Jaha, ska man bli sjuk nu också?

Tid: 15:31:00
Datum: 2008-07-15
Kategori: Att leva med en synnedsättning


det känns nästan så. För en gångs skull så är jag förkyld, det brukar jag aldrig vara annars, men nu..
Jag hostar och snorar och är tjock i halsen och fan och hans moster =P
Igår skulle jag gå och lägga mig tidigt tänkte jag eftersom att jag inte mådde så jättebra. Somnade jag tror ni? Nej, naturligtvis inte. Jag gick och lade mig vid 9, men somnade inte förrän 3:30. Låg och läste och läste hela tiden. Läste ut Män som hatar kvinnor och halva Heder av Christina Waldén. Jag tänkte börja läsa Flickan som läste med elden, Stieg Larssons andra bok, men så tyckte jag att det kanske var bra att läsa en bok emellan dem. Heder handlar om 2 studentskor som har fått låna den ena tjejens mosters lägenhet i Stockholm över sommaren. De planerar att vara där och "leva livets glada dagar", men så blir det inte riktigt. Dana, en tjej från deras klass, dyker plötsligt upp och söker skydd från sin farbror och bror. De tycker att hon är en hora och har dragit skam över familjen bara för att hon dansar och nu har kommit in på någon teater i Stockolm. Hon har inte ens haft någon kille, men att springa runt på scenen och "vifta med benen" är lika illa enligt dem.

Där kom jag ifrån ämnet en aning. När jag väl somnade sov jag till 8 då Ford ville gå ut. Sen somnade jag om till 12:20.
Vi får väl hoppas att den här skiten släpper så snart som möjligt, för det är ju inget vidare att vara sjuk på sommaren =P

Igår var vi och firade Emmas kille Alle på hans 18-årsdag. Det var trevligt. Vi åt smörgåstårta och fikade och pratade.

Det var väl liite tack vare att vi åkte dit som jag slog rekord igår. Vill ni veta vad det var?
Jag satt inte vid datorn någonting alls på hela dagen igår! Det är fan ett rekord värt notera =) Jag vet inte hur länge sedan det var jag var hemma en dag och inte satt vid datorn alls... länge sedan är det i alla fall..

En annan bidragande orsak till det var att jag var på Ögon igår igen. Blödningen har minskat lite, men inflammationen är fortfarande kvar och det är därför det värker och ömmar lite. Den där salvan slipper jag nu i alla fall, men istället ska jag ta någon annan receptfri salva 4 gånger om dagen + Kosopt 2 gånger, Xalatan 1 gång och kortison 6 gånger istället för 4 för att få ner inflammationen. Återbesök igen nästa tisdag. Det blir, få se nu, jag vet inte för vilken gång i ordningen det här året, men minst 14:e eller 15:e gången är det i alla fall. Dessutom har jag uppnått gränsen för mediciner på 1800kr sedan i oktober och får därmed rabatt på dem nu, men jag vet inte hur de räknar det där och varför det just är från oktober för..