Bröllop och dop

Tid: 18:43:42
Datum: 2011-06-08
Kategori: Allmänt

Helgen blev, med mina mått mett, ganska händelserik. Först ett ganska hemlighetsfullt bröllop under lördagen och sedan dop under söndagen.

Bröllopet gällde min morbror och hans sambo. De hade för flera veckor sedan bjudit in oss den 4:e juni, men utan egentlig anledning, mer än att fira förlovningen, som ägde rum förra året i Venedig. Vi i släkten har spekulerat och diskuterat fram och tillbaka vad det kunde röra sig om och de flesta har varit överens om att det troligen skulle bli bröllop. Ja, vi hade siktat in oss så mycket på det att vi hade blivit besvikna om det inte hade blivit något.

Nu blev det dock av, men det visste vi inte när vi åkte hemifrån och svängde förbi Tornby på väg ut till dem i Linghem. Ute i Tornby blev det en svalkande Poweraid, den blå, som jag fullkomligt avgudar numera, medan jag och pappa väntade på att de andra skulle gå klart i affärerna.

Väl ute i Linghem visade det sig att Mikael och Sofia, morbror och sambo, hade åkt iväg en sväng. Det var bara Clara och Isac hemma.

När alla var samlade, vilket inte var så många, det var vi, Liselotte och Mats, mormor och Sofias föräldrar, så tog Isac och Clara till orda. Det var oerhört varmt inne i huset och som en förskoning från ovan meddelade dem att vi skulle gå ut till jordkällaren. Det innebar att vi skulle gå igenom kohagen, så pappa hade fullt upp att ledsaga mig och sig själv, så att vi inte trampade i någon skit.

Ute var det dock ännu varmare än inomhus, 28 grader och strålande sol, men inne i jordkällaren var det betydligt svalare. Där, på ett långt bord, låg div. snittar, jordgubbar, kakor och dricka, + en lapp där det stod att vi skulle ta för oss, för 16:10 skulle vi sedan åka vidare och följa efter den bil som Isac och Clara åkte i. Clara, som var den ända som visste vad som väntade. Inte ens lillebror hade fått reda på det av Sofia.

Vi åt snittar med rökt lax, andra gången denna veckan jag åt det, ost och vindruvor, Cupcakes och Strassburgare, som farmor alltid brukade göra. Tror inte jag har ätit det sedan hon bakade det senast, vilket minst måste ha varit 10 år sedan. Till det blev det hursomhelst cider, innan vi 16:10 begav oss genom kohagen igen, satte oss i bilarna och åkte iväg.

Först svängde vi in vid en kyrka där det stod massa annat folk utanför. Vi undrade vilka Mikael och Sofia nu hade bjudit, men vi parkerade och klev ut, innan vi såg att det var fel kyrka. Snabbt in i bilen och iväg igen. Bröllopsgästerna, eller vad det var, undrade säkerligen vad vi var för folk, svänger in på kyrkbacken, hoppar ur bilen, hoppar lika snabbt in igen och är borta efter mindre än 2 minuter.

Slutligen kom vi i alla fall fram till kyrkan. Vi klev ur bilarna och entrade vigsellokalen.

Alla hade fått varsin ros med en namnetikett på, som stod på bänkkanterna längs mittgången.
Vi satte oss och Bröllopsmarschen började spelas. Mikael och Sofia skred genom mittgången, fotoblixtarna haglade, speciellt från Claras systemkamera.

Det blev lite psalmer, solosång i form av Det vackraste och Av längtan till dig, 2 riktigt fina och bra låtar, mycket bra låtval måste jag säga. Det vackraste är nog faktiskt en kandidat till mitt bröllop någon gång i framtiden. Sång till friheten och Ännu doftar kärlek är 2 andra kandidater.

Jättefint var det hursomhelst och Shep kunde inte hålla tillbaka tårarna, så fint var det. Det är något med kyrkor och Shep. Hon gråter nästan alltid i kyrkan. Det är fint, det håller jag med om, men här grät jag inte. Kände mig mest salig. Ett giftermål är så stort, så vackert och så fyllt av känslor och kärlek. Magiskt.

Efter själva ceremonin kramades både Mikael och Sofia om, varefter det blev mängder av kort ute på kyrkbacken, i det fantastiska junivädret. Bättre tur med vädret kunde de inte haft. 4:e juni förra året var min student. Då var det kanonväder. I år gifte Mikael och Sofia sig. Då var det kanonväder. Kanske ett mönster och ett pålitligt datum där? Vi får väl se nästa år.

Mikael och Sofia hade färdats i Mikaels nya, silverfärgade Mercedes SL500, som han har importerat från USA, eller "Over there", som man kan uttrycka det. Nu tog de täten från kyrkan, nedcabbat så klart, följt av alla oss andra.

Det blev en kringelkrokig väg förbi Roxen och längs lummiga skogsområden, smala skogsvägar osv. innan vi slutligen kom fram till Linköping och Scandic, där trerätters bröllopsmiddag väntade. Det var så tråkigt att bara åka raka E4:n tyckte dem, så därför åkte vi dessa kringelkrokiga vägar.

Vi parkerade nere i det underjordiska garaget, varefter vi hälsades välkomna av en kypare, som Emma kände igen. Han hade nämligen gått på Dacke tidigare.

Det blev champagne, jordgubbar, marshmallows och choklad, innan vi satte oss till bords i de stora fåtöljerna kring långbordet de hade dukat upp med linneduk och servetter, tre olika glas, två set bestick och en sked.

Maten presenterades och till förrätt blev det ännu en gång handskalade räkor, för andra gången denna veckan, bröd, smörsås och något annat. Till det serverades ett Argentinskt vitt vin, om jag inte minns fel. Det kan annars ha varit rödvinet som var Argentinskt.

Rödvin blev det nämligen till huvudrätten, som annars bestod av entrecote, pommes och bea. Köttet var utsökt gott, det bara smälte i munnen, men såsen var inte den godaste jag har smakat.

Inte heller efterrätten var den godaste. Creme de bruleé med smak av ingefära. Sofia är riktigt svag för just detta, så därför blev det det. Jag tyckte dock den smakade lite mycket ingefära, men gott var det hursomhelst.

Efter denna utsökta måltid gick vi ut och gick en sväng runt Stångån, tog lite kort och pratade. Vädret var fortsatt medelhavslikt, även om klockan närmade sig 23:00.

Vi traskade tillbaka till hotellet, där bröllopstårta väntade. En riktigt god marsipantårta, dock inte i flera våningar.

Kort sagt en jättetrevlig och fin kväll och dag.

Dagen efter var det återigen dags för kyrkan. Kyrkan två dagar på rad har nog aldrig hänt tidigare, bortsett från konfirmationen då så klart. Kanske håller jag på att bli kyrklig?

Nu var det hursomhelst dop, för Sofias, inte samma Sofia, lilla Anton. Sofia, som är två år äldre än mig och därmed den första i "min generation" som döper sitt barn som jag är med på. Senaste dopet för min del måste ha varit lillkusin Elins dop, som nu är 12 år sedan.

Jag vet inte vad kyrkan som vi var i heter, men fint var det i alla fall och efteråt blev det smörgåstårta, där jag, för tredje gången den veckan, åt räkor. Riktigt gott var det dock och efteråt blev det kaffe och jättegoda hallonmuffins.

Under fredagen, när vi var hos Jonas, hade Patrik och Jonas pratat om att se på film under lördagen, men Jonas X-box, som de skulle titta ifrån, funkade inte, så det blev film under söndagen istället. Lägligt nog hade de precis börjat titta när dopet var slut, så jag svängde förbi och anslöt till Jennifer, Jonas, Patrik och Kristin, som redan var hemma hos Patrik, där vi befann oss. Det blev Beckfilmer i form av de gamla från 97, Lockpojken, Ikonerna och Vita nätter.

Nationaldagen och gårdagen tillbringades här hemma, till största delen ute på altanen, i detta otroligt vackra och varma vädret. Det var 27 grader i mitt rum både igår och i måndags, men det är inte toppnoteringen. Det är 31 grader, förra sommaren.

Det blåser fortfarande, men trots vindarna så är det ruskigt varmt. Fuktigt som i tropikerna och ett rejält åskväder blev det igår. Så mycket tror jag inte det har åskat på flera år, golvet och väggarna vibrerade och det lät som att Tor åkte precis här ovanför. Jag fruktade för mitt liv där ett tag, han var ute efter mig, men icke. Jag övervann de onda krafterna och står alltjämt med båda fötterna på jorden.

Åskvädret hindrade dock inte värmen. Det är fortfarande lika fuktigt och varmt, men det är bara skönt tycker jag. Det är så sommaren ska vara! Igår luktade det dessutom riktigt sommaregn när jag gick ut. Trots regnet som föll var det jättevarmt och man behövde inte ens T-shirt. Så härligt! Hoppas nu detta vädret kan hålla i sig och ge oss en ännu finare sommar, vädermässigt, än förra året. Det vore guld! :)

Igårkväll, när jag skrev det här, kunde jag inte skriva klart. En enorm ensamhetskänsla kom över mig, likt hur jag kände i vintras. Kände mig ledsen och ensam, tankarna tog över totalt och jag hade inte lust att göra något alls. Så jag stängde ner bloggen, stängde av datorn och gick och la mig. Det är jobbigt när det blir sådär, men det bevisar att känslorna fortfarande finns kvar där inne på något sätt, även om de mestadels är begravda innom mig numera.

Just i detta nu har jag börjat med sommarens stora projekt, digitalisera alla mina kassettband. Det är ca 250st, så det lär ta sin tid. 15,6 dygn räknade jag ut, om man spelar in oavbrutet. Jag har nämligen införskaffat en Kassett till mp3, från Coolstuff. Eller, rättare sagt, jag gav den till mig själv i julklapp i vintras. Det är alltså en vanlig liten bandspelare, som en gammal hederlig bandfreestyle, men med en USB-kontakt. Simpelt och enkelt. Mjukvaran som är till är Audacity, en programvara som även ska fungera för Jawsanvändare. Det var dock svårare än jag trodde. Versionen som var med till bandspelaren, 2.6, fungerade högst begränsat med Jaws. Jaws läste i princip ingenting. Så jag letade lite på nätet och hittade version 3.1.9, som jag laddade ner och installerade, för det skulle ha betydligt bättre stöd för Jaws. Det har det också, men så överdrivet simpelt är det inte. Mycket att hålla reda på, mängder av kortkommandon och mängder med inställningar. Dessutom fick jag ladda ner ett tillägg för att kunna spara i mp3.

Slutligen fick jag det i alla fall att funka, hittade rätt inspelnings och ljudkanaler, + kryssade i checkboxen för inspelning med medhörning, så nu kan jag lyssna på det jag digitaliserar samtidigt som processen fortgår. Kul att lyssna på dessa gamla band kan jag säga!

Det hela började i mars 2002, då jag började spela in när jag lekte med lego, det s.k. Lego-värld. I början var det enbart Lego-värld, men så småningom tillkom lite dagboksanteckningsliknande saker och annat. Lego-värld hängde kvar till 2006, då det sista Lego-världet spelades in. Därefter har det enbart varit ljuddagbok kan man säga. Det är så mycket som har hänt under åren och hela min tonårstid finns dokumenterad, från det att jag var 12, nästan 13, tills idag. Kul! Nostalgi så det skriker om det och oerhört kul att lyssna på. Jag låter som en tjej där i början. I början, då jag förövrigt såg. Det var över 1 år till den första synförsämringen skulle träda i kraft. Här såg jag vilken legogubbe som var vilken, jag hade mitt gamla bruna skrivbord, tapeterna var vita med gröna, röda och blå sträck, golvet var oranget och på golvet låg en trasmatta. Numera har jag inte kvar någon av de möbler jag då hade, mer än sängen och nattduksbordet. Det ger mig inspiration till nästa inlägg. Då tänkte jag göra en liten jämförelse av mitt rum då och nu.

The music for today is Celine Dion and Maria McKee, The power of love och Show me heaven. Två riktigt fina låtar!




Kommentarer
Postat av: sandra

Kul med bröllop. Själv ska jag på begravning...Och nej den där jävla oskar, han ville inte besöka norrköping ..

SV_: Precis. Linus är alltså både prencip fast oc, regel kåt och trångsynt som du säger..Tex, städar man på sitt eget sätt flippar han, men han har sina stunder han också, vissa tillfällen kan han vara riktigt skön.

Jo ja, bussarna går var 2:e timme på kvällarna: 18, 20 och 21. Och sen att vissa busschaffisar dampar för att de inte vill svänga in är också ett problem, tex, vi hade läger med us för några månader sedan, vi skulle ta in bussen och hmm..bussen körde inte in. Underbart..som tur har ju rakel eller hade taxi...

Jag Rakel, Bardia, en kille som hetter Kim, Mustafa, typ nyanlend, kanske inte riktigt då..

+ En som hmm, hoppade av? Utan att säga ett ord till någon, lärarna skickade mail, försökte ringa, skickade brev och hmm, sosv osv, ingen fick tag i henne.

Haha, lite ovanligt sädår.;)

Jo alltså, självklart men jag tyckte långtifrån att jag hann med det som jag skulle hinna med i skolarbetet, och är altså tvungen att läsa på iv, iförsig är det bara engelskan kvar, men jag har inte sökt in tilll iv = jag blir skollös. Den där jävla skolan ville inte ha mig kvar, och eftersom ågesta var det enda jag sökte, och dessutom nästan var hundra på att jag skulle komma in...

Så nu står jag där. I försig kom jag inte överens med personalen, hmmpff..Så kanske inte gjorde så mkt.

Däremot får jag söka in mig till nån folkis nästa termin..typ skarpnäk eller nått, menar, kan ju inte sitta hemma...

Haha, ursäkta för lååååångt (!!!) inlägg.



ha det bra.

2011-06-08 @ 19:41:57
URL: http://colaknarkaren.blogg.se/
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

tack för alla fina ord <3



Haha det känns som att alla gifte sig i lördags?! Känner två!



I Göteborg har det inte åskat nåt alls. Skönt!!



Ta hand om dig.

2011-06-08 @ 21:21:04
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

Haha nej , usch potatismos är äckligt.. :p



ja..



Roligt de låter. ;)

2011-06-08 @ 22:23:40
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: danten89

Shakira är min STÖRSTA idol! =)



Hoppas värmen stannar för hela sommaren nu.. ända in i September, men med lite regn då och då ;)



Klart det blir VHS känsla, man kan välja den versionen eller den nya DVD versionen på de gamla Disneyfilmerna jag har köpt på DVD.

Bara att jag inte har ett VHS band, men det behövs inte enligt mig.. klarar mig utan:D

Haha.



Jadu vi hade flera kanaler när jag var liten :)

Minns inte alla men 3an kommer jag ihåg :D

2011-06-08 @ 22:49:57
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad mysigt med bröllop och dop. Sånt är ju aldrig fel faktiskt.



Svar: Matchen var rätt solklar seger för Sverige men Jesper gjorde en bra insats i alla fall, han älskar ju att prata haha. Och så är han bra också han är verkligen handbollsnörd ut i fingerspetsarna .



Ja det bör man väl ligga på om man verkligen vill satsa, det behövs mycket träning. Nej det är ju rätt kasst.



Ja han är väldigt respekterad och duktig så han kan det där med träning och kroppens uppbyggnad. Så han vet inte vad det är för fel? Men om det är baksidan låter det inte alls som benhinnorna, det blir ju ett tryck på framsidan av skenbenet mer. Har du inte fått en ordentlig undersökning för att få ordning på det?

2011-06-08 @ 22:55:46
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Evelina

Det är så himla fint med bröllop :D Och dop med för den delen. Fast det var ett tag sedan för mig som jag var på något sådant. Sist jag var i kyrkan var på farfars begravning förra året :/ Fina låtar!

2011-06-09 @ 07:33:36
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: NATALIE

så ni visste alltså inte att dom skulle gifta sig? Lite coolt ändå! Annorlunda och coolt! :) Jag har bara varit på ett bröllop och skulle då egentligen bara skjutsa min pappa och hans sambo, men blev väldigt rörd ändå :)



svar: Tack! Ja jag försöker tänka på att beskriva mer i texterna! jag förstår att det blir mycket bättre och lättare då :)



Smurfar var bland annat mina två bästa kompisar, Linda och Lisa, och deras klass. Dom går också BF.



haha okej ja jag ska flytta söderut! ;) Frågan är bara när och om jag vågar. Tanken känns mycket lättare än handlingen, eller vad man nu ska säga. Men någon gång vill jag ju helt klart göra det och om jag tillslut hamnar här i skellefteå igen kan jag ju i alla fall säga att jag har testat.



det ser ut som att du har en bra sommar framför dig! men fullt upp :D I sommar vill jag helst av allt njuta och leva livet :) men jag ska vara sommarvikare på ett fritids i 5 veckor och förutom det jobba som kontaktperson och kvällstid tre dagar i veckan på en förskola. Så det blir en hel del jobb men pengar behövs ju! jag hoppas att jag hinner med allt som hör sommaren till också :)



Det där med krossat hjärta och det där.. ja det känns.. sådär. Det är väldigt upp och ner. Det jag mest känner är att jag är så less på alla som inte vet vad kärlek är. Får jag säga så? :S

2011-06-09 @ 10:27:27
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Dan Thor

Jaså? :D

Men så kul.

Vad händer under avslutningen då?=)



Blir det gymmet idag?



Japp det kan man, det är jättebra tycker iallafall jag =)



Äntligen har vi fått lite regn idag.. även om det är lika varmt som i en bastu ute :D

Haha.



Okey =)

2011-06-09 @ 13:01:25
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

svar: Nä, har haft uppehåll med min epilepsimedicin eftersom vi egentligen skulle byta men allt blev fel och krångligt på grund av min psykiska sjukdom så jag fick tillbaka den jag hade först :)



Ja visst valde alla dessa människor en bra bröllopsdag :D Sol & varmt!! Härligt! Det var en bekant och en lite närmare.. Eller hon har stöttat mig mycket i min psykiska sjukdom. Träffar henne ibland :)



Kram <3

2011-06-09 @ 17:09:07
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: Jennifer

Oja, med tanke på mitt hektiska liv så är det verkligen värdefullt! :)



Yes, det har dom, haha ;)



Tack så mycket :D



Marklund, heter jag

2011-06-09 @ 17:43:51
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: Yasmine

Ja, det hoppas jag med :)

2011-06-09 @ 19:49:33
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

jag har aldrig varit på ett bröllop :)

2011-06-09 @ 21:45:36
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: vispen

Oj vilken långt inlägg men bra var det:)

Jag skulle också vilja vara med på ett bröllop, det är som du skriver en fin och speciell stämning och man kan verkligen känna kärleken.

Något dop har jag nog aldrit varit på i hela mitt liv och bröllop har jag nog bara varit med på någon gång när jag var väldigt liten.

Vi har verkligen haft tur med värdet, jag hade sol hela dagen igår när jag tog studenten! Åskat har det som tur är inte gjort här i Stockholm under de senaste dagarna.

Jag kände mig också ensam och ledsen häromdagen, sådant är aldrig roligt.

Hoppas att det går bra med kassaettbanden!

2011-06-10 @ 13:12:23
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Jag var istället väldigt tidig med sexdebuten om man jämför med det.. Haha.



Åh, sång till friheten är ju jättevacker :)

2011-06-10 @ 19:21:51
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: danten89

Brukar du beställa kläder ifrån H&M då?=)

Eller handlar du oftast i butik på plats?



Det lät om en jättetrevlig avslutning!

Vad åt ni för något och vart då?=)

Vad tog ni för bilder då? :D



Ikväll är värmen tillbaka, men skönt att vi fått lite välbehövligt regn.

Brorsan fyller 20 på söndag, men vi ska ha fest imorn, så hoppas att det är fint imorn :)



Jag får be till vädergudarna.. :)

2011-06-10 @ 20:39:22
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: danten89

Brukar du beställa kläder ifrån H&M då?=)

Eller handlar du oftast i butik på plats?



Det lät om en jättetrevlig avslutning!

Vad åt ni för något och vart då?=)

Vad tog ni för bilder då? :D



Ikväll är värmen tillbaka, men skönt att vi fått lite välbehövligt regn.

Brorsan fyller 20 på söndag, men vi ska ha fest imorn, så hoppas att det är fint imorn :)



Jag får be till vädergudarna.. :)

2011-06-10 @ 20:39:29
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: sandra

SV: Hahaha, ja lite speciellt sådär. Inte ens säga hejdå, elelr liksom bara förklara varför man slutar, blir liksom lättare för omgivningen. I försig var hon 36 och vi 17...men väljer man att gå i en sådan klass så...men som sagt, var riktigt fult av henne..ahaha...



Nej, det har nog börjat ganska mycket nytt personal, du vet rektorn Magnus? och biträdanderektor ullla? Usch, vilket...Fortsätter inte där. Magnus är okej, men ulla knulla....



Jadu, dina frågor om ågesta kan jag inte svara på 1: Jag var som sagt hundra på att jag skulle komma in så kändeskonstigt att söka något annat. Dessutom är jag inte intresserad av någon gymnasieutbildning. Skulle för det första inte klara av det, pga många saker...

2. Rektorn/lärarna ville väl inte ha mig? Nej, men det roliga äär eller var, nog trots allt att min komun kunde tänka sig betala 2 år till på allmäna, men som sagt, skolan ville inte ha mig. Vad ska man göra? Skriva hot-brev ? var nästan nära på att göra det när jag fick reda på att en annan kille i min klass fick börja på almäna....



På tal om inget, vad ska du göra i sommar?;)

2011-06-10 @ 22:34:22
URL: http://colaknarkaren.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

Heh okej. :p Knasigt vädret är ibland.



hah vad är konvertera? :o



Hah minns inte heller. :D

2011-06-11 @ 00:35:12
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Klart jag gör, vi har gått samma klass i två år :)



Känner du henne?

2011-06-11 @ 11:15:33
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: NATALIE

svar: Jag hade egentligen inga jättehöga förväntningar på själva balen. Jag har tidigare hört att maten inte är så bra osv. Jag tycker att maten var god men det kändes inte som att vi fick valuta för biljetten vi hade köpt för 600kr (som vi inte ens behövde visa någonstans?). Drickan ingick inte i maten och middagen var rätt utdragen. Sen då det var dags för dans spelades vanlig partymusik, vilket jag egentligen gillar men det var lite knepigt att dansa till det i våra stora klänningar. Men jag är ändå glad att jag gick på balen, det var en upplevelse :)



hahaha ja faktiskt kallar vi oss LLN ibland ;)! Smart där!



Som sommarvikare börjar jag vecka 27! :) Ändå skönt att vara på fritids eftersom att det då blir bra rutiner (bara vardagar, inga helger och nätter) :)



Du säger kloka saker du :)



NU HAR JAG TAGIT STUDENTEN! än så länge har jag i princip bara publicerat en bild där jag står med skylten, studentmössan, massor av blommor och mjukisdjur runt nacken. Jag har nog inte riktigt förstått det än så mer om det senare! :)

2011-06-11 @ 11:27:49
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

svar: Det är mestadels medicinerna som krockar med varandra..



Min antidepressiva medicin kan öka risken för krampanfall. Min epilepsi medicin har depression/självskadebeteende/självmorstankar som en bieffekt. Den slår också ut mina p-piller = jag måste ta dubbel dos = ökad risk för blodpropp. Alltså, man får typ prioritera.. Som ett jävla lotteri med enbart nitlotter.. haha!



Hoppas du är okej?

Kram!

2011-06-11 @ 11:37:06
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: matilda

Vad trevligt med sån kväll !

Och kul grej med bröllopet :D



sv. Okej, trist att det ska vara så, men hoppas det löser sig med ledsagare för träningen =)



Dacke är alltså ett ställe att rekommendera? Blev riktigt sugen på att gå ut och äta snart! :)



Jo det gör ju det, vilket är synd. Pengar, pengar. Därför önskar jag att jag fick ett jobb snart, så jag får någon inkomst ;)



Haha ja jag såg lite knasig ut i den utstyrseln, men roligt var det att klä ut sig!



Tacktack, ja det har varit sjukt bra dagar och kvällar nu senaste veckan. Och ja - NU HAR JAG TAGIT STUDENTEN!!! (Jag förstår dock inte innebörden än. Får se om det kommer snart.)

2011-06-11 @ 11:38:29
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: Ja jag har många 92:or i mitt liv och i min bekantskapskrets så det var kul.

Ja man blir verkligen sugen på att åka iväg på flaket och bara känna den där glädjen igen.



Nej men precis, det är alltid väldigt fint.



Oj, 38-27 eller något sånt. Stora siffror i alla fall. Ja de skrev fel namn på honom så det stod Jens Larsson haha. Vi hade roligt åt det hemma.



Okej, ja dåliga skor gör ju mycket faktiskt men det är ju också svårt att ställa en diagnos och säga hur man ska träna eller inte träna när man inte tittat på någon, det kan ju vara många faktorer som ligger bakom.

2011-06-11 @ 12:13:48
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jo, det tycker jag också! :). Nog för att jag föredrar att typ sitta på en uteservering med kompisar, men kan absolut göra det själv ibland ;)



Nu är det typ bara skit ju! Stackars våra barnbarn, vad kommer vara på tv då?



Jag skrev: Jo, förresten, en Johan hälsar till dig. Andersson tror jag han heter i efternamn.

Hon: Men jag känner ingen Johan Andersson?

Jag: Johan heter han iaf! Han kommenterar min blogg och sånt och sa att ni känner varandra, han är också synskadad och att det var så ni lärt känna varandra.

Typ så, haha!

2011-06-14 @ 20:23:52
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: