Gnagarna åkte dit och Malmö fortsätter vara svåra borta

Tid: 19:16:36
Datum: 2010-02-22
Kategori: Leksand

En lite inaktuell match numera, men ändå en toppmatch.

AIK hemma. Det ända lag inte Leksand hade tagit full poäng av än så länge denna säsong. 3-2 på Hovet, 5-4 efter straffar i Ejendals, ni vet, den matchen vi helst inte vill minnas andra hälften av, när vi tappade 4-0 till 4-4? Till sist också 4-1 på Hovet. Nu var det dags igen och AIK drabbades av en utvisning direkt. PP-spelet bjöd på några fina chanser när bl.a. Lotvonen sköt och Rodin var där på returen, men Bjurö i AIK-kassen styrde ut. En felaktig offside hanns också med innan AIK var fullt. Spelet var ganska slarvigt, men efter knappt 5 minuter styrde Jesper Ollas in ett skott från Eric Johansson! Samme Ollas var bara minuten senare nära på att utöka till 2-0, men den här gången höll Bjurö tätt.

Leksand pressade på bra de närmsta minuterna, men så åkte man på en utvisning och i spel 5 mot 4 kunde AIK kvitera genom Christian Sandberg. Lawson, som vaktade Leksandskassen för kvällen, var skymd och såg ingenting.

Matchen svängde fram och tillbaka de följande minuterna. Ollas var ännu en gång nära på att näta, men Bjurö höll tätt. Leksand åkte sedan på en utvisning, men den här gången var boxplayet alldeles utmärkt. AIK kom knappt in i zon.
Leksand blev fullt manskap och så utbröt det slagsmål. En AIK:are åkte ut och Leksand behövde bara 6 sekunder i spel 5 mot 4 så stod det 2-1! Tony Virta slog in en retur, återigen, från Bjurö.

Leksand pressade sedan, precis som efter 1-0-målet, ganska rejält, men Bjurö gjorde några grymma räddningar och höll nere siffrorna. Leksand åkte sedan på en utvisning, precis som efter 1-0-målet, men AIK fick inte in pucken bakom Lawson. En leksing till åkte dock ut och då klippte Daniel Bong till och det var 2-2.
Leksand fick chansen i powerplay innan perioden var slut, men fick inte in pucken.

2:a perioden inleddes även den i powerplay och det hann inte gå mer än någon minut innan Patrik Carlsson slog in 3-2 från slottet!

AIK pressade dock på bra efter målet och det var ruskigt nära 3-3, men Gynge missade pucken och Lawson kunde blockera.
Leksand slog 2 icingar på rad och på den 2:a gjorde AIK 3-3. Den fick Lawson ta på sig och Strumpan beslöt t.o.m. att göra ett målvaktsbyte. Ut med Lawson och in med Jocke! Varför fattar jag egentligen inte, för Lawson hade inte varit så dålig.

Något bättre blev det dock inte för det och Strumpan tog en timeout. AIK fortsatte dock att pressa på och gjorde även 3-4.
Kenny Kjellström åkte ut för fasthållning av klubba och AIK skapade ett enormt tryck, men Leksand fick till slut, efter nästan hela boxplayet, ut pucken ur egen zon och klarade av det! Dock var det ruskigt nära 3-5 några gånger, men inget mål.
Lite turligt fick Leksand med sig en utvisning och det var nära 4-4 flera gånger efter X antal slumpskott, men Bjurö höll emot. Till slut blev det ändå kviterat efter en fenomenal pass av Peter Nordström till Tomas Kollar!

Johansson var även nära på att ge Leksand ledningen innan perioden var slut, men pucken studsade över klubbladet för honom.

3:e perioden inleddes med 3 icingar. 2 från Leksand och en från AIK. Ollas tacklade till en AIK:are rejält så han flög in i sarjen och förstakedjan var nära på att återigen ge Leksand ledningen.
Ingenting hände dock och det var mycket spel i mittzonen. Hermansson fick ett bra läge, men Bjurö tog både det och returen.

Efter drygt halva perioden åkte dock 2 AIK:are ut och Leksand fick spela 5 mot 3. Det small direkt. Vem gjorde det om inte Pelle Prestberg!
I samband med målet åkte han ut , 10 minuter för miscondukt, efter att han åkt förbi AIK-båset och gett dem en slängkyss.

Ingen mer Pelle i matchen alltså, men det gick bra ändå när Tony Virta gjorde sitt 2:a mål för kvällen bara sekunder senare och ställningen var 6-4!

AIK tog timeout, men Melins snack hjälpte inte. AIK fick inte till något farligt spel.
Leksand åkte på en utvisning igen, men BP-spelet var riktigt bra. Virta slängde sig och täckte skott och Kollar slet som en oxe.

AIK fortsatte dock att pressa på efter powerplayet och Leksand slog mest ifrån sig. Med lite flyt lyckades man också få in reduseringen med knappt 3 minuter kvar. Därefter gjorde man det bra när man var 7 spelare på isen. Bjurö var på väg ut ur kassen, men vände när han såg att en leksing hade pucken. Då hade dock redan en AIK:are hoppat in på isen. Sedan var han på väg ut igen och då hoppade ännu en spelare in på isen. Klantigt gjort och tack vare det fick man en utvisning mot sig med mindre än 2 minuter kvar.
Leksand fick alltså avsluta matchen i powerplay, men det gav inga mål.
3 poäng gick alltså hem till Dalarna! Därmed har man slagit alla lag i serien under ordinarie matchtid.

I övriga matcher den onsdagen tog Mora en mycket övertygande seger mot Borås borta med 2-8. Där kan nog sista tåget ha gått för Borås, men Bofors tappade i alla fall poäng hemma mot Sundsvall när man vann efter sudden med 4-3. Västerås fortsätter att haka på där bakom när man slog Örebro hemma med 3-1. Även Björklöven tog 3 mycket viktiga poäng när man slog Oskarshamn borta med 3-4. Troja tog även de poäng borta mot Växjö när man vann efter straffar med 4-5. Alla 3 lag i kampen om att undvika kvalspel neråt tog alltså poäng. En riktig nit för Oskarshamn och nu har nog det lilla ljus som hade tänts återigen släckts för dem.

Jag har ju inte varit hemma på senaste och många ytterligare matcher har spelats.
Förra fredagen gjorde Leksand en riktigt dålig match, kanske säsongens sämsta, när man förlorade hemma mot Björklöven med 1-3. En riktigt tam insats där varken motivation eller vilja fanns.
Under helgen tog Almtuna en mycket övertygande seger borta mot Bofors när man vann med 2-5 och AIK hemmaslog Oskarshamn, som nog hade tappat gnistan lite efter onsdagens förlust mot just Björklöven.

Under måndagen hade Borås repat nytt mod efter förlusten mot Mora. Nu tog man en mycket övertygande seger hemma mot Malmö när man vann med 5-0!

Malmö fortsatte sedan att ha det svårt på onsdagen när Bofors stod för motståndet hemma i Malmö arena. Det blev ännu en storförlust, nu med 2-6. AIK tog ett steg närmre att säkra en direktplats när man slog Växjö med 3-2, men man närmade sig inte Leksand. Man lyckades nämligen slå Oskarshamn efter ännu en dålig match där Oskarshamn ledde både med 1-0 och 2-1, men Leksand lyckades vända i sista perioden och vann med 2-5.
Även Almtuna fortsatte att vinna när man slog Örebro borta med hela 3-7. Almtuna kommer bli farliga nu på slutet.
Mora gick det dock tyngre för när Västerås vann borta med 2-3. Mora är nu nästan borta från striden om direktplatserna, men än finns det lite hopp kvar.
I kampen om platserna längre ner slog Troja Sundsvall i en viktig match. Troja seglar mer och mer ifrån nedre strecket och Sundsvall halkar längre och längre ner under det samma.

På fredagskvällen var det återigen dags för ett toppmöte, mot Malmö i Malmö arena. Senaste matchen där för Malmö slutade ju, som jag skrev ovan, med förlust med 2-6. Inget av lagen hade någon vidare form de senaste matcherna, även om Leksand slog Oskarshamn tidigare under veckan.
Ett fullsatt Malmö arena hejade fram sitt Malmö till ytterligare en seger mot Leksand, nu med 4-1. Nu är det över 7 år sedan Leksand tog 3 poäng där nere. Snacka om spöke. Om det var Malmö som spelade bra eller om Leksand spelade dåligt vet jag inte riktigt, men av vad jag har lyckats läsa mig till var det ingen vidare match från de blåvitas sida.

Samma kväll tog Almtuna ytterligare 3 poäng när man slog Björklöven borta med 2-4. Vilken vecka de har haft. 6/6 poäng och en målskillnad på +9. Inte illa.

I förrgår var Troja snubblande nära på att ta poäng av AIK på Hovet, men AIK lyckades göra 5-4 med bara några minuter kvar och tog 3 viktiga poäng.

Tabellen ser alltså ut så att Leksand leder med 95 poäng, 3 före AIK på 2:a plats. Almtuna har, i och med sin fina vecka, seglat upp på 3:e plats med 88 poäng. Det är 1 mer än Växjö och 2 mer än Malmö. De 3 lagen är det som gör upp om den sista direktplatsen. Mora har halkat efter en aning. Teoretiskt sätt finns ju fortfarande chansen, men man är 10 poäng från 3:e platsen med 6 matcher kvar att spela.
Bofors har alltjämt sista playoff-platsen. Västerås jagar, 8 poäng bakom. Dock har man en match mer spelad än Bofors. Det är AIK, Malmö, Västerås och Troja som har en match mer spelad. Så Borås, som ligger bakom Västerås, kan passera dem om man slår Oskarshamn hemma imorgon, vilket man har goda chanser till att göra.
Örebro har 59 poäng, Troja 55 och Löven 52. Sedan är det 8 poäng ner till Sundsvall under strecket och hela 17 poäng ner till Oskarshamn, som står kvar på sina 35 poäng.

Ikväll spelas 2 matcher. Det är Leksand - Almtuna och Växjö - Malmö. 2 viktiga matcher. Almtuna har visat upp en grym form på senaste, så Leksand ska inte ta ut något i förskott. Vad gäller den andra matchen hoppas jag att Växjö vinner. Jag ser hellre dem i kvalserien än Malmö.

Tittar vi till J20-serien så kan vi konstatera att Leksand nitade dit Skellefteå rejält i lördags när man vann med hela 10-2! Starkt gjort. Malmö förlorade mot LHC, men tog sedan 3 poäng av HV, för 3:e gången den här säsongen.
Serien ser ut så att Luleå leder med 21 poäng efter 9 spelade matcher. Brynäs är 2:a med 18 och Leksand 3:a med 15. Noterbart är att lagen från J20 Norra fortfarande ligger på platserna 1-4. Södras suverän från i höstas, HV, ligger näst sist.

OS har ju dragit igång nu också. Över halva spelen har redan gått, men eftersom att jag inte har varit hemma, jag var ju i Malmö förra helgen och i Wien nu i veckan, så har jag inte kunnat följa dem speciellt mycket.
Några medaljer har det ändå blivit. Charlotte Kalla tog Sveriges 1:a guld på skidor. Sedan har Anna Hag tagit ett silver och så det mycket imponerande loppet i förrgår, där Johan Olsson ledde nästan från start, men blev upphunnen i slutet. Han passerades av landsmannen Markus Hellner och tysken Angerer. Hellner vann och Olsson slutade 3:a! Ett guld och ett brons i samma lopp alltså!
Även Björn Ferry har mäktat med ett guld. Jag vet dock inte i vilken gren innom skidskyttet det var, men ett guld var det.
Anja Persson har blandat lite resultat. Hon slutade 2:a i kombinationen tror jag det var, 11:a i Super G:n och gjorde en vådlig krasch i störtloppet, där hon flög 60 meter.
Vårt största guldhopp på förhand, Helena Jonsson, har däremot inte fått till det alls. Hon blev visserligen bästa svenska i distansen, tror jag det var, på 11:e plats. Olofsson slutade på 19:e plats. Överraskningen där var Anna-Maria Nilsson, som faktiskt blev näst bästa svenska på 16:e plats.
Helena har efter det inte heller fått till det och nu är chanserna över att ta ett individuellt guld. Stafetten är kvar och där får vi hoppas det går bättre för Sverige.

Vad gäller hockeyn så har inte Tre kronor övertygat. I varje fall inte i de första 2 matcherna. Där blev det seger med 2-0 mot Tyskland och seger med 4-2 mot Vitryssland, sådan tur var. Det blev alltså ingen upprepning av OS i Salt Lake City för 8 år sedan. Usch, det vill vi inte tänka på.
I 3:e matchen spelade man dock bättre. Det var gruppfinalen mot Finland, den 3:e stormatchen på samma dag, som spelades imorse. Sverige ägde matchen från start till mål och vann mycket rättvist med 3-0. Alla 3 målen kom av kedjan med Bäckström, Eriksson och Alfredsson. Starkt gjort och Lundkvist har ännu inte släppt in något mål i turneringen. Vilken målvakt vi har. Jonas Gustavsson fick ju chansen mot Vitryssland, men han såg tydligen sådär ut enligt pappa. Kanske inte så konstigt med tanke på att han aldrig har varit med om något sådant här stort förut.
De andra 2 stormatcherna var Ryssland - Tjeckien och Kanada - USA. 3 repriser av de 3 senaste OS:ens finaler. 98, i Nagano, vann Tjeckien OS-guld, 2002 vann Kanada på USA:s hemmaplan och 2006 vann ju, som bekant, Sverige över Finland. Ett stort ögonblick!
Nu vann Ryssland med 4-2 över Tjeckien och USA slog Kanada, på deras hemmaplan, med 6-3 tror jag det blev. Vilken match det var. Jag kunde ju inte sova inatt, så jag gick ner och kollade på den istället. Jag kom in precis när Kanada kviterade till 2-2. Sedan gjorde USA 3-2. Det var Crosbys 3:e baklängesmål den matchen. Han och Rick Nash var inne på alla 3 mål bakåt. Inget vidare. Crosby fick i alla fall sedan göra 4-3 i sista perioden, men USA stängde matchen i öppen kasse.

Nästa inlägg kommer handla om Wienresan. Jag får se när det kommer upp, för jag är nämligen sjuk, så vi får se när jag orkar slänga upp det.
Det började redan i torsdas. I fredags var det lite värre och i lördags, när vi skulle åka hem, kändes det som en praktfull baksmälla, trots att jag bara hade druckit 3 Bacardi Briezer kvällen innan. Jag kände mig helt nere hela dagen och igår var det ännu värre. Feber hade jag när jag kom hem och den hade stigit igår. Näsan är helt off och jag hostar som en galning. Febern har gått ner lite idag, men hostan är värre. Jag får gå på Noskapin och hostmedicin :)

Hoppas ni alla har haft en bra vecka i alla fall! :)

Kommentarer
Postat av: Emeliié

Woohooo jag kom hem oskadd :D

2010-02-23 @ 11:45:30
URL: http://emeliieruukeel.blogg.se/
Postat av: alexandra

Sv: Tack för alla dina fina ord! Det betyder enormt mycket, fina, fina du! Och bäst har jag ju redan sagt att du är =). Hihi, så försök inte lura mig :)<3



Kram :)

2010-02-23 @ 20:17:42
URL: http://alexandrawittgren.blogspot.com
Postat av: alexandra

Sv: Jag är bra på att lura mig själv. Men jag är säker på att du är finare än mig. :)



kramar :)

2010-02-23 @ 22:41:27
URL: http://alexandrawittgren.blogspot.com
Postat av: anna

kul att det gått så bra för sverige på OS hittills :)



Krya på dig!!



Svar: Alltså typ enkelt bara, gillar inte överstajlat, det är inte alls personligt, haha!



Ja, då blir man väl mer motiverad till att träna :)



Ja, får väl åka dit någongång under mitt liv, är riktigt sugen på typ en europa-runt resa eller så, blir nog det om något år när jag har tagit studenten och jobbat något år! :D

2010-02-24 @ 00:09:17
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Jessie James

Vet faktiskt inte vilken det är jag har nu :S men det är troligen den senaste. fast på engelska då :)

2010-02-24 @ 00:59:11
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Postat av: tess

Fy nu är vi visst två som inte e krya.. jag mår illa och har ont i kroppen... inge vidare. Så jag tar igen mig. Ska i å för sig försöka gå ut lite så jag får lite dagsljus. Behöver de.



Ja Semlor e gott och jag vill helst ha de vanliga som ajg faktiskt bakar hemma och gör min egen mandelmassa till. Annars gillar jag vårt kondis semlor... men de e inte riktigt som vanliga. Kan inte förklara hur de är. Jsut nu ska jag dock försöka hålla igen lite.



Idag fyller min pappa och ja båtarna går trots snö och is. resan var väldigt lyckad.



Ut va de... kramar på dig Johan.



//Tess

2010-02-24 @ 10:02:05
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: anna

Svar: Precis, det är ju fortfarande ett par dagar kvar av OS :)



Okej, så bra, inte kul att vara sjuk på lovet ju :) För ni har väl också lov denna veckan eller?



Ja precis, då hinner man med att se många platser och länder :)



Vill se snabba cash, många som säger att den är riktigt bra!

2010-02-24 @ 10:50:02
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Erica

Sport, sport, sport, sport... :p



Hoppas att du känner dig bättre snart! Inte kul att vara sjuk, usch.. :(



Krya-på-dig-kram!

2010-02-24 @ 14:28:49
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: NATALIE

krya på dig! :)

2010-02-24 @ 16:47:05
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Jessie James

Hahahaa jamen det e verkligen gott juh ^^

lite kletigt kanske om någon nu mot förmodan skulle kasta det på en ;)



Har kollat på msn`s hemsida. Men nu funkar det juh så :P spelar ingen roll om det är engelska eller svenska. Man kan juh liksom skriva anyway :)

2010-02-24 @ 17:59:41
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Postat av: tess

Skönt att du börjar må bättre även om hosta kan vara en trögtänkt följeslagare. Drick mycket varmt så lindrar det en del.



Ja jag har peppar peppar klarat mig än... kan vara en värkmedicin jag reagerat på... jag hoppas det. Hatar å må illa å bli sådär hemskt sjuk som jag blir och sedan inte bli tagen på allvar när man behöver ha hjälp... de e tufft.



Ja du hur kom den ut? Troligen har den klättrat upp på luckan som gått upp... men hur han från en byrå sedan tog sig ner på golvet utan att slå ihjäl sig är en bättre fråga... kanske hjälpte Arwen honom ner... hi hi hi så de kunde leka. LER.



August fick inte nr fem... ler men han verkade ta de bra trots allt. Loppet hade gått så bra och han kom i mål å alla fick en fin guldmedalj... Milko är ju ett mejjeri som varje år ordnar en skitdtävling. Så längdskidor har de åkt. Han var så glad och nöjd och de har haft kanonväder hela dagen.



Och jag tog mig ut och skottade av snön på växthuset samt gick en sväng runt vårt kvarter... sedan stod jag ute i solen när jag väntade på August vid skolan så det gav lite energi även om ajg varit trött hela dagen och haft svårt att koncentrera mig. Men nu har jag skrivit de mesta på min inlämnings uppgift om det svåra samtalet.



Hoppas du kryar på dig nu... //tess

2010-02-24 @ 18:50:55
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Sara

Jaa jäkla subba. Hon har ju mitt körkort och säker kollar butikerna inte så noga på ett körkort eftersom det är ganska personligt.. hon har säkert mörkt hår :O Men jag är rätt less!!



Förra sommaren och nu i somras blev min ryggsäck snodd från postbilen! Nu sist ryggsäcken blev tagen upphittades den i stockholm. Polisen hade då fått tag i en hög person som hade knark på sig. Så körkortet har hamnat i fel händer tyvärr :( Och nu gillar någon att uppge mitt namn! Vi får hoppas att hon åker fast snart!

2010-02-24 @ 20:04:36
URL: http://saralindfors.blogg.se/
Postat av: tess

Ja de gjorde hon säkert... eller så firade han ner sig i några rep... ha ha ha... nu säger husse till Arwen att nästa gång ska hon leka med hamstern i något annat rum än vårt sovrum... ler. Hrm hur tänker han nu?? Vi behöver ju höra dom typ... ler. Nåja... de ska inte bli flera gpnger..



Ja ut med dig i dagsljuset....



Nu ska ja soooova. //Tess

2010-02-24 @ 20:29:42
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Nej de har jag inte märkt nå av,,, de där med veriferering verkar komma å gå. Ibland blir jag tokig på de men nu va de länge sedan. Kanske görs för alla med jämna mellanrum??? Ja jag vet inte...



Hoppas du somna så du orka se matchen... vi tog ju guld i staffeten igår. De har gått bra för svenskarna i detta OS...



//Tess

2010-02-25 @ 07:33:34
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Nä, jag får inte verifiera oftare än vanligt. Men det där har väl att göra med om man är inloggad eller inte!? Är man inloggad så behöver man inte verifiera!?

Just DEN kattmaten stank verkligen, believe me! ;p

Hm, bloggadressen stod längst till höger ändå, det var massa annat före bara. Så jag tog bort det och tröck enter bara. :D

2010-02-25 @ 14:08:43
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: NATALIE

svar: så skönt att du mår bättre :)



eftersom att det var så många som frågade om beslutet skrev jag svaret i ett inlägg :)

2010-02-25 @ 18:54:23
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: jennii

Wow, jag är verkligen imponerad över att du orkar skriva så mycket varje gång...hur orkar du? =)

2010-02-25 @ 23:35:36
URL: http://mrsjennii.troop.se/
Postat av: kavehlhcbloggarn

HAR HÖRT ATT DU HAR HAFT FULLT UPP! HINNER DU SE NÅGOT PÅ OS?

2010-02-26 @ 00:00:10
URL: http://kavehlhcbloggarn.blogg.se/
Postat av: anna

Svar: Det blev ju guld i herrstaffeten och sen läste jag nyss att det blir final i curling också. Sjukt bra :D



Okej så bra att du börjar bli frisk!



Ja, sjukt kul hade det varit :)

2010-02-26 @ 09:12:47
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: tess

Han hade ramlat från en plint på idrotten och landat snett på foten.



Nja.. kaos dag på jobbet och jobbat med otroligt gnällig och pestig arbetskompis som ja inte kan med... jag är trött och jag tror att jag håller på att bli sjuk på allvar... känner mig konstig.



Hoppas du e bättre.



Kram



//Tess

2010-02-26 @ 13:25:05
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: NATALIE

svar: Tack! ja jag hoppas att allt blir bra :)



anledningen till att vi byter klass varje år är för att vi väljer olika inriktningar vilket betyder att vi läser olika kurser.. :P

2010-02-26 @ 19:19:15
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: kavehlhcbloggarn

har läst här på din blogg om att du har varit iväg endel.. hehe



ja svt visar mest dom sporter där sverige har chans på medalj tror jag.

däremot kan du nog se det mesta på

www.svtplay.se

2010-02-27 @ 00:46:55
URL: http://kavehlhcbloggarn.blogg.se/
Postat av: tess

Ja vissa får visst häva ur sig precis vad som helst men sedan tål de inget själva... jag blir så less.



Jag la mig sju igår... frös å mådde illa och idag är jag genomförkyld...men jag jobbar å de går... de gör ju de om man vill.



Ja hosta kan va envis.. hoppas de lättar...



Foten är bättre idag rapporterar barnens pappa. Skönt. De kan ju göra rejält ont med en stukning. De skulle fara till badhuset idag hela gänget med kusinerna sina. SKoj...



Ikväll hoppas jag att jag orkar sitta upp lite och se filmen UPP med ungarna...



Jobb väntar även imorgon men då en kvällstur.



Ha de gott Johan.... de töar ute här idag.



//Tess

2010-02-27 @ 10:05:23
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo det var ingen bra match alls det där mot slovakien...



Haha ja jag med, vilka minnen man får alltså. Ja jag trodde också att det var ute med pokemónkort, men det är dom korten +hockeykort som gäller bland barnen ;P Otroligt att det lever kvar än, och för att inte tala om starwars också !

2010-02-27 @ 11:40:35
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha jo jag såg det, följde matchen via webben. Bara att säga grattis till er den matchen ;P Största förlusten vi vart med om den här säsongen !

2010-02-27 @ 11:41:33
URL: http://matildasodergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: