson gjorde först en kanonräddning, men sedan sköt Bränholm ett skott som letade sig in bakom honom och det var återigen Boråsledning.

Ollas var jättenära på att kvitera strax efter, men pucken gick inte i mål. Istället var det Hermansson som sköt ett slumpartat skott som på något vänster lyckades leta sig in i mål och ställningen var 2-2!

Borås kom tillbaka ytterligare en gång och pressade på mot slutet av perioden, men Lawson lyckades med lite tur hålla tätt och det var 2-2 inför sista perioden.

3:e började bra. Weinstock gav Leksand ledningen för 1:a gången i matchen dryga minuten in i perioden och Prestberg fick äntligen göra poäng igen. Det var X antal matcher sedan senast.
Tyvärr åkte Lotvonen ut någon minut senare och Borås fick spela PP. Man fick till några hyfsade lägen, men inga jättevassa chanser. Leksand pressade på efter utvisningen. Kollar drog en handledare och Prestberg var där på returen, men inget mål. Inget mål när Johansson fick stå fri i slottet när pucken styrdes över heller.

Spelet neutraliserades lite efter det och Leksand försvarade mest sin ledning. Det blev inga vidare chanser åt något håll, mest mittzonshockey. Det såg stabilt ut och försvarsspelet var riktigt bra, men med drygt 3 minuter kvar lyckades Borås ändå få in kviteringen efter en hel del kalabalik framför Lawson.

Förlängning väntade alltså. Där började Leksand i powerplay, men fick inte ut något av det. Istället åkte Lotvonen ut och Borås pressade på riktigt bra, men Lawson höll tätt. Lotvonen fick ett jätteläge direkt från utvisningsbåset, men han tappade pucken när han skulle runda Hansson och det blev istället straffar.

Prestberg skulle slå Leksands 1:a straff, men han missade.
Eriksson slog Borås 1:a, men han missade även han.
Ollas var Leksands 2:a straffskytt, men han missade.
Björklund lade Borås 2:a och han gjorde mål.
Hempa hade alltså pressen på sig och han missade. Borås tog extrapoängen och vann med 4-3.

Almtuna fortsatte att vinna när man slog Bofors borta med 1-3.
I måndags slog faktiskt Sundsvall AIK hemma med 2-1 och är nu bara 2 poäng bakom Björklöven i tabellen. Löven som fick stryk med 3-1 borta mot Västerås. Växjö klättrade från 4:e till 2:a plats i tabellen när man slog ett bottenförankrat Oskarshamn med 3-0, så nu är alltså AIK också indraget i den där streckstriden. Spännande inför de sista matcherna.

I onsdags var det match mot Bofors. Näst sista hemmamatchen för grundserien. Matchen började svängigt. Båda lagen kom till hyfsade lägen, men inga större farligheter. Inte förrän efter dryga 5 minuter fick Leksand till några farligheter och ytterligare några minuter senare åkte en Boforsare ut. PP-spelet funkade dock inget vidare och Bofors redde ut det. Strax därefter stötte dock JLGP in en retur från Micke Andersson i Boforskassen och Leksand tog ledningen med 1-0!

Strax därefter åkte ännu en Boforsare ut och Leksand etablerade hyfsat tryck. Virta fick ett bra läge, men pucken tog på en blåvit spelare.
Bofors klarade av boxplayet och fick därefter ett bra läge, men Jocke höll nollan.

Leksand började bra i 2:a och fick flera bra lägen innan man kommuniserade lite dåligt. Det höll på att straffa sig. Bofors fick nästan en målchans, men Leksand redde ut det. Man var sedan nära på att utöka ledningen när Hägga sköt ett skott som tog på en Boforsklubba och i stolpen. Direkt efter var det en stolpträff igen. Nu var det Pesonen. Istället blev det 1-1. Ett friläge för Bofors och Patrik Lund, han som gjorde poäng i varje match i inledningen av serien, gjorde inget misstag.

Åslin försökte sedan gå in framför mål, men trippades. Ingen utvisning där. Istället blev det utvisningar efter lite gruff efter avblåsning. De kvittades dock, men OEL åkte ut istället. Då fick Hägga friläge för Leksand och slashades på klubban och där var det powerplayet för Bofors borta. Bofors fick trots det ett jätteläge som Jocke, med lite tur, lyckades hålla. Leksand kontrade sedan och fick 2 bra lägen, men Andersson höll båda 2. JLGP agerade sedan extramålvakt när han teckte ett Boforsskott och sedan tacklade en Boforsare.

Ollas fick sedan ett jätteläge, men fick inte in pucken. Han fortsatte in i målet, men det stod kvar, så han hängde där i ribban ett tag.
Sedan var det dock lite otur när Virta snubblade på pucken, vilket gav Bofors ett finfint läge och det var 1-2. Virta reparerade dock sitt misstag ganska snabbt när han såg till att det var 2-2 innan perioden var slut. 9 sekunder från paus för att vara exakt.

Leksand började även sista perioden på ett bra sätt. Pesonen vann puck i offensiv zon och Lotvonen sköt, men Andersson styrde över. Prestberg sköt sedan i burgaveln. 2 stolpskott och ett i gaveln alltså.
Leksand åkte dock på en utvisning, men man klarade av boxplayspelet utan några större problem och därefter var det målchanser åt båda håll. Eller målchanser och målchanser, men hyfsade lägen i alla fall. Ända tills Ollas var nära på att ge Leksand ledningen, men pucken ville inte in. Kollar grejade sedan en offensiv tekning och han var SÅ nära på att få in pucken efter teken, men Andersson gjorde en fin räddning.

Det var Leksand som pressade på mot slutet och Kollar var nära på att lyfta in en backhand, men den gick över. JLGP var sedan nära på att styra in pucken i eget mål med sin skridsko, men sådan tur var gick den utanför. Bofors fick också ett jätteläge precis innan Hesa Fredrik ljöd, men Jocke lyckades rädda.

Förlängningen hade knappt börjat när Bofors slog en icing som gav tekning nere hos Andersson. Eric Johansson fick en pass av Rodin och 2 poäng var säkrade!

I övriga matcher lyckades Växjö ta en mycket viktig seger borta mot Almtuna. En riktigt tung förlust för Uppsalagänget. AIK tog även de 3 poäng när man slog Mora med 4-2. Också Malmö slog Sundsvall med 3-1 och Björklöven slog Troja med 3-1. Trots det var man glada nere i Ljungby, för i och med att Malmö slog Sundsvall är Troja klara för spel i Allsvenskan nästa säsong. Man är 8 poäng före Sundsvall med 2 matcher kvar att spela. Sundsvall får det oerhört tufft att undvika den där kvalplatsen, för Björklöven är 5 poäng före.

Leksand har i det närmaste säkrat seriesegern. Man har 104 poäng. Växjö är 2:a med 99 och AIK 3:a med 98. Ikväll kan det avgöras. Almtuna måste ta 3 poäng mot Västerås. Inte den lättaste uppgiften. AIK har Örebro hemma. Betydligt enklare. Växjö tar emot Leksand. Där har vi de viktigaste matcherna för kvällen.

I botten har vi en riktig nyckelmatch, Sundsvall - Björklöven. Tar inte Sundsvall 3 poäng där är det kört.

Man måste ju så klart göra en liten instickare från Elitserien här och nämna Modos fina vecka. 10-3 mot Färjestad och 8-0 mot LHC! Det är inget annat än ruskigt imponerande. Lyckas man klättra upp på den där sista slutspelsplatsen blir man farliga där.

I övrigt kan man sammanfatta den här veckan med plugg och träning.
I söndags var vi hos Liselotte och Mats och firade Hasse och Liselotte. Det var trevligt, men promenaden vi tog var mindre trevlig. Snön smälte, vilket i och för sig var bra, men slask och gojs på hela vägen var inget vidare. Svårt att gå och man kände ingenting var man var.

I måndags var det plugg. I onsdags hade vi religionsprov på Kristendomens kyrkohistoria. Det hade jag inte kollat på förrän i måndags, så då var det bara plugg, efter skolan då så klart. Där hände inget nämnvärt, mer än att jag hade min bokredovisning på Människan socialt och kulturellt. Det gick nog ganska bra med tanke på att jag inte ens hade läst någon bok. Jag bestämde i söndags kväll vilken bok jag skulle redovisa. Det blev en bok med den längsta titeln jag någonsin har varit med om. "Efter kraschen tog jag mig samman, bredde ut mina vingar och flög iväg". En bok jag nyligen läste. Därför tog jag den, men jag tyckte inte den var speciellt bra.

Vi kom också fram till att jag kunde vara ledig på tisdagen. Jag hade ju bara tyska då och den kunde jag jobba hemma med. Gramatik med imperfekt och skit. Usch.
Den lediga dagen försvann dock. Jag somnade runt 1 natten till tisdagen och sov sedan till 13:25! Över 12h alltså! Jag fattar inte hur jag kan sova så länge. Visserligen hade jag varit sjuk, men ändå. Så sjuk att jag inte kunde träna var jag dock inte i tisdags. Hostan ville inte ge sig och näsan var väl halvbra, men eftersom att jag inte hade tränat på 2,5 veckor ville jag träna. Man hade lite smått abstinens.

När jag kom hem från träningen blev det lite mat, kaffe och semla innan kvällen avslutades med mer plugg inför religionen.

Provet var svårt, men precis som i höstas någon gång tyckte jag att VG/MVG var lättare än G. G-frågorna kunde jag knappt. Det var mest om anteckningarna, men de var ju inte så viktiga hade Ulla sagt, så de hade jag inte ens kollat på. Det var bl.a. vad man förknippade olika gubbar med osv. Eftersom det gick lite bättre mot slutet tror jag nog jag klarar G i alla fall :)

Resterande dagen blev stressig. Människan socialt och kulturellt kändes lite halvt onödig. Vi skulle bara skriva hur och med vad vi ville jobba resterande del av kursen, samt vilket betyg vi ansåg att vi hade. Så jag gick litet tidigare, men tidigare kom jag inte hem. Taxin kom ca 15:45, men då skulle han lämna några andra först, så jag var hemma 16:25. Jag hade ju sagt till Elisabet att vi kunde vara på syncentralen strax efter 5. Mamma hade gjort gröt åt mig när jag kom hem, tack för det, så jag åt bara lite snabbt innan vi åkte.

Lite sena blev vi i alla fall. Vi var där 17:25. Elisabet hade precis tänkt ringa och höra var vi var. Jag lämnade in min käpp, som har pajat igen, och min gamla Milestone. Jag fick en ny käpp, en i reserv tills den där är lagad, och en ny Milestone. En 312. Jag har inte testat den så mycket, men jag hoppas den är bra.

Clara ringde och undrade var jag var, för jag blev lite sen till träningen. Jag var inte framme förrän 18:20.
När jag kom hem senare på kvällen var jag jättetrött och orkade knappt plugga alls, trots att jag hade både tyskaläxa, historiaprov och geografiprov tills igår, trodde jag. Tyskaläxan visade sig inte vara någon läxa. Det var jag som hade missuppfattat Camillas mail lite. Historiaprovet var också svårt, men med tanke på att jag inte hade kollat på det alls gick det nog ganska bra. Jag tror nog jag klarar G där också. Problemet är bara hur jag ska få in provet till hon som ska ha det. Det är nämligen 2 lärarkandidater som har haft hand om det området och de har slutat nu.

Geografin fick jag inte göra igår. Den fick jag göra idag istället och det gick bra. Det ska man ju aldrig säga, men av de här 3 proven den här veckan var nog det här det lättaste :)

Övriga dagen har varit bra och det känns riktigt bra med helg! Det var länge sedan jag kände att det var såhär skönt med helg. En lugn helg utan speciellt mycket plugg blir det. Dessutom är det lite vårkänsla ute idag. Visserligen var det -14 grader imorse när jag åkte, men solen värmer ganska bra :)

Vi avslutar med Superstars smått unika ramsa där man delar upp klacken i killar och tjejer och sjunger. Lyssna får ni se :)


Kommentarer
Postat av: tess

Nej 1-3 till Timrå... Fattar jag fel eller???



Ja de där med kyrkan måste var och en få bestämma och jag lägger ingen värdering i hur andra gör... hoppas inte du tog de så.



Ja du vet va stort de va å träffa Järgen. Du vet han tyckte de pirra i magen. Han har en t shirt... nu ska han ju spara till en match tröjja.. ler... hi hi. Han ska rama in tröjjan nu.



Ja de är klassiker å de riktigt gamla är ju Musse å Kalle... men jag gillar de filmer du nämner med de va ju då jag oxå såg alla filmer å köpte dom till mina barn å de har sett sig varma på dom.



Ja skojjar lite med dig vet du för att jag e så GAMMAL... ler.



Kram på dig. //tess

2010-03-05 @ 17:05:45
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Mycket prov du haft nu.. Människan socialt och kulturellt har maken ganska nyligen läst... han tyckte inte om den kursen heller. LER...



Oskar har oxå haft mycket i skolan nu så vi har ju pluggat. Han säger ofta så som du att G frågorna är svårare än de svåra... Hans lärare är chockade över honom ibland för han kan inte sånt där som tillhör allmänbildning men han kan såntingen annan kan. Udda vet du.



Jo här knallar de i alla fall på och jobbar... suck. Men det är strålande fint väder så man får inte klaga. Njuter i fulla drag.



Skönt att du är igång och tränar igen... har ni några matcher och sånt framöver eller är det lugnt?



Ja jag är gammal å vips är du lika gammal å jag är ännu äldre. LER



Ha en fin lördag.... //Tess

2010-03-06 @ 10:00:21
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jo, det är helt underbart väder här borta och det går helt klart att sitta ute i det fina även om det är lite kyligt. Bara att klä på sig! :)

2010-03-06 @ 15:57:51
URL: http://hanshen.blogg.se/
Postat av: Hanna

men hej JOhan=)

vad kul du skrev,för det va ett tag sen;)

Jag har helt ärligt inte haft ork och tid att läsa så många bloggar utan bara de man få vännerna man träffar.Tar mycket energi på arbetsträningen och pappa blir bara sämmre och sämmre så det är mycket just nu runt om mig.



Träningskivan är en kombination av arobic och pilates.Jag tränar på fortfarande och har gått ner 12kg nu ju=)



Jag kommer ihåg de om din katt,men han har väl inte fått den svåra förstoppningen igen väl?

Min katt har alltid varit lite hård i magen och jag har ger henne laxolja och då blir hon bättre,men den senaste tiden har jag slarvat och jag såg hur dåligt hon mådde men hon är helt återställd.Det beror ju på hennes ålder och fel torrfoder.Men hon sväljer fodret helt om jag inte köper den varianten som är till tänderna,alltså enorma bitar men magen blir inte så bra av den....vilket ska man då välja,dålig tandhälsa eller hård mage?



du får ha en jätte fin helg och sköt om dig=)

kram

2010-03-06 @ 17:10:24
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: tess

Ja snart e du pensionär... ler.



Hoppas du får de skoj när ni ska iväg... //Tess

2010-03-07 @ 07:17:51
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: NATALIE

svar: meningen med sista praoveckan är att vi ska få prova på något annat :)



haha nej jag fattar inte heller att jag sa nej till Thailand! men hoppas att din kompis har det bra där :)



Aha, hur känns det att ta studenten till sommaren då? roligt? :)



Jag fyller 18 i vår :)

2010-03-07 @ 11:17:37
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: tess

Hur har du denna vasalopps söndag? Hoppas allt e bra. Ja sitter med en förbaskad tandvärk så imorgon får jag nog försöka få en tid till tandläkaren men ska sitta med i samverkans gruppen på förmiddagen... URK...



//tess

2010-03-07 @ 12:50:46
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: anna

Oj, det lät verkligen som en tuff vecka! Jobbigt när man måste plugga från typ att man kommer hem tills man går och lägger sig :p



Svar: Det är lite blandad grammatik, vi har inte haft något grammatikprov eller så än, så det är väl det mesta på steg 4..



Ja, precis i efterhand förstår man hur bra det är! :)

2010-03-07 @ 14:46:12
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha jag vet faktiskt inte, jag trodde att det var riktiga insekter. Jäkligt annorlunda godisblandning må jag säga ;)

2010-03-07 @ 17:38:26
URL: http://jennza.blogg.se/
Postat av: Jessie James

hahaa bonde söker fru..omg! där hade jag inte passat :D :P

2010-03-07 @ 17:48:29
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Postat av: tess

Tack Johan... jag behöver nog alla lycka till så jag kommer orka igång... ler. Men nu har jag motivationen så jag hoppas det ska gå bra.



Ja åren går fort vet du... jag sitter snart på hemmet tänker ja... ler



//tess

2010-03-08 @ 15:29:47
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Tack Johan... jag behöver nog alla lycka till så jag kommer orka igång... ler. Men nu har jag motivationen så jag hoppas det ska gå bra.



Ja åren går fort vet du... jag sitter snart på hemmet tänker ja... ler



//tess

2010-03-08 @ 15:29:48
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv:Jag kämpar på fast det är jobbigt både psykiskt och fysiskt.Min pappa är helt förlamad nu och nu snart klarar han ej prata så det går ganska snabbt utför.Tack för du fråga iallfall=)



Mitt mål är samma mål jag haft frn början är att ha storlek 36 i byxor(typ 26 eller 27 i jeans)

Det är lite kämpigt nu ,för jag vill kunna träna mer än vad jag gör men man kan inte få allt man vill ha=)dessutom har jag timglasfigur med smal midja och byst och höfter;)Men är normal viktig enligt bmi.



Jag håller tummarna för Ford att han slipper de för det är så synd när man se de ha ont=/

Min katt har aldrig svalt torrisarna.Enligt vetrinären är det inte många katter som tuggar sin mat,många "hetsäter" sägs de;)



jag hoppas du haft en fin fin måndag

kram



2010-03-08 @ 16:32:49
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: Elina

Hello! Det var ett tag sen :) Lite mycket hockey här får jag nog säga, fel sport :P Vad tyckte du om Tre kronors "fiasko" i OS?

Såg att du också har varit sjuk, usch och fy för det! Jag mår bläääh..



Hehe hans teknik? Han sprang mot banan som vanligt, när han kom fram vände han sig med ryggen mot banan och kastade klotet mellan benen! Såg rätt kul ut ;D



Nakenkatten? Väldigt len och varm var han. Inte luden alls, inte märkbart i alla fall. Väldigt rynkig var han, såg ut som ett russin på benen. Men jättesöt och gosig. Katten och hunden bråkade om min uppmärksamhet så båda klättrade på mig och sen började dom slicka på varandra - hur sött som helst!

2010-03-08 @ 16:36:46
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: tess

Ja nu har ja viljan faktiskt så ja tror de ska gå bra... man måste ha den inställningen annars går de inte.



Ja några år de har man allt kvar... ler. //Tess

2010-03-08 @ 17:36:01
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv:ja som du skriver är det svårt att sätta sig in i en sits då man inte varit med om det innan.



jag vet inte riktigt hur det är med kill och tjej jeans men jensen till tjejer är i tum i midjan från24-34 och sen finns de i ben längd 32 34 tror jag.27 är inte extremt smal tycker jag sj;)det är nästan en 36 i "vanliga" byxor.Modellerna har ju 30-32 så det är lite skillnad;)



Jag har nog en väldigt knepig kattskrattar men hon har alltid gjort så sendan hon va liten,och tror att det är lite "hets" bakom de hela.Tex så ger jag mina två katter mat några gånger om dan(står de framme så äter de till de spyr) och den unga katten slänger i sig maten medans den gamla tar tid,men sen sitter den unga katten och stressar den gammla och då sväljer hon fodret helt för att hon ska "hinna" äta innan hon tar maten från henne.Självklart håller jag ögonen på dem,men de kan ibland räcka en sekund och man tittar bort och sen är den unga katten och snor hennes mat...kan inte vara lätt att vara katt=)

kram

2010-03-08 @ 20:38:10
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: tess

Japp... nu jäklar... ler.

2010-03-08 @ 20:53:08
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: anna

Svar: Okej, det beror på vad man pluggar och hur koncentrerad man är. Vissa saker kan man plugga i flera timmar, men andra saker i typ en halvtimme bara :p



haha usch ja, jag kan inte det..men det andra sitter bra så kan väl förhoppnings få till ett VG ändå! :)



Okej, 18 år är väl egentligen överhypat om man tänker efter..jsh har alltid tyckt att typ 20-25 verkar vara de bästa åren, så har alltid längtat mer dit än till 18!

2010-03-08 @ 22:23:27
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha jo lite har jag allt växt;) Vissa grejer kunde jag inte ha, men lite passade konstigt nog. De måste varit lite stora på mig. Haha det kan vi göra ;) Tycker det har blivit lite för mycket uppståndelse kring detta må jag säga.

2010-03-09 @ 09:23:09
URL: http://jennza.blogg.se/
Postat av: NATALIE

svar: min slalomhjälm är svart och klistermärken på sidorna som ska föreställa eldflammor, ha ha..



Vart ska du fara och åka? :)



det låter som att din kompis har haft det väldigt bra i Thailand! :D jag har hört lite från min syster som är där nu och det verkar som att dom också har det jättebra :)



Och det där med studenten och att du inte vet vad du ska göra efter. Det är en sak som skrämmer mig också, även fast jag ändå har ett bra tag kvar av skolan.



hoppas att du får en bra vecka!

2010-03-09 @ 10:16:55
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv:ja detta med storlekar är inte lätt.Vet bara att min kille har 34 i midjan och 36 i ben(han är över två meter)



Jag hade egentligen ej tänkt att skaffa en katt till men när min systers kille vanskötte både sin hund och katt så åkte jag dit och tog djuren från honom.Jag sa att antigen fick jag polisen på sig eller så lät han mig gå därifrån med djuren.Hunder bor på en gård och honkatten är hos mig.Hon är faktiskt inte så "liten" utan är snart 7år och väger nästan 5kg!Hon är en stor honkatt och liknar en hane till kroppsbygnaden.Hon heter Taamira och är en sjöldpaddsfärgad men vitt inslag.Den "gammla" heter Tezzi och är en liten tjock svart sköldbaddsfärgad och har gröna ögon;)

nu ångrar jag inte en sekund att jag har två katter.De aktiverar varandra och mördar varandra då och då och mest av allt har de sällskap och det är bara bra=)

massa kram

2010-03-09 @ 10:31:58
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: Jessie James

HAHAAAA lakrisbalkar :P :D

Jag pratar juh om träbalkar i taket ^^



Nej jag fick inte träffa honom :(

BUHU!

2010-03-09 @ 10:47:49
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Postat av: Elina

Jamen visst, skidgänget var grymma. Synd om Helena Jonsson bara :/ Norge fick sig en knäpp på näsan iallafall! Haha!



ja djur brukar verkligen gilla mig, jag vet inte varför men att hundar gillar mig kan bero på att jag kan ställa in rösten i ett ganska högt tonläge som dom tycker om och katter..hmm.. dom brukar gilla när jag kliar dem (jag vet var deras luktkörtlar sitter) :)

2010-03-09 @ 12:30:20
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: tess

Ja skor e viktigt... men nu är ju ska jag inte mer än styrketräna så jag hittade faktiskt ett par inneskor efter sonen som passade... Sport BH va dyrt men är oxå nog så viktigt.



Ja detta med bilen va kanon hoppas han kommer bara... ler.



Jag tror inte på något innan ja set de...



//Tess

2010-03-12 @ 19:49:00
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Ja du ska skriva om det DU vill det var bara det jag menade att jag så sällan kommenterar det... jag skummar fram till resten å kommenterar detta... ler.



Ja men de är dåligt trots att ni inte är en sammansvettsad grupp borde man ändå måna om varann... se att du sitter där... ja tycker det är knepigt att man är så uppe i sig själv å inte ser andra.



KUL att de fick bra där uppe... väntar med spänning på ditt inlägg om detta.



Ja maila dom för de e så dåligt... de e oerhört tröttsamt å jag vet ärligt inte varför detta görs. Är de så nu med???? Jag får göra det någon gång ibland men jag undrar som sagt om det är lika för många å då tröttnar de att lägga en kommentar... jag har haft så dåligt fast jag haft runt 200 läsare..



//Tess

2010-03-12 @ 19:57:52
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Jo men så är det ju för oss alla... läsare tittar in och försvinner. Många småtjejer är inne å skriver FIN BLOGG men sedan är de inte mer intresserade än så än att samla kommentarer själva. Jag fick ett uppsving nyss och ja man blir glad men vips är man nere i de läsare man troget har... det kommer trogna läsare men man måste ju hitta målgruppen som gillar de man skriver. Jag har fått många nya läsare sen ja började skriva om Autism... å scrappingen nu... man får pinga sin blogg på sidor och vara med på någon sån där blogg sida som sprider bloggen... de ger läsare som kommer åter.



Men de tar tid... man måste klicka runt mycket för att få en statig skara...



Nej man kan ju inte veta hundra innan man setts... därför är de bra att göra just detta... Göteborg igen.. ja men det är en trevlig stad. Men hon är inte synskadad??? Va förra tjejen de? Hoppas de inte är det som skrämmer...



Nej det är många sporter som går i speciella betalkanaler numera och det är ju synd men det är ju ett smart drag de vet att många betalar... men vi har inga sånna kanaler heller och missar en del av hockeyn. Någon gång har vi köpt en match på nätet och sett i slutspelet och det gör vi säkert i år med.



//tess

2010-03-14 @ 19:24:46
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: