Kafé bärs

Tid: 19:51:43
Datum: 2013-05-06
Kategori: Allmänt

Tjäääna! Välkomna till Kafé bärs, programet för alla er som gillar att ta en bira och snacka lite med polarna...

Tycker de är härliga, killarna i Kafé bärs. Pelle, Pedda och Hasse Hansson, så klart.

Det finns inte mycket att skriva, lyssna istället.

Här testas en bira, som vanligt, och det blir fyra Kenta av fem möjliga, som vanligt. Hasse Hansson löser et relationsproblem när Arsenals match krockar med Desperate housewives. Det självklara svaret är att frugan får läsa om vad som hände i det avsnittet av DHW på internet. Slutligen stylar Pelle om Pedda, så att han ser ut som en "riktig supporter" med skitig halsduk och allt.

 

Även här testas en bira och det blir fyra Kenta av fem möjliga, som vanligt. Hasse Hansson svarar på en relationsfråga, där Roffes tjej klagar på att han är så tyst. Hasses självklara svar är att det är viktigt att hon ska få prata och därför måste hon få gå ut med sina vänner så att hon får göra det. Dagens gäst är Lasse Hansson, den gamla guldmålvakten, som svarar på några "kniviga" frågor, eller hur det nu var...

 

En bira testas, som vanligt, och det blir fem Kenta av fem möjliga, även om kommentarerna uteblir och den uppenbart inte är god. Hasse Hansson svarar på en relationsfråga. Steffe glömde förlovningsdagen förra året. Hasses självklara svar för att det inte ska upprepas är att låta tjejen påminna honom någon dag innan. Pelle presenterar Kafé bärs egna chokladask, Pelles praliner. Några av de smaskiga godbitarna som den innehåller är Derbytryffel, Blåbärs, Vinbärs, Prillingnöt, Just idag är jag stark-krokant, Ölrussin och Slutspelsskägg-likör. Slutligen kör Pedda ett partytrick, öppnar en bira med ögongloben. Går... sådär.

 

Också här testas en bira, som får fyra Kenta av fem möjliga. Hasse Hansson svarar på en relationsfråga från Fille, vars tjej tycker att han bara äter skräpmat. Själv vill hon äta "konstig mat", som fisk och liknande. Hasses diplomatiska svar är att man får mötas på halva vägen och göra pizza med fisk på. Man testar sedan sångförmågan hos Pedda, för tappa rösten får man ju absolut inte göra under en match. Svaret på knattefrågan, där alla under tio år fick skicka in svar, presenteras slutligen och där blir priset varsin wiskey till de två barnen som vann. Ingen hänsyn till åldern där inte...

 

Tjäääna!

 

Kommentarer
Postat av: LIENE

sv: Ja, det är medfött. Jag är nog mutationen eller hur man säger.
Ha en bra dag! :)

2013-05-07 @ 10:22:44
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Alice

Jag har lite svårt för cafe bärs ja, hehe^^

Jaså, kul :) Själv är det färjestad för min del, var på mer än hälften av alla hemmamatcher, underbara lag!

Jo men visst är det så, det negativa för mig att bara ha en enda "bästa vän" är att han är modell och har drömmar att resa runt och jobba i världen,jag vet att jag en dag i framtiden kommer stå här själv, och bara höra hans röst i telefon då och då. Det är sånt jag väldigt ofta får ont i magen av att tänka på. För någon vecka sen fick han en roll i en kortfilm i thailand, men tackade nej tillslut då det var dåligt betalt, alla utom jag tyckte han var dum som tacka nej, jag bara "det var de bästa du gjort" haha, typ.

Jo visst dömmer vi, och det gör alla undermedvetet men som du säger gäller det att kunna omplacera folk. Tänk om vi alla varit blinda, så mycket kärlek det hade varit i världen då. Ingen utseendesfixering. Förr var jag dock värre med dömmandet av personer, det har lättat extremt mycket nu, jag kan fortfarande säga ironiska och sarkastiska saker men de som känner mig vet att jag har ett hjärta av guld, jag är bara en lilla my, inte elak bara busig.

Dedär med syskon som bråkar med föräldrar är rätt vanligt tror jag, i min familj var det jag som bråkade med min mamma hela tiden, men det var nog mest för mamma hade sin period av "depp" då, jobbig bakgrund för hennes del, och jag fick bli vuxen alldeles för tidigt, ta hand om småsyskon och hushållsarbete, det sliter på en 11-12 åring mensig tjej. När sverige eller färjestad förlorar viktiga matcher kan jag bli otroligt sur, när det är sport kan jag bli otroligt grinig faktiskt, smäller i dörrar, slår i bord, skriker så grannarna tror det sker en misshandel eller något, sad but true.

ha en fin dag :)



2013-05-07 @ 11:04:00
URL: http://alicesafman.blogg.se
Postat av: danten89

Ja det ömmar i hälen, får se hur länge jag ska vänta innan jag söker för det :P
Kan ju gå över lika tvärt :P

Japp jag har vårkänslor, satt ute och pluggade igår :)
Händer mera idag då? :)
Några planer för resten av veckan :P

Dem är goa i det programmet, men partaj är bättre :)

2013-05-07 @ 11:47:51
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: Ida

Jag har faktiskt inte kollat på det programmet, men tänkte ta och kolla på webben nån dag när tid finns=)

Sv: jo det är en del och göra såhär inför examen, och förutom skola är jag mitt uppe i en flytt och söker jobb så jag har inte så mycket fritid just nu. Men det blir bättre:)

2013-05-07 @ 13:58:34
URL: http://www.alittlebitmoreee.blogg.se
Postat av: Julia

De är så härliga haha, tjäääna!

sv: Vi fick ge 1.600.000 för lägenheten :)
Förstår att det inte passar dig att flytta runt så ofta eftersom du måste lära dig att hitta osv.

Åh gud vad roligt! Lyxkryssning är någonting jag verkligen vill göra :)

Kram vännen

2013-05-08 @ 20:36:31
URL: http://jullish.blogg.se
Postat av: sandra

Åh grabbarna i Café bärs är ju bara för härliga :D Sen att de bär hammarby halsdukar är ju bara ett plus ;)

sv: har du flyttat in i nya lägenheten ännu?

Ja jag fick mina nya glasögon igår, stormtrivs med dem faktiskt :)

2013-05-09 @ 08:31:28
URL: http://sandroou.blogg.se
Postat av: Sara

Helt klart mitt favorit program!! :D

Härligt! Jo min helg var perfekt, nu satsar jag på en lika bra helg igen haha ;)

2013-05-09 @ 16:06:47
URL: http://sausan.blogg.se
Postat av: Evelina

HEj! Längesen!

Det är bra med mig, jobbar för fullt men inget annat intressant direkt hehe. Hur är det med dig?

2013-05-09 @ 18:19:21
URL: http://silverninas.se
Postat av: LindaViola - mamma till två!

sv; Mja, fiske är väl inte min kopp heller egentligen. Faktum är att det var första gången jag ens testade att fiska. Haha. Åkte mest med för att njuta av vädret och den fina utsikten, men det var kul att testa :)

2013-05-09 @ 19:01:49
URL: http://lindaviola.blogg.se/
Postat av: Alice

Är inte mycket för ostbågar jag heller, aldrig varit, men dessa små hårda ostbågarna är ju för underbara. Haha. Klart man ska unna sig ibland, men jag unnar mig mest bara en dag på helgen, resten av veckan ska vara nyttig :)

Jag vet inte, jag tycker humorn är så "törr" på något sätt, så fånigt på fel sätt i mina ögon, men tur vi alla är olika :)

Vadå, ser du inget alls? Utveckla, det har du inte talat om :) Klart det är insidan som räknas mest, men ja, utsidan är ju det första man ser men man måste kunna vidga sina vyer och som vi sa innan, kunna omplacera människor.

En sån period är rätt vanlig och den hör till, jag var sällan ute och umgicks med människor innan gymnasiet så jag har aldrig varit sån som kommit hem för sent, röka och snusa var jag dock inte sen med att testa, inte alkohol heller. Jag har alltid varit rätt lugn på de spåret dock, jag har varit mig själv och alltid tagit hand om mig själv och berättar väldigt sällan vad jag gör och sysslat med så mina föräldrar har väl inte haft så stor inblick i mitt liv heller, haha. Jag tycker det är synd att man inte får vara barn så länge man är barn, många blir vuxna så fort. Jag brukar känna att jag lever "barnlivet" nu som vuxen istället, ibland.

Nej det kan jag förså, som hockeyfan är det hemskt att se sitt lag "misslyckas" jag var helt tom när fbk åkte ur mot luleå i år, även fast jag någonstans inne i mig VISSTE att det skulle hända, så blir man ändå helt tom och står bara och gapar, hinner tänka "aha nu var det slut för i år, vad fan ska jag nu göra om dagarna när det inte är hockey längre?" miljoner gånger. Haha, försår det, lyckan måste varit total. Vilket lag i elitserien är ditt "hatlag" då? :)

Ha en fin helg!


2013-05-10 @ 00:54:55
URL: http://alicesafman.blogg.se
Postat av: Evelina

Svar: Ja, det låter som att Jennifer och jag är lite olika när det gäller skönhetsvård och smink :p

Haha, Café Bärs är så dåligt så att det blir bra! ;) Haha! Nej, men det är verkligen låg humor.. Och det gillar jag. "Tjääääna!"

2013-05-10 @ 11:24:10
URL: http://evvvelina.blogg.se
Postat av: Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jag har faktiskt aldrig sett cafe bärs :O

2013-05-10 @ 15:36:37
URL: http://motdromhuset.blogg.se/
Postat av: Helena

Tjäääna....
Mina föräldrar har ett hus på Öland och så här års är det extra trevligt&vackert att besöka dem.

Trevlig helg!

2013-05-10 @ 18:08:14
URL: http://helenassota.se
Postat av: Julia

SV: Härligt att du iaf fick ett G! Jag har knappt klarat något prov denna termin och allt hänger verkligen på det nationella provet vi har snart. :/

Jasså! Ja, vi springer bara 2 km. 5 varv runt på en sån bana ;)

Nej precis, mina föräldrar tjänar varsin normal lön och sen har vi lite arvpengar och så sparar de pengar :) men hyran låg bara på 3.300 typ så det blir billigare att bo där än vad vi gör idag när vi bara hyr. Och då är det modernare och alldeles vid centrum :D

Det ska jag absolut göra! Man lever bara en gång :)

KRAM

2013-05-12 @ 18:16:16
URL: http://jullish.blogg.se
Postat av: Viktkamp

gillar kafe bärs =)

2013-05-12 @ 18:30:50
URL: http://viktkamp.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: