Decibel outdoor festival 2011!

Tid: 14:00:24
Datum: 2011-08-22
Kategori: Allmänt

Oj, oj, oj, vilken resa!

Holland, Hilvarenbeek, Beekse bergen, var destinationen. Kapacitet för 50 000 åskådare, med 12 olika scener, med olika genres och DJ's.

Självklart Mainstage, där de flesta största DJ'sen uppträdde och där vi också var mestadels av tiden, men också 11 andra scener:
Euphoria, där det också, precis som Mainstage, var Hardstyle och där bl.a. Frequencerz, Frontliner och Wildstylez uppträdde
Remember, där det var fokus på tidig Hardstyle och där DJ's som Derb, Leep och Max B Grant infann sig under dagen
Loudness, där man spelade Rav Hardstyle, alltså lite tyngre och snabbare Hardstyle, med DJ's som Sasha F, Zatox och Digital punk
Back2school, där man spelade tidig Rave och där DJ's som Neophyte och The Viper uppträdde
Hardcore4life, där det, som namnet antyder, var Hardcore som gällde och där bl.a. Counterfeit, Evil Activities och Dyprax gick att finna
Darkness4life, Industreal and Terror, som Hardcore, men ännu mer brutalt, med DJ's som t.ex. Limewax, Partyraiser, Hellfish och Radium
Pussy lounge, Freestyle, med bl.a. Pavo, Dr. Rude, Davo, Ruthless, Korsakoff och Luna
Reactor@Heineken star club, där man spelade Techno, som många tror är ett samlingsnamn för all elektronisk musik, men som i själva verket är en genre, här med DJ's som Sasha Carassi och Bas Mooy
Refuse, där man spelade Hardtechno och där DJ's som ritzi lee och anthony abuse stod att finna
1992 is 4 you!, där man skulle vara om man gillade Oldschool, för här uppträdde bl.a. Digital boy, Pat C och Quinten de rozario
Up!, som var den ända scenen med Jumpstyle och där bl.a. Fenix, Pat B, som inte ska förväxlas med Pat C på Oldschoolgolvet, Mark with a K och Demoniak uppträdde

Vissa av dessa genres har jag absolut noll koll på, typ Techno, Hardtechno och Jump. Även Rave och Terror/Industreal har jag väldigt dålig koll på. Det är inte riktigt my cup of tea. Nej, det både jag, Albin och Oskar var här för att se, det var Hardstyle, med flera av de absolut mest världsledande DJ'sen i den genren.

Först var det dock en lång, lång bussresa ner till Holland.

Jag åkte redan 11:25 hemifrån i fredags, men fick åka direkt, slapp byta vid US, så jag var framme redan vid 12:15. Albin och Oskar, som sov hos Albin natten till fredag, missade bussen och fick ta nästa. Därmed var de inte framme förrän 13:00. Så jag fick stå och vänta där i ca 45 minuter.

När alla väl var samlade gjorde vi lite ärenden och åt lite snabbt på Sibylla, innan det var dags att skynda sig ner mot fjärrbussterminalen, dit bussen skulle komma, men som också var lite sen.

Väl ombord visade det sig att det var en dubbeldäckarbuss. Där nere var det ganska mycket folk, så, vi traskade upp till övervåningen, där många redan hade dragit igång med festandet och där några stycken hade med sig Boomblasters, varifrån musiken redan dunkade högt. Självklart var det Hardstyle/Hardcore som gällde.

Vi hade dock lite tur och lyckades få ett fyrsäte, vid ett bord, på nedervåningen, vilket gjorde att vi lättare kunde spela kort, för det var just vad vi började med att göra. Jag, Albin och Terie, + en Jani, som kom ner från övervåningen och ville vara med. Han var/hade varit casinokuperare och han sa att min kortlek var den sämsta han hade kuperat med och det kan jag hålla med om, den är inte så fin längre. Det börjar bli dags att införskaffa nya igen.

Efter kortspelandet stannade vi i Värnamo för att äta lite på Max, där vi alltid brukar stanna med laget efter att ha varit i Malmö.

Kvällen tillbringades med musik i öronen, medan bussen rullade över Öresundsbron och genom Danmark, ner till Rödby, där det var dags att ta de fruktansvärt tråkiga färjorna över till Putgarden. Nu gick överfarten dock ganska smärtfritt, vi fixade oss inför natten på bussen och kollade lite i taxfreen, innan vi var på tysk mark, men så mycket sova blev det inte. Albin trodde att det skulle vara som förra gången de var med, att sätena gick att fälla om till sängar, men det gjorde de inte. så man fick försöka sitta upp och sova hela natten. Det gick inget vidare. Jag halvsomnade väl några gånger, men någon ordentlig sömn blev det inte. Istället satt jag och läste min väldigt dåliga bok, Djävulsbibeln, hela natten, för jag ville att den skulle ta slut.

Framåt morgonen hade vi inte turen med oss, för de 2 första ställena vi stannade vid för att äta frukost var stängda. Till slut hittade vi en öppen mack, där det blev lite kaffe, innan vi rullade vidare mot Hilvarenbeek.

Utanför festivalområdet var det grymt mycket folk och redan där kände man basen i hela kroppen. Vi blev kroppsvisiterade och fråntagna några av våra vattenflaskor innan vi var inne på området, där vi först begav oss till Mainstage för att spana in Isaac.

Isaac är ingen av mina större favoriter, men det var helt okej, bara känslan att stå där, njuta av att känna marken vibrera, tryckvågorna från basen träffa en likt tryckvågor från en mindre explossion, det är livet det!

Näst på tur var Frequencerz på Euphoriagolvet. Dit var det en bra bit att gå, genom sand, gångbanor, gräsområden och folksamlingar. Slutligen var vi i alla fall där och jag tycker Frequencerz gjorde en riktigt bra show.

Tillbaks till Mainstage blev det därefter, för att se en av mina favoriter, Coone, som bl.a. har gjort klassikern Words from the gang, här i en radio edit. Kanske hade han redan spelat den när vi kom dit, för vi missade lite av början. Han spelade den i vilket fall inte när vi var där, vilket var lite synd, men han spelade många andra riktigt bra låtar och bastrycket var ännu högre än under Isaac's show. Kanske var det för att vi befann oss ännu närmre scenen och de enorma högtalarsystemen, jag vet inte, men grymt var det hursomhelst.

DV8, som var MC på Mainstage, förkunnade, efter att Coone's show var över, att Technoboy väntade. Så vi stannade kvar och kollade på honom också. Ingen jättefavorit där heller, men återigen, grymt var det i alla fall!

Framåt eftermiddagen rörde vi oss bort mot Hardcore4life, där Evil Activities skulle köra sin show. Vi gick dock inte ut på golvet, för trots öronproppar var det oerhört hög ljudvolym. Så vi satte oss en bit bort, men trots det hörde man klart och tydligt allting och kände basen vibrera i luften.

Det var hög tid för något att äta, för vi hade inte ätit något sedan frukosten, där jag hade dragit i mig drygt ett halvt paket grillkorv + några mackor, för att slippa köpa så mycket mat där inne på området. Det var nämligen inte billigt. Man fick först växla in pengarna till något slags brickor man hade att betala med, för att undvika rån och grejer gissar jag. Min hamburgare kostade 2 brickor, vilket var ca 50kr. Jag trodde först det var 2€, men så billigt var det inte. Hamburgaren var inte stor, men det var i alla fall mat och därefter väntade lite B-front på Mainstage. Oskar ville se honom och mig spelade det ingen större roll. Han är ingen jag lyssnar på sådär jättemycket, men det var helt okej. Albin och Terie tog det lite lugnare, medan jag och Oskar stod där på golvet. Under showen kom inte mindre än 3 personer fram och pratade med mig. Den första hörde jag inte vad han sa, den andra frågade om musiken var bra och den tredje var vi kom ifrån.

Efter B-Front var det dags för ännu en höjdpunkt, Headhunterz. Där kan vi snacka bas! Vi satte oss på en liten sluttning, till höger om scenen, visserligen ganska nära densamma, men det var så man kunde klättra på basvibrationerna i luften. Jag som alltid säger att "musik ska kännas", det fick jag verkligen uppleva här! Så enormt grymt! Det var nästan så att t.o.m. jag, som annars gillar ganska så basdrivet ljud, tyckte det var för mycket bas. För mycket var det dock inte och man satt där och njöt i fulla drag, för, som sagt, det är verkligen så musik ska vara! :)

Vi satt som sagt och bara njöt av ljudet och känslan från musiken, innan Zany entrade scenen och det var dags för ännu en höjdpunkt. Zany, tillsammans med Max Enforcer och DV8, har gjort årets anthem till festivalen, som ni kan lyssna på längst ner i det här inlägget. en grym låt som får en på grymt partyhumör och som verkligen gör sig som allra bäst på en festival, i en megastor ljudanläggning, på megahög volym. Det var just vad man fick höra nu. Anthemet på ruskigt hög volym, med varje basdunk som ett slag i bröstet. Det finns inte mycket som är bättre än musik på öronbedövande volym, med maximalt bastryck på de låtar man gillar allra bäst!

Festivalens sista höjdpunkt avlöste så Zany, nämligen Tatanka, som spelar lite skumma mixar, men som för den sakens skull inte är ett dugg sämre. Hans mixar är tvärtom ganska roliga, med lite oväntade inslag ibland.

Psyko punks och Endymion återstod så att se och höra av festivalen. Den förstnämnde var lite sådär tycker jag, men när Endymion drog igång, då var även vi nere på golvet, mitt bland allt folk som trängdes, hoppade och dansade, mitt bland allt skräp, som låg överallt. Papperskorgar fanns det inte direkt gott om, så när man gick omkring, melland de olika scenerna, intill scenerna och på golven, klev man i stora drivor av matkartonger, muggar, papper etc. Lite småäckligt fakiskt, men det var inget man tänkte närmre på.

Efter Endymion's show var det dags för avslutning. Lite fyrverkeri, framlyftande av att detta var den 10:e festivalen i rad och slutligen en liten bit från alla anthems genom åren, + hela årets, som en dunderfin avslutning av det hela!

En T-shirt fick jag med mig hem, där det står dB 2011 på framsidan och där alla DJ's står listade på baksidan under resp. scen.

Trots nästan ingen sömn alls under föregående natt, över 12h festival med öronbedövande och, för många, musik som inte kan kallas musik, kunde jag inte sova ordentligt under resan genom Holland och Tyskland nu heller. Lite bättre än föregående natt, men ingen ordentlig sömn ville infinna sig och framåt morgonen var det dags att handla sprit på Bordershopen i Putgarden. Vi hade förbeställt litegrann, för vi fick bara en timme på oss där, men mycket av det vi skulle ha hann vi inte hitta. Mamma fick ingen Mummelmann, jag fick inget Blue nun-vin och en ny Amaryllo, Terie hann inte heller han hitta det vin han skulle ha, men Albin och Oskar hittade däremot en del. Oskar köpte 6 plattor öl, 3l boxvodka och 2 Bacardi raspberry och Albin köpte massor till Louises pappa, som fyller, eller har fyllt, 50. För min del blev det "bara" en platta cider.

Inte heller denna gången var överfarten till Danmark så farlig. Vi handlade lite i taxfreen och fixade oss inne på toa innan vi var framme i Danmark, där Albin lärde mig Vändtia, som faktiskt var ganska kul. Vi körde några gånger, Albin var visserligen ganska snäll, men jag vann alla 4 gånger.

Väl över i Sverige blev det mat i Ljungby. Jag hade bara ätit lite bröd och druckit kaffe och cider under dagen, så jag var vrålhungrig. Med andra ord försvann köttbullarna, potatisen och såsen fortare än kvickt ner i min mage. Därefter kunde jag klara mig hela vägen hem, där det bara blev lite mat och en dusch innan jag kröp ner i en nybäddad säng och somnade på 2 minuter.

Drygt 11h senare är jag back on track igen, efter en mer än grym festival, med musik, precis så som den ska vara, på öronbedövande volym och med basen på max.

På tal om Max så har ni här årets anthemlåt, Sound intense city, av Zany & Max Enforser feat. DV8! En riktigt, riktigt grym låt, inte så tung för att vara Hardstyle, lite melodiös och som sätter sig på hjärnan. Dessutom driver de med House litegrann på ett ställe, varefter det bästa i hela låten kommer, lite fågelkvitter och lugn, innan versen drar igång:

"It's that hot time in the paradise city,
Like Mr. Rose said, all them girls are pretty,
Where the grass is green and it's hot as hell,
Sound intense city called Decibel!

Party down in the city of light,
Chillin' in the sun, dancin' in to the night,
Lift your hands to the sky we got something to tell,
You make the shit go down, you are Decibel!"


Kommentarer
Postat av: vispen

Som du vet lyssnar jag inte direkt på sådan här musik så jag har inte särskilt mycket att säga. Men det verkar hur som helst som att du hade det bra, håller dock inte med om att musik blir bättre bara för att basen råkar kännas mer.

Att vara på festival verkar i alla fall kul, vill också åka på någon så småningom när jag har någon att åka med och när jag har råd :)

2011-08-22 @ 15:56:04
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

hehe tack ;)



okej najsigt!:)

2011-08-22 @ 16:21:12
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: danten89

Tack för intressanta ord i mitt "Skrämmande" inlägg.

Men det är en annorlunda värld vi lever i idag.

En annan värld.

Där man kan leva ifrån den riktiga världen, genom att bara sitta inne och spela eller så.. Förr i tiden avskärmades man ifrån världen om man flydde ut och bodde i en stuga i skogen? :(



Men det var ju jättetur att ni fick målen sponsrade då?:D



Njae, jag var i Norrköping på torsdagen det räckte, det ösregnade ju dessutom på fredagen.. :(



Härlig helg du har haft då.

Men jag tycker att techno, rave, hardstyle är nästan samma sorts musik.. det är väl hardstyle som är samlingsnamnet för den sortens musik? :D

2011-08-22 @ 16:25:21
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Ja - jag är ju inte supersugen på att läsa Matte B. Men det är ett litet pris att betala för att bli behörig till vidare studier :P

Så jag får bita i det sura äpplet. Jag har ju många som kan hjälpa mig.



Ja - speciellt om man är sambo med någon som själv får in lite mer eller mindre i månaden. Det räcker ju länge ändå. Visst kan man väll inte unna sig samma lyx (beroende på vilken stad man bor i) - men ah... hellre kunna försörja sig och leva ett relativt lyxfritt liv än att leva i lyx och tillslut bli pank.

2011-08-22 @ 17:14:22
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: jadu, jag vet inte alls hur långt det är i mil men det tar väll runt 2 timmar och åka dit kommunalt plus att man måste gå en halvtimme från stationen..



bajen gick ut på isen i måndags så tror inte dem haft några träningsmatcher ännu :)

2011-08-22 @ 18:42:02
URL: http://sandroou.blogg.se/
Postat av: Sandra

Holland har mycket sånt, och det är alltid bra. Och bra stämning. Folk är alltid så pepp där. Vilket inte bara verkar vara pga drogerna haha.



SVAR: Ja Alex han lyckas alltid ställa till det men roligt har vi ihop haha.



Ja man ska verkligen ta vara på nära och kära, låta de veta vad dem betyder. Det spelar ingen roll när de försvinner det handlar om att man aldrig ska ta någon för givet, det slutar aldrig bra. Man ska vara tacksam för de man har i sitt liv.



Ja vi är ett otroligt stort men otroligt starkt gäng som alltid håller varandra om ryggen och kan prata om precis allt. Alla är lika värda. Ja jag håller med om att en massa ytliga vänner inte är något att lägga värde på men vi har lyckats knyta samman ett bra gäng av olika personligheter och alla har vi våra brister men vi accepterar också varadnra precis som vi är där tror jag styrkan i vår kompiskrets ligger. Att ingen någonsin behöver känna sig mindre värd eller att de inte håller måttet.



Det är en bra början och man måste ju börja någonstans, sen är det bara att bygga vidare och visa att ni är värda sponsorpengar och sen är det tyvärr en hel del tråkigt tjat på folk och kommun om man vill få saker och ting att hända :) Men som sagt en stark början och det är kul!



När vi har långa resor som till Stockholm och åker upp dagen innan blir det en hel del hotelltid så då vill man ha ett bra hotell ändå. Så Quality brukar alltid leverera tycker jag :)



Man måste alltid analysera vad som gick fel när det blir ett så stort misslyckande men sen ska man inte heller fokusera för mycket på just den matchen för det kan ge en negativ effekt det med, nu är det nya tag på söndag bara att köra. Då möter vi Umeå vilket alltid är en utmaning, de har ju Bachman som är en av världens absolut bästa spelare och kan avgöra en match på egen hand så det är klart en svår match men vi är redo!



Jag tror inte jag skulle kunna det faktiskt, jag tror jag skulle bli galen utan familj och vänner. Jag tycker att det är en av de viktigaste beståndsdelarna i livet faktiskt.

2011-08-22 @ 19:48:11
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Jamen där ser man! Det var verkligen ett sammanträffande. Ostens lillebror är också en gammal vän till mig och sångare i mitt favoritband och det var på den vägen som jag lärde känna Osten.

"Inte min kopp med té" heter den - men ja jag förstod ju vilken du menade :)



Jag älskar motorsport. Jag har fått motorlover-genen från Pappas sida, då både han och hans bror har åkt motocross och farbror min har kört Rally också tror jag. Jag älskar f1!!! Jag och Pappa satt jämt och tittade på det när jag var yngre. Schumacher var en solklar favorit men Barichello (stavas?) är för mig vad Schumacher är för dig om man säger så :))



Jag kommer inte ihåg vilken rad jag kan se på den tavlan. Men jag tror det var typ fjärde raden som jag precis kan urskilja bokstäverna och femte raden gissade jag mig fram och fick nästan alla rätt hahah. Jo, jag har såna linser också - inte säker på om det är plastlinser dock... men det är det säkert. Men den är där permanent i alla fall. :P

Jag måste erkänna att jag inte vet så mycket om det där för Mamma har alltid ställt frågorna och jag tyckte det räckte om hon hade all info om sånt.



2011-08-22 @ 23:25:06
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha nee usch för kaffe :P

jag jobbar som receptionist på hotell



Åhh det lät spännande men är det ishockey då? :S

2011-08-23 @ 10:04:50
URL: http://natalies.se
Postat av: Evelina

Haha, har inte heller så bra koll på de där musikgenrerna ;p Men kul med festival!

2011-08-23 @ 10:32:06
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: jimlindeborg - du vet att du vill kolla

Måste säga att du har en awesome header ;)

2011-08-23 @ 13:21:38
URL: http://jimlindeborg.blogg.se/
Postat av: danten89

Ja mina bröder lyssnar på sån musik, så dem vet mer än mig och du såklart! ;)

Hehe.

Jag har ingen aning, lyssnar bara på sånt sällan..

Typ Cascada? Men dem är väl mera Eurodisco?^^



Ja visst är det sjukt?? Varför kan inte alla vara "normala"? Fast det finns inget som är "normalt" egentligen.. alla har vi olika syn på det "normala".. så det går inte att benämna det..?

2011-08-23 @ 13:33:25
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

Ja det var den :) Bara lite info och så. Rätt skönt!



Jag är 14 & börja 8:an :p!

2011-08-23 @ 14:58:37
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: tess

Ja ha ja... festival. men ja känner inte igen något av de du skriver om... hrm. inte min stil heller antar jag eftersom inget jag läste blev ahaaa eller ja dom har ja ju hört. Skrattar. Å förstår som om de är nå DJ grejjs? Fattar ja noll nu?? Skäms. Nåja härligt att ni varit iväg å haft de bra ävenom festivallivet inte alltid är så glammigt å bekvämt med sömn osv. Har aldrig varit på någon sån där stor grej...



Ja du åren går... barnen växer... jisses ja..

2011-08-23 @ 15:23:50
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: anna

Det låter kul, även om det inte är min musiksmak alls! :)



Svar: Yes, Maggio kan sin grej! Sjukt bra :)



Ändå kul att det anordnas aktiviteter på båten med! :) Ja, jag kollade faktiskt in hemsidan, men tyckte den verkade lite krånglig..



Ja, tejpa borde ju gå mycket snabbare än att skruva ;)



Ja, jag ska kolla! I Helsingborg har det det iaf!



Ja, helfart är mycket! Plus att jag har ju annat också, men jaa, det löser sig. :)

2011-08-24 @ 13:26:27
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Ja du, Historia A och Filosofi A är lika hemskt. :P



Beskriva mig själv, som i beskriva mitt utseende eller menar du mig själv som person?



Shallow Sense heter favoritbandet. De är ett lokalband i Västerås. :)



Det var när han körde Stuart som jag fick upp ögonen för honom. Det var därför jag direkt kunde börja hejja på honom i F1. Jag var ju trots allt ganska liten på den tiden. Men Schumacher och Barrichello var dom enda som gällde. :P



Jo - men det var på grund av den svarta texten som jag kunde se så pass bra. Tar jag av mig glasögonen idag så kan jag inte se konturer av saker om jag inte tittar från 1 meters avstånd eller närmare. Allt annat blir väldigt grötigt och ju längre jag är utan glasögon desto sämre ser jag. Men det går bra så länge jag använder glasögon. :P

2011-08-25 @ 19:14:27
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: jimlindeborg - du vet att du vill kolla

Sv; bilsystemteknik i arjeplog pluggar jag! :)



en gång leksing, alltid leksing ;)

2011-08-25 @ 23:25:57
URL: http://jimlindeborg.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Nej, jag får äta en banan eller så om jag ska träna direkt efter jobbet ;p



Långa bussresor är inte kul, men alltid skoj när man väl kommer fram ;D

2011-08-26 @ 07:42:37
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

50 000 åskådare, det är ju hur mcket som helst :O



Vad tycker ni om http://angelicashop.se? Skulle ni vilja slippa frakten? Gilla på facebook (http://www.facebook.com/pages/AngelicaShopse/192021514190163). Om jag får över 50 stycken gillare innan söndag, så släpper jag en "gratis frakt" kod till alla som gillat sidan. Hur bra?



KRAM

2011-08-26 @ 09:06:14
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: sandra

Åh vad kul att åka till Holland :) även fast det inte riktigt var min musik smak dårå ;)



sv: det är ett jobb på en förskola i stockholms innerstad :) ett vikariat på 4 månader men bättre än ingenting.



hm nej jag har faktiskt inte haft någon koll alls i år på hockeyn men tror säsongen börjar snart :) eller kanske nästa månad.. vet som sagt inte :P

2011-08-26 @ 13:38:22
URL: http://sandroou.blogg.se/
Postat av: danten89

Jobbintervjun gick bra =)

Skrev precis om den på bloggen.

Bara att den var så kort :P



Normalt.. ;)

Det är därför jag inte förstår att pinnsmala tjejer kan tycka si och så om att gud så snygga dem är, men alla andra är fula och tjocka i deras ögon??

Alla tänker vi olika om allt.

Ingen kan gilla samma som en annan.

Det är därför jag inte gillar folk som tror sig ha sig rätt hela tiden?!

Är du med och förstår hur jag tänker? =P

2011-08-26 @ 13:40:04
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: danten89

Jobbintervjun gick bra =)

Skrev precis om den på bloggen.

Bara att den var så kort :P



Normalt.. ;)

Det är därför jag inte förstår att pinnsmala tjejer kan tycka si och så om att gud så snygga dem är, men alla andra är fula och tjocka i deras ögon??

Alla tänker vi olika om allt.

Ingen kan gilla samma som en annan.

Det är därför jag inte gillar folk som tror sig ha sig rätt hela tiden?!

Är du med och förstår hur jag tänker? =P

2011-08-26 @ 13:40:05
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: mange

Jag mins och var där. Och det var 2a året med (TC) bussen och jag kommer igen iaf :-).-)

2011-10-01 @ 00:56:57
Postat av: Anonym

Jag mins och var där. Och det var 2a året med (TC) bussen och jag kommer igen iaf :-).-)

2011-10-01 @ 00:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: