Följ mig...

Tid: 11:52:00
Datum: 2014-11-14
Kategori: Goalball

Det här kan mycket väl bli det kortaste inlägget under den här bloggens drygt 6,5 års långa livstid.

Jag tänkte slå ett slag för det vi pratade om på senaste träffen med Elitidrottsskolan i Göteborg, nämligen att synas, att göra reklam och marknadsföra sig själv och sit varumärke.

För att marknadsföra mig själv har jag därför startat ytterligare en ny blogg, nu med totalt fokus på träning och min väg mot världseliten i goalball. Det går att läsa om hur sporten fungerar med regler etc. hur jag tränar, tips på träning för den som vill det, tävlingar, resultat, korta reflektioner och analyser, kost, vila och annat som rör goalball och elitidrott i stort.
Så, är du intresserad av goalball, handikappidrott eller bara vill ha lite träningsinspiration, gå in och följ mig på: goalballjonny.blogg.se.

Jag har även upprättat en facebooksida med lite samma fokus, men i mindre skala. Korta notiser om träning, tävling och annat som rör goalball kommer att komma upp här, men inte minst länkningar till bloggen, som är det primära. Gå in och gilla Goalballjonny på Facebook.

Kanske blev det inte det kortaste inlägget i bloggens historia ändå, men relativt kort för att vara jag åtminstone och nu vet ni vad ni ska göra!


Kommentarer
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

Låter intressant ^^ Ska kika in på din andra blogg ^^

btw, hur gammal är du? vet typ nada :o

2014-11-14 @ 12:26:51
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: danten89

så det är den nya bloggen som gäller nu?=)

2014-11-14 @ 16:54:09
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: NICOLE

Ska in på en gång och kika ;)

SV: Pepparkakor kan man ju äta typ ett par stycken sen är man ju mätt på dem.. ;) Lussebullarna går ner hur många som helst ahha!

Hoppas tentan går bra :)

Träning, plugg och kanske besöka någon ;) Vi har inte riktigt bestämt oss än :))

2014-11-14 @ 18:22:00
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: sandra

Är det den andra bloggen som gäller från och med nu eller kommer du ha kvar denna också? :)

sv: Ja då förstår du exakt hur jag kände mig när Hammarby blev klara för Allsvenskan :)

ja det förstår jag men det är bara och bita ihop och komma tillbaka starkare än någonsin nästa gång :D

jag ska till hudspecialisten nu på måndag så förhoppningsvis får jag hjälp då :)

2014-11-15 @ 14:48:13
URL: http://sandroou.blogg.se
Postat av: Susanna

Kul att göra så ju! Följer facebooksidan så då lär jag väl få länkningar till den bloggen också :D

sv: Hahah så var jag också förut, men vi åkte till London för några år sen och så var det paketpris på paketpapper som blev mitt "startkapital" eller nåt, sen gick det utför haha! Tror det är genetiskt, har systrar som också gillar det :)

Nej det är hemskt! När de ifrågasätter att "hon eventuellt visst kunde ta sig därifrån", eller att hon inte visade att hon inte ville. Vilken ensam tjej VILL ligga med fem killar inlåst i ett rum liksom? Killen här fick sitt straff, minns inte om det var ungdomsvård eller så. Så juridiken gick ju rätt i det här fallet, men tyvärr inte människorna omkring :/

2014-11-15 @ 20:24:08
URL: http://suslife.webblogg.se/
Postat av: My Fredblad

Låter sjukt intresant det! Mne ska du börja att endast blogga där, eller stannard u kvar här också? :)

2014-11-16 @ 02:14:33
URL: http://fredblad.blogg.se/
Postat av: Emelie Andersson

Sv.: de kommer nog snart ska du se! :)
Men jag håller med dig att det har varit väldigt milt.

2014-11-16 @ 09:11:03
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
Postat av: Hanna

Kul steg du tar=) Det låter spännande och jag hoppas och tror att det är något som kan hjälpa dig framåt=) Om man delar med sig av hur och när man tränar så kan det ju få en att bli mer fokuserad kan jag tänka mig.

Ja alltså, det är en idrottsskadeförsäkring så det ska ju då vara en akut skada som uppstår när man tränat. Saken är den att det är akumottagningen som gjort en miss i journalföringen där det inte står vad som hände, det står typ att inget trauma finns... eller något sådant. Vilket det gör men ja. Det är inte så mycket att göra.

2014-11-16 @ 10:39:33
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV: Pumlor ja ;) Det är ett norrländskt dialektord haha, för julgranskulor ;) Jag har verkligen slängar från olika dialekter märker jag ;D Men jag har ju några att brås på :)

Ja men det är ju roligt, äääälskar julen :D Så himla mysig tid! jo men faktiskt har jag lite julkänslor :) Vi hade ju snö för ett par veckor sen, Henrik ska snart till skogen och kolla ut en gran :) Så jo! Dudå? :)

Ja men absolut, tyckte det var en bra blogg, intressant :)

Såg på fb att du gick upp vid 5, galning. Vaknade du då?? :O
Men bra att det börjar likna något! Heja dig! Ha en fin söndag :D

2014-11-16 @ 11:54:07
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: NICOLE

SV: Det är klart :D Haha!

Mumsigt :) Det blir alltid lite bättre och roligare när man träffar någon och äter något ;)

Japp det brukar jag Henrik farmor och farfar göra. Jag är känd för att vara fuskarnas fuskare ;) Haha. Gjorde det lite smått igår med men mest körde jag ärligt och det gick ju inte hela vägen... hm.. :)

Plump är ju huuur roligt som helst :D

Haha nehee men det är ju ett känt ord ;)

Ja men samma här, inte mycket slår den tiden faktiskt. Och jag tycker det känns som att människor blir snällare mot varandra med.. Kanske inbillning men det är ju en riktig familjetid. Så mysigt :)
Nej då han ska bara kolla ut en bra gran :) Vi har inte så stort här så han ska bara kolla någon som är lite mindre storlek men som är tät och fin :) Bäst att vara ute i tid :D

Haha du ser :) Nej men det kan ju vara bra att vakna tidigt ibland, speciellt om man har saker att fixa med :) Jag brukar skriva lappar så jag vet vad jag ska fixa med. Så härlig känsla att kunna stryka och bocka av :D

Skönt att du är klar med den :D Kändes det bra? Vad handlade den om? :)

2014-11-17 @ 10:24:57
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

inget nytt inlägg på denna blogg eller?:o

2014-11-17 @ 13:26:24
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Kul att du har börjat med bloggen! :) Mindre kul att jag tyvärr inte kan hjälpa dig då min dator fortfarande krånglar. Det enda jag kan göra är headers nu.

Svar: Oj, jag har haft sjuuuukt många färger så jag minns inte alla. Men olika brun, olika blonda, rosa, lila, brunröd, brunlila, lilaröd, lila slingor, rosa slingor, svart, mörkt underhår, ljust underhår osv. :) Från början är jag nog mörkblond tror jag. Jag har för mig att jag är ljusblond, men min utväxt är mörk så gissar på mörkblond.

Nepp, problemet med Flash är inte löst. Sjukt irriterande!!

Ja, vi vann och det kändes UNDERBART! Är glad för att de bytte ut första målvakten från start och satte in andra målvakten. För bättre försvar från målvakt går inte att ha! Shit vilka reflexer den mannen har alltså! Ja, jag såg att ni vann! Så båda våra lag vann, riktigt bra och nice! :)

2014-11-17 @ 14:38:32
URL: http://babustylee.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: