Paddeltrip

Tid: 16:10:06
Datum: 2014-07-25
Kategori: Allmänt

Onsdag och torsdag i denna veckan var vi ute och paddlade. Det var tveksamt in i det sista om vi skulle följa med eller inte, för vi hade ju en del att fixa med här hemma inför den extravisniing som blev idag, då det var två spekulanter till lägenheten som inte kunde komma nästa helg, då den ordinarie visningen är.

Till slut föll valet på ett "Ja" och vi gav oss ut på sjön. Fråga mig inte var vi var någonstans, för det har jag knappt koll på, men fint väder var det, varmt, soligt och vattnet var alldeles ljummet. Svensk sommar när den är som bäst.

Vi stannade till och fikade på några klippor, varefter vi fortsatte vår lilla paddeltrip. Då paddlade jag med Jennifer. innan fikat hade jag paddlat med Bosse. Med Jennifer tog det en stund innan vi hittade rätt kemi, för mina paddeltag var för kraftiga för henne, så kanadensaren drog hela tiden åt vänster. Överkroppen är min styrka när det gäller just styrka. Benen har alltid varit min svaghet. Med Jennifer är det tvärtom. Hon är grymt stark i benen, men i överkroppen har jag ett övertag.

Vi slog oss i vilket fall slutligen ner på en annan ö, där vi satt hela kvällen på några klippor, i solnedgången, drack öl, grillade och bara hade det allmännt chill. Faktum var att jag satt i bar överkropp tills efter att solen hade gått ner. Faktum var att jag hade med mig långbyxor, strumpor och tjocktröja att sova i, efter tidigare erfarenheter, men de behövdes inte alls. Faktum var att jag badade, inte mindre än fem gånger under tiden vi var där. Det är värt att notera, särskilt med tanke på den badkruka jag har blivit under senare år. Termometern visade nästan 24 grader i vattnet och det var med andra ord inte långt ifrån Spanientemperaturerna. I luften var det runt 30, också det i Spanientrakterna. Det är inte ofta det är sådant här underbart, fantastiskt sommarväder här i vårt avlånga land och det går inte annat än att älska det. För min del får det gärna fortsätta såhär, det är fullkomligt underbart, nästan tropiskt.

Senast jag paddlade var när jag läste idrott B på gymnasiet. Det är fem år sedan i höst. då var det inget underbart väder kan jag lova. Vi skulle ut och paddla/vandra och det var i början av oktober. Ca 1,3 mil paddlade vi, varefter det blev vandring i skogen, bland rötter, grenar, blad och buskar. Det var visserligen bara 5km, men när man inte ser är det ingen höjdare att traska omkring med tung packning på ryggen, på stigar som knappt är stigar, i terräng där det är överhängande risk att ramla eller trampa snett, dessutom i kyla och duggregn. Nej, det var inget att hänga i julgranen, men jag slapp hursomhelst att vandra hela vägen tillbaka dagen efter, som de andra fick göra. Alla tyckte att jag hade gjort en heroisk insatts ändå, så jag fick åka med läraren tillbaka till skolan. Inte mig emot, särskilt inte då det fullkomligt öste ner från himmlen.

Det var då det. Back to reality och det underbara sommarväder som nu råder. Helgen ska bli lika fin och den kommer därför att på nytt tillbringas i stugan. dessförinnan ska jag dock ta mig igenom kvällens styrkepass, vilket blir det första "riktiga" styrkepasset, om man räknar bort rodden, efter förra veckans ledighet. Det blir dock inte första passet efter ledigheten. Det körde jag i tisdags. Intervaller var tanken, men det blev inte riktigt som vi tänkt. Det blev visserligen intervaller, men väl framme på gymmet märkte jag att jag hade tagit fel väska här hemma i hallen. Med mig hade jag bara resterna från stugan förra veckan. Därför blev det cykelintervaller istället för löpning, barfota och med en tjocktröja. Det var varmt vill jag lova, men själva passet gick bättre än jag trodde på förhand och samma fina stil ska vi nu visa upp ikväll!

Kommentarer
Postat av: Erica

Vad mysigt det låter att paddla! :)

2014-07-26 @ 13:38:15
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: danten89

Japp vi har det varmast i Europa:)
Hade över 43 i solen häromdagen, här i Norrköping :D
Fantastiskt skönt ;D

Den frasen tog jag från Frosen/Frost filmen, han snögubben som nämner den:P
Magisk film det där.

Villjag svalka mig med glass tar jag en enkel isglass;D
Mer behövs inte..

Men hur kan man vilja ta mindre framträdande roller, när man hela tiden ska prestera och ligga på topp och vara bäst?;)

Som jag skrev i inlägget, så har jag ledig helg, ska bara njuta och mysa och ha det bäst;D

Hur njuter du av värmen och solen och sommaren då==)?

2014-07-26 @ 14:52:37
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: NICOLE

Gud så kul att paddla! Det är ju verkligen hur roligt som helst =) Om man har en bra med sig som kan paddla. Ibland tar det tid men det ordnar sig ju :) Kommunikation :D
Men det lät jättemysigt i alla fall och inte illa att du badade så många ggr! ;) Bra jobbat :D

SV: Jaså tyckte du det?? Böckerna är hur bra som helst tycker jag! =)
Är väldigt spänd på filmen.

Jodå jag tog mig igenom det även om jag nästan ville dra hem haha :) Men allt löser sig, oftast med lite mat i magen och att man har fått sitta ner i någon sekund. Detta är ett riktigt stressjobb så vi får helt enkelt se om man ens KAN äta på en dag, om än mindre bara sitta ner.. Kan vara jobbigt.. Speciellt blir jag hemsk när jag inte ätit, blir värsta monstret ;)

Nä det var inte så bra gjort, men det var kris så var tvunget. Fick därför tänka lite dubbelt (åt både mig och han) men det gick bra :)

Haha jaa självklart ska man njuta av vädret :D Men jag kan säga att jag blev kanonglad när det ösregnade nu ikväll ;) WOHOOO säger höstmänniskan i mig! :D

Jaa, mål i och med träningen är jättebra!! Då har man något att sträva efter och då ser man kanske vägen framför sig - vad man behöver göra :) Jag har faktiskt aldrig haft såna mål egentligen, typ mest blivit mer smal eller bli bäst på planen o så haha! Inga toppenmål på det viset, som om man ska vara med i en tävling ell så.

Det lät hur härligt som helst! Se till och njuta nu, och det vet jag allt att du gör :D

Jag jobbar hela helgen, och måndag :( Buhuu. Men ska hinna med träning och så med! Kram

2014-07-26 @ 19:56:45
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Julia

det lät härligt :)

2014-07-26 @ 20:00:10
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: NICOLE

SV: Idag blev det bara tre kilometer,men asså vet du vad... ? Jag tappade min mobil så den totalsprack hela skärmen!!!!!! FAN alltså haha!! :/ Hoppas den nya Ihpone 6an kan komma snart!

Nä tror jag gjorde det sista när jag konfimerade mig, alltså fyra år sen. (Jäklar vad gammal jag börjar bli :/// )
Men det är kul när man gör det, som sagt :D

Haha nää det är väl lite skönt med regn ;) Fräscha upp luften lite. Nu ska väl denna extremvärme lugna sig lite tror jag, och det klagar inte jag över. Får gärna vara varmt men inte så olidligt.

Usch vilka pass :( Inte alls kul att jobba under såna omständigheter. Då är mitt ganska milt, även om det är väldigt krävande där med. Vi kör kortare tid men väääldigt intensivt.

Japp, grinig, riktigt otrevlig och dan. Du vet den här reklamen att man ska ta en godis ell något att äta bara för att man förvandlas till en diva när man inte har ätit - SÅ jag haha!

Tack o lov, haha ;D

Jadå men inte så bra mål när man inte har de förutsättningarna att behöva det. Realistiska mål och såna som är till för att göra gott är jag bara för, men resten nää :) Men allt blir bra sen :)

2014-07-26 @ 23:11:20
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: LIENE

sv: Ja, rätt så mycket. Bodde i Motala två år innan jag flyttade till Gotland. Så vi var där ofta, men skulle varit oftare om det gick bra bussar dit eftersom om man klev av från bussen fick man gå en bit.
Nääh, för pinsamt, haha, men fick något skrapsår och blåmärke.

2014-07-27 @ 08:49:50
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV Ganska långt är typ 7 km :) Håller med, jag kör hellre 3 snabba också :) Härligt, kör på det :D Hoppas det går bra!

Hade en 4 så var väl dags nu men så surt då det dröjer ett tag innan 6an kommer. :) Ja augusti / september :) Hoppas på augusti ;D

Ja ojoj vad tiden går! Det påminner mig bara om att jag mååååste ta körkortet.... kan inte vänta mer nu :/

Nä precis, men jag är väldigt stresstålig och det är även tjejen jag jobbar med hela helgen - väldigt skönt :)

Haha jaså! Då hade jag blivit ännu mer sur ;D Hah. Jag retar andra när de är i den situationen men blir asarg när folk gör det med mig ;) Lever inte som jag lär :)

Äh jag är likadan :) Ha en skön söndag! :D

2014-07-27 @ 10:34:02
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV Ganska långt är typ 7 km :) Håller med, jag kör hellre 3 snabba också :) Härligt, kör på det :D Hoppas det går bra!

Hade en 4 så var väl dags nu men så surt då det dröjer ett tag innan 6an kommer. :) Ja augusti / september :) Hoppas på augusti ;D

Ja ojoj vad tiden går! Det påminner mig bara om att jag mååååste ta körkortet.... kan inte vänta mer nu :/

Nä precis, men jag är väldigt stresstålig och det är även tjejen jag jobbar med hela helgen - väldigt skönt :)

Haha jaså! Då hade jag blivit ännu mer sur ;D Hah. Jag retar andra när de är i den situationen men blir asarg när folk gör det med mig ;) Lever inte som jag lär :)

Äh jag är likadan :) Ha en skön söndag! :D

2014-07-27 @ 10:34:03
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: izabelle

Ja absolut, skäms lite ibland över att jag har olika föreställningar om hur det ska vara. Att jag har en speciell bild av hur en viss typ av människa ska se ut. Därför så är det samtidigt svårt att sudda ut det man har fått inbankat i skallen, men man får försöka att vara öppen för allt. :) åååh jag är så kräsen när det kommer till glass, dels för att jag äter det så sällan och då också vill ha den godaste glassen , jag vågar liksom inte prova något nytt om det skulle vara mindre gott. Isglass är väl inte äckligt , men det är inte en av favoriterna direkt. Finns mycket annat som är godare, som daim, Magnum osv. Men dyrt är det gud ja. Förstår inte varför det bara blir dyrare och dyrare? Vilken glass gillar du då förutom Magnum ? ;)

2014-07-27 @ 14:53:37
URL: http://nattstad.se/izabellesss
Postat av: NICOLE

SV Om jag ska vara ärlig så vet jag inte, det är pappa som fixar sånt.. Men tror han gav typ 6800 för att ställa sig i kön på den :) (födelsedagspresent).
Ja men jag tycker att både 4an och 4s har varit sjukt bra! =) Min 4 har hållt i snart tre år, det är väl sjukt bta för att vara iphone :)

Jag är jättenöjd med den iaf :)

Allt är bra ;) Man gör olika saker :) Jag blandar gärna lite olika distanser och sorter, gillar intervaller mycket också :)

3 km kanske 13 minuter? Ska skaffa pulsklocka och då blir det lättare att se :) I nuläget vet jag inte exakt..

Dudå? :)

Haha aaah men i vissa fall är det svårt! T ex som skadeglädjen, den har jag verkligen, skrattar åt allt o alla, men skrattar någon åt mig då jäklar!! :D

Puh, jobbade med en ny idag igen och detta var inte alls kul.... hon lallade mest runt och gav allt till mig så idag är jag glad att vara hemma ;)

2014-07-27 @ 21:53:51
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: LIENE

Låter så härligt!
Visst är det otroligt varmt i vattnet och bada är så skönt ju.

2014-08-04 @ 07:21:50
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: LIENE

sv: aha, nej inte alls långt ifrån :O kan ju hänt att jag har sett dig någon gång utan att veta om det, haha, man vet aldrig, fast det bor ändå många människor där och chansen är inte för stor. Har du varit mycket i Vadstena? En jättefin stad och god fika där.

2014-08-04 @ 07:23:45
URL: http://lifefromwithin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: