A new year has began!

Tid: 13:00:03
Datum: 2012-01-24
Kategori: Goalball

Mina uppehåll fortsätter och precis som jag förutspådde i förra inlägget blev det det sista inlägget för 2011. Med andra ord har ett nytt år tagit sin början, om nu någon hade missat det. En summering av 2011 tar vi dock inte nu, utan det får bli vid ett senare tillfälle. Jag kan i alla fall säga så mycket som att det var ett väldigt händelserikt år, precis som 2010, som började becksvart, men som avslutades på bästa möjliga sätt, mer om det längre ner. Det blev fyra kryssningar till Tallinn tillsammans med Jocke under de fyra första månaderna av året, det blev skidresa till Idre i slutet av mars, lyxkryssning med Royal Caribien och Vision of the seas under sommaren, efter två veckor nere i Kungsbacka med Albin och Louise, några dagar i Smögen hos syster och några härliga dagar i stugan. Med andra ord var det en kanonsommar enligt mig. Hösten blev betydligt lugnare, men inte desto sämre. Känslorna blommade och efter ett känslomässigt kaos mellan det gamla och det nya släppte jag taget och gick vidare, mot det nya, mot kärleken, mot det bästa i mitt liv. Varje helg sedan slutet av september har tillbringats tillsammans med världens finaste och mest underbara tjej och varje sekund är precis lika underbart fantastisk.

Det är väl i stora drag hur mitt 2011 såg ut. Vi får se om det kommer någon mer detaljerad redogörelse framöver, men nu tänkte jag fokusera på de sista veckorna av år 2011 och de första veckorna av 2012. So, here we go!

Dagarna efter landslagslägret i december, som jag nyligen var hemkommen från i förra inlägget, bestod av träning, som vanligt. Sista träningen med laget innan jul blev också ett faktum, en träning där vi faktiskt var riktigt mycket folk på plats. Med andra ord blev det mycket matchspel den träningen och mitt fina spel från helgen höll i sig tyckte jag.

Därefter väntade tre veckors julledighet på lagnivå, dock inte individuellt. Jag försökte hålla igång så mycket som möjligt även under jul och nyår, men det blev inte riktigt som vanligt. Ett styrkepass och två intervallpass i julveckan, ett av vardera i mellandagarna och så återigen ett styrkepass och två intervallpass efter nyår, innan det återigen var dags för landslagsläger, det första för 2012.

Innan dess hade det dock både varit jul och nyår. Trots den uteblivna snön blev det en jättefin och bra jul. Dagarna innan jul hade dock lite snö fallit från himlen, men lagom till julafton smälte den bort igen.

Så det blev en grön jul, som, även i år, tillbringades hos mormor med släkten på mammas sida. De skulle dock äta julmat med andra hälften av deras släkt i år, så det blev lite omändringar mot tidigare år. Julmaten och risgrynsgröten kastades om, vilket alltså innebar att det blev risgrynsgröt till lunch och så julmat på kvällen. Kusinerna, moster och morbror fick alltså julmat två gånger den dagen, eftersom att de åt det tidigare under dagen också.

Det blev hursomhelst en trevlig tillställning med mycket mat, som jag dock inte är något större fan av, även fast jag i år faktiskt inte bara åt köttbullar och prinskorv. Det blev lite räkomelett och rökt lax också. Det senare var något hemskt för några år sedan, men nu är det faktiskt ganska gott.

Julklappar fick jag mer än jag fått på flera år. Det var bl.a. två glasburkar, en slickepott, smörknivar, två potatisskalare, en gjutgärnspanna, träningsshorts och T-shirt, gymhandskar, ett duntäcke, trisslotter och godis. Det senare äter jag knappt längre och min godishörna var i princip helt tom innan jul, men nu har jag godis så det räcker ett bra tag framöver kan jag lova. Av älsklingen fick jag en ask chokladhjärtan och en jättemysig varm och tjock filt. Hon fick värmehjärtan och Slippies av mig, så nu ska hon definitivt inte frysa mer, min finaste skatt.

Juldagen tillbringades för andra året i rad hos kusinerna på pappas sida och det bjöds traditionsenligt på kalkon, sås och potatis, varefter det blev fika och julklappsspelet. Här körde vi den lite snällare varianten. Man slår två tärningar och får man lika får man ta ett paket ur högen. Sedan är man inte med mer innan alla har fått varsitt paket. Då öppnas dem och så börjar själva spelet. Får man två lika byter man med någon annan, så att alla hela tiden har någonting. Hos mormor kör vi den lite elakare varianten. När man får två lika tar man ett paket, men man fortsätter att vara med. När öppningen sker kan således någon ha sex paket och någon inget. Därefter börjar själva spelet och även här ska man ha två lika, men här byter man inte, här tar man. Det innebär att någon kan sluta med sex paket och någon utan något alls.

Hos mormor fick jag hursomhelst en skärbräda, en duschcreme och några flaskor cider som det blev världens rusch efter. Tyvärr var de inte ens goda. Hos kusinerna fick jag en påse Fudge från Liseberg, vilka det också var världens rusch efter. Tyvärr tyckte jag inte om dem heller visade det sig. Ändå tog jag dem från min faster, som visste att de var supergoda. There's an evil in me ;)

Senare på kvällen hämtade hjärtat och hennes familj upp mig på vägen hem, för de hade också varit i Skänninge under dagen. Det var början på två härliga veckor tillsammans, åh så underbart. Mys, mys, mys, lite mellandagsrea, träning och ännu mer mys sammanfattar de veckorna ganska bra. Under rean köpte jag nya träningsskor och ett par jeans. Vi hann in på JC precis innan de stängde. Jag hittade ett par jeans jag gillade, men de var för långa. Tyvärr hann vi inte leta upp någon annan storlek, så vi fick återvända dagen efter. Då visade det sig att de jeansen inte var så bra ändå, men till slut hittade jag ett par bra. När jag köpte skorna hittade jag exakt likadana som jag hade innan de här, blå Adidas Special. Jag pratade dock med en expedit och han sa att de var förhållandevis hårda. Eftersom jag har och har haft problem med benhinnor etc. behöver jag ha lite snällare skor så att säga. Jag fick prova ett par Acics som var riktigt sköna, så de fick det bli. Är skorna bra är de värda 1200kr.

Nyår blev även det en mysig och lugn historia hemma hos världens finaste, tillsammans med henne och hennes föräldrar. Det bjöds på trerätters middag och kortspelande. En riktigt fin och trevlig kväll.

Det nya årets första dag åkte vi hem hit, för att sedan åka tillbaka till henne dagen efter. Där stannade vi ytterligare två dagar, innan vi återigen åkte hem hit och såg Småkronorna ta hem guldet till Sverige i en riktig rysare! 0-0 efter full tid, i en VM-final. Total dominans av svenskarna i två perioder, men Makarov stod i vägen. Så går ryssarna in i sista perioden och tar över tillställningen totalt. Kosnetzovs chans där med 32 sekunder kvar var inte att leka med, men Johan Gustafsson var kung i mål och läste spelet så snyggt. I förlängningen tog Sverige över igen och efter drygt halva perioden kunde Mika Zibanejad komma fri med Makarov och slå upp pucken i nättaket. Seger för Sverige med 1-0 och det andra J-VM-guldet någonsin var bärgat! 1981 och 2012! Det är stort! Läs mer om matchen och övrig hockey på hockeybloggen.

Serierna går ju vidare och det närmar sig upploppet nu. Man sa att Elitserien var spännande förra säsongen, men i år är det ta mig tusan ännu jämnare. Det är sju poäng från 4:an till 11:an i tabellen, från kvalserieplats till hemmafördel i slutspel. Frölunda, HV, Växjö, AIK, Modo, Färjestad, LHC och Djurgården är det som är inblandade där. Modo och LHC har i dagsläget två matcher mer spelade än både Färjestad och Djurgården. Vinner man dessa seglar Färjestad upp på 4:E plats och Djurgården till 6:e. Det är dock bara en match mindre spelad än Växjö, AIK och Modo, men vinner man den matchen går Färjestad ändå upp på 6:e plats och petar ner Modo under sträcket. Vinner Djurgården är LHC på kvalserieplats igen och det vore ju inte helt fel. Leksand har just nu nämligen ett litet grepp om den sista direktplatsen i Allsvenskan, vilket i sådant fall skulle innebära kvalseriehockey i Cloetta center, LHC - Leksand!

Man är just nu fyra poäng före Västerås på 4:e plats. Västerås som tyvärr slog serieledande Örebro igår, efter en stark vändning i sista perioden. Leksand möter just Örebro imorgon. Vinner man den är man bara en poäng bakom Bofors, eller Bofors Karlskoga, som man numera heter, som har tappat rejält i form. 0-4 mot Södertälje senast i fredags. SSK, som å andra sidan är på väg upp i form. Man har sett ruskigt starka ut nu på slutet och jag tror absolut att de blir att räkna med. Det är Oskarshamn, SSK, Rögle, Mora, Malmö och kanske också Troja som gör upp om de där tre playoffplatserna. Jag tror att SSK ligger riktigt bra till. Rögle har dalat lite i form på senaste, men man har ändå chansen. Malmö är just nu utanför playoff, vilket är en praktflopp med det laget. ÄN finns dock chans att ta en playoffplats, för det är riktigt jämnt även där. Det är 8 poäng från Oskarshamn på 5:e plats till Troja på 10:e. Spännande!

Efter de två underbara veckorna tillsammans med mitt hjärta väntade som sagt årets första landslagsläger. Det hölls, precis som det i december, i Stockholm och Gubbängshallen.

Under lördagen var det dock först mediaträning. Mats, som höll i mediaföreläsningen under campen i november, skulle leda oss genom det hela. jag var aningen nervös innan, men det gick faktiskt riktigt bra. Man fick ett senarium som man skulle sätta sig in i. Jag var med i den lokala TV4-sändningen, ungefär i nutid och intervjuades lite om London. De andra två senariumen var att vi hade förlorat första matchen i London och att finnar hade dopat sig.

Man fick några minuter att snacka ihop sig i gruppen, vi var ca 3-4 i varje grupp, och sedan togs man upp en och en, ställdes framför en kamera och blev intervjuad inför hela gruppen. Därefter tittade man på sitt framträdande, fick ge egna synpunkter på det och dessutom få feedback av de andra på vad som var bra och vad som var mindre bra, vad man bör och vad man kanske inte bör säga till en journalist.

En kul förmiddag och under eftermiddagen blev det matchspel. Det var första gången jag spelade sedan avslutningen med laget innan jul och det kändes. Tyckte inte alls jag fick till det, släppte massa billiga mål och fick inte till varken defensiv eller offensiv.

Nej, det var ingen vidare dag. Söndagen gick lite bättre, men inte heller där tycker jag att jag kom upp i någon högre nivå. Träningsveckan efter lägret var dessutom riktigt, riktigt tung. Inte bara energimässigt, utan jag började dessutom känna lite i benen igen, efter att jag kört några löpintervaller under ett intervallpass. Jag har ju, sedan i november, gått på löpintervallerna försiktigt igen och hittills har det gått bra, men där sa benen stopp.

Därför höll jag mig ifrån löpning hela förra veckan, t.o.m. under uppvärmningen till styrkepassen blev det cykel då. Förra veckans pass gick annars riktigt, riktigt bra. Snacka om en brant formkurva där. Veckan innan var jättetung och jobbig, men förra veckan var riktigt bra. Hoppas nu bara jag kan hålla den här formen, eller kanske t.o.m. peaka den ännu lite mer till Malmö open om drygt två veckor.

När det gäller studierna är vi nu inne på uppgift 3 i delkurs 3, som jag skrev att vi precis hade börjat med i senaste inlägget. Mycket riktigt kände jag mig själv rätt när det gällde uppgifterna. Jag tog inte tag i dem förrän sista veckan, alltså veckan efter landslagslägret, men både den och uppgift 2 gick riktigt bra tycker jag, även om det var en del att läsa. Texterna blev bra och jag är nöjd med dem. Uppgift 3 är nu en gruppuppgift och sedan är det examinationen, som jag dock börjar bli lite orolig för. Vi ska välja en avhandling som vi ska läsa och granska. Vi som inte valde där och då under senaste campusträffen skulle maila läraren. Jag har mailat två gånger, men inte fått något svar, så jag vet inte. Får se hur det blir med den saken. Efter den är det hursomhelst bara två delkurser kvar innan kursen är slut...

Hemsidan har jag också haft problem med på senaste. Verktyget för redigering har försvunnit för mig. Det gör att jag inte kan göra något alls med hemsidan. Det tycks dock vara en grafisk grej eller liknande, för enligt en mer ansvarig på LHIF ser det ut som det alltid har gjort. Alltså borde det vara en grafisk ändring eller någon ändring i kodningen som Jaws inte gillar. Hursomhelst fick jag för mig att testa om det möjligen kunde fungera bättre med en annan skärmläsare i fredags. Så jag laddade ner Chrome, men den fungerade inte alls med Jaws. Man var tvungen att ha Jawsversion 12 eller senare för att det skulle funka. Så då testade jag Firefox istället, men där kom jag inte ens åt logga in-knappen på hemsidan. Så då blev det slutligen IE8 jag testade, men den ville inte heller fungera med Jaws 8. Så jag återställde datorn igen, men då ville inte IE starta alls. Med andra ord hade jag ingen browser. Då satte jag mig vid familjens oerhört sega och dåliga dator för att försöka tanka ner en exe-fil till IE7 som jag senare skulle installera på min dator, men icke. Jag hittade filen, men datorn vägrade att sammarbeta och ville inte tanka ner den. Så syster fick hjälpa mig, men hon tankade först ner fel version, version 9, som inte fungerar till Windows XP. Till slut blev det i alla fall rätt, efter ca sex timmars arbete för egentligen ingenting...

Jag kommer dock fortfarande inte åt redigeraren, så jag har mailat Idrottonline, där hemsidan ligger, så får vi se vad de säger...

En sista grej som har hänt är en mindre kul historia. Vi har krockat. Bilen är bara skrot. Mamma ringde när jag hade kommit hem från landslagslägret och var på väg till älsklingen och lät som att någon hade dött. Då förbereder man sig automatiskt på det värsta och när hon sedan sa att de hade krockat trodde jag det värsta där ett tag, men de måste ha haft väldigt tur, för ingen skadade sig. Det var mamma, mormor, Emma och moster som var på väg hem från stugan. I en kurva mötte de en folkvagnsbuss, som kom över i deras fil och träffade dem i sidan. Tur i oturen var att mamma inte körde så fort och att de inte låg närmre kanten. För utanför vägen är det en slänt, så då hade de troligen rullat ner för den...

Klart man blir chockad när man får höra något sådant, men som sagt så hade de väldigt tur ändå, precis som när jag ramlade ner från garagetaket och "bara" bröt armen. Det kunde gått betydligt värre.

Vi kan ju inte avsluta inlägget i moll, så vi drar mammas 50-årsfest också. Det blev en riktigt bra och lyckad tillställning med mycket folk, jag kände verkligen inte alla, mycket god mat och dans. Ja, faktiskt, jag dansade! Faktum är att det var jag, älskling, Albin och Louise som fick igång alla övriga att börja dansa. De första låtarna var det riktigt dött på dansgolvet, men så gick vi upp där och började hoppa runt. Så kom Emma och lite annat folk och joinade och när vi gick ner från golvet hade ett gäng börjat dansa. Senare blev det också några tryckare. Jättefint, så klart.

En mycket bra och lyckad kväll som avslutades runt 03:30. Dagen efter var jag riktigt trött och lade mig redan 19:39. Så tidigt vet jag inte när jag la mig senast. Dock somnade jag inte direkt, men ändå.

Hoppas ni alla hade en bra jul och nyår och att ni har fått en bra start på året!

Vi avslutar här med J-VM-finalen, så klart! Titta efter drygt 3 minuter, där kommer Zibanejads avgörande och lyssna bara på Chris och Mickes glädjereaktion där, det är helt magiskt! Vi slänger också in en låt, lite mer Hands up, denna är riktigt bra!




Kommentarer
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Oj, gripande? :D Åwh tack! Vad glad jag blev nu. :D



Hehe! Bra att nån håller med mig och förstår vad jag skriver haha :) Jag tror det är nyttigt att kunna driva med sig själv. Därför gör jag det en hel del.



Fast du skriver så härliga kommentarer, Johan - så det är värt väntan mellan gångerna. :)



Nu i vår ska jag söka in till komvux igen. Jag kom inte in på utbildningen som jag sökte eftersom jag hade för lite poäng. Det är bara att börja om i komvuxträsket igen. =) Men jag har stora planer.

Fast nu... går jag bara runt och driver. hehe.

2012-01-25 @ 15:46:47
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

sv; Ja skidlägret var nice! :) Okej vad roligt.



ja!

Jo min jul och nyår var kanon din då?:) Ledsen för sent svar.

2012-01-25 @ 17:49:48
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: anna

sv: åh ja Thailand var helt underbart! varmt och skönt ochallmänt slappt i två veckor, inte helt fel :)

2012-01-25 @ 18:42:04
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: jimlindeborg - du vet att du vill kolla

Sv; jaa vi hade ändå turen att vik och bofors inte fick mer poäng än vad dom fick. Jag tror faktiskt att Örebro kommer göra en Leksand, vara överlägsna i serien sedan floppa i KS! :)

2012-01-26 @ 10:45:17
URL: http://jimlindeborg.blogg.se/
Postat av: danten89

Härligt att läsa om alla dina åtaganden :D



Jag fick en Sony Ericsson Xperia Arc i julklapp av tomten (mig själv) =)



JVM var magiskt :D

Även om jag inte orkade sitta uppe så mycket om nätterna? :P

Men det gjorde du?^^



Ja så kul att jag kom in på reservplats 5 jag.. kul va? Dock så har jag fått plugga på det jag missade förra veckan..:D

2012-01-26 @ 19:29:10
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Anonym

va kul att du kommer ihåg mig :D

2012-01-27 @ 19:11:20
URL: http://natalies.se
Postat av: magda ♥

Sv: haha absoluut! :D

2012-01-30 @ 19:06:46
URL: http://taherii.blogg.se/
Postat av: Hannah

Låter som du haft en bra jul & nyår! :)

Hoppas på att Luleå vinner elitserien i år, vore grymt! :D



sv; Åh det känns sjukt underbart! Är så taggad redan!! :D

Kommer inte ihåg vilken modell jag valde på mössan, slänger upp en bild på den imorgon :)



Härligt att höra :)



2012-01-30 @ 22:27:07
URL: http://rosaacykel.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Jag trivs verkligen i hans sällskap :) Vi får se vad det utvecklas till.. Haha, nej.. Du kan väl strunta i utmaningen då ;p



Det verkar som att du hade en bra jul och nyår! Jag tyckte att det var lite tråkigt att det inte blev någon snö.. Men det blev mysigt ändå :)



Riktigt kul att det gick så bra för juniorkillarna i hockey :D Jag såg inte matchen, men blev glad när jag hörde att de fick guld!

2012-01-31 @ 18:59:16
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Jessica

sv' haha jaha va roligt! :)

det är bara bra nu. hur är det med dig? kram

2012-02-01 @ 21:58:33
URL: http://jessicasellstrom.blogg.se/
Postat av: tess

Ja året ditt har varit välfyllt tycker ja... de är mycket träning... mycket sport. Ler. Hockeyn har jag dessvärre varit enormt dålig att följa i år men August var med Alex i fredags å tittade på Bofors. De hade en grabbkväll de två.



Sedan tycker jag det är så härligt att du kommit vidare och hittat kärleken och det va superkul att få träffa er båda i november. Och nej jag är ju inte en kramare och så blev de lite sådär oväntat på något vis när vi sågs. Dels det där att jag inte visste HUR jag skulle närma mig dig, er när jag visste att du inte kunde se mig komma. Att någon kom in genom dörren betydde ju inte per automatik att det var JAG som kom och så satt ni och pratade och man vill inte bara bryta in... det blev en ovan situation och jag får erkänna att man blir lite dum sådär. Ja man vet inte hur man gör... Å så kom du så naturligt mig till mötes fast att du inte såg och så ja gjorde ju du som de flesta andra, hälsar med en kram men eftersom jag ser och inte du så är de ju lite svårt att finna den man ska krama och så jag som är lite konstig å har lite svårt för de där så ja jag förstår om du kände att jag är lite okramig... det blev så oväntat. Jag visste helt enkelt inte alls vad jag förväntades göra eller hur det skulle vara att träffa någon som inte är seende. Och mitt i allt de där så glömde jag bort din ledsagare och eftersom man är uppfostrad som man är skäms man ju, visst de är du som är i centrum han är ju din hjälpande hand och ska inte vara den som deltar men hälsa vill man ju... ler. Men de va hur som helst jätteskoj... å man lär sig så mycket nytt i mötet med nya människor.



Ja jag återgick till blogg.se. Jag gillar dock wordpress de gör jag. Men Mondoblogg blir ändå lite för hipp för mig. De är väldigt många bloggar med innefolket och de är mycket provocering och nakenhet. Man ska liksom vara halvkändis från någon såpa eller synas och nej ja vet inte.... visst man syns mera och man fick mer läsningar men frågan är för hur länge... nej jag gick tillbaka och så finns ju liksom allt där jag har varit... så de blev lite konstigt.



Ja du hur mår jag nu?? Jag kan väl säga som så att jag kastades tillbaka bokstavligen in i verkligheten när jag började jobba i tisdags. Man gick så att säga från aktivitet 0 till 100 direkt. Det har varit jätte tufft och jobbigt. Jag är sliten. Det är mycket hemma som jag inte har koll på och på jobbet har de hänt massor och de var mycket att göra och så man har knappt hunnit ta igen de där som varit när jag varit borta. Läsa ikapp... ta igen. Kolla av vad som ska göras för man står liksom mitt i de på en enda gång. De är skitskoj att de händer saker på jobbet och de är roligt att träffa alla igen. Har ju helt underbara arbetskamrater men de har varit enormt tungt för dom med så att jag då är totalt medvetslös när dagen är slut är ju inte konstigt när man tänker på att de andra också är slitna. Å så skulle ja ju komma igen va gäller min elev och där va de en del nytt å eftersom de hänt massa nya saker på jobbet kastas man in i att lära henne nya saker direkt samtidigt som jag ska kolla av var vi står i övrigt efter mina veckor borta. Hon har dock gått från klarhet till klarhet men ändå... så de krävs total fokus och jag har svårt med de just nu. Att hålla koncentrationen. Det är ofta så mycket som stör runt om.... å de gör de svårare. Men man får ta de som de är. Kursen har ju kommit igång med så jag har ju en del att göra där med men har lagt annat åt sidan nu och bestämt vad som ska ligga i fokus denna termin eller vad jag ska säga.



Oj de blev mycket.... men ja jag lever... de är okej. Jag är trött de är lite kaos i skallen och jag måste komma ut lite nu och röra mig och få frisk luft samt dagsljus. Å så började veckan med helgjobb men jag inser att jobba fyra dagar heltid och en sån delad tur på lördag på tio timmar klarar inte jag så jag bad om semester och nu har jag en bra chef som förstår helt och fullt så de är ordnat.



Hoppas allt är bra och att vi snart hörs....

2012-02-02 @ 09:05:31
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det är alltid roligt att blicka tillbaka och se vad som har skett under ett år. Det blir trots allt en hel del när man summerar och ser allt svart på vitt sådär!



Svar: Det var verkligen ett tag sedan sist, förra året va? Haha! Med mig är det bra. Mycket jobb nu bara men det är enbart roligt. Hur är det själv? Kaffe är ett måste just nu känner jag :)



Jag tror att det kan vara bra med psykologer som är inriktade på idrotten för man får inte förglömma att det är en jäkla press. Har varit extra mkt i de banorna det senaste. Det är trots allt en press som sätt in ganska tidigt både från tränare, medspelare, publik men speciellt från en själv. De flesta idrottare har en enorm press på sig själva. Annars kan de inte prestera fullt men det kan lätt gå till överdrift också. Jag tror det mesta sitter i huvudet faktiskt, en stor del i alla fall.



Arbetsintervjun den gick bra men nu har jag tackat ja till ett jobb nere i Skåne där jag är chef i vår förening men också jobbar som projketledare vid sidan om och har full kontroll över sommareventens marknadsföring. Lägenheten är fortfarande inte uthyrd och den är vår om vi bestämmer oss för att flytta. Jag saknar verkligen Göteborg nu känner jag! Det är som hemma.



Nej det är sant.. det är svårt att finna den där gränsen. Ibland måste man också ta avstånd så att det blir tydligt att det krävs en förändring av en annan människa. Fakriskt. Även om man känner sig hemskt när man gör det.



Nej det är inte lätt. Jadu, jag pratade med honom senast igår. Så vi har kontakt men det är lite si och så med det där. Han är besviken på att jag inte är där till 100% men samtidigt förstår han att det är en lång väg att vandra. Allt som hänt under tiden innan man skaffar hjälp raders inte bara sådär. Det är en process. Han var ju nere här i Skåne igår och då var han mest sur och grinig.



Detsamma du!

2012-02-02 @ 13:20:17
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: anna

Det lät som bra jul och nyårsfirande, eller ja, bra period överlag då :) Bortsett från krocken, men det hade ju kunnat gå mycket värre...



Det låter jättekul med mediaträning! :)



Så jobbigt när man inte får svar på ens mail, det är så himla drygt för man vet aldrig om det kommit fram eller inte, haha!



Svar: Gött att bloggmotivationen börjar komma tillbaka :)



Min är på topp, dock har jag inte så jättemycket tid till den, menmen :)



Okej, hoppas det går bra på de sista delkurserna! :D



Denna terminen lär bli mycket tuffare än förra, men jag klarade faktiskt alla tentor och liknande förra terminen så nu är mina första 30 HP kirrade, känns bra!



Eller hur?! Det är väl att de är så enkla och att de fastnar! Men överlag har ju sånna låtar kassa texter, ofta pinsamt dåliga faktiskt...



Det låter bra! :)



Okej, hoppas du får tag i en lägenhet snart! Det kommer nog när du minst anar det! ;)



Nej, jag letar inte aktivt, kommer ju ha praktik utomlands om ett år och känns lite onödigt att flytta nu innan! Trivs bra hemma så länge :) Men det hade självklartvarit skönt med något eget...

2012-02-02 @ 16:06:39
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Jag har inte fått svar från dom kurserna ännu. Sökte på två andra skolor den här gången. :) Men det ordnar sig nog hur det än blir.



Heheh, men det är ju sant ju. :)

2012-02-10 @ 12:19:40
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Erica

Du bloggar inte så mycket längre..!?

2012-02-15 @ 13:18:03
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: danten89

Ja den såg jag :)

Försöker se så mycket skidskytte som möjligt :D

2012-03-06 @ 19:34:47
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Åh visst är den!



Frank Ådahl som gör rösten till simba... jösses alltså. Under hans del av låten så avlider jag en smula.

2012-03-28 @ 15:51:17
URL: http://iambaam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: