Fakktup

Tid: 11:13:31
Datum: 2015-11-09
Kategori: Allmänt

Se där ja, där fick vi en fjortisrubrik också, med en stavning som ligger långt utanför det korrekta, men det är så min dygnsrytm är just nu, helt fakktup.

Jag har under flera veckor känt av en förkylning lite från och till, men den har inte riktigt brutit ut. Förrän nu. Natten till i torsdags sov jag femton timmar, vaknade kvart över ett och låg därefter i sängen större delen av dagen med ont i halsen och utan att orka göra någonting.

Trots den långa sovmorgonen, eller vad man nu ska kalla det, somnade jag tidigt på kvällen och vaknade klockan två, mitt i natten. Jag kunde inte somna om, utan halv sex gick jag upp, satte på lite kaffe och satte mig och läste kurslitteratur vid köksbordet.

Det kändes bättre i både huvud och kropp än dagen innan och jag fick trots allt ganska mycket gjort under dagen. Jag läste som sagt kurslitteratur, började på tentan, tvättade, vek tvätt, städade, handlade och lagade mat.

Trött som jag var efter att ha vaknat klockan två somnade jag dock redan kvart i tio, en fredagskväll. Inget fredagsmys där inte.

Jag vaknade klockan fyra igen, låg och läste en stund och somnade om runt åtta, varefter jag sov till tolv. Nu kändes halsen bättre, men näsan rann och jag var tjock i halsen. kroppen kändes tung och det var ett klart steg tillbaka jämt mot fredagen. Trots det blev det en trevlig kväll med god mat, gott sällskap, mycket prat och badtunna.

En mycket lyckad kväll och jag somnade sedan runt kvart i två, varefter jag sov till fem. Gick upp halv sju, åt frukost och låg en stund i soffan innan jag la mig en stund till, runt halv tio. hade bara tänkt lägga mig en stund, men när jag tittade på klockan nästa gång var den kvart över två. Då var det bara att slänga i sig något snabbt och åka iväg till mamma och pappa för att fira fars dag. Jag kände mig väldigt hängig och näsan var allt annat än bra, men det blev trots det en trevlig och lyckad kväll med oxfilé, potatiskaka, rödvin, espressopannacotta och så hann vi spela några omgångar Närdådå? innan jag åkte hem.

Idag är näsan äntligen bättre, men det blir ingen träning idag heller. Har inte tränat sedan i onsdags och när jag då tänker att jag "bara" tränade fyra pass förra veckan, ja, då inser man litegrann vilken nivå det ligger på. Fyra pass är ganska mycket för de flesta, men i mitt fall är det nästan ingenting och nu klättrar jag nästan på väggarna här hemma, så förhoppningsvis kan jag träna på som vanligt igen fr.o.m. imorgon, då det även blir hockey i Norrköping, då bortastå i Himpan ska intas av ett blåvitt hav.

Måste ju slutligen bara nämna det där med färdtjänsten. i lördags gjorde de det igen. Albin och jag ringde samtidigt och bokade hemresa från Jennifers föräldrar. Jag fick åka 23:30, han 00:10. Han ringde t.o.m. en gång till och försökte boka om den bilen, för så kan det vara ibland, att man får en annan, bättre tid, när man ringer en gång till, men det fick han inte. Vi tänkte att den bilen jag fick kanske var full och att det var därför han fick en senare bil, men när jag åkte var jag ensam i bilen och halvvägs hem fick han också mycket riktigt Albins körning. Kan någon berätta för mig var och hur de ska tjäna på det? När två personer ska från samma ställe, önskar få åka samma tid, men istället får två olika tider så att samma bil måste åka i skytteltrafik fram och tillbaka, istället för att hämta båda två samtidigt? Jag kan inte för mitt liv se var eller hur man ska tjäna på det...

Kommentarer
Postat av: danten89

Färdtjänstsystemet funkar inte än ;) Det vet jag sen jobbet mitt. Men jag kan inte klaga på dem som kör, dem gör bara sitt jobb? =)

Är väl ledig 23, 24, 25, 26 och 27 december =)
Det är jag nöjd med just nu^^

Spännande =)
Hur mår du annars då?
Bättre i halsen och nosen?

Jobbigt när man inte kan sova när man vill..

2015-11-09 @ 12:59:29
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: Carolina Thoor

Usch, krya på dig! :/

Sv; han gör vaser av flaskor :) jätte coola! Du ser några på bilden :)

Kul att du beskrev hur ditt rum ser ut, men tråkigt att du inte vill göra uppmaningen till fullo. Meningen är att du ska göra den på din blogg, inte på en kommentar! :)

Ja, det är vad jag har förstått det som iallafall :)

2015-11-09 @ 13:35:50
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Carolina Thoor

Sv; jag håller med dig. Men jag kan inte ta hem hans vänner då mina föräldrar är hemma. Dem bor jätte litet så det är lika där. Så det är bättre om man har en egen lägenhet, men bor fortfarande hemma och det gör hans kompisar också. Då är krogen bättre även ifall vi egentligen ville bowla och spela biljard med mera men det var som sagt 20 års gräns och vi är 18-19åringar så det fungerar ju inte. Så blev krogen istället för att dra hemåt åt varsitt håll :)



2015-11-09 @ 14:05:45
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Emelie Andersson

sv: Ja men precis, lite så känner jag med. Man blir påmind om ganska mycket om man själv inte har något av det där :)

Haha inte så lätt att förstå, de flesta skulle nog bli rädda för att han ställde sig upp men jag brinner för det och ser ingen annan utväg än att lösa det :)

2015-11-09 @ 17:40:03
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se/
Postat av: Erika

Jobbigt med förkylningen men skönt att det känns bättre!

sv. Förstår inte heller tanken med årets julkalender, jag/vi får helt enkelt se hur de har tänkt med varje avsnitt :)

2015-11-09 @ 17:59:43
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: danten89

Vad har du för planer den här veckan då=)?

Jag tror inte det enbart är samordningscentralen, det är mer de som bestämmer över dem? plus att systemet de jobbar i kanske inte fungerar? :P

Ja det är huvudsaken ;)
Haha.
Ledig i Jul? =)

Toppenbra :D

2015-11-09 @ 18:42:51
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: Emelie Andersson

sv: Åh tack så mycket, jag ser dem mer som individer än hästar, just för att dem är så olika :) älskar det!

2015-11-09 @ 20:18:05
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se/
Postat av: Erica

Trist att du varit sjuk, men bra att du mår bättre nu i alla fall! :)
Skumt det med bilen... :/

2015-11-09 @ 20:39:44
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Jen

Skönt att du mår bättre. Fortsätt krya på dig!

2015-11-09 @ 22:08:27
URL: http://www.sparkles.se
Postat av: Tina

Sv: tusen tack! Ja de är underbart! Jag hade tur för de var tre lägenheter som låg ute som försäljning samtidigt! Så jag fick den för 495 000 kronor! Och det är riktigt bra för att ha nyrenoverat kök och badrum! Och inglasad balkong samt egen liten gräsplätt! Helt otroligt! Längtar som fasen, endast tre veckor kvar men nu går de så långsamt när man ser fram emot något så mycket! 😃 Haha absolut blir de inflyttningsfest haha!:)

Åh Gud vad jobbigt, låter inte som du haft de bra alls, tufft med de där jävlar förkylningarna som inte vill släppa! Men skönt att de börjar bli bättre! Men de är bra att du tar paus från träningen!

Hur står de till annars? Planer i veckan?:)
Ha de bäst!

2015-11-09 @ 22:50:54
URL: http://lifelivelaughlove.blogg.se
Postat av: Elin

Är också förkyld :/

2015-11-10 @ 08:06:21
URL: http://elinbjorkander.com
Postat av: Ztinas - Motivation att följa dina drömmar

Jobbigt med förkylning..
sv; Det brukar bli ungefär 5 små pannkakor när jag gör. Jag brukar göra till mellanmål när jag är lite halvhungrig, så ska du ha till lunch kan du kanske behöva göra två satser :)

2015-11-10 @ 08:22:39
URL: http://ztinas.spotlife.se
Postat av: Tessie - fotograf

Sv; Ja det är några år vi har hållt ihop nu. Tiden går så fort. Funderar vart dom senaste 3 åren har tagit vägen för min del. Har svårt att inse att jag redan nu i mars blir 29.

2015-11-10 @ 11:34:59
URL: http://photobytessie.blogg.se
Postat av: Jessica

Krya på dig!

Njaa, jag brukar kolla på lite olika :)

För mig är det tvärtom haha :D Alla i min familj har hållt på med fotboll + att jag själv har spelat, så de har blivit många fotbollsmatcher men däremot ingen hockey :)

2015-11-10 @ 17:24:32
URL: http://jessicaas.webblogg.se
Postat av: NICOLE

Det är för jobbigt det där med långdragna förkylningar som inte vill bryta ut :( Så man får känna sig halvdan.

2015-11-10 @ 20:50:58
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Anna

Låter som jobbiga dagar det. Hoppas du slipper det helt snart!

Svar: Jag vet faktiskt inte när båten lägger till, det står bara i december men inte vilket datum. Ska dock kolla upp det så jag inte missar båten :)

2015-11-11 @ 12:54:54
URL: http://annaterneborg.blogg.se
Postat av: Carolina Thoor

Härligt inlägg haha! :D

Sv; ja, jag också. Typiskt haha. Tack ska du ha :)

Skönt att det är lite bättre med dig. Ja, jo men det är ju sådana tider då alla är sjuka. Jag är glad att bli förkyld och inte hamna i vinterkräksjukan haha *peppa peppa ta i trä*!

Jag kan förstå det. Jag längtar verkligen till att få en egen lägenhet men som sagt, det är inte så enkelt i denna ålder! :)

2015-11-12 @ 10:49:17
URL: http://knaset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: