7 nights cruise with Royal Caribien, Vision of the seas, part 2

Tid: 11:11:46
Datum: 2011-08-13
Kategori: Allmänt

Dags för andra delen om Jockes och min kryssning till sjöss med Royal Caribien och Vision of the seas. De första dagarna ombord går att läsa om i del 1, OM NI HAR MISSAT DET.

Måndagen tillbringades i Ryssland och st.Petersburg. Upp 04:45 svensk tid, så ingen sovmorgon där inte. Ryssland ligger ju, i just den delen av det megastora landet, som jag tror innehåller inte mindre än 9 olika tidszoner, 2 timmar före oss, så 06:45 rysk tid var det som gällde. Detta för att vår guidade tur började redan 09:00 eller liknande.

Pigg var man inte när det knackade på dörren och vår beställda frukost anlände, något tidigare än 07:00, som vi hade beställt. Det resulterade i att vi inte hade gått upp när den kom, men det var snabbt åtgärdat och till frukost blev det några mackor, 2 glas juice, 2 koppar kaffe och ännu mer frukt att lägga till resans fruktkonto, som nog blev det tyngsta kontot under resan. Jag vet som sagt inte hur många kilo frukt jag åt under veckan. En sak är i alla fall klar, så mycket frukt har jag aldrig tidigare ätit under en och samma vecka.

Den guidade turen då?
Ja, den var det inget fel på. Faktiskt bättre än förra året måste jag säga, då vi tog en tur på förmiddagen och en på eftermiddagen. Vi hade då oerhört tur med vädret, men förmiddagsturen tillbringades på en buss och eftermiddagsturen på en båt. Visserligen utomhus i solgasset, men så värst mycket av turerna fick jag inte ut, eftersom man mest bara åkte förbi de olika sevärdheterna.

Då var det bättre nu, för nu vandrade vi omkring lite mer än förra året, även om vädret inte var lika bra som då. Det var mer "rysk sommar" nu. Det var visserligen en ganska lång busstur till att börja med, där guiden, Anastacia, berättade lite om Ryssland och st.Petersburg. Därefter var vi dock framme vid Peter den stores sommarpalats, där det är en jättelik park, med massvis av fina fontäner och annat. Det var spärrar man skulle gå igenom för att komma in i parken, men vakterna var snälla och hjälpsamma och lät Jocke och mig gå genom handikappingången, eller vad man ska säga.

Inne i parken var det fint, men det var svårt att filma och ta kort för min del, så Jocke blev det som mestadels höll i den biten. Jag lyckades i alla fall filma det mäktiga ögonblick, prick 11:00, när huvudfontänen började spruta vatten, akompanierad av musik. Det var mäktigt.

Därefter väntade, för min del, turens höjdpunkt, nämligen Metroåkande. Vi fick först lämna alla värdesaker i bussen, innan vi gick de många trapporna ner till tunnelbanesystemet. Vi trodde det var för att det var mycket stölder och annat där nere, men det visade sig att man faktiskt inte fick filma eller ta kort där nere. Själva tunnelbanan ligger väldigt långt ner, precis som den i London. Det ser väldigt gammalt ut, berättade Jocke, med kristallkronor och annat, precis som i Moskva. Dock ser det äldre ut än vad det är. Själva tågen är dock väldigt gamla och låter väldigt mycket, även det precis som i London. De har dock tagit säkerheten ett steg längre och t.o.m. byggt murar framför spåren på vissa peronger. I murarna är det svarta dörrar som öppnas när tågen anländer. Sedan stängs de igen. Det är alltså omöjligt att kasta sig framför tågen. Visste man inte att det var en perong, då skulle man knappt veta att man hade kommit rätt.

Det var hursomhelst en upplevelse och tillbaka på båten blev det välbehövlig lunch i form av ministek, kyckling, som var totalt omöjlig att äta, eftersom det bara var massa ben, något annat kött, potatispuré, bröd och ännu mer frukt. Efter lunchen kände jag mig väldigt trött, inte konstigt när man vaknar så tidigt, och la mig därför någon timme och läste/sov, innan vi tog oss ner till "The Cardroom", där vi också hälsade på portugisföräldrarna från första kvällen.

Tiden rullade på och framåt kvällen hann vi med ytterligare 2 quiz, nu med Simon, en annan aktivitetsledare ombord, från Borlänge. Först var det ett quiz om Medelhavsmusik och sedan ett mer allmännt quiz där vi bl.a. fick veta att Waterloo är största station i England, att det äldsta bryggeriet ligger i Tyskland, att Australien är ända kontinent utan aktiv vulkan och att Merkurius och Venus är de ända planeterna i vårt solsystem utan sateliter. Antar att de ligger för nära solen.

Till middag blev det bröd, återigen kött med ostgratinierad potatisgratäng till huvudrätt och sockerfri kokostårta till efterrätt. Därefter blev det ännu mer kortspelande i kortrummet, innan Jocke var tvungen att testa lite B&J, som faktiskt inte ingick i priset från början. Dock var det billigt. Fem kulor för ca 30kr.

Det skulle bli ännu mer mat, nämligen Midnight bufé uppe på däck 9, ute vid poolen. Det var färsk frukt, som jordgubbar, melon och ananas, banan, rulltårta, rökt lax, lite varm mat osv osv.
Vi tog varsin tallrik och satte oss vid ett bord, där vi, eller mest Jocke, pratade med en holländare. Jag tycker det är svårt att prata sådär när det är väldigt noisy runtomkring. Ännu svårare blir det då på engelska. Varmt var det hursomhelst och en riktigt fin sommarkväll, som dock inte var slut där. Innan vi drog oss tillbaka mot hytten åkte vi upp till Crown-loungen och satt där en stund, lyssnade på gammla 80-talsklassiker, blandat med dagens inte fullt lika bra klubbmusik och tittade på solen som försvann bakom horisonten.

Lite Yatzyspelande hann vi med innan det var dags att sova, inte alls så tidigt som vi hade sagt på morgonen, då man var mer död än levande.

07:11 drogs man upp ur sömnens rike morgonen efter. Som sagt, inga sovmorgnar här inte. På sådana här resor vill man hinna med så mycket som möjligt, även om detta var en dag helt ute till havs.

Frukost blev det nu i Aquarius, middagsrestaurangen, för er som inte minns det, där jag blev serverad juice, kaffe, wienerbröd, vanligt bröd och en frukttallrik med ananas, div. melonsorter och några jordgubbar.

Förmiddagen tillbringades i kortrummet, innan det, bara ca 2 timmar senare var dags för lunch. Varför det blev så tätt inpå berodde på att de dagen till ära serverade lunch även det i Aquarius, eller uppe på däck 9 i bufén, som vanligt, för den som hellre ville ha det. Vi ville dock prova på Aquarius lunch, men jag var inte speciellt hungrig och tog därför bara en krabb och sparrissoppa. Ett väldigt vågat drag, med tanke på att jag varken gillar sparris eller krabbor något vidare. Servitrisen tyckte nog jag åt lite lite, för hon frågade flera gånger om jag verkligen inte skulle ha något mer. Först fattade jag inte att det bara var tänkt som förrätt, men det var det tydligen. Därför blev det den något udda kombinationen förrätt och efterrätt. Till efterrätt blev det varm romkaka med kaffegglass, och ja, soppan var himmelskt god!

Senare under eftermiddagen väntade dagens stora höjdpunkt. Tävling i Bellyflopping, magplask, på däck 9, ute vid poolen, under en gassande sol och blå himmel. Deltagarna fick anmäla sig i förväg och alla andra som tittade på agerade domare. Efter att någon hade gjort sitt magplask fick man sträcka upp händerna och visa det antal fingrar, poäng, man tyckte att hoppet förtjänade. 0 var lägst och "blinking five" var högst. Tjejen som var kommentator måste ha grymma lungor, för hon rabblade upp allas poäng hur snabbt som helst, medan en annan aktivitetsledare räknade ut medelpoängen. Det lät ungefär "two four four five three five blinking five blinking five blinking five four one three three three three one five blinking five from the man with the sunglases five five five five four two one two two two". Det lät lite coolt måste jag säga och hon hade en grym inlevelse i det hela.

De var 7 deltagare och tävlingen gick i 3 omgångar. Efter varje omgång droppade deltagare av. Tredje omgången var final. Paul från Norge skulle försvara sin titel från förra året, men lyckades inte. Han tohg sig inte till final, där istället en annan norrman, Havior, eller liknande, försvarade landets färger, mot amerikanerna Jeff och Bradley, från North dakota. Jeff slogs ut och det blev tie mellan de båda andra, men ingen segrare kunde utses och båda två var vinnare av den hedrande tävlingen.

Solen lyste över Östersjön, så efter den mycket roliga och minnesvärda tävlingen blev det lite solande uppe på däck 10, medan Jocke gick runt litegrann på båten och var med i ännu ett quiz. En engelsk dam kom fram till mig och började prata med mig, undrade om jag såg något alls, hur det går att laga mat och att hon själv kanske skulle förlora synen så småningom. Jag lugnade ner henne lite med mina ord om att man vänjer sig vid det, men att det så klart är psykiskt påfrestande att förlora synen.

Till middag tog jag ännu en soppa, nu pumpasoppa, till förrätt. Jag hade snöat in ordentligt på deras soppor, SÅ goda var de. Även pumpasoppan var utsökt, liksom köttet, potatispurén och den godaste efterrätten på hela resan, någon form av vaniljparafé med bananmousse och valnötter. Riktigt, riktigt gott!

Kvällen avslutades med en liten bjudning för medlemar iCrown & Anchor, RCC:s medlemsklubb. Jocke gick med där förra året och blev då Golden-member, som är den lägsta medlemsnivån. Om jag minns rätt sa kapten, som höll ett tal under bjudningen, i egen hög person, att det var 24 Emeralds och Diamond-members ombord, samt 4 Diamond+, vilken är den näst högsta medlemsnivån. Den högsta är på 700 poäng. Poängsystemet gör gällande att en natt är en poäng, förutom sviter, som ger 2. Alltså fick Jocke 8 poäng under vår fyranätterskryssning förra året och 7 poäng nu. 700 poäng är alltså knappt ett år i svit...

De tre sista dagarna tar vi i ett separat inlägg. Håll tillgodo tills dess!

Så länge kan ni kolla in fartyget på Royal caribiens egen hemsida. Länk till startsidan på densamma har ni här. Där kan ni själva hitta fakta om de olika fartygen, faciliteter, hytter, rutter, ja, kort sagt så kan ni kolla in och bestämma er egen kryssning!


Kommentarer
Postat av: Linnea :>

tidigt att stiga upp 04.45! jag som tyckt 05.50 är mer än nog :) (stiger upp vid den tiden varje dag ungefär)



sv: hahaha, ja. fick träningsvärk i skinkorna! (rumpan). :D



jag hittade iaf inte den appen så vet inte om det fanns på min. och jag läste inte hela inlägget, utan bara i början eftersom jag inte hann då jag skulle åka iväg. men jag hittar den inte iaf ;s



jo, för dig är det ju lite svårare att testa.. men om man hade kunnat testa så är det bättre att göra det eftersom det är lättare att förstå skillnaden :)

2011-08-14 @ 00:08:54
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: vispen

Oj, att gå upp sådär tidigt bara för att få följa med på en utflykt låter tidigt men till och med jag kanske skulle ha gjort det :)

Oj, trettio kronor för fem kulor av Ben and Jerrys glass är ju hur billigt som helst! Varför åt inte du det?

Rysslands tunnelbana låter i alla fall väldigt bra, bättre än den svenska där man ju, om man har otur, kan ramla ner på spåret om det är trångt.

Vad roligt att ni verkade träffa så många trevliga människor under resan!

Och oj, att sova i svit i nästan ett helt år, undrar hur mycket det skulle kosta...

Kram

2011-08-14 @ 01:58:52
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: tess

Nej du vet jag brukar inte läsa de andra kommentarerna så jag missade priset där. Men ja de är en del pengar men so du skriver så ingår ju allt å att de är rena lyxen de förstår jag ju. Men jag kanske ändå hade lagt pengarna på en utlandresa på annat vis. Men jag skulle ändå vilja bli med dig på en sån här tur. de låter fantastiskt.



sedan är ja så glad när jag läser vad ni får vara med om. Å att du trots att du inte har synen kvar upplever så mycket och beskriver det som vackert och stort och fint. Att du ändå trots detta SER på ditt vis å upplever saker. Många kanske skulle säga varför ska ja med på en tur å se parker och tunnelbana osv när jag inte ser. Du ser möjligheten ich upplever det genom att någon berättar. Att känslan ändå verkar bli densamma. Jag är helt faccinerad av dig Johan. du är så jäkla levnadsglad på de viset. Sedan kan vara så positiv i ditt sätt att lunga en dam som är orolig för att mista sin syn. Jag som deppar ihop om jag är av med mina glasögon tex då jag ser jättedåligt utan. Bara sudd.



Men som man säger... man måste försöka vara positiv. Man kan ju inte deppa ihop över saker man inte kan påverka. Gör man inte något bra av det har man ju inget liv och du är så ung. Sedan tar de alltid på psyket att man inte är som alla andra. Att man inte kan och klarar allt. Men de mesta går ju trots allt idag med bra hjälpmedel och människor runt om.



Den där tunnelbanan lät som något aldeles extra i alla fall å inte minns jag att de hade nå sånt i London inte... jäklar säger ja jag får ta å följa med... ler. Sånt där är skoj att åf se och vidare är ju såna turer enormt lärorika för man får ju veta så mycket mer än om man ger sig iväg ensam å kollar runt. helt klart värt att göra. Spännande verkligen.



Å fint å härligt väder... njuta...



Hoppas allt e bra idag. Jag är rastlös som en propeller men får inget gjort ändå. Vi var till Örebro igår men idag får vi väl va hemma. laga lite fisk hade ja tänkt men ja vill uuuut... iväg.. åka bort. HELA tiden. man måste dock va miljonär om man ska åka iväg... ler. Ha de gottis.

2011-08-14 @ 09:57:33
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: danten89

Kan bara konstatera.. vilken resa ni haft och fått vara med om =)



Jaså? När drar du till Holland då?=)



Ja.. det var väl posten som ville jä*las med mig? :)



Ja.. men det kan väl vara bra och prata ut om det då? En gång för alla? Så att ni liksom ser vart ni står? :)



Ja visst skulle den.. :)

2011-08-14 @ 14:42:00
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

Ah, nej jag prövade det aldrig. Tycker inte det verkade så kul, hehe ;p

2011-08-14 @ 16:00:47
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: Louise - foto

Sv: Jag är fotonörd, haha! :) Ibland kan jag känna att det blir lite mycket dock. Jag fotograferade på min systers bröllop (dock var min dåvarande systemkamera inte så jättebra), och så fotograferade jag under min yngsta systerdotters dop. Blir en del bilder varje gång familjen samlas. Springer runt på mitt eget kalas och plåtar, så är det när man är familjens fotograf. ;-) Samtidigt är det så jävla kul!



Jo, jag och min flickvän hann snacka ett tag innan vi blev ihop förstås. Dock lärde vi inte känna varandra så jättebra innan vi blev ett par (IRL), vi hade hela livet på oss att göra det, iallafall var vi unga och tänkte så ... Blev väldigt långt ifrån vad jag hade tänkt mig dock...



Aw, tack så mycket! :) Jo, precis. Jag fick många motgångar i tidig ålder, och det tvingade mig att växa upp väldigt tidigt. "Det är inte hur du har det, det är hur du tar det." - Markus Krunegård.

Jag föredrar att umgås med äldre människor, folk i min ålder är oftast väldigt egoistiska!



Hur mår du annars då? Gjort något speciellt i helgen?

Är helt slut i kroppen just nu, haha... Varit på Ikea och lite andra affärer idag. Bar runt på en ettårig flicka (min systerdotter) halva dagen. Resten av dagen sprang jag efter henne... Helt och hållet värt det dock! ;) All energi har egentligen gått, men ska bege mig ut i ösregnet på en promenad i någon timme iallafall. :-)

2011-08-14 @ 17:29:22
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: Louise - foto

Sv: Förresten, jag mejlar dig så fort jag hinner i veckan! =)

2011-08-14 @ 17:53:50
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: jo men precis..



ja det är uppe i 2:an nu och högre upp ska vi :)

haha jo, såg det nu ^^ står lite smått ovanför bilden xD

2011-08-14 @ 19:07:35
URL: http://sandroou.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

skönt det ska bli med en sovmorgon nu då :)



sv: jo, om det bara är någon dag då och då man går upp supertidigt så funkar dt :)



jag har iphone 4, så den borde ju finnas där :o

2011-08-14 @ 22:02:28
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Karolin

Johan. Vet inte var jag ska börja för jag vet inte hur mycket jag svarat dig på eller inte men jag gör ett försök och hoppas att jag får med allt jag velat få sagt. 1. Jag blir så glad av dina ord de är så fina och stöttande att jag inte riktigt vet varför jag förtjänar att höra så fint. 2. Du ger massa positiv energi och det ska du vara stolt över. 3. Kärlek är en svår och jobbig grej men den kan bli fantastisk man ska aldrig sluta tro på den, never.



Vad roligt att din tjej också kom från Götet, jag älskar Götet mkt kanske för min man finns där också, skrattar.



Jag har alltid varit mig själv och jag försöker få andra att förstå hur viktigt det är, blir så peppad av dina ord Johan att du itne anar. Tack för dina fina ord och all din pepp som gör mig alldeles varm i hjärtat.



Ibiza var fantastisk, var mer show av det hela än hur det är att gå ut i Sthlm, alla som kan bör åka dit. Helt lovely land. Vill tillbaka, den saken är säker.



Jag tror att när man älskat någon innerligt så kommer den personen alltid finnas kvar och det är inget man ska skämmas för eller tänka att det är fel. För allt som har med kärlek att göra är rätt.



Hoppas allt är bra med dig och att din sommar var fin.



Varma varma kramar

2011-08-14 @ 23:18:22
URL: http://bubblaren.blogg.se/
Postat av: Sandra

En massa gott att äta :) Låter verkligen inte som ni haft det för jobbigt haha.



Svar: Det står i inlägget, det är som lagledare. I vårt lag i Damallsvenskan.



Tiden går otroligt fort. Ja men det handlar om att hitta en person där alla de där små bitarna faller på plats.



Skype tycker jag är helt fantastiskt bra, gratis och man kan sitta och snacka skit framför datorn och höra rösten :)



Nej, det är ju ganska vanligt dock i de nordiska länderna att man blir höst- eller vinterdeprimerad pga just ljuset.

2011-08-15 @ 01:45:15
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Precis, jag gillar inte kaffe ;D Det är väl därför jag inte har någon.. Haha! Folk får ta med eget kaffe om de ska till mig och fika ;p



Åh, det låter jättehärligt :D Och god mat verkar ni ha fått också. Mysigt!

2011-08-15 @ 07:37:21
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

Heh okej, tycker du ska det om du känner för det. Det är kul för läsarna och se och sen också för en själv om man vet vad man ska säga :D!



hahh okej, får väl la pröva det någon gång då !;)

2011-08-15 @ 10:22:33
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: Jaha, vad kul :) Hade gärna gått på den matchen även fast jag inte hejar på något av lagen.



oj jag vet faktiskt inte vilken serie i 2:an dem spelar i men om jag inte minns helt fel tror jag det är norra :P

2011-08-15 @ 13:05:16
URL: http://sandroou.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: Vi såg helt perfekt, satt nästan ända framme vid planen precis vid mittlinjen. Helt grymt. Det var helt klart de bästa biljetterna :)



Det verkar inte som det.



Kristianstads Damfotbollsförening, yes. Så det är kul. Det är ju där man har hjärtat.



Det brukar tyvärr bli så, men tappa inte hoppet. Jag tror säkert du kommer finna kärlek igen. Sån underbar fantastiskt fin kärlek där alla bitar passar in, inte alla utom en :)



FB gillar jag med, msn har jag inte använt på länge. Men annars är jag mycket för Skype, gillar att få snacka live liksom haha.

2011-08-15 @ 17:24:47
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

sv: konstigt att jag inte hittar deen då ;o



ja, vad skönt att veta att det inte bara är jag! :D

2011-08-15 @ 18:57:29
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Emma [hockey & foto]

SVAR: Jag är nöjd även om det "bara" är försäsongmatcher som du säger. Är nöjd över att se nästan vilken hockey som helst för tillfället! Angående matchen, jag läste det på Aftonbladet.. Har läst igenom ditt inlägg också (: Sådana matcher när det bara är bråk - det ÄR inte roliga matcher!



Verkligen! Men det är ju lite kul att isträningen är känd i hela Sverige.. De flesta tycker att vi är störda men det är supporterkultur - att stötta laget på första isträningen! :D



Det är väl inte så mycket lyx med tiderna längre.. Hade det chill i två veckor men nu är det allvar. Jobbar 07:00-18:00 imorgon, känns lite sådär! Ganska kul är det, trots att jag inte gör så mycket. Har inte så mycket att säga till om på antingen fys eller is eftersom jag inte är så insatt. Får inte vistas inne i omklädningsrummet större delen av tiden heller. Men det rullar på :D

2011-08-15 @ 20:46:33
URL: http://emmaanystrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

god natt :) hoppas att du haft en underbar dag <3

2011-08-15 @ 23:13:34
URL: http://natalies.se
Postat av: Evelina

Bellyflopping lät läskigt :p Haha, vilken tjej som pallade att läsa upp allt det där snabbt!

2011-08-16 @ 07:35:58
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: NATALIE

Bara ordet "kryssning" låter så lyxigt tycker jag haha :)



svar: jag gillar kängor till barbent, mina nya låga speciellt ;) så blire varmt får man helt enkelt stå ut!



ah men då får jag önska dig lycka till med kursen i datasäkerhet och handikappvetenskap! :) läste du den förra kursen också på distans? Det känns som att jag skulle ha svårt får att få saker gjorda om jag läste en sån kurs då man inte har samma press på sig (dålig egenskap) :P Vet du vad du skulle vilja jobba med sen? :)

Själv har jag beslutat mig för att inte gå någon skola i höst :) Det känns i alla fall nu som rätt beslut :) jag ska jobba (och det låter som att jag har ganska stor chans till förlängning på förskolan jag jobbar på nu) och spara pengar, och förhoppningsvis har jag till vintern kommit på vad jag vill och kan börja skola nästa termin :)



jag måste säga att ditt svar på frågan om vad du skulle önska dig om du fick önska dig vad du vill var väldigt fint! :)



2011-08-16 @ 15:52:26
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: jaha, då vet jag det i alla fall :) hm jadu, tror nog det blir lite tuffare motstånd i år men hoppas självklart att det kommer gå bra för dem :) Vi har ju gjort en del nyförvärv och så :)



okej, jag tycker inte alls om katter.. jag vet inte varför men tycker dem är konstiga :P haha

2011-08-16 @ 21:39:26
URL: http://sandroou.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: ja håll koll :) blir spännande imorgon, ska bli kul att vara med igen!!



Ja men det var VIP så det borde ju vara bra då.



Nej tappa hoppet om kärleken ska man aldrig göra men ändå veta att man klarar sig. Den romantiska kärleken är inte alltid den viktigaste i världen.



Ja vad jag gillar med Facebook är den dagliga kontakten med folk. Att ha lite koll.

2011-08-16 @ 22:47:23
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: sandra

Oj, shit vad mycket man äter. Skulle spy eller aldrig mer äta efter resan.;)



SV: Nej. Aktivitetsersättning kan jag inte söka, måste vara 19:Då jag börjar på skolan har jag bara fyllt 19, kan dessutom inte ta nått csn lån då jag är under 20. Men jag kanske kan söka för förlängdskolgång. Vet dock inte vilka regler som gäller där....



ha det så bra så länge.

2011-08-17 @ 08:27:27
URL: http://colaknarkaren.blogg.se/
Postat av: anna

Det låter som om ni haft det riktigt bra! God mat och roliga aktiviter hela dagarna! :) segt dock efter ett tag med för lite sömn..



Svar: Jag har varit på startsidan ett par gånger, dock var det typ ett år sen sist så det var kul nu! Två av mina inlägg dessutom :)



Svar: Ja, jag längtar också till vardagsrutiner nu! Jag har ju varit ledig i tre veckor, sen en vecka i streck två gånger och sen har jag har jag jobbat lite blandade dagar i veckan, trots att det är roligt så är det ju inte så bra rutiner..



Okej, men det låter ju bra! Skönt att slippa skruva upp och ner målen också ju :)



Ja, det låter mycket, men nu när jag har läst både del ett och två så låter det faktiskt värt det! Ska kolla in hemsidan som du länkade i detta inlägg också:)



Actic har simhall också på de flesta ställen va? :) Det är ett stort plus!



Njaa, jag vet inte! Jag kan ju inte uttala mig så mycket om det är mycket eller lite för jag har ju aldrig pluggat på universitetet, men får hoppas på att jag hinner med, haha!

2011-08-19 @ 12:59:57
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: isabella

Hej!

Vad ska du göra en dag som denna? :)

2011-09-03 @ 08:34:10
URL: http://sixbillionsouls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: