Värmen sviktar :P

Tid: 18:00:33
Datum: 2008-05-11
Kategori: Värdelöst vetande

Ja, värmen börjar nog tyvärr avta.. visserligen så är det fortfarande varmt, men man känner att det blåser lite mer och solen värmer inte lika mycket längre..
aja, värmen kommer väl tillbaka får man hoppas =)

Pratade lite med min "kära vän" Sarah nyss och berättade för henne att det var hon som fick mig att börja blogga, något som jag inte har skrivit här =P
men nu gör jag det, tack Sarah för inspirationen haha =)

Detroit vann inatt igen så de leder med 2-0 i matcher.
Sämre gick det då för Sverige igår som ni säkert känner till.. 5 sekunder kvar. 5 SEKUNDER! Det var högst orättvist tycker jag, men å andra sidan så gjorde det antagligen det svenska laget ännu mer laddat inför nästa match som jag faktiskt inte har någon koll på när eller mot vilka det är =P

Massa vann i alla fall Turkiets GP idag före Hamilton och Reikkönen. Det var starkt av Hamilton att klara av det trots 3 depåstopp, men det blev ändå ett hatrik för Massa i Turkiet. 3:e året på rad som han vinner där och det var faktiskt 1:a gången sedan självaste Michael Schumacher som någon vinner 3 år i rad på samma bana.
En lite tragisk grej hände dock under GP2-racet läste jag. Bruno Sena körde ihjäl en vildhund som lyckades ta sig in på banan.. Det låter lite scary sådär..

Annars har jag varit själv sedan igår. Resten av familjen är i stugan och kommer väl hem snart skulle jag tro. Alla utom syrran som är i Mantorp hos Alle.
Det är så skönt att vara ensam hemma tycker jag, men det är lite svårt att klara sig själv i familjens hus eftersom att man aldrig vet var saker och ting är. Det blir lättare när man har flyttat till eget lite senare. Då vet man var man har allting. Nu kan ju någon ha flyttat på något eller så vet man bara inte var Det är. Det är ett litet problem när man inte ser. Ordning och reda ska det vara =P
Satt uppe tills 2:40 inatt och lyssnade på Internet night live från Gamleporten i Göteborg. Det hade varit kul att vara där. Sandra Gee och DJ Auzern var bl.a. där. På fredag är det dock Eclipse-fest i Norrköping, men jag tror inte jag ska dit.

Pratade med min kompis Jocke i Stockholm igår. Han hade tydligen varit nere i Holsby och kollat på en folkhögskola som han förmodligen ska gå på i höst. Om allt gick som han hade tänkt så får han en etta nära skolan. Det blir nog bra.
Vi lärde känna varandra förra året när vi gick på Ågesta folkhögskola utanför Farsta strand i Stockholm tillsammans på en kurs för synskadade som heter preparandkursen där man får lära sig att klara sig själv så mycket som möjligt. Man får bl.a. laga mat, tvätta och städa och lära sig olika knep man kan ha för att utföra dessa sysslor som synskadad/blind. Det är inte så lätt alla gånger ska jag säga.
Både han och jag trivdes hur bra som helst där och ville faktiskt, för en gångs skull, inte att det skulle bli sommarlov =) Det sker nog aldrig igen =P

Dagens värdelösa vetande då.
Katter har 32 muskler i varje öra
En frisk kattunge är 36 grader varm
Det är fysiskt omöjligt för en gris att titta uppåt
Kängrur kan inte backa bakåt
En blåvals tunga väger mer än de flesta andra levande djur
Det ni =P

Kommentarer
Postat av: Sarah

Tack ska du ha =p

2008-05-12 @ 20:42:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: