Värme!

Tid: 23:03:27
Datum: 2015-06-11
Kategori: Allmänt

Som vi har längtat efter detta vädret! Maj var den kallaste sedan 60-talet någon gång och det hade inte regnat så mycket i Stockholm under maj sedan 1870 någon gång, så lite värme är verkligen på sin plats och nu äntligen är den på väg! Dessutom precis lagom till skolavslutningar och studenter.

På tal om studenter så var det fem! år sedan jag sprang ut förra torsdagen. Den 4 juni 2010 var den stora dagen där, efter två veckors studentfirande. Perfekt väder och en så gott som perfekt dag hade vi då och det ser de ut att få imorgon också, då man springer ut här i stan. 24 grader och strålande sol ser det ut att bli och om det stämmer, då vet ni var ni hittar mig imorgon. På balkongen, med lite kaffe, eller möjligtvis islatte, en smoothie och lite bra musik i öronen.

Det är träningsfritt imorgon och med tanke på det funderar jag på att sätta mig där ute med en kall öl nu innan jag går och lägger mig, för det är fortfarande jätteskönt ute. Det är en sådan kväll då man bara kan sitta där med en nära vän, dricka lite vin och bara snacka skit. Ni vet, tiden bara rusar iväg och plötsligt är det kolsvart ute och det är mitt i natten. Tyvärr har jag inte så många vänner som gillar vin och i synnerhet ingen som är här nu, så den idén får vi nog skrota ikväll.

Vin eller inte, en nära vän eller inte, balkongen väntar i vilket fall på mig nu efter två riktigt bra träningspass tidigare idag, särskilt det nu ikväll, vilket jag kom hem ifrån för bara en liten stund sedan. Det var riktigt bra, så ja, jag kanske ska belöna mig själv med en iskall öl där ute såhär på kvällskvisten. Det är inte många sommarkvällar man kan sitta i kortärmat kl. 23 på kvällen utan att frysa, men ikväll kan man det. Å andra sidan har jag redan fått i mig tillräckligt med onyttigheter idag, då vi har varit hos kusinen som slutade nian, fikat, ätit, solat och fikat lite till. Sockerkvoten för den här veckan är med andra ord redan fylld, men vad tusan, ibland ska man unna sig, det är viktigt tycker jag!

Med de orden och med budskapet att lev det liv du vill leva, hindra inte dig själv från något du verkligen vill göra, bara du kan förändra ditt liv i grunden, både uppåt och neråt, signar jag ut för idag...

Kommentarer
Postat av: Emelie Andersson

5 år sedan du sprang ut då, shit vad tiden går. För mig va det 2 år sedan i år.

Sv: ja så himla skönt väder, hade picknick med en fin vän igår. Så himla mysigt.
Jag ska försöka njuta av solen även fast jag har fullt upp ;) inte förvånad va?

Ja klart man ska vara stolt över det, min blogg liksom. Nä skojar bara haha

Du får sova så gott :)

2015-06-11 @ 23:16:54
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
Postat av: Life of Johanna

Alltid härligt med lite balkonghäng. :)

ah hon bröt inte hela handleden, utan bara ett mellanben vid handleden, men kan tänka mig hela handleden gör ont och bryta! vad skulle på taket och göra påg? :)

2015-06-12 @ 11:37:42
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Olivia

Haha så skön du är! Det är jättevarmt, jag va rädd att hela sommaren skulle bli som i maj men det behöver man inte oroa sig för nu inte :D

2015-06-12 @ 11:47:09
URL: http://www.nouw.com/oliviaward
Postat av: Erika

Bra avrundning på inlägget! Vädret är verkligen fantastiskt härligt idag :)

2015-06-12 @ 13:58:16
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Alice

Hoppas sommaren håller i sig hela september nu när den var så sen. Först nu man känner den där sommarvärmen, varit fint och varmt väder 4 dagar i rad nu - rekord :)
Allt bra med dig?

2015-06-12 @ 15:21:13
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Emelie Andersson

sv: haha nejdå, det håller jag inte med :) i den bästa åldern nu ju ;)

nä jag gör det inte heller allt för ofta, men trevligt är det :)

2015-06-12 @ 19:27:44
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se/
Postat av: NICOLE

Härligt inlägg med massa pepp :D
Eleverna på min gymnasieskola sprang ut idag och deras väder var verkligen perfekt :)

SV: haha jag tänker knappt på vad jag stoppar i mig längre utan är jag sugen så äter jag :)

Nix fick betala 2500 kr för det men värt det då den är så pass ny =) Eller jag betalar inte ska jag erkänna men ändå värt:D

Nepp har någon tenta kvar faktiskt, har inte ens gjort en. Har valt att jobba istället på de tillfällena :)

2015-06-12 @ 19:30:27
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: danten89

jag tog 2008 studenten ;)
räkna på det..
hur snabbt går åren egentligen? :O
:P

okey då :)

vad gör du i helgen då? :)

jag kommer jobba hela sommaren
nätter och dagpass.
så full rulle..
får njuta fram till midsommar, ledig tills jag går på natt då ;)

2015-06-13 @ 00:00:14
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: Erica

Åh, en balkong skulle jag verkligen vilja ha. Det är ett krav som jag har bestämt att jag ska ha när jag skaffar min egna lägenhet i framtiden. :)

2015-06-13 @ 20:51:10
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Emelie Andersson

Sv: ja jag är så himla nöjd över att jag gjorde det, kan knappt tro det själv eller att jag vågade. Jag mådde som sagt riktigt dåligt innan och innan jag gick in på banan ville jag bara spy och ta hästen och fly. Men jag gjorde det och det var en extremt härlig känsla :)

Ja det stämmer så bra det du säger :) det gäller att ta vara på de man har runt omkring sig. Jag försöker göra det så gott jag kan, kanske ytterligare en anledning till att jag vill göra saker hela tiden ;)

2015-06-15 @ 09:55:33
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: