Globen

Tid: 17:19:00
Datum: 2014-09-22
Kategori: Leksand

Förra veckan var jag och Jocke i Globen och såg Djurgården - Leksand. Han är djurgårdare och jag är leksing. Vi har sagt att vi någon gång ska se lagen drabba samman enda sedan vi lärde känna varandra på Ågesta 2006. Tänk att det är åtta år sedan nu. Åtta år. Tiden går oerhört fort och det var inte utan att jag fick lite nostalgikänslor, både när jag åkte dit och när jag åkte hem förra veckan, när jag satt där på Swebus och lyssnade på musik, precis som jag gjorde varje fredag och söndag back in the days, när jag pendlade hem på helgerna.

Hursomhelst har lagen spelat i olika serier, enda tills Djurgården åkte ur dåvarande Elitserien inför säsongen 2012/13. Då passade vi så klart på att se lagen drabba samman, då på ett fullsatt Hovet och då Leksand vann med 1-3.

Nu var det 13 117 åskådare på plats och Järnkaminerna hade återigen samlat ihop en mäktig klack, precis som senast på hovet, bara det att den här var ännu större. Man fyllde verkligen hela Globen, höll igång matchen igenom och skapade ett enormt tryck och en fantastisk stämning. så ja, att de har en bra klack, djurgården, det får jag ge dem. Lyssna bara på detta som jag har slängt upp på Youtube...




Kommentarer
Postat av: NICOLE

Så roligt att vara på plats!! =) Och extra roligt också att ni hejar på varsitt lag :) Tråkigt dock för de som förlorar ;)

SV: Eller hur, vi pratade typ till 01.15 men sen var hon tvungen att tänka på refrängen haha, men hon hade bara halvdag som tur var! Ändå skönt att jag kunde somna vidare när hon for :)

Nä det gäller ju inte bara bloggen, men faktiskt är det så att bloggen tar upp väldigt mycket tid så på min blogg är det konstigt att jag inte bloggat på ett par dagar. Men för mig själv är det rätt najs ibland!

Nä det är bra gjort, men det gäller väl att prioritera. Dock är jag inte av den arten som bara kan sitta och plugga heller.. Puh, har ju tenta snart och har inte riiiktigt kommit igång.. :)

2014-09-22 @ 18:27:19
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Jag gillar personer som kan vara vänner fastän de inte har ett intresse gemensamt. Jag kan ju säga som så att jag har svårt att se mig som vän med personer som inte är FBK:are, fast å andra sidan har jag en vän sedan många år tillbaka som är AIK:are och min bror är AIK:are. Tufft liv, haha! Men jag älskar hockeymatcher, älskar stämningen!

Svar: Just ja, förlåt, haha. Jag tror du är min enda läsare som inte ser faktiskt. Men ja, jag är blond med rosa underhår och så har jag två nya rosa slingor samt lite gamla rosa slingor kvar. :)

Jo, fotbollen betydde allt för mig och jag mådde som bäst på fotbollsplanen. Men jag var tvungen att förändra i princip hela min livsstil när jag fick min sjukdom och tyvärr så var jag tvungen att ta farväl av fotbollen. :/

2014-09-22 @ 18:32:06
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: NICOLE

SV Ja det är ju alltid roligt att vara på plats, och det måste kännas extra att vara i Globen :D det är ju häftigt!
Nä har sett att det inte går så bra för er :) Tråkigt det.. Men det är ju bara början :)

Dock vet vi ju att Luleå är totalt grymma ;)

Jaså har du gått och blitt pensionär, 1 ska du väl klara ;) Nä skoja bara.

Okejokej, ja men allt går ju alltid upp och ner. Ibland har man ett jättestort sug och motivationen är på topp, medan ibland vill man inte ens logga in. Men då får man låta det vara så :)

Hehe ja precis, men jag blir också väldigt ofokuserad om jag pluggar en stund och sen går ifrån. Jag vet inte, har väl inte hittat min stil riktigt än :)

2014-09-22 @ 21:01:50
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Alice

Haha vafan. Själv är jag kluven. Värmländskan är ibland så osexig så den blir charmig istället, och sen så blir den sexig tack vare den är så charmig. Hahah! Finns väl inget manligare än en skäggig käääääääär som pratar värmländska eller haha. Men kan ju inte låta bli att sitta och le när man hör dialekten på tv. Jag älskar den lika mycket som jag avskyr brittiska :P

Hur könns det med Leksands inledning denna säsong? Förväntade mig ju en förlust först matchen där, med tanke på att Färjestad alltid börjar så dåligt, men trenden med förluster och dåligt spel fortsatte efter matchen mot Leksand istället.

2014-09-22 @ 22:11:19
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: danten89

Så häftigt att ta del av du ;)

Jaså? igen? aj.. hoppas den inte bryter ut då?
Du får dricka apelsin juice och ha vitlök i massa i maten? ;))

Vi får väl se.. men många har nog underskattat vita hästen? ;)
tänk om LHC går ner och Vita Hästen upp i SHL? ;)

Inte ens en soundbar som jag har?=)

Japp, jag märkte av hösten idag då ;)
Men snart jul igen så^^

2014-09-22 @ 23:52:52
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV Nä jag vet inte hur många killar som vet vad det är :) haha

Haha vi får väl se!! =)

Ja, jag har alltid varit nattuggla men ändå haft lätt att komma upp på morgonen, så jag är väl någon mix :)
Ja precis, det får man ju ta och göra i det mesta i livet, se vad som funkar för en själv :) Jag ska väl bara försöka pränta in allt i huvudet så ska det nog gå vägen ;)

2014-09-23 @ 17:00:08
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: sandra

Kul att du var här i Stockholm och kollade :) synd att det var fel lag som spelade bara ;) hehe

sv: tack så mycket :) känns jätte bra!

Hammarbys hockey säsong drog igång i söndags med match på hovet faktiskt :) Vi mötte Visby/roma men förlorade tyvärr med 4-2. Vi får väl se hur resten av säsongen kommer se ut. Hammarby har många nya spelare så de kanske behöver spela ihop sig några matcher men vi får se :)

Hammarbys chanser att ta sig upp till allsvenskan är mycket goda. Är 6 matcher kvar och vi ligger 2:a men det är väldigt jämt i toppen så vore bra om Hammarby vann alla resterande matcher :)

2014-09-23 @ 19:06:59
URL: http://sandroou.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vad roligt, och kul att laget du höll på vann:)

ja Paris under nyår ska bli underbart, fast vi lär väl inte direkt fira nyår, utan ser detta mer som en resa vilken som:) Kanske inte den vackraste tiden att åka till Paris, men jag klagar inte. Detta är min dröm.

Nej men trist att eran kisse inte gillar selen. Nej det är klart, det hade ju vart bättre om man kört med sele på katten från början.:( Hoppas ni trots allt kan behålla den.

kram

2014-09-24 @ 12:15:34
URL: http://sessie.se
Postat av: LIENE

sv: Ja, det var skönt :)

Tycker det kan vara härligt med nostalgikänslor.

2014-09-25 @ 07:39:12
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: izabelle

Sorry jag glömde helt bort på att svara, ja jag lyssnade på antique när jag var mindre. Vet dock inte vad som hände med snubben, tycker du? Haha jag tycker hon är grym, hon är så otroligt stor i Grekland och hon har sjungit med Celine dion bland annat.

2014-09-25 @ 14:04:56
URL: http://nattstad.se/izabellesss
Postat av: Susanna

sv: Haha inte jag heller om jag ska vara ärlig ;) det blir verkligen bättre och bättre för varje bild jag ritar så det är ju kul :)

Jaa det är en del ändå! Mina kompisar var medlemmar på allt möjligt, bland annat bilddagboken. Men jag drogs inte till det så mycket av nån anledning. Men ja bara facebook idag ju haha ;)

2014-09-25 @ 15:39:39
URL: http://suslife.webblogg.se/
Postat av: NICOLE

SV: Jadå det gjorde hon! =) Men jag la ju undan plugget under dessa dagar (såklart) så har en del att göra nu till helgen men det kommer (nog) gå bra :)
Ja precis! Och den föreläsningen hade jag som tur var med mig frukt , jag orkar verkligen inte annars! Och när jag blir rastlös så blir jag hungrig haha.

Vad vet Henke? Haha fattar inte :) Har kollat tillbaka i mina förra kommentarer men förstår inte så vi får göra ett nytt försök efter detta =)

Hur gick matchen då??

Ja men det är ju olika :) Ibland känner man för en sovmorgon, men kan inte. Och ibland kan man sova hur länge som helst och då vaknar man jättepigg klockan 7 :) Men oftast kan jag sova till halv9 iaf, tycker det är lagom :) Men när jag gick i skolan gick jag alltid upp vid 5 :)

2014-09-25 @ 22:02:43
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Svar: Jag kan ha vänner som inte delar samma åsikt, men just när det kommer till hockeylag så går det inte lika bra, haha!

Nej, jag hade ju inte det. Jag var tvungen att sluta. Fast det kändes ändå rätt då jag ändå inte kunde vara med på träningar eller matcher och laget skulle splittras inom några månader. Vissa hoppade in till 92:orna och andra till A-laget bland annat.

Distans är nice! Dock lite jobbigt om man behöver hjälp med saker. Men ja, jag föredrar distans. Jag hade sista tiden i skolan på distans och det var riktigt skönt!

2014-09-25 @ 22:15:14
URL: http://babustylee.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: