För vita och blå

Tid: 19:03:00
Datum: 2018-01-24
Kategori: Leksand

I helgen som var åkte jag på supporterresa till Dalarna och Leksand.

Superstars sydöst ska ha en eloge för att de verkligen vill ha med alla och försöker ordna så att alla kan följa med, oavsett förutsättningar. Den här gången fick jag nämligen inte med mig någon på resan och jag hade således ingen ledsagare. Då ordnade de så att de själva ställde upp som ledsagare och hjälpte mig under resans gång, vilket möjliggjorde för mig att kunna följa med. Är inte det värmande så vet jag inte vad som är det!

Resan då?
Ja, jag sov skitdåligt natten till llördag, vi var på AW med 18-30-gruppen i SRF på fredagen, plus att jag hade sovit tretton timmar natten till fredag, så jag var givetvis inte trött när jag kom hem från AW'n och somnade inte förrän 03:00. Klockan ringde sedan 05:03. Jag var med andra ord så trött att om jag hade sett så hade jag nog sett i kors...

Bussen anlände i vilket fall till rece 07:00 och resan upp med inkluderat matstopp gick bra och när vi var framme i Leksand med dess underbart friska och härliga luft så chillade vi lite i stugorna innan vi åkte till arenan, där vi sedan åt och därefter var det dags att gå ut på Norra.

Norra stå har blivit lite som ett andra hem för mig. Det är helt galet vad jag trivs att stå där. Det är mäktigt och ger rysningar när spelarna presenteras, hela "Vita väggen" där på Norra tar i och sjunger upp med Bröder innan nedsläpp och sedan när alla klappar, sjunger och håller igång hela matchen, oavsett vad det står på tavlan. Det är häftigt, mäktigt och svårt att beskriva eller förklara.

Matchen i sig var kanske inte så välspelad, ineffektiviteten är fortsatt stor, vi missade flera jättelägen och brände en straff, men till slut kunde Leksand ändå vinna matchen med 2-0 och det var en sådan där lättnadsseger, ni vet, när det kanske inte ser så snyggt eller bra ut, men där det ändå blir tre poäng.

Vi firade sedan med en öl i stugorna och sedan var det läggdags, iaf för min del, och sedan väntade brunch på Siljans konditori innan vi rullade hemåt igen och jäklar vilken brunch säger jag bara! För 129kr fick man både rökt och gravad lax, smörgåstårta, vanlig tårta, pannkakor med sylt och grädde, korv, köttbullar, äggröra, mackor, juice, kaffe och mycket mer. Behöver jag ens säga att det var prisvärt?

Det var hursomhelst en väldigt lyckad resa och här nedan har ni en ramsa som verkligen sätter sig på hjärnan. Melodin är Feliz Navidad och det går typ inte att sluta nynna på den.


Kommentarer
Postat av: Tessie -Fotograf

Sv; Förlåt att ja ej svarat tidigare. Det har varit lite mycket nu med min värk osv jag haft. Det visade ju sig att det inte var urinvägsinfektion utan nå helt annat. Ja du kan läsa om de i mitt senaste inlägg. Kram <3

2018-01-29 @ 22:30:12
URL: http://photobytessie.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej Johan!
grattis för vinsten med 2-0 och er resa!
Hoppas du har det bra och lycka till!
Med vänliga hälsningar,
Dín läsare :)

2018-02-01 @ 16:39:10
Postat av: Carolina Thoor

Härligt att du trivs så himla bra med laget och roligt med en AW. Något jag aldrig har riktigt gått på, mini en gång, men alltid roligt! :D

Sv; inte det? Men du kanske inte är så förtjust i sådana dagar heller? :)
Haha ja men eller hur. Men nej onödigt :)

Nej.. Men så kan det mycket väl vara. Så har det ju även varit för mig. Börjat jobba på ett sjukhus, flytta hemifrån osv osv. Fått bo utan Niclas som jag absolut inte har varit van vid och tyckt att det har varit pain in the ass. Men det fungerar och kommer nästan alltid något gott ut utav allt :D

Ja, det var skönt! :)

Jag vet inte. Jag gillar inte människor och veta att jag ska behöva gå i en klass med en hel drös med nya, främmande människor är skrämmande. Sen är jag ingen duktig i skolan och tycker det är kämpigt och tufft och vill inte gå igenom det en gång till. Men en vacker dag så!

Okej, skönt att höra att vecka två blev bra då!

2018-02-02 @ 08:36:40
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Dan Thor

Riktig vår blir det väl i April? =)

Låter skönt att höra :)
Bara att njuta av livet i år då? Ta det som det kommer? :D

Spännande egentligen.. men men ;P

Händer i helgen då?
Vad anser du om snön då? :P

2018-02-02 @ 12:55:09
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: linda

Ibland är det tufft när vissa saker förändras och de som du kunnat ha som stöd istället behöver dig som stöd :)
Tiden går galet fort!

2018-02-02 @ 13:46:39
URL: http://www.nouw.com/Lindalinnros
Postat av: Emelie Andersson

Så himla snällt av dem :) det var verkligen värmande!

Sv: jag blir stressad av båda då gärna vill göra det jag har planerat :)
Jag vet faktiskt inte vad som gör att jag inte kan sova, jag kommer ju aldrig in i djupsömnen när jag vaknar sådär.

Jag flyttade 2016 men det har gått riktigt fort :)

2018-02-02 @ 15:37:49
URL: http://nouw.com/emelieanderssoon
Postat av: Linda

Härligt med vinst!
Svar: Åh tack så mycket, verkligen bra tips. Har fått många bra träningstips nu och skall försöka anamma så många jag bara kan.

2018-02-03 @ 12:58:48
URL: http://www.lindamarie.nu
Postat av: Tina

Sv: Ja han har två tatueringar på en arm men han fortsatte så han har en sleeve nu! Han ska skugga lite till bara! Ja de var verkligen ingen höjdare på tacobar enligt mig! Ne alltså de var väll fräscht så men kallar inte de taco, jättelustiga saker i brödet och jättesmå bröd och innehåll för dom pengarna osv.. jo jag har börjat dricka mer vatten faktiskt! Så de är ett framsteg! Härligt med en lugn helg bara när du varit iväg så mycket! Dom lugna och ta de som de kommer helgerna är dom bästa! :) Vilken härlig resa! Verkligen värt dom pengarna med som du säger! Härlig ramsa med! Ha en fortsatt fin helg Johan, ha de bäst :)

2018-02-03 @ 18:38:16
URL: http://nouw.com/tinafalkestad
Postat av: NICOLE

Så kul med supporterresa och kul med vinst också såklart :D SV: ja det är ju så! Bara jag som inte vill inse att vissa dagar är sådär ;) men som tur är så är de lätträknerliga hos mig =) han köpte blommor och naturgodis som lite uppmuntran och glad blev jag ju :) jo det förstår jag, bloggen kommer ibland i andra hand såklart, så är det för mig med :) Bloggar inte riktigt lika aktivt nu som innan men det ser jag som inga problem med :) Det bara är så..
det låter skönt det :D

2018-02-03 @ 23:32:58
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Sussi

Så skönt att laget du hejade på vann :)

2018-02-05 @ 19:45:52
URL: http://nouw.com/enkelthemma
Postat av: sara

Det lät som en bra helg! :) Hoppas veckan också börjat bra :)

2018-02-06 @ 08:20:27
URL: http://sarakarlson.blogg.se
Postat av: Sandra

Åh vad kul att de fixade så att du kunde följa med på resan. Det är riktigt bra! :D

Sv: han var ju inte jätteung direkt, han var ändå 56 (en vän till familjen som blivit en av mina bästa vänner) men han var frisk som en nötkärna och så bara gick han bort helt plötsligt. Det känns så himla konstigt.
Oj jag vet faktiskt inte om Kalix har utomhus eller inomhus arena :) har aldrig varit där på match så lite svårt att veta haha :) ja vi får verkligen hoppas att ditt 2018 blir bra ^^

2018-02-06 @ 18:52:38
URL: http://WWW.sandroou.blogg.se
Postat av: Miss Jennifer

Oh grattis till vinsten :D

2018-02-07 @ 08:05:09
URL: http://missjennifer.se
Postat av: Jessica Högberg

Låter himla härligt!! Supergulliga dom är, gick det bra för dom då?? ;)

2018-02-07 @ 21:33:15
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Linda

Gud så härligt med vinst, grattis grattis!!

Ta hand om dig!!

2018-02-08 @ 09:44:36
URL: http://lindaviktoria.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: