Framme i Spanien

Tid: 13:10:59
Datum: 2014-06-28
Kategori: Allmänt

Då är vi framme i Spanien och har så varit i några dagar. Det är inte riktigt lika varmt som det var förra gången vi var här, då det var nästan 40 grader som varmast, inte riktigt lika fuktigt, men drygt 30 grader och strålande sol går ändå inte att klaga på.

Resan började dock med ett försenat flyg p.g.a. flygstrejken i Frankrike, som jag totalt hade missat att den ens existerade innan vi åkte. Det innebar att flyget blev ungefär tre timmar sent och att vi var framme i huset strax efter 03:00 natten till torsdag.

Dagen efter sov jag till 13:30, varefter det blev chill i huset resten av dagen, med sol ute på terassen, musik, ännu mer sol, 250 benböj, ytterligare lite mer sol och så en fin avslutning av dagen med god mat och dricka uppe på takterassen.

Igår blev det stranden. Jag var så klart noga med solkräm, särskillt såhär i början av en resa, men trots det lyckades jag bränna mig litegrann ändå. Annars var allt kanonbra och jag tror dessutom att den där riktiga värmen är på väg nu igen, för idag tyckte jag faktiskt det var varmare än de tidigare dagarna, så jag är inte ett dugg avundssjuk på de 13 grader och ösregn som enligt väderprognosen skulle råda hemma i vårt avlånga land idag. Idag har vi nämligen drygt 30 grader och strålande sol, vilket utnytjades med att gå på marknad tidigare idag, där ett par nya solglasögon införskaffades. Nu blir det snart lunch och sedan mer shopping i eftermiddag, varefter det troligen blir ett strandbesök. Det här är verkligen my cup of tea. Solsemester med strålande sol, timme efter timme på någon av de hundratals finkorniga sandstränderna som finns här nere, med vatten som är varmare än luften där hemma, med god mat, iskall dricka och att bara ha det allmänt chill. så, jag kvarstår vid mitt påstående från förra inlägget, livet är fortsatt ganska bra just nu.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Du får inte flytta sååå långt, Linköping är ok men Spanien, no no no!!

2014-06-28 @ 15:25:35
URL: http://frozentwilight.blogg.se
Postat av: NICOLE

Åh vad underbart!! :) Skönt ändå att det inte är FÖR varmt. På Malta minns jag att det var hemskt vissa dagar, det var gudomligt att sätta sig på bussarna för de hade jättemycket AC :D

SV: Ja verkligen. Och bäst är kanske att hålla det så :) Ett jättefint minne som jag är glad över, stolt över att jag tog mig igenom gymnasiet :)

Det är skönt :D Under tiden i skolan avskydde jag såna dagar för då kändes det som jag gjorde 0 och det var inte bra heh, men nu har jag ju liksom inget plugg och då gör det inget :) Nu njuter jag ;D

2014-06-28 @ 18:16:47
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV; Jag gillar skogen, även om jag bor i stan tycker jag det är så skönt att åka hem till Henriks pappa :)
Jag tycker det kan bli jobbigt när det är varmt, tar nästan hellre på mig mer kläder :) (alltså när det är kallt.) Men visst är det skönt när solen värmer :)

Vi var på Malta för 2 år sedan, då hade vi en perfekt våning där. :) Med värsta terassen som solen låg på hela tiden. Underbart :)

Ja men nu har jag haft många såna dagar ;D Men ska väl börja jobba snart så d är det slut.

Tack snälla du och detsamma :) Vi ska åka till Gösta igen, får se om vi tar han ;)

2014-06-28 @ 21:01:29
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: LIENE

sv: Jag tror jag vet vad du menar. Det känns både bra samtidigt som inte, för så var det precis för mig. Jag gav mig själv en klapp på axeln för att plåga mig samtidigt som jag visste det inte var bra för min kropp. Men att bli smal var lite viktigare för mig i den stunden.
Jag tror ju på demoner... och har sett dem och känt dem. Det var absolut dem som var nöjda när jag lät mig plågas. För det är väl inte så naturligt att en människa plågar sig själv?

30 grader skulle inte vara så dåligt. Men du får njuta i mitt ställe också :)

2014-06-29 @ 11:35:40
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: danten89

Då njuter man utan uppkopplingen, jag är väldigt intresserad och bloggar osv.
Men jag gör det inte bara på semester, lite distans vill jag allt ha=)
Faktiskt.
Semester för innebär att lämna vardagslivet.

Förstår det, när tror du dina inflyttningskänslor kommer komma på riktigt då?=)

Colombia vann så säkert och enkelt med 2-0, dem tar nog Brasilien i en kvartsfinal.. blir magiskt ;)
Ikväll blir det Holland och Grekland vinst ;)

Underbart att du känner så, är samma för mig när jag är iväg.
Har ni all-inclusive?=)

Jag har en lägenhet på G, men måste höra av mig till dem igen, hur det går med lägenheterna där.. hoppas hoppas hoppas :)

2014-06-29 @ 15:23:17
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: Erica

Låter helt underbart! Rätt åt er! :)

2014-06-29 @ 15:53:02
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV: Nä okej :) Det är ju okej att vara olika hehe, men jag tycker det är jätteskönt iaf :D Egentligen är jag en jobbig människa som tycker om alla årstider o så :)

Nä precis, det beror lite på vad man ska göra :) Ska man sola är det ju en fördel med mycket sol ;)
Under träning får det gääärna duggregna lite för mig ;D

Ja Maltaresan var helt underbar, toppenväder och så hittade vi på mycket roligt. Skulle lätt kunna tänka mig åka det igen, härliga o snälla människor, god mat o så :)
Skulle ha jobbat idag men det behövdes inte.. så de blir nog till veckan.

Nej.. han slapp undan :( börjar tro att han inte finns där ;) kram

2014-06-29 @ 18:33:57
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Maja!

Sv: Japp :)
Katten har inte varit där helt själv (min kusin är där), men utan oss sedan midsommar. Ska åka dit och träffa henne imorgon igen :D

2014-06-29 @ 20:05:30
URL: http://meemyandi.blogg.se
Postat av: Helenas Söta

Tack, som du säger är det viktigt att bevara de fina stunderna man har när man möts trots sorglig anledning.

Hur var det att bada i den salta sjön?
Ha det fortsatt bra på er semester:)

2014-06-30 @ 09:10:39
URL: http://helenassota.se
Postat av: Susanna

Vad skönt det låter! Som du sa, här är det verkligen riktigt tråkigt väder! Igår ööösregnade det som om himlen öppnat sig i över en timme, men som tur var slutade det när jag gick hem från jobbet på kvällen!

sv: Ja precis :) Så himla skönt att man inte var sjuk eller något, för det är ju veerkligen once in a lifetime!

2014-06-30 @ 09:57:37
URL: http://suslife.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Sol? Finns det sånt i världen=P Jag ska väl inte gnälla så mycket, jag är rätt värmekänslig och 30 grader är nästan gränsfall till vad jag står ut med. Såklart beroende på luftfuktighet och vind och så men ja. Det hade ju inte suttit fel med sommar i alla fall. Men, det kanske kommer och i vanlig ordning är jag glad att Jonathan tagit senare semester så vi kanske får lite av sommaren när han är ledig.

Jo, allas tankar och åsikter kan ge något. Allra helst förståelse för hur olika vi är och acceptans inför det. Men det är vi människor sådär överlag inte alltid så bra på. Vilket också är förståeligt såklart. Man har ju upplevt det man upplevt och inte det andra upplevt och det är inte alltid särskilt lätt att föreställa sig hur det är för andra. Sedan kan man ju ha olika långt till att döma utefter det. En del gör det ju med en gång pang bom. Dom tycker inte att snöskottning är jobbigt så därför är det så och alla som tycker det är veka.

Veterinärbesöket gav kanske inte jättemycket svar så angående den allmäna tandhälsan på våra djur men Belsebub fick i alla fall den hjälp han behövde=) Han hade tydligen någon form av föremål (gissningsvis gummi) fast i tandköttet och det kan ha orsakat irritation och inflamation och då fått tänderna att bli lösa. Så han är nu två tänder fattigare och också rätt mycket var och smärta fattigare så jag hoppas på att han ska kunna leva på ett bra liv ett tag till. Med gamla djur vet man ju aldrig men just nu ser det fint ut och det är väl det man får glädjas åt och ta tillvara på.

Haha, ja det är ju helt enkelt olika vad man gillar och tror på. Det är verkligen tudelat kring barfotalöpning och jag förstår argumenten från båda sidor och ser att båda har poänger. Att mitt val fallit på att använda den typen av löpning är för att det passar min kropp bra helt enkelt. Skulle jag ge mig på att springa en mara å"asfalt kanske jag skulle välja annat men för den typen av löpning jag ägnar mig åt nu passar det perfekt och det är ju huvudsaken. Precis som att normal löpning passar dig bättre=)

2014-06-30 @ 10:51:25
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh va härligt att vara utomlands själv får jag leva med regn i ett par dagar till verkar de som :(

ha en supersemester ! :D

2014-06-30 @ 10:53:49
URL: http://liizes.com
Postat av: Celine

- Det håller jag med om! Så tråkigt om det bara ska regna!

2014-06-30 @ 15:55:22
URL: http://celinelf.se
Postat av: izabelle

Vad skönt att vara utomlands, fast det är försej ovanligt varmt i sverige just nu ;) allt bra med dej?

2014-07-11 @ 07:06:32
URL: http://nattstad.se/izabellesss

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: