Republished, precis 1 år idag...

Tid: 09:14:23
Datum: 2011-08-11
Kategori: Allmänt

Tiden går onekligen fruktansvärt fort. Timmarna blir till dagar, dagarna till veckor, veckor till månader, och ja, nu står jag här. Exakt ett år senare. Ett år sedan det vackraste och mest underbara dygnet i mitt liv. Av alla mina nu drygt 8000 dagar är detta det absolut finaste.

Nu har vi inte pratat på över nio månader, messen blir allt färre och färre känns det som, men minnena, allt det vi hade tillsammans, det kommer alltid finnas där, längst in i mitt hjärta, omlindat med så mycket värme och kärlek det någonsin går. Jag har på ett sätt bearbetat allting och gått vidare, för jag vill inte låsa mig själv. Vill kunna känna den där underbara och totala känslan av lycka och kärlek, någon gång, igen. En del av mig hoppas fortfarande att det kan bli bra mellan oss en vacker dag, men det känns ärligt talat ganska långt bort just nu, hur ont det än gör att medge det. Hur framtiden än blir kommer en del av mig alltid älska och tillhöra den tjejen, för vackrare och finare människa finns knappt på denna jord.

Därför publiserar jag det inlägg jag skrev då, precis efter att vi träffats för allra första gången, på nytt. Ett inlägg, fyllt med så mycket värme, ömhet och kärlek det bara går. Läs och låt orden gå rakt in i era hjärtan, för detta, mina damer och herrar, detta är inget annat än kärlek i dess renaste och mest underbara form.

"Du och jag sitter på sängkanten i den lilla stugan. Den är inte alls stor, men det rör oss inte, för vi behöver inget större än såhär.
Utanför fönstret drar molnen förbi och på taket hörs regnets smatter.

Vi sitter där på sängkanten, tätt tillsammans, jag till vänster, och du till höger. Vi lägger armarna om varandra, du lutar dig mot min axel och jag lägger näsan i ditt hår, drar in din doft. Det luktar nytvättat och jag drar in andetag efter andetag, kan inte få nog av din doft. Den är du, och jag älskar den, älskar allt som är du.

Jag stryker dig sakta över håret och vidare ner över ryggen med ena handen, söker din hand med den andra, finner den och kramar den mjukt. Dina händer är så mjuka. Så underbart mjuka, likt slät barnhud. Jag pussar dig försiktigt i pannan, där ditt huvud vilar mot min axel, och viskar att vi kan lägga oss ner istället.
Det gör vi. Vi lägger oss tätt, tätt tillsammans i den nybäddade sängen. Ovanpå täcket, med dina lakan du har haft med dig, som även de luktar speciellt.

Allt känns fortfarande en aning overkligt, precis som det gjorde hela tågresan, där vi mest satt tysta, i våra egna tankar och log av lycka över att äntligen få vara tillsammans, och den 3km långa promenaden till campingen. En promenad där vi, mitt på gatan, bara var tvungna att krama om varandra, länge och mjukt. Det gick bara inte att vänta tills vi kom fram och vi struntade blankt i om folk tittade.

Nu ligger vi här, tätt tillsammans i den ganska breda sängen. Du fortfarande till höger och jag till vänster. Du vilar huvudet mot min högerarm och vi kramar om varandra. Hårt, så hårt, men samtidigt så mjukt och försiktigt. Vi låter lyckan och kärleken av att bara vara nära varandra strömma ut i hela våra kroppar. Från det djupaste av våra hjärtan och ut i varje liten mm av kroppens alla vrår. Vi fylls av en värme så underbart varm och fin.

Jag lägger huvudet i gropen mellan din axel och din hals, pussar dig försiktigt och mjukt över hela halsen och det går rysningar genom hela kroppen. Rysningar av den renaste och finaste av kärlek och lycka. Känslan jag har i hela kroppen, med centrum i hjärtat, går inte att beskriva i ord, för oj så vi har längtat efter det här. Alldeles för länge, men nu är vi äntligen, äntligen här och inget kan någonsin skilja oss åt. Kärleken binder samman oss, ett osynligt band knyter oss samman, du och jag, bara du och jag.

Vi ligger där, sekund efter sekund, minut efter minut, timme efter timme. Trots att tiden går känns det ändå som att den står still, för här finns bara du och jag. Du och jag, förevigt förenade i en bubbla av trygghet, kärlek, lycka och värme. En bubbla ingenting någonsin kan spräcka.

Utanför fönsttret mörknar det långsamt och vi kryper ner under täcket, fortfarande tätt tillsammans. Att det blir varmt där under täcket rör oss inte alls, för det är bara mysigt. Mysigt, tryggt och kärleksfullt. Bara att ligga där, tätt intill dig, ger en så enorm känsla av lycka och trygghet, men så dina armar runt mig, dina händer i mitt hår och längs min rygg och dina sammetsmjuka läppar mot mina, gör den känslan tusen gånger mer påtaglig och fin. Din beröring är som smekningar mot mitt hjärta, som så otroligt ömma och kärleksfulla smekningar. Du smeker både min kropp, mitt hjärta och min själ. Allt som är du är så underbart fint och vi njuter av varje liten sekund tillsammans.

Kramar blandas med fina ord, smekningar över ryggar, armar, hår och kinder, pussar som täcker hela våra kroppar och gör dem alldeles blöta, och kyssar så mjuka och fylda av kärlek att inga ord någonsin kan beskriva dem. En helt igenom magisk natt och vi somnar till slut, efter många timmars mys och när mörkret sakta flyr utanför fönsteret och dagen långsamt tar sin början, tätt, tätt intill varandra, i varandras armar, med huvudena så nära, så nära varandra.

Nästa dag kommer innehålla ännu mer mys, både i stugan, men även på en filt, några meter från en motorväg. Du kommer vila huvudet i mitt knä, jag kommer värma dig, bilar kommer tuta på oss och vi kommer föreviga allting med kort och videos. Allt detta vet vi ännu inte om, för nu ligger vi tätt tillsammans, så lyckliga som vi aldrig någonsin har varit och sover , med varsitt lyckligt leende på läpparna. Vi vet att vi kommer tillbringa många, många minst lika fina nätter tillsammans genom våra liv, men det här är ändå den 1:a natten tillsammans och den är speciell på sitt sätt.
Bara du och jag hjärtat, bara du och jag, nu och föralltid. <3

Jag älskar dig av hela mitt hjärta och mycket, mycket mer, min eviga dröm. <3"


Kommentarer
Postat av: Yasmine

Nja, då måste jag skaffa mig mobilt bredband också :) och de behöver jag inte göra än :)

2011-08-11 @ 16:22:12
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar; Jag skriver en bok om min barndom. Mest handlar den om hur det var att växa upp med en alkoholiserad förälder och hur jag tog mig igenom det.



Annorlunda... det är vi själva som bestämmer vad vi tycker är annorlunda och normalt. Men med annorlunda så tror jag att jag menar typ en person som har på sig klädesplagg som man själv aldrig skulle kunna ta på sig. Det mer rätta av mig hade varit att skriva "Annorlunda" istället för Annorlunda. :P Men ja, vad som är "Annorlunda" eller "normalt" är det vi själv som bestämmer helt enkelt.

2011-08-11 @ 17:27:59
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Louise - foto

Åh, så himla fint skrivet Johan!



Sv:

Jag tycker absolut du ska ta dig till Slottskogen nästa gång du är i GBG. Det är verkligen fint! Bor personligen inom gångavstånd dit, så blir en del joggingturer och så där. :)



Jag kan inte påstå att jag följt hockeyn så jättenoga, men visst, det är en kul sport! =) Brukar sitta och se på ridning (alla grenar), fotboll, friidrott, handboll och hockey så fort jag har tid och någon match går på TV. :)



Tja, min första plan för framtiden är att börja på internat. Och det kan jag bocka av nu, börjar på måndag (om jag inte får avslag nu i dagarna, men det känns inte alls särskilt troligt...) Sedan att åka utomlands på praktik och skaffa hund.

Efter gymnasiet hoppas jag på att kunna åka utomlands ett par månader och jobba. :)

Har du några planer för framtiden? :)



Hm, mitt svar kanske inte kom... Senaste kommentaren jag fått från dig fick jag den 9:e augusti (förutom denna jag svarar på nu), och de är jag helt säker på att jag svarat på. ;-)



Take care!!



/Louise

2011-08-11 @ 17:49:53
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: Evelina

Så fint :) Det är alltså ett år sedan..? Känns inte som att det var så lång tid du skrev detta.

2011-08-11 @ 18:28:56
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

Heh ojdå det var ju ett tag sen! :) Det är jättekul där nu, inte för jag vet hur det var där förr. Men, åk dit någon gång! :D



Ja, haha nae ;p

2011-08-11 @ 18:28:58
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: danten89

Jättekul att ni håller kontakten iallafall? =)



Bra att du håller med mig, det värmer.



Nej, tur är väl det, mera kvar till mig? ;)

Haha.



Jag tror inte att många skulle våga säga skällsord till någon rakt i ansiktet i verkligheten? :)



Om jag vann flera mijoner, skulle jag skaffa egen lya, inreda, åka utomlands flera gånger per år, skulle få fullt upp.. inte skulle mina dagar bli händelselösa?

Jag skulle dessutom skriva skriva skriva :)

2011-08-11 @ 19:14:20
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Sandra

otroligt fin kärlekstext.



Svar: Nej det är jobbigt men de är tillsammans igen om tre veckor så det ska gå bra :)



Ja det är coolt. Och roligt. Har hänt en gång tidigare men det är bara att tacka och ta emot!



Det är ofta så att människor påverkas av vädret och mörkret. Det är ju därför folk blir mer deprimerade till hösten än under sommaren.



Nej men det gäller som sagt att hitta sitt eget ställe om man vill ut, jag gillar inte de uttjatade house-klubbarna, det är inte min grej. Men vi har hittat våra ställen där vi trivs, där musiken är bra och där man kan gå ut och sitta om man vill bara snacka skit och lyssna på lite mer chillmusik!

2011-08-11 @ 20:21:33
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Emma [hockey & foto]

SVAR: Matchen var inte så värst rolig eftersom den inte gäller något.. Inga närkamper eller inställningen att det gäller liv eller död! Vita Hästen gjorde det bra tycker jag :D



Jo, verkligen! Men isträningen är något speciellt, det går inte komma ifrån.. Men som du säger, det blir lite jobbigt om det är en av de få gångerna när de nästan är fullsatt..



Hahaha, jo, ska börja tugga på en kudde eller nåt ;)



Absolut, jag trivs jättebra! Skulle bara vilja prata lite mer med pojkarna.. Har ju värsta lyxen när det gäller arbetstiderna också! En till två timmars arbete per dag ;D

2011-08-11 @ 22:44:27
URL: http://emmaanystrom.blogg.se/
Postat av: sandra

Åh så fint skrivet :)



sv: ja får bara se till att skaffa mig ett jobb så ska jag börja spara ;)

2011-08-11 @ 23:07:24
URL: http://sandroou.blogg.se/
Postat av: sandra

Så fint skrivet men så deprimerande. Du är starkare nu, du borde kanske vara glad över det.



sv: Ja, har haft sömnproblem ca 5 år, sökt hjälp ett antal gånger men läkarna i sverige är ju jättebra...(not) Så det är också ett problem när man går i skolan, ibland blir jag utslängd för att jag måste gå och lägga mig. Sömnproblem orsakar även dålig emunförsvar.



Men har inte den där jävla förnedringskassan ändrat regler? Att man inte får söka aktivitetsersättning om man inte fyllt 19? Ingen aning....Du kanske vet bättre?;)



ha det bra så länge.

2011-08-12 @ 00:41:19
URL: http://colaknarkaren.blogg.se/
Postat av: Yasmine

Tack så mycket :)

Jag fyllde år den 29 Juli :)

Ja, Solen ger väldigt mycket, I Love the Sun<3

Jo, jag har en sån mobil, men den har jag bara 1gig internet på och de är inte mycket :) Så jag behöver mer :)

2011-08-12 @ 09:38:39
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/
Postat av: matilda

Ja orden som du skrivit, dom går verkligen rakt i hjärtat! :) Känslor är magiska och svåra att beskriva, men du gör det så bra.



sv. Nejnej, mobilen i höger fick ju (lätt att komma åt) och nycklar i vänster ;) Haha, nämen det är en riktig vanesak det där, har faktiskt aldrig tänkt på det förr att det är bestämd ficka jag har det i ;)



Jo samma här, datorn ska vara kvar som den är tycker jag, inte ihoptryckt i ett miniformat som en mobilform.



Ja precis, det får växa och bli bara större och större vårt företag! Hmmm... det står rätt stilla i mitt huvud just nu, men ja försöker komma på en slogan. Inte har du något förslag? ;)



Ja verkligen. Det kan vara som när man är ifrån någon man omedvetet gillar väldigt mycket, då märker man först då hur mycket man uppskattade den personen.



Jo det känns som höst, det är sjukt hur snabbt det helt plötsligt kan ändras, på bara några dagar. Från 30grader i skuggan till riktigt höstväder.

Det låter riktigt kul med holland!



Förra eller förrförra sommaren, haha jag blandar ihop allihopa. Men vi har stannat i Linköping tidigare gånger också, men då antingen bara för sömn eller handling :-)



Ja, så sant!

Musik, det är sjukt vilka minnen och känslor det kan framkalla :))



Hoppas du haft en bra dag!!

2011-08-12 @ 10:20:30
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Jopp - jag ska trycka upp ett par exemplar. Mamma jobbar nämligen på ett ställe där hon kan trycka upp dom. Ja jag kan säga till dig när den är klar.. men jag har som mål att bli klar med den innan nästa sommar. :P

Nej jag har faktiskt inte läst den men tack för tipset. Jag behöver lite nya böcker att läsa :D



Jo precis så är det ju och ja du har så rätt alla får ju vara som dom är. Alla ska vara sig själva. Men det kommer nog alltid komma stunder då vi ser någon som vi anser är "Annorlunda" och tänker saker som "Men gud vilka kläder hon har" eller "Vilken konstig hårfärg". Jag brukar oftast inte lägga märke till folk när jag är ute... annat än dom som jag umgås med. Men visst har det hänt att jag har haft såna tankar om folk. Ah som sagt... det är väldigt intressant.

2011-08-12 @ 13:05:19
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

sv: det står för mjukheten på stiftet. ju högre siffra, desto mjukare stift, desto mörkare blir den när man ritar. lite svårt att fatta. det är enklare om man bara testar dom olika på ett papper själv!



ja jag har en iphone, men har inte testat voiceover. vad är det?

2011-08-12 @ 14:31:01
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Louise - foto



Jag träffade också världens finaste flicka över internet faktiskt. Helt sjukt att man kan bli kär i någon bara sådär egentligen. Det är ungefär exakt fyra år sedan jag såg henne sitta på sängen. Min prinsessa. Den 19:e är det fyra år sedan hon lämnade våran jord. Helt sjukt... Jag var 12 år och min flickvän begick självmord, mitt i allt, när vi var nyförälskade. Det konstigaste är väl att jag fått reaktion som, "vilken tur att du bara var 12, då var du inte särskilt mogen" men faktum är att psykolog t.o.m uttalade sig om att jag var väldigt mogen för min ålder då.



Jag är överlycklig! Hade en kass skolgång. Jag kunde vara borta i två månader, komma tillbaka, gå dit en-två dagar och sedan försvinna igen. Finns så oehört korkade människor i denna världen. Hjärtats självmord, problem hemma osv. Världe bara rasade. Att överhuvudtaget gå ur nionde klass med betyg var stort, och att sedan komma in på mitt första hands val - det känns fortfarande overkligt. Stannar fortfarande upp och tänker, "shit, jag kom verkligen in på skolan."

Skolan ligger inte särskilt långt ifrån mig, nej. Men om jag ska pendla tar det tre timmar per dag för mig sammanlagt...



Låter bra! Hoppas du når dina mål. :)



Jo, den kommentaren fick jag. Mitt svar måste kommit bort dock? Du kan gärna ge mig din mejl igen så kan jag mejla, eller så skriver du bara ett startmejl till mig. :-)

2011-08-12 @ 20:54:21
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: anna

så fint skrivet, men det minns jag att jag läst tidigare med, men fortfarande, så fint!



svar: usch för höstkänslor, vill alltid ha sommar :) men ändå lite taggad på hösten, men inte kylan och mörkret..



Okej, men vad kostade den kryssningen då? :)



Det kan jag hålla med om!



Njää, vädret har varit kasst här, mest en massa regn de senaste veckorna! Men däremot var det fint i början av sommaren och långt innan så ska väl inte klaga ;)



Ja, jag börjar lätt, får dock se vad det blir för träning, om det blir styrketräning eller pass, får se lite längre fram när jag bestämt gym först och främst..



Okej, men den låten är bra! Man blir glad av den :)



Ja, precis! En iphone känns mer aktuell, ska nog också köpa en längre fram i höst tror jag :)



Yes, jag ska plugga europastudier på lunds universitet som är ett treårigt program på 180 hp varav 60 hp av de är språk :)



alla de låtarna är också fina, roxette är nog lite underskattade :)



2011-08-12 @ 23:12:41
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Ja, H&M kan också ha en massa fint :p



Jag har sagt det tidigare men.. Väldigt fint skrivet!

2011-08-13 @ 09:31:27
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: danten89

Ja dem levererar till brevlådan annars :)



Ja man ska ju bli glad för det lilla..? :)

Brukar du messa henne mera frekvent? :)



Jo det är klart, men det är ju en lättnad och en boost om man har tillräckligt med pengar? Så man inte känner någon press? :)



Alltid kul att göra något positivt för någon? :D

2011-08-13 @ 12:24:59
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: självklart den personen alltid kommer finnas i ens hjärta :) det är som min första stora kärlek, han kommer jag aldrig och glömma liksom. Det var ju något speciellt :)



ja jag håller självklart på bajen i hockey också även fast dem spelar i division 2 :) vilket lag håller du på?

2011-08-13 @ 15:37:58
URL: http://sandroou.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: Whisky heter det i Skottland, Sverige, Japan eller Kanada. Whiskey heter det i Irland eller USA.



Nej det gjorde jag inte. Tiden går otroligt fort det kan man minst sagt säga. Nej men så är det med äkta kärlek, det är inte något man känner ofta, det är så mycket som måste klicka mellan två personer.



Jo det gör ju det, tacka gudarna för Skype :) En mycket bra uppfinning.



Det förra inlägget som hamnade på framsidan var ett inlägg om Champions leauge i handboll & fotboll.



Nej men jag gjorde alltid det förr, nu har jag väl byggt upp en starkare grund men förr var jag alltid deprimerad mer eller mindre i februari och fram tills våren startade. November brukade också vara en låg månad. Så jag tror många människor påverkas av ljuset, det är därför ljusterapi är så vanligt i vårt mörka land :)



Hihi, ja som sagt man ska hitta rätt ställe för jag är säker att det finns något uteställe för alla musiksmaker och stilar.

2011-08-13 @ 18:46:55
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

heh okej. Ja på sätt och vis är det ju de. Det ändå enligt mig som är lite mer för "större" / "vuxna" är tranan, spinner och gokart bilar där man måste vara 1.60 :p

2011-08-13 @ 22:35:27
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: vispen

Om någon kunde skriva såhär fint om kärleken till mig någon gång i framtiden, jag längtar tills jag får uppleva något sånt här!

2011-08-13 @ 23:44:49
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: tess

Ja tycker du e helt otrolig. för som du säger så tar du in saker helt annorlunda men sedan om den är korrekt spelar ju ingen roll för vad är rätt? Alla upplever ju saker helt olika. Vissa mår skit av en sak och andra hur gott som helst. Det andras er som något njutningsbart ser andra som något hemskt. Jag är så glad att du kan förklara så bra och att du på något sätt faktiskt lever. Och för att du mist synen ändå vill uppleva saker som alla andra. Klart det är psykiskt påfrestande och visst finns det saker man aldrig kommer kunna få göra. Som du skriver köra bil... men du kan så mycket ändå som man aldrig skulle tro,, som att du tex skottar snö... sånt blir ja sådär glad av. Att du är aktiv sportkille som åker skidor å spelar goalboll å allt sånt. Jag blir skitglad över de. Du ser ju inte hinder i allt i all fall även om man ser hinder i vissa saker.



Ja är enormt närsynt... ler. Har en massa brytningsfel. Utan glasögon är välrden enormt suddig. Men givetvis ser jag.... bäst på nära håll men jag ser ju konturer osv. Klart att jag ser okej å skulle klara mig rejält bra. Det som är problemet är ju att man anstränger sig så. Så man får ont i skallen. Men jag ska ju inte klaga som ser bra med glasögon.



Alla har vi våra jobbiga stunder... men vi måste kunna komma vidare. Å de gör vi båda två på våra egna sätt. Så småningom. Vi får ta de som vi tar de.



Idag öser regnet ner men ja gär ledig. Daniel jobbar natten som kommer så han e ju hemma. De snickrar för fullt på vinden å nu kom August upp med. Får vi se när de andra tre vaknar till. Ha de gott.

2011-08-15 @ 09:05:06
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: