ibland blir det inte som man tänkt...

Tid: 06:13:01
Datum: 2014-05-19
Kategori: Allmänt

Maj har inte alls blivit som jag hade tänkt. Från början skulle det bli en ganska hektisk månad, nästan som juni förra året, som är bland det värsta jag varit med om. Fyra resor ner till Malmö, flytt, födelsedag, midsommar, parmiddag, älsklingens student osv. Det var någonting hela tiden.

Riktigt så hektiskt skulle det inte bli i maj, men det skulle bli resande på maximalt 5/6 helger fram till andra helgen i juni. så blir det inte. Det blev, och kommer bara att bli, 1/6 helger som jag är borta. Det var SM under första helgen i maj.

Därefter skulle vi haft landslagsläger under förra helgen. Det var det också, men jag var inte med. Varför? Ja, det vet jag faktiskt inte. Grejen var den att jag inte hade fått någon information eller biljetter över huvud taget när helgen närmade sig, så jag dubbelkollade datumen i min kalender och messade Florim för att kolla om det verkligen var läger i helgen. Han ringde tillbaka när han var på väg till jobbet, men då var jag upptagen och kunde inte svara. Han skulle dock återkomma senare under dagen. Det gjorde han inte. Eller, han hade försökt, sa han när jag till slut slängde iväg ett sms till, men då hade han av någon anledning hamnat direkt i min röstbrevlåda. Jag skrev också i sms:et att jag nu antog att jag inte skulle med i helgen, eftersom att jag fortfarande varken hade fått information eller biljetter, och det var torsdag kväll. Han svarade på sms:et och bekräftade mitt antagande. Det var dock ganska sent, så vi skulle höras av under fredagen, så jag skulle få argument för varför jag inte skulle vara med under helgen, samt tips på övningar som jag/vi kan köra här hemma på hemmaträningen, för att få upp speeden i vårt spel, som jag skrev om i senaste inlägget. Det lät bra tyckte jag, men han hörde aldrig av sig under fredagen. inte någon annan dag heller, så jag vet fortfarande inte den egentliga anledningen till varför jag inte var med under helgen, även om jag har mina teorier.

Riktigt dåligt tycker jag. Jag vet att Florim är en upptagen man, men att prata med en spelare i god tid innan en aktivitet som denne inte ska vara med på av en eller annan anledning och förklara varför, det är inte för mycket begärt tycker jag. Man ska inte som spelare behöva sitta ett dygn innan avresa, utan varken information eller biljetter, och till slut själv få anta att man inte ska med under helgen. Det är inte okej. Inte någonstans och det har jag också sagt till honom nu efteråt, när jag skickade in min träningsdagbok.

Så ja, den helgen blev jag hemma. Det var också sista lägret innan tävlingen Men intercup som kommer att spelas i månadsskiftet maj-juni nere i Malmö, i Kulladals sporthall, för er som har vägarna förbi och vill se goalball på elitnivå. Sverige kommer där att ställas mot flera motståndare som kommer finnas på plats under B-EM senare i höst, så det blir en bra värdemätare. Där kommer jag dock inte få vara med. Eftersom att jag inte fick vara med på lägret så blir jag knappast uttagen dit heller. Helgen efter det är det ytterligare en landslagsturnering, nu i Polen, och där lär jag inte heller få vara med. Så där blir jag hemma ytterligare två helger som jag ev. skulle ha varit borta på.

Det var tre helger. Den fjärde helgen var nu i helgen som var. då skulle jag ha varit på Bosön med elitidrottskolan, men passande nog, eller inte, blev jag magsjuk natten till lördag och fick vara hemma därifrån också. Jennifer hade troligen smittat mig, för det går magsjuka på jobbet och hon själv var sjuk i torsdags och fredags, så det var väl inte jätteotippat att jag också skulle bli smittad, men typiskt att det skulle komma just nu.

Det innebär att jag har sovit i princip hela helgen och inte tränat något alls. Även förra veckan var jag sjuk och borta från träningen. Veckan efter SM var Jocke här i några dagar och redan innan han åkte hem kände jag att jag var på väg att bli förkyld. efter att han hade åkt hem bröt det ut på allvar och torsdag-fredag i den veckan var peaken av den förkylningen, men jag blev borta från träningen två dagar till efter det. Så, på de senaste femton dagarna, med idag, har jag bara tränat sex, totalt sju pass. Det är riktigt dåligt och långt under vad jag borde och ska träna. så nej, maj har inte alls varit någon bra månad än så länge...

positivt är iaf att vädret äntligen ser ut att ha vänt. Det var verkligen en skarv där i månadsskiftet aprill-maj. Sista april var jättefin. sedan kom regnet och kylan. Regnet och kylan som höll i sig i två veckor och det kändes mer som oktober än maj. Nu tycks det dock ha vänt litegrann, så nu hoppas jag bara på att bli frisk och så snart som möjligt kunna återgå till en normal vardag, utan massa oväntade avbrott. För att spä på den positiva känslan lite till, känner att det behövs efter det här ganska dystra inlägget, så tar vi några glada låtar här på slutet. we're back to the 90's! Cartoons, Caramell, Daddy DJ, John Scatman, Drömhus, Captain Jack, Plazma och Surama K!

 


Kommentarer
Postat av: LIENE

sv: Är tillbaka på bloggen nu :D
Jag tror inte den boken skulle vara min typ heller.
Ta hand om dig med!

2014-05-19 @ 08:27:06
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: danten89

Caramell in my heart :)
Gillade dem så mycket.

Jaså? Nej när man ligger där, så skulle man ju kunna göra så mycket, som man inte gör.

Jag är snart 100% frisk och kry, men jag känner att jag inte är där 100% än, men mår mycket mycket bättre.

Tycker vi ska blanda ihop oss.
Varför ska äldre bo där? Yngre bo där? Utlänningar där?
Mixa ihop allt och alla. Så samhället blir jämnt.
Äldres kunskap borde spridas till fler och det kan ske via att man bor blandat.

Okey.. men då.
Så kan det vara.

Hur ser din vecka ut då? :)

2014-05-19 @ 09:58:10
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: NICOLE

Men fan vad drygt att inte höra av sig :O Det är väl kommunikation som så himla mycket bygger på, nää där hade jag då blivit sur :o Usch.

SV Ja jag hade det toppen, hoppas det gällde dig med :D
Jaaa hur var lägenheten nu?? :) Spännande.

Haha djupa kommentarer, men måste säga att vi är bra kloka, visst då? ;D
Tack detsamma! :)

2014-05-19 @ 14:04:25
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Erica

Vad hemskt att han inte hörde av sig! Riktigt dålig stil! :(

2014-05-21 @ 17:06:43
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: danten89

Inget var konstigt? =)
Fick mina två första veckor, förra veckan, som grund, nu på fredag, den 23/5, min födelsedag, så får jag hela schemat.
Inget konstigt alls :)

Man kan inte alltid lita på en termometer ,)
Man får ha flera och räkna ut ett medelvärde :)

Haha okey =)
Ja dem var så sköna att lyssna på, såg dem live på Kolmårdens djurpark en gång :)

Är det bara?
Tur att vi skiftar makten i höst, mot ett samhälle där vi alla räknas och inte bara rika som tar från de fattiga.

Jag fyller ju på fredag, brorsan ska ha bal då samma dag och student för han framöver och jobba ska jag göra hela sommaren, så det kommer vara full rulle nu framöver i många veckor ;)

2014-05-21 @ 23:56:01
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: Susanna

sv: Jaa men det är väl så :) Men nästa vecka går vi bara måndag och tisdag, veckan efter också (och bara betygssamtal, så inga lektioner), och tredje veckan måndag, tisdag och sen studenten på onsdagen :D

Jaa det gjorde jag. Först ritade jag typ fötter och händer (finns i mitt arkiv i teckningskategorin haha) för att det var så svårt med ögon och sånt, men sen har ju utvecklingen gått framåt :)

2014-05-22 @ 15:24:16
URL: http://suslife.webblogg.se/
Postat av: Celine

- Vad kul! Haha jag gillar också att läsa svar på frågestunder och så :)

Haha det hade uppenbarligen vi :D

Jo det är klart, men det är just det att jag vill ha iaf ett inlägg uppe på bloggen per dag för att hålla igång den och då sitter jag där i minst en timma och håller på haha, fast det är ju mest mitt eget fel :)

2014-05-22 @ 16:34:18
URL: http://celinelf.se
Postat av: NICOLE

SV Ja, tack! :) Det var bara någon kilometer ner men det var vääldigt skönt att skaka av sig lite från bena :) Anser mig vara rätt vältränad men denna trappa alltså....

Nä man kan knappast säga att han satt inne av någon av de bra egenskaperna ;p
Skärpning :)

Jaa hoppas!! Håller tummarna!! :D

2014-05-22 @ 17:20:54
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: sandra

usch vad dåligt att de inte hörde av sig och meddelade varför du inte fick följa med :O hade det hänt mig hade jag blivit väldigt arg.

sv: usch då, men du mår bättre nu?

haha ja det är så illa. Tycker verkligen inte om de andra sthlms lagen och bo en gata med djurgården i går inte för mig haha :)

2014-05-22 @ 17:23:16
URL: http://sandroou.blogg.se
Postat av: anna

men hej, det var längesen!!

usch då :( verkligen dålig stil att inte höra av sig..

svar: pepplåtar är magiska!

med mig är det bra - lite stressad för ska lämna in min kandidatuppsats om fyra dagar och framtiden är fortfarande oviss, men annars leker livet :)

hoppas det är bra med dig med :)

2014-05-22 @ 20:01:38
URL: http://byannam.se
Postat av: Tessie

Sv: ja humöret går upp med vädret! :)

2014-05-22 @ 21:41:16
URL: http://ragdollie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: