Inget Göteborg

Tid: 09:38:11
Datum: 2014-09-14
Kategori: Goalball

I helgen avgörs tredje omgången av Sverigeserien i goalball 2014. Vi skulle givetvis ha varit på plats, men så blev det inte.

Till att börja med kom säsongen igång senare än vi hade tänkt p.g.a. en miss i bokningen av hallen. Sedan har träningarna störts av sjukdom, både jag, Jennifer, Linda och Albin har varit förkylda, den där långdragna förkylningen som går, ni vet.

totalt sett har vi haft fem träningar innan helgen, där jag själv varit med på tre av dessa. Två missade jag när jag var sjuk. Det var dock inte därför vi inte kom iväg i helgen. P.g.a. privata skäl kunde inte Albin åka med och då var vi hastigt och lustigt bara tre spelare, där Jennifers spelstatus var högst tveksam i och med hennes problem med knän och höft. Kanske hade hon klarat av att spela fem-sex matcher, kanske hade kroppen sagt ifrån efter en match, det var det ingen som visste innan. Att åka ner och spela en match kändes inte jättevärt. Göteborg har visserligen vunnit SM på två spelare, så det går att spela två, bara jag och Tobbe, om jennifer inte hade klarat av att spela, men Göteborg hade tränat inför det, det har inte vi gjort. Kvalitéen hade troligtvis också blivit lidande och vi hade inte haft stora chanser att vinna, även om inget är omöjligt.

Jennifers osäkra spelstatus hade i vilket fall hängt över oss som ett orosmoment hela helgen och hade högst troligt påverkat vår insats negativt. Vi hade inte kunnat prestera som vi ville, varför vi valde att stanna hemma. Tråkigt, givetvis, men jag tror ändå att det var rätt beslut i det långa loppet. Nu får vi istället sikta mot Stockholm international paragames i början av november.

Positiva aspekter finns det dock också med att vi stannar hemma. Hade vi inte gjort det hade det blivit ruskigt stressigt med skolan, där de första diskussionerna startade i torsdags. då hade jag inte ens läst klart boken som skulle diskuteras, knappt ens börjat på den. Diskussionerna innehåller fyra frågor/grupp, där man måste delta i minst tre av dessa, med fem inlägg i varje fråga.

I helgen hade vi då varit borta, imorgon tränar jag dubbla pass, på tisdag är det träning och på onsdag åker jag upp till Jocke för att se Djurgården - Leksand i Globen. Deadline för diskussionerna är vid midnatt på onsdag, så det hade blivit väldigt tight där. nu har jag betydligt mer tid på mig för den sakens skull.

vi forsätter sakta men säkert att packa upp och fixa här hemma. Hur vi ska ha vardagsrummet är dock fortfarande inte klart. Tissen har vi också kvar. De senaste dagarna har han tillbringat hela eftermiddagarna ute på balkongen, där han sitter eller ligger och tittar på allt nedanför. det är betydligt mer aktivitet nedanför balkongen här än vad det var i Mjölby och det gillar han. Jennifer gillar inte att han är ute på balkongen, hon tror att han ska ramla eller hoppa ner, men jag litar på honom. Ska vi sälja honom bör vi nog dock göra det nu snart, innan han hinner bo in sig här och det känns som att han liksom "ska vara här", som det gjorde i Mjölby. Jag är dock fortfarande väldigt tveksam och velande i frågan. Å ena sidan tror jag han skulle må bra av att vara ute och som Jennifer sa, han såg så lycklig ut när han fick springa fritt i Sjösäter. Å andra sidan visar han inga övertydliga tecken på att vilja gå ut här. Det räcker med balkongen. Får han vara där ute i några timmar räcker det för att stimulera honom och jag märker inte av att han leker överdrivet mycket, hoppar efter en och river på soffan, som han gjorde i mjölby. så jag vet inte. är väldigt delad.

Över till något helt annat. I torsdags skallade jag väggen i hallen, rejält. Det är ett hörn inanför ytterdörren och där hade jag stält min ryggsäck. Sedan skulle jag lägga i hörlurarna i väskan, men där var väggen. Jag föll ihop på golvet, det blödde rejält och jag var yr ett bra tag efter det, men nu är det bra igen, så ingen hjärnskakning iaf, men som sagt, en jävla smäll var det.

I samband med skallningen missade jag taxin som jag hade bokat och fick boka om den. När jag stod där ute och hade gjort det skulle jag gå in en stund, för jag kunde då inte åka förrän drygt en timme senare. då smet Tissen ut i trapphuset utan att jag först märkte det, men när jag stängt dörren märkte jag det. Han jamade jättehögt och konstiht där ute, som att han blev rädd för något. Jag öppnade dörren igen och han pilade in fortare än kvickt. Sedan dess har han inte gått ut där mer. Vet inte vad han kan ha skrämts av, men en teori är att han i Mjölby alltid sprang uppåt i huset, aldrig neråt. Här kan han inte springa uppåt och det var konstigt tyckte han och då blev han rädd. Någon annan idé har jag inte. Har ni?

Kommentarer
Postat av: Tessie

Sv; Ja det var en bra helg. Jo då.. The sims4 har kommit ut.. hade då också för den delen :) hehe..

2014-09-16 @ 00:42:11
URL: http://ragdollie.blogg.se
Postat av: NICOLE

Vad tråkigt det är när saker man vill göra inte blir gjorda, usch känner besvikelsen och frustrationen!

Skönt att ni börjar komma i ordning hemma nu. Det är en go känsla att känna lite mer "hemma". Nu har vi tagit bort ett skrivbord som tog väldigt stor plats och ska nu försöka hitta ett jä"kla vitt bord!! Det är hopplöst, har letat och kollat runt i flera månader nu.. är väl för kräsen men snälla någon ett vitt bord liksom. Slutar med att jag får göra ett själv!

SV: Nä alltså herregud, vad håller jag på med?? Jag orkar inte plugga! Har ju inte gjort något annat i livet så motivationen är inte tipptopp men har en ledig dag imorgon så då ska jag plugga!

Kul i Globen :D Hoppas det går bra då! Jag kanske kanske ska se Örebro - Luleå imorgon :) Inget bestämt än men det skulle vara roligt.

Det lät najs det! :)
Mycket träning där. Jag måste också komma igång :)

Nu för tiden vilar jag mest när jag inte är på uni och så äter jag godis ;) hihi det trodde man inte om tjejen som hade stenhård koll på vad som stoppades i munnen och hur många timmar som las ner på träning, för endast ett år sen. :)

Jodå mina dagar har varit bra, drog hem till mamma i helgen igen ;D Haha.
Men nu är batterierna laddade hoppas jag, så nu är det bara att köra på =)

2014-09-16 @ 22:58:57
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Susanna

Våra katter har också alltid sprungit uppåt när de lyckats smita! Skönt att de inte kan springa ut genom porten där nere i alla fall!

sv: Nej 8.30 var inte så tidigt egentligen haha, men jag var ledig ett tag så hade gått upp senare! Någon dag efteråt skulle jag vara barnvakt och fick gå upp ungefär 05:45 så det var ju lite värre det däremot ;)

Nej jag har inte läst någon webbdesign alls, men jag har lärt mig lite här och där. Jag var medlem på stallet.se när jag var liten där man fick en liten ruta att fylla med HTML-baserat innehåll och så har jag googlat runt, så jag har lärt mig en del till slut :)

2014-09-18 @ 12:49:24
URL: http://suslife.webblogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Jag började spela in för något år sen, gick ganska fort faktiskt men sen hade jag inga inspelningsprylar inkopplade men när dem blev inkopplade i somras blev jag klar med låtarna. Jag fick ju hjälp på traven :)
Ja, lärde känna henne när jag bodde i Motala.

2014-09-19 @ 13:03:18
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: danten89

Löfven och killarna och tjejerna ;)
Bara SD hålls borta!!!
eller vad säger du?

hur mår du nu för tiden då? =)

Vet inte LHC hoppas jag åker ut och Vita Hästen går upp, dem har ju öppnat urstarkt i allsvenskan? ;)

fast jag skulle älska det.. fatta vilket bra ljud? i ett rum med massa högtalare.. vilken filmupplevelse? ;)

Spännande hörredu :)
Kul att du upplever såna saker :)

det är ju jättebra ;)
alla steg är viktiga för ens hälsa? :P

vi får väl hoppas på att hösten ger mersmak? :)
den har väl inte börjat hundra än? :)

2014-09-19 @ 13:13:43
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV: Nää egentligen inte, men jag måste ju. kommer inte klara kursen annars. Det är 2 veckor kvar till tentan och jag är så stressad... men det är bara att det lugnt och försöka få in allt!

Hm ja, förstår hur du tänker och det var ju inte alls roligt. Ni har inget mer sånt framför er?

Nä fast även om jag inte har motivation till att plugga så har jag inget val - därför får jag ändå ta mig tiden till att plugga., Ingen annan kommer göra det åt en såklart?
Därför får jag ju ta mina lediga dagar till att råplugga annars kommer jag ingen vart!

Ja det går inge bra för LEKsand nu hörru!
Nä det blev ingen hockey, hade för mycket plugg (heheheh) så det prioriterades bort!

Nä men jag måste komma in i vanliga banor nu!

Vad gött! Alltid skönt att vara hemma ju :)

2014-09-19 @ 15:19:22
URL: http://nnnnicolee.blogg.se/
Postat av: NICOLE

SV: Ja så skönt så :) Hon var en av de jag var absolut närmast i gymnasiet så hon känner ju verkligen mig, inget att man måste dra upp gamla historier för att hon ska förstå - det är så skönt!

Haha nää men det hjälper inte heller att ostressa, herregud vad man har att göra ändå liksom. Men jag ska försöka ta bort allt det ikväll för att ha en skön fredagskväll så tar jag tag i det imorgon :)

Okej lycka till , till det :)

Man kan ju hoppas ;) heheh. Jag såg igår datumet då de skulle möta LHC men jag har glömt bort det nu..

Haha men nu känner jag att jag håller på att bli en tjockis här haha, nädå men detta är ju inte jag liksom. Inget som någon annan ser men jag vet ju hur mycket godis jag stoppat i mig hahah! Som jag sa till Cornelia idag "du som kände mig när jag var som värst hade tappat hakan ggr 10 om du visste vad jag ätit hahah" men hon sa att jag "var lika liten som vanligt" s det är väl positivt ;D ahha

2014-09-19 @ 16:01:17
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV; Nä precis, så härligt det :)

Nej usch jag tänker inte jobba nu ;) Dock är det en del (rätt många) som gör det i min klass och det går säkerligen jättebra när man kan prioritera men jag har inte den motivationen som sagt, så jag behöver lägga all fokus på plugg :)

Najs :D Jag kommer inte vara där den första men någon gång i höst lär det bli :)

Jo det sitter fortfarande kvar fast jag bryr mig mindre nu. Jag äter, men det är just att jag inte tränar så, men jag rör på mycket i vardagen så det är ju inte så att jag är helt utan inte :) Men jag reagerar eftersom jag är van vid mer :)

2014-09-19 @ 16:41:03
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Ska ta och läsa ditt inlägg sen eller i morgon när jag får tid. Och ja, jag vill läsa inlägget. Jag känner mig inte tvingad (som många tror). :)

Svar: Svar: Ett eller ett par ärr är väldigt mycket när man tvingas växa upp med det. Men nu efter såhär många år så är det ingenting. Jag tror jag förstår vad du menar. Efter min erfarenhet håller jag inte med alls, men å andra sidan kanske jag bara har råkat träffa fel läkare.

Ja, huvudet är en av anledningarna. Det var i alla fall den anledningen som fick mig ta beslutet att lägga av med fotbollen helt.

2014-09-19 @ 18:59:27
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Givetvis är det tråkigt att ni inte kom iväg, men det går andra tåg. Håller tummarna för att ni blir ett piggare gäng och kan satsa på Stockholm istället.

Vad skönt att ni börja komma i ordning, men svårt det där mer er katt. Hoppas ni kan ha honom kvar och han nöjer sig med att vara innekatt och sitta på balkongen. Ni kan ju alltid testa att "rasta" honom i koppel då och då. Jag vet många som går ut med sina katter i koppel när de bor på så sätt att de inte kan springa ute lösa.

sv: Ja citytravet var fina grejer det. Jag hoppas så att detta kommer bli en återkommande grej, för det var väldigt lyckat och mycket folk var där och tittade.

kram

2014-09-20 @ 07:46:34
URL: http://sessie.se
Postat av: Alice

Hoppas det är bra med huvudet efter skallningen.

Cascais är väl något man kan kalla "stadsdel" i lissabon. Lite
Mer turister och stora långa stränder. Turkost hav. Jättemysigt :)

Dubai är jag dock noll intresserad av. Tycker inte det är intressant med länder/städer som är lyx designade. Stora gap mellan rika och fattiga. Dem har så mycket pengar så de bygger fejkade öar ute i havet. Det är så dataspelsdesignat så jag spyr. Kambodja har jag alltid drömt om dock. Men det kommer nog bli en grym resa :)

2014-09-20 @ 19:52:30
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Susanna

sv: Det är så svårt att säga, alla partier har sina brister tycker jag, så jag vet inte vad jag tycker om resultatet, just nu verkar det ju lite kaos med allt!

Ja det är ju en bra fråga. Det känns ju mer logiskt att de ska springa nerför tycker jag!

Aha vad kul :) Hade också gärna lärt mig mer om webdesign faktiskt, jag får se vad jag kan göra i framtiden :) Har varit med på ett par communitys, men mest hundparken (som svt hade några år), stallet och habbo. Men det är ju mer för barn så jag har vuxit ifrån det nu haha, så nu är det ju mest facebook ;)

2014-09-21 @ 21:58:40
URL: http://suslife.webblogg.se/
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Tråkigt att det inte blev något, men som du säger hade nog inte jag heller tyckt det var så värt om inte alla kunde vara med och när ni inte har hunnit träna så mycket på grund av olika saker. Men sånt är livet. Men det var ju positivt att du inte behövde stressa så med skolan där. Sådant kommer ju i kläm ibland.

2014-09-22 @ 18:35:12
URL: http://babustylee.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: